-
Παντως ισχυει οτι δεν παιζει ρολο και τοσο με το τι class θα ξεκινησεις, αφου στην πορεια μπορεις να διαμορφωσεις αναλογως ετσι τον χαρακτηρα σου ωστε να μπορεις να χρησιμοποιεις και διαφορετικα weapons, spells αλλων class. Μπορεις να αλλαξεις το covenant μιλωντας με τους διαφορους NPC´s, οπου συνηθως μπορει να σου χαρισουν και κατι στην αρχη, ειτε weapon ειτε spell και μετα μπορεις να αγοραζεις απο αυτους και διαφορα αλλα της κατηγοριας τους.
Εγω ξεκινησα hunter οπου πηρα και τοξο και βαλιστρα, οχι απο την αρχη αλλα επρεπε να τα βρω, μετα εγινα sorcerer οπου πηρα soul arrow, εντωμεταξυ ανεβαζω strength και dexterity ωστε να μπορω να φωραω πανοπλιες ιπποτη και να κραταω τα μεγαλα σπαθια στο ενα χερι, και τωρα πηρα και pyromancy.
To καθε class οταν ξεκινας, εχει ενα επιπλεον πλεονεκτημα σε σχεση με τα υπολοιπα για την αρχη. Π.χ. ο thief εχει ενα τροπο να ανοιγει κλειδωμενες πορτες χωρις απαραιτητα να εχει και το κλειδι. Απο εκει και μετα, ειναι το πως θα τον διαμορφωσεις εσυ τον χαρακτηρα σου και εχει παρα πολλα που μπορεις να βρεις και να κανεις που αμφιβαλλω αν μπορει καποιος να δοκιμασει ολα οσα το παιχνιδι εχει σε ενα playthrough. Επισης αναλογως το τι δρομο θα ακολουθησεις στο παιχνιδι επηρεαζει και την εξελιξη του και καποιους NPC's ας πουμε μπορει να μην τους δεις ποτε. Εχει παρα πολλους ομως.
Προχωροντας κι αλλο, περασα και τον capra demon και την πεταλουδα και πηρα το κλειδι για τα depths, οπου εκει μεσα ομως επεσα σε μια τρυπα/παγιδα και βρεθηκα ακομα πιο κατω δυο-τρια επιπεδα, οπου μου την επεσαν κατι βατραχοι μεγαλοι και με ανεπαληλλα χτυπηματα εκτος οτι με σκοτωσαν, με εκανα cursed. Αποτελεσμα το HP μου μειωθηκε κατα 50% και αυτο ειναι τωρα και το maximum που μπορει να εχω, για οσο καιρο ειμαι cursed.
Οσο κι αν προσπαθω να παιζω ετσι, δεν γινεται, χανω πολυ πιο ευκολα, οποτε και πηγα στο New Londo Ruins και ψαχνω να βρω τον τροπο να διωξω την καταρα, οπως ετσι με πληροφορησε ενας NPC. Το καλο ειναι οτι μονο αν εισαι cursed μπορεις να σκοτωνεις τα φαντασματα που σε περιμενουν εκει μεσα και εχω σκοπο να κατσω αρκετα ετσι και να κανω οσα περισσοτερα γινετι εκει πριν ξαναφερω το HP μου στα κανονικα του επιπεδα, για να μην ξαναπηγαινω παλι εκει, αλλα εχει πολυ δρομο ακομα μαλλον και οπως ειπα ειναι πολυ πιο δυσκολο, οποτε προσεχετε να μην γινετε και εσεις cursed.