[QUOTE=GIORGOS_VSF;371712]Δλδ,[/QUOTE οταν το τελειωσεις δες τι τροφυ θα σου δωσειSpoiler!ουτε εγω το χω τελειωσει και δεν θυμαμαι που το εδωσα
[QUOTE=GIORGOS_VSF;371712]Δλδ,[/QUOTE οταν το τελειωσεις δες τι τροφυ θα σου δωσειSpoiler!ουτε εγω το χω τελειωσει και δεν θυμαμαι που το εδωσα
Το εχω τελειωσει φιλε, 2 playthrough εχω κανει, αλλα δεν ηξερα οτι μπορεις να δωσεις και αλλου το lord vessel!
τι ετοιμαζει η εκδοτρια εταιρια και αρχισε να το διαφημιζει στο fb
?http://thesilentchief.com/2012/03/20...-announcement/
Last edited by pnnchios; 21-03-2012 at 01:13.
Απο ενα pc magazine.
Hmmm...it all points to pc version.Το ελπιζω δηλαδη γιατι με το ps3 μου off θα εχω επιτελους την δυνατοτητα να το παιξω.Plus higher framerates and Image quality ftw.
Εγω παντως σε PC δεν θα το παιξω.
Ναι μπορει να κερδισω frames και quality (ειδκα AA που με σκοτωνει στο PS3) αλλα το μεγαλειο του να βλεπεις μεταξυ αλλων Anor Londo σε 50αρα και 5.1 με το 10" να χοροπηδαει ενω ταυτοχρονα προσπαθεις να αποφυγεις την παντοφλα που πεταει η γυναικα επειδη δεν το χαμηλωνεις δεν συγκρινεται ;P
[QUOTE=RVL;372754]Εγω παντως σε PC δεν θα το παιξω.
Ναι μπορει να κερδισω frames και quality (ειδκα AA που με σκοτωνει στο PS3) αλλα το μεγαλειο του να βλεπεις μεταξυ αλλων Anor Londo σε 50αρα και 5.1 με το 10" να χοροπηδαει ενω ταυτοχρονα προσπαθεις να αποφυγεις την παντοφλα που πεταει η γυναικα επειδη δεν το χαμηλωνεις δεν συγκρινεται ;P[/QUOte
χαχααχχααχχα σωστος
]
εχω μια ερωτηση: αφου ανοιξει η πυλη και μπω στο sen's fortress ποσες ωρες για να τελιωσω το 1ο playthrough μου μενουν
Πολλες, πιστεψε με! Αυτο ειναι μονο η αρχη!! Απολαυσε το και μην σκεφτεσαι τις ωρες!
A οκ ευχαριστω με εχει απορροφησει για τα καλα !!
εχω να ρωτισω και κατι αλλο η μουγκη που μου κανει upgrade τα flask στο firelink shrine πεθαναι (δεν ξερω πως ) και πειρα τα item της και ενα ματι . τι πρεπει να κανω για να ξανα εμφανιστει αν γινετε βεβαια ?
ευχαριστω για τις απαντήσεις σας ! τωρα αμα δεν ξαναβγει αυτη δεν πειραζει γιατι βρηκα μια αλλη μες στο anor londo που μου κανει + τα flask οποτε οκ![]()
Yeap,απο οτι φαινεται η pc version ειναι γεγονος
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=469409
So bought!
[youtube]jzSqBfPQIEk[/youtube]
Originally Posted by Rob Bricken
Εκπληκτικό, απλά.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Bookmarks