Ρε παιδες τα boss στο Anor Londo πως τα βγάλατε.Μου χουν σπάσει τα νεύρα.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ρε παιδες τα boss στο Anor Londo πως τα βγάλατε.Μου χουν σπάσει τα νεύρα.
Παιδια μια βοήθεια. Έκανα χαζομαρα και σκοτωσα την θεά στο anor londo και σκοτεινιασαν ολα. Σκοτωσα το boss μετα αλλά το φως δεν επανήλθε. Τι θέλει; ασε που το bonfire δεν αναβει πλεον. Πως το αναβουν αυτο; και κατι αλλο. Ειδα οτι κάποιοι περνανε μεσα στον πίνακα. Πως γίνεται αυτό;
Παιδιά βοηθήστε.
Το bonfire αυτο δεν αναβει αλλο γιατι σκοτωσες την θεα. Για να μπεις μεσα στον πινακα(PAINTED WORLD OF ARIAMIS) χρειαζεσαι ενα μικρο αγαλματακι αν θυμαμαι καλα που το βρισκεις στο κελι απο οπου ξεκινησες το παιχνιδι.
Ευχαριστω ενταξει μπηκα στον πινακα αλλα οσων αφορα το bonfire ειδα στο youtube κατι σχολια που λενε οτι ξαναναβει μιλώντας στο αρχικό gargoyle. Ποιο ειναι αυτο; επισης δεν μπορω να βρω το αντικειμενο που παω στην λιμνη εκει που ειναι η ύδρα και με πιανει το χερι και με τηλεμεταφερει. Παντως παιζω χρονια βιντεο games από μικρό παιδι. Τετοια δυσκολία πρωτη φορά συναντώ.Όποιος γνωριζει ας βαλει ένα χεράκι.
Ωραίος. Σιγουρα θα ειναι πολύ χρήσιμο αυτό.
Αγορινες μου φαίνεται οτι δεν εχω καπου αλλου να παω. Πως τελειωνει το παιχνιδι; δείχνει κάτι; μπορω να το ξεκινησω απο την αρχη με τα level που εχω;
Εκει στον μεγαλο βωμο που σε κατεβαζει εκεινο το τερατακι κατω εχει μια πόρτα. Πως ανοιγει αυτη;
Last edited by cocous; 22-06-2013 at 02:04.
Ι'm helpless and hopeless.
Mπηκα με πολυ arrogance στο παιχνιδι οτι και καλα εχω τελειωσει το Demon's Souls και ειμαι pro και δεν μασαω ξερω γω και εχω κανει Ο,ΤΙ fail υπαρχει στο universe του παιχνιδιου.
Αυτη τη στιγμη ειμαι παγιδευμενος μεσα στη μεση του Blightown (first bonfire) και ναι, θελω να κλαψω αλλα το συγκρατω.
Μολις ειδα στο καναλι του the master οτι υπαρχει blightown, παω να το δω, ξερω βεβαια οτι θα εκνευριστω με τον τροπο που τα ξεπεταει (στα σημεια που σφυριζει casually εγω αντιστοιχα στο παιχνιδι βριζω τα θεια) αλλα θα δω τον γαμημενο τον δρομο και καποια tips ελπιζω.
Ena aπτα χειροτερα σημεια...και γω ειχα τρελλαθει εκει μεσα...εκανα speedruns για να φτασω στο επομενο bonfire και τα νευρα μου ειχαν γινει κροσια! καλη δυναμη!
Spoiler!
Aχαχαχαχαχαχαχχα
Σε αυτη ακριβως τη φαση ειμαι κι εγω, εκει που εχεις απελπιστει και εισαι εντελως pathetic προσπαθωντας να φτασεις με speedrun οσο πιο μακρια γινεται.
There Are Only Five of These Dark Souls Statues (and You Could Win One)
Man, they've even made getting your hands on these collectible Dark Souls statues incredibly difficult. Publisher Namco Bandai have five—count' em, five!—one-of-a-kind creations immortalizing the cast and creatures of Dark Souls to give away. They could be yours.
Those sculpts, created by Dark Souls fan Peter Nordstrom, are an impressive 12" tall in actual size, says Namco, and will not be sold online or found anywhere else—unless you count eBay, where surely one of these is bound to wind up!
They're giving these things—the Titanite Demon, Elite Knight, Belfry Gargoyle, et al.—away through Dark Souls' web site, preparetodie.com. You just have to take part in the clue-finding, puzzle-solving scheme that people have been playing with for months. Namco says there's still a chance for new players to catch up and win, but the odds are definitely stacked against us.
Dark Souls hits Xbox 360 and PlayStation 3 next week in North America.
You can contact Michael McWhertor, the author of this post, at mike@kotaku.com. You can also find him on Twitter, Facebook, and lurking around our #tips page.
Expand
Expand
Expand
Expand
![]()
Λοιπον δεν αντεξα και αρχισα το dark souls!
Μεγαλες αλλαγες σε σχεση με το demons souls κυριως λογω της απουσιας του nexus.Στην αρχη ημουν λιγο χαμενος και δεν ηξερα που να παω.Πανω κατω δεξια αριστερα?Πηγα στο νεκροταφειο ακριβως διπλα και με τεντωσαν οι σκελετοι!Τελικα διαβασα οτι καλυτερα ειναι να παω προς τα πανω.Εχω σκοτωσει asylum demon,gargoyle και taurus demon.Αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι υπαρχουν καποια σημεια που το παιχνιδι ειναι σαν να σου λεει nope δεν πας απο εδω.Για παραδειγμα πριν το taurus εχει κατι σκαλες που αν κατεβεις ειναι ενας με ενα τεραστιο ροπαλο και δεν εχεις καμια ελπιζα εναντιον του ακομα.Μεχρι στιγμης εχω βρει 5-6 τετοια σημεια.Το καλο ειναι οτι τελικα εχει διαφορα shortcuts και για το firelink shrine.
Μερικες αποριες.
1.Οταν πεθαινεις χανεις τιποτε αλλο εκτος απο τις ψυχες?
2.Η humanity τι ακριβως ειναι?
3.Τα estus flasks πως γινεται να τα αυξησω απο 5 ή 10 που σου δινουν τα bonfire?Υπαρχει αλλο potion για να να γιατρευομαι?Πολυ λιγα νομιζω ειναι τα πεντε ή τα δεκα...Το ιδιο και για την μαγεια θελω να ρωτησω.Δεν μπορω να αυξησω τα soul arrow πανω απο 30 που εχω τωρα?
4.Στις bonfire τι σημαινουν αυτα που λεει για kindle,hollow κτλ κτλ?
Αυτα για την ωρα.Ερχεται μεγαλο καψιμο και με το dark souls!
Και γω το αρχισα πριν μερικες μερες αφου το βρηκα στο ebay φτηνα και ειχα και ενα voucher -10 λιρες. Εδωσα 8 λιρες με τα μεταφορικα
Ο τυπος με το ροπαλο βγαινει με πολλα backstab. Πρεπει να εχει ασπιδα με 100 physical damage reduction και να ανεβασει λιγο το stamina. Περιμενεις να κανει επίθεση, πας πισω του για bakcstab, rinse and repeat.
1. Χανεις ψυχες και humanities
2. Και γω δεν εχω καταλαβει ακριβως τι κανει στο χαρακτηρα. Υπαρχουν 2 humanities ενα stat και ενα inventory. Κανοντας use του inventory ανεβαζεις το stat σου. Ξοδευοντας stat humanity μπορεις να κανεις reverse howlling, kindle fire
To reverse howlling σε επαναφερει στη ζωη και ως ζωντανος μπορεις να κανεις summon αλλους παικτες ή NPC να σε βοηθησουν. Επισης μπορει να σου κανει invade αλλος παικτης. (Πχ εγω τα Bell Gargoyle τα εβγαλα με την βοηθεια του NPC που συναντας λιγο μετα τον Taurus Demon)
Με το kindle fire στην ουσια κανεις κανει level up καθε bonfire που βρισκεις και σου δινει παρπανω estus flasks. Καθε bonfire την κανεις kindle χωριστα
Αν πεθανω λοιπον χανω ψυχες και οσα humanity εχω χρησιμοποιησει.Αν αγγιξω το bloodstain τοτε γινομαι ξανα ανθρωπος?
Αυτος με το ροπαλο με κυνηγαει παντου ρε συ!Αν κατεβω κατω ειμαι χαμενος απο χερι.Μηπως πρεπει να εχω κατι σαν το thief's rings του demons?
Αρα το kindle ειναι upgrade για bonfire.Τι αντικειμενο θελω για την κανω kindle?Μπορω πανω απο μια φορα ετσι ωστε να μου δινει 20 estus flasks?Η μαγεια μπορει να υξηθει με καποιον τροπο?
Master που εισαι?Βοηθεια!![]()
Last edited by stavros88; 18-12-2013 at 14:16.
Αν πεθανεις και αγγιξεις το bloodstain παιρνει πισω και ψυχες και humanity
Για να γινεις ανθρωπος πρεπει να κανεις reverse hollowing, ξοδευοντας 1 humanity stat
Για να κανεις kindle χρειαζεται να ξοδευψεις 1 humanity stat, μπορεις να κανεις πανω απο μια φορα kindle σε καθε bonfire αν και δεν το εχω δοκιμασει ακομα
Κατι οπου δεν απαντησα στο προηγουμενο ποστ σου... Εκτος του estus flaks και το humanity item σε γιατρευει
Μαλιστα.Δηλαδη σε σχεση με το demons souls ειναι πιο δυσκολο να γιατρευεσαι αφου δεν νομιζω να αξιζει να ξοδεψεις humanity για να γιατρευτεις.
Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα μπορεις να μου απαντησεις και για την μαγεια που ρωτησα?Επισης εσυ που εχεις φτασει και τι οπλο χρησιμοποιεις?Εγω βρηκα το drake sowrd απο το Δρακο στην γεφυρα και τουλαχιστον κατι κανω
Α και απο poison πως healαρω?
Last edited by stavros88; 18-12-2013 at 15:19.
From Software rules out Dark Souls 2 DLC
From Software wants to deliver "the full experience to fans who purchase the package from day one".
Γιαυτο ειναι απτις πιο αγαπημενες εταιρειες αυτης της γενιας.Εφτιαξε με κοπο και μεγαλο ρισκο ενα φανατικο κοινο και δεν θελει να το ξεζουμισει οπως αλλοι...Ας τα βλεπουν αυτα οι αλλες εταιρειες που χανουν σταδιακα το φανατικο κοινο τους και ψαχνουν τροπους να βγαλουν "ευκολο χρημα"...βλεπε Capcom-SquareEnix...
Επισης το σχολιο για το αν θα γινει ποτε free to play το Dark Souls ειναι μαματο: Pay per death?![]()
Last edited by chronohill; 20-12-2013 at 22:54.
Spoiler!
Τι ΕΠΟΣ παιζω παλι χριστουγενιατικα!!!???
Μετα το Shadow of The Collosus δεν πιστευα οτι υπαρχει αλλο παιχνιδι που θα σε κανει να νιωσεις ασχημα που σκοτωσες ενα boss...Spoiler!
Ειλικρινα απο τις καλυτερες στιγμες απο ολα τα games που εχω παιξει
Μετα παω Anor Londo.Μια λεξη μονο.ΔΕΟΣ.Καταλαβαινεις οτι σχεδιασμος των level εχει ξεφυγει.Ornstein και Smough μου βγαλανε την ψυχη να τους νικησω αλλα στο τελος αξιζει και με το παραπανω.
Οτι και να γραψω ειναι λιγο.
chronohill (28-12-2013)
RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE!!!Σορρυ που βριζω αλλα αντε γαμησου Kallameet και ολοι οι δρακοι μαζι σου!Αι στο διαολο εχω χασει 50 φορες απο το μαλακισμενο.Ουφ ξαλαφρωσα λιγο!Καποιος να πει καποια τακτικη να το σκοτωσω γιατι εχω τρελαθει!
Τι πραγμα ειναι αυτο το DLC ρε παιδακι μου.Πολυ δυσκολο
Bookmarks