Page 59 of 61 FirstFirst ... 94955565758596061 LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1211

Thread: Dark Souls

για να κανεις ζημια στα ghosts χρησιμοποιεις καποια consumable items που σιγουρα θα χεις βρει,απλα δε θυμαμαι πως λεγονται.Checkare στα descriptions...

http://www.gamefront.com/dark-souls-...content-video/

να και ενα link για πως να κανεις access στο dlc.Sto Duke's archive πας αριστερα απτην πρωτη bonfire στο anor londo

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    για να κανεις ζημια στα ghosts χρησιμοποιεις καποια consumable items που σιγουρα θα χεις βρει,απλα δε θυμαμαι πως λεγονται.Checkare στα descriptions...

http://www.gamefront.com/dark-souls-...content-video/

να και ενα link για πως να κανεις access στο dlc.Sto Duke's archive πας αριστερα απτην πρωτη bonfire στο anor londo
    Δεν εχεις βαλει λινκ . Δεν εχω παει catacombs ακομη. Ξερω ποια item λες αλλα ψαχνω για ενα cursed weapon ωστε να μην εχω αναγκη consumables. Βασικα νοιωθω οτι εχω κολλησει αλλα θα το περασω που θα παει .

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Cursed weapon θα βρεις μονο αν σκοτωσεις τα ghosts και αν εισαι τυχερος και το dropαρουν.Οποτε πρεπει να εχεις transient curse οπως να 'χει.Τo προβλημα ειναι οτι μπορει να σου τελειωσουν πριν dropαρουν αυτο που θελεις.

Χωρια που τα cursed weapons ειναι πολυ αδυναμα για τους αλλους εχθρους που εχεις στα london ruins.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Cursed weapon θα βρεις μονο αν σκοτωσεις τα ghosts και αν εισαι τυχερος και το dropαρουν.Οποτε πρεπει να εχεις transient curse οπως να 'χει.Τo προβλημα ειναι οτι μπορει να σου τελειωσουν πριν dropαρουν αυτο που θελεις.

Χωρια που τα cursed weapons ειναι πολυ αδυναμα για τους αλλους εχθρους που εχεις στα london ruins.
    Ναι το διάβασα, έχω το δαχτυλίδι που αυξάνει το drop rate οπότε ελπίζω να είμαι τυχερός. Τώρα έχω πάει στο duke's archive κ παλεύω με κάτι tusks! Τα stats μου είναι οκ;

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Μια χαρα ειναι τα stats σου.Το Black Knight Greatsword δεν εχεις?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Μια χαρα ειναι τα stats σου.Το Black Knight Greatsword δεν εχεις?
    Ναι το έχω, +3 κ Eagle shield +3 . Επίσης φοράω helmet κ armor του Havel. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως τα του dlc είναι πιο δύσκολα level να τα αφήσω πιο μετά; Να πάω να αγοράσω transient κ να πάω στην abyss; Φφφφφφ αγχωθηκα.

Spoiler!

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Δεν χρειαζεται να αγορασεις. Πρεπει να εχεις 2 ηδη απο το πτωμα στο κιουπι και με το χρυσο covetous ring πεφτουν αρκετα curses απο τα ghosts.
    Το dlc εγω το βρηκα ενα κλικ πιο δυσκολο απο αυτα που εχεις δει μεχρι τωρα.
    Demon ruins εχεις παει?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by lordelesar View Post
    Δεν χρειαζεται να αγορασεις. Πρεπει να εχεις 2 ηδη απο το πτωμα στο κιουπι και με το χρυσο covetous ring πεφτουν αρκετα curses απο τα ghosts.
    Τα είχα χρησιμοποιησει δυστυχώς. Αγόρασα δύο κ με το δαχτυλίδι έχω τώρα 9. Μόλις κατέβασα τα νερά κ είμαι έξω από την fog door αυτή που είναι πίσω από την πόρτα που σε συνδέει με την Valley of drakes. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει point of no return ακομα ε; Θέλω να τα κάνω όλα πριν το τερματίσω

Spoiler!

Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Τα είχα χρησιμοποιησει δυστυχώς. Αγόρασα δύο κ με το δαχτυλίδι έχω τώρα 9. Μόλις κατέβασα τα νερά κ είμαι έξω από την fog door αυτή που είναι πίσω από την πόρτα που σε συνδέει με την Valley of drakes. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει point of no return ακομα ε; Θέλω να τα κάνω όλα πριν το τερματίσω
    Ποιο να τερματισεις? Το παιχνιδι? Εχεις ακομα! Ποσα lordsouls εχεις?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ποιο να τερματισεις? Το παιχνιδι? Εχεις ακομα! Ποσα lordsouls εχεις?
    Κανένα....; Δεν ξέρω πόσο έχει ακόμα αλλά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι four Kings είναι κοντά στο τέλος. Έχω σίγουρα να κάνω catacombs, duke's archives κ μια νέα περιοχή που άνοιξε στο darkroot basin.

Spoiler!

Name
    Χρήστος

Κανένα....; Δεν ξέρω πόσο έχει ακόμα αλλά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι four Kings είναι κοντά στο τέλος. Έχω σίγουρα να κάνω catacombs, duke's archives κ μια νέα περιοχή που άνοιξε στο darkroot basin.
    Αν εχεις προσεξει τους διαλογους, τωρα με το lordvessel πρεπει να βρεις 4 lordsouls για να θυσιασεις σε αυτο. Η σειρα που θα τα βρεις δεν ειναι set. Εισαι κοντα στους 4 kings αλλα σε καμια περιπτωση στο τελος. Θα ελεγα εχεις περιπου αλλες τοσες ωρες (λιγο λιγοτερες) αν παιζεις χωρις βοηθεια/guide. Υπολογιζω και το dlc μεσα.
    Last edited by lordelesar; 14-07-2014 at 16:46.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Άλλες τόσες;;;;;; Έχω παίξει ήδη 40 ώρες (Οκ με πολύ ψάξιμο κ τακτική), αλλά μου φαίνεται παράξενο να έχω άλλο τόσο. Με πορωσες κ άλλο τώρα

Spoiler!

Name
    Χρήστος

Άλλες τόσες;;;;;; Έχω παίξει ήδη 40 ώρες (Οκ με πολύ ψάξιμο κ τακτική), αλλά μου φαίνεται παράξενο να έχω άλλο τόσο. Με πορωσες κ άλλο τώρα
    Εγω το τερματισα στις 85 ωρες για πρωτη φορα, χωρις καθολου βοηθεια απο guides, κανενα summon και με τρελο ψαξιμο και lore.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγω το τερματισα στις 85 ωρες για πρωτη φορα, χωρις καθολου βοηθεια απο guides, κανενα summon και με τρελο ψαξιμο και lore.
    Τρωω ξυλο στους Four Kings. Εχω κανει summon την witch Beatrice που ειναι useless και καταφερα να φαω τους δυο πρωτους με πολυ κοπο. Μετα εχουν μαζευτει τρεις μαζι κ δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. Μου τελειωνουν και οι humanities και πρεπει να παω να φαρμαρω παλι ...

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

MHN κανεις summon την beatrice.Ειναι αχρηστη γιατι πεθαινει ευκολα και γινονται spawn πιο γρηγορα οι 4 kings.Προτεινω να ανεβασεις λιγο atunement για να εχεις 3-4 pyromancies οπως combustion και fireball.Τοτε θα γινουν πιο ευκολα τα πραγματα.Επισης η ζημια που κανουν οι 4 kings ειναι ΜΟΝΟ magic οποτε βαλε ασπιδα και armor για magic damage.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

MHN κανεις summon την beatrice.Ειναι αχρηστη γιατι πεθαινει ευκολα και γινονται spawn πιο γρηγορα οι 4 kings.Προτεινω να ανεβασεις λιγο atunement για να εχεις 3-4 pyromancies οπως combustion και fireball.Τοτε θα γινουν πιο ευκολα τα πραγματα.Επισης η ζημια που κανουν οι 4 kings ειναι ΜΟΝΟ magic οποτε βαλε ασπιδα και armor για magic damage.
    Ή μπαίνεις, σε κάνω summon κ ξεμπερδευουμε! Ε φανταστικε stavros88?

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Χαχα ναι αν θελεις να μπω αλλα απο αυριο.Ελεγα να το αρχισω και παλι αλλα λογω mundial δεν εχω ασχοληθει καθολου.Εν τω μεταξυ εχω χασει ολα τα saves επειδη αλλαξα απο cfw και πρεπει να ξεκινησω νεο χαρακτηρα.Πιστευω ανετα φτανω ενα level 55-60 μεχρι αυριο.lol.

18. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

james9 (15-07-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Χαχα ναι αν θελεις να μπω αλλα απο αυριο.Ελεγα να το αρχισω και παλι αλλα λογω mundial δεν εχω ασχοληθει καθολου.Εν τω μεταξυ εχω χασει ολα τα saves επειδη αλλαξα απο cfw και πρεπει να ξεκινησω νεο χαρακτηρα.Πιστευω ανετα φτανω ενα level 55-60 μεχρι αυριο.lol.
    Ωραία εγώ είμαι 77 οπότε θα σε περιμένω. Έτσι κ αλλιώς αύριο θα λείπω αλλά μπορώ Τετάρτη Πέμπτη κ Παρασκευή βραδάκι. Οπότε έχεις χρόνο λολολ!

Spoiler!

τους four kings τους κερδιζεις με το iron flesh pyromancy...βαλε havels armor kai iron flesh και ειναι απλα πανευκολοι

21. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

james9 (15-07-2014)

Name
    Χρήστος

Οπως τα λεει ο Alastor. Full havel's, iron flesh και το πιο damaging οπλο σου σε 2h με την grass shield στην πλατη. Τους μπαινεις μεσα στη μουρη και τους κοπανας,χωρις roll, dodge, pyro, τιποτα. Μονο το grab τους αν μππρεις να αποφυγεις απλα με το να στεκεσαι λιγο στα δεξια του αλλα ακομα και αυτο δεν θα πρεπει να σε φτασει πολυ χαμηλα.
    Απο rings τι εχεις?
    Last edited by lordelesar; 15-07-2014 at 00:53.

Bookmarks

Bookmarks