Page 17 of 61 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1211

Thread: Dark Souls

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν αξιζει η limited
    Mε τιποτα! Με τιποτα, ομως! Πρωτα απο ολα ειναι στην ιδια τιμη με την απλη εκδοση, ακομα και στην Ελλαδα(50-55Ε την βρισκεις). Απο την Αγγλια η τιμη της ειναι ελαχιστη πραγματικα(46Ε). Εγω την εχω pre-ordαρει στα 42Ε απο το zavvi εδω και 6 μηνες και την περιμενω πως και πως..

@Dreamer, ναι δεν το κατεβαζεις απο το PSN αλλα απο το PC σου.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Παντως ειναι καλυτερη απο την αντιστοιχη αμερικανικη (παντα προσωπικα ετσι) ενταξει σιγουρα θα ηθελα να ειναι οπως του Demon's αλλα τι να κανουμε. Μερικα post's πιο πισω ενα παιδι (νομιζω ο SNK) ειχε δωσει Link για τον οδηγο.
    Y.Γ. : ακομα δε το ανοιξα το Game

κάποια class είναι 10 φορές πιο εύκολα από κάποια άλλα (μεγάλη μλκια αυτό)...επίσης το online του είναι αποτυχία με το καινούριο σύστημα που έχουν κάνει (μοιράζει τους παίκτες worldwide random σε servers - lobbies) οπότε πολύ απλά δεν βρίσκεις να παίξεις ποτέ με κάποιον φίλο σου...θα μου πεις ε οκ τουλάχιστον παίζεις με ξένους...WRONG AGAIN...εγώ έχω παίζει 20 ώρες και βρήκα μόνο έναν για summon ενώ εμένα δεν με έχουν καλέσει ποτέ
    Last edited by baphomet; 14-10-2011 at 09:15.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

ke sto demons souls nomizo etsi itan, den mporuses na kalesis filus su gia na peksis mazi tus

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Nομιζα οτι εχει global server το παιχνιδι και οτι θα ηταν καλο. Βασικα εκανα και εγω μια προσπαθεια να παιξω με τον φιλο SQP αλλα δεν τα καταφεραμε τελικα, μαλλον επειδη ειχαμε διαφορα level +11 και γιαυτο τον λογο θεωρησα οτι δεν βρεθηκαμε.

Εχω δει παντως πολλους σε φορουμ οπου ανταλλαζουν psn ιds για να παιξουν coop. Εγω για αρχη θελω να περασω τα bosses μονος μου, μετα παιζω και coop.

Αυτο που λες baphomet με τα class ειναι ισως μονο στην αρχη ετσι. Μπορει ας πουμε ενα class να ειναι καπως πιο δυνατο στην αρχη, αλλα αργοτερα τον διαμορφωνεις οπως εσυ θες.

Πχ. Ο warrior ειναι πιο δυνατος απο τον sorcerer αλλα δεν μπορει να κανει spells. To ιδιο αν θες να κανεις τον sorcerer να κραταει ενα καλο σπαθι, θα πρεπει να τον διαμορφωσεις ετσι. Εγω ξεκινησα hunter και ηδη εχω βρει δυο σετ armor απο knight και ενα απο sorcerer. Tα attributes βεβαια δεν αλλαζουν και πρεπει να τα διαμορφωνεις εσυ αναλογα το τι θες.

Παγιδευτηκα σε κατι σπηλιες αφου αναψα το bonfire και τωρα δεν μπορω να γυρισω πισω απο τον δρομο που μπηκα εκει μεσα. Εχω σπασει τα καλα σπαθια σε προσπαθεια να βρω αλλη διεξοδο και το χειροτερο ειναι οτι οι εχθροι εκει δεν δινουν καθολου souls. Τι θελα και μπηκα εκει μεσα. Θα τη βρω την ακρη ομως που θα παει, ηδη βρηκα ενα μοχλο που πατησα και καποια πορτα ανοιξε αλλα δεν ειδα που. Το κολπο που βρηκα ειναι να κλωτσαω του εχθρους στο κενο. Ετσι δεν χαλαει το σπαθι χτυπωντας τους, αλλα ετσι δεν μπορεις να παρεις το οποιο item μπορει να αφησουν.

Εdit
    σχετικα με το official guide, δεν υπαρχει πουθενα εχει εξαντληθει. Βρηκα μερικα scans και ψαχνω να το βρω ολοκληρο σε σε pdf εστω. Αν τον βρει κανεις καπου να πει.
    Last edited by criter; 14-10-2011 at 10:35.

Quote Originally Posted by dreamer View Post
    ke sto demons souls nomizo etsi itan, den mporuses na kalesis filus su gia na peksis mazi tus
    μιλούσες μαζί τους όμως, άφηναν το sign κάπου που κανονίζατε και voila...τώρα όμως παλιά στο Τέξας

Quote Originally Posted by criter View Post
    Αυτο που λες baphomet με τα class ειναι ισως μονο στην αρχη ετσι. Μπορει ας πουμε ενα class να ειναι καπως πιο δυνατο στην αρχη, αλλα αργοτερα τον διαμορφωνεις οπως εσυ θες.

Πχ. Ο warrior ειναι πιο δυνατος απο τον sorcerer αλλα δεν μπορει να κανει spells. To ιδιο αν θες να κανεις τον sorcerer να κραταει ενα καλο σπαθι, θα πρεπει να τον διαμορφωσεις ετσι.
    το παιχνίδι κακώς για μένα σε αναγκάζει να παίζεις πάντα με ασπίδα...δεν μπορεί ο Sorceror και ο Hunter να παίζει με ασπίδα...δεν το έχω δει σε άλλο RPG αυτό το πράγμα

αν θελήσω να κρατάω σπαθί θα πάρω κάποιον warrior, όχι μάγο ώστε να του ανεβάσω strength για να κρατάω και εγώ σπαθί

ξεκίνησα με thief ενώ ένας φίλος μου με warrior...αποτέλεσμα?...να έχουμε φτάσει στο ίδιο σημείο, ο φίλος μου να εχει κάνει αναβαθμίσεις πολλές αφού το 90% των drops είναι για plate και εγώ να έχω μείνει με τον νυχοκόπτη που ξεκινάω κάνοντας το 1/10 του dmg που κάνει εκέινος με τις σπαθάρες που απαιτούν strength

Quote Originally Posted by criter View Post
    σχετικα με το official guide, δεν υπαρχει πουθενα εχει εξαντληθει. Βρηκα μερικα scans και ψαχνω να το βρω ολοκληρο σε σε pdf εστω. Αν τον βρει κανεις καπου να πει.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Για εμενα πολυ καλα κανει το παιχνιδι. Επιτελους ενας "ρεαλιστικος" σε εισαγωγικα "μαγος" που ξεφευγει απο το πανχαζο προτυπο του "οι μαγοι φορανε ρομπες και μανδυες και δεν χρειαζονται πανοπλια"...

Πολυ καλα εκαναν και απο αποψης gameplay γιατι το Demons Souls με χαρακτηρα caster ηταν κυριολεκτικα σπασμενο! Εκανες κωλοτουμπες περα δωθε σαν ακροβατης και βαραγες τα τερατα απο το 1 χιλιομετρο 1 shot... Ε δεν ειναι gameplay αυτο τωρα...ενω οι melee τους εβγαινε η Παναγια και ιδρωναν για να πετυχουν αυτο που ηθελαν.

Πολυ καλα εκαναν λοιπον και εβαλαν περιορισμο στον αριθμο των καστ που μπορεις να κανεις και πολυ καλα εκαναν και σε αναγκαζουν να παιξεις με ασπιδα. Δηλαδη οταν ειναι σε ενα στενο διαδρομο γεματο εχθρους, τι κανει ενας μαγος? ιπταται και δεν δινει δεκαρα? Οχι φυσικα...κουβαλαει ασπιδα και πανοπλια. Αυτη τη χαζομαρα με τους μανδυες ποτε δεν την καταλαβα και μου θυμιζει περισσοτερο ταμπου, παρα ουσια.

Αποψη μου βεβαια ετσι!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

καταλαβα τι εννοεις bamphomet, εχεις δικιο σε αυτο. Θα πρεπει νομιζω ομως να εχεις οποσδηποτε ενα τετοιο οπλο και ασπιδα οτι και να εισαι, δε λεω για τα πολυ μεγαλα σπαθια, αλλα ενα spear ή ενα πιο μικρο σπαθι. Δεν μπορει να παιζεις με το σουγια συνεχεια. Θελει και καλο armor. Το catalyst και το talisman δεν τα εχω δει ακομα αλλα ειναι και πολυ ακριβα τα miracles, τα spell οχι και τοσο, αλλα θα πρεπει να εχεις και αναλογα level γενικοτερα. Μετα απο ενα επιπεδο level τα stats αλλαζουν πολυ πιο πολυ και εκει ειναι που φαινεται το καθε class καλυτερα.

Thanks για το guide +rep

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αν ο μαγος ειναι μάγος και δεν ειναι μαγουλας την κανουν με ελαφρα οι εχθροί με το που ψελλιζει την πρωτη συλλαβη απο το spell που εχει ετοιμο.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ πραγμα παντελως broken, γιατι αν ειναι ετσι περισσοτερο θα μοιαζει με shooter το παιχνιδι, παρα με RPG. (Ετσι ηταν το πρωτο demon souls που οι μαγοι ηταν υπερβολικα ισχυροι).

PSN ID
    MajereMP44

Α εσυ λες για το παιχνιδι? εγω λεω γενικα τι εστι μαγος.Κλεισμενος μελεταει βιβλια ουτε σπαθι δεν ξερει τι ειναι και αν καποτε γινει battlemage καιει εχθρους απο 1km αποσταση ή απλα ειναι λαμόγιο και φευγει απο τη μαχη.
    PS4

Name
    Δημήτρης

Ε ναι ρε για το παιχνιδι μιλαω. Αλλα και εκτος αυτου σε battle αν βρισκομουν ως μαγος, μια στοιχειωδη προστασια περα απο εναν μανδυα θα την ειχα.... Δεν νομιζω οτι οποιος ειναι μαγος ειναι τοσο GOD που ξερει οτι με την πρωτη συλλαβη ξαπλωνει τους παντες κατω...!

PSN ID
    MajereMP44

Γιαυτο γουσταρω Elder scrolls . Πιανεις και σπαθακι, πιανεις και πανοπλια, γινεσαι τρακτερ, οτι θες.Αλλα ενταξει και καλα ρε παιδι μου σου λεει η φιλοσοφια του μαγου ειναι πονηρος, εξυπνος, με το μοναδικο του πλεονεκτημα το μυαλο του και η μελετη του,αδυναμος να σηκωσει εστω και μια ασπιδα μπλα μπλα.Επειδη δεν εχω πιασει ουτε στο demon's (καλα το dark souls ουτε που το εχω)παραδοσιακο μαγο, δεν ειχε στα ενδιαμεσα classes κανα χαρακτηρα να ειναι ντεμί?
    PS4

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ πραγμα παντελως broken, γιατι αν ειναι ετσι περισσοτερο θα μοιαζει με shooter το παιχνιδι, παρα με RPG. (Ετσι ηταν το πρωτο demon souls που οι μαγοι ηταν υπερβολικα ισχυροι).
    καταρχήν το να χειρίζονται οι μάγοι ή τα άλλα classes ασπίδα δεν σημαίνει ότι κάνουν block και τα πάντα...απλά attacks από απλά mob...τα ισχυρά attacks σου κάνουν dmg παρά το block...οπότε και η ασπίδα που σου δίνει είναι για το θεαθήναι

είχα royal στο πρώτο δλδ όχι ακριβώς μάγο αλλά κάτι ενδιάμεσο...ε στο PVP κάτι warriors με σπαθάρες σε έκαναν σουβλάκι απλά...στο Demon's Souls τα melee κυριαρχούσαν μακράν...το παιχνίδι και τώρα υποστηρίζει τα melee και ειδικά τα "τουμπανο-melee"

δείτε μόνο εδώ πόσα όπλα υπάρχουν για class που το strength είναι το κύριο stat

επίσης αν διαβάσετε τον official guide, περιγράφουν τους thieves και τους μάγους ότι προορίζονται για experienced και intermediate παίκτες, ενώ Warriors και Knights είναι για beginners

Warrior

Combat versatility and good balanced status make this class stand out among those that seek non magic combatants. Their strong starting armor also makes sure this class is tough and a very good choice for beginners.

Knight

Also a very easy class for new players as its high HP with strong armor help you survive even if you make mistakes.

Thief

This class's fragile constitution and low range make it a difficult class for beginners as even small mistakes can cause the thief's demise. Experienced players however will enjoy the high damaging back stabs that will enable the thief to deal with enemies stronger than them in a one on one.

Sorcerer

If ambushed by multiple foes, your best course of action is to make use of your good speed to retreat and gain time to cast your spells. This class is suited for intermediate or experienced players that favor magic, however beginners looking for magic should try the pyromancer instead.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Κανονικά ένα spell δεν είναι μια λέξη κ τερμα. Εκτός από τα λόγια χρειάζεται κ κάποιες σωματικές κινήσεις για να γίνει. Όσο δυνατοτερο το spell τόσο περισσότερη δουλειά χρειαζετε ο μάγος για να το κάνει = περισοτερες σωματικές κινήσεις.
    Η πανοπλία περιορίζει τις κινήσεις του μάγου...u can understand the rest...

Name
    Δημήτρης

@baphomet

Εχεις δει κατι βιντεο στο γιουτουμπ απο καστερς στο demon souls που εχουν 1 hit τα bosses?

Νομιζω αυτο τα λεει ολα, κανενας melee στο παιχνιδι δεν ειχε τετοια δυναμη. Το μονο που χρειαζοταν ενας καστερ στο demons souls ηταν inventory space για φυτακια που ανανεωνουν το μανα.

@enstikto μην το βλεπεις τοσο dnd το θεμα και με τους κανονες του. Και ακομα κι ετσι καποιες κινησεις απλες θελει, οχι να κανεις ζογκλερικα...ειπαμε. Επισης πανοπλια δεν σημαινει απαραιτητα full plate στυλ ρομποκοπ. Υπαρχουν πανοπλιες και πανοπλιες. Αλλα να μου βγαινεις στην μαχη με ενα χιτωνα, σορρυ, υπο ολες τις συνθηκες ειναι λολ εντελως... dnd ξε-dnd, lord of the rings ξε-lord of the rings. (που τα λατρευω ετσι)
    Last edited by Valkyre; 14-10-2011 at 13:13.

εντάξει δεν λέμε για level 150 και δεν ξέρω εγώ τι κάνουν...μιλάμε για normal καταστάσεις...μακάρι να παίξουν πολλοί το παιχνίδι να το συζητήσουμε εδώ μέσα και να δούμε ποια class έχουν ευκολότερο έργο και ποια όχι

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ρε συ Val ακόμα και η απλά δερμάτινη πανοπλία είναι πολύ περιοριστική στις κινήσεις...
    Δυστυχώς δεν μπορώ να το δω αλλιώς γιατί έτσι έμαθα και η λογική μου συμφωνεί με αυτό. Οι μάγοι δεν είναι harry potter να κουνάνε λίγο το ραβδάκι να λένε και μία @@ λέξη και να το το μαγικό... Έχει πολύ περισσότερο απο πίσω...
    Χώρια του οτι συμφωνώ και με αυτό που είπε ο Majere. Οι μάγοι για να γίνουν μάγοι έχουν ρίξει απίστευτο διάβασμα. Έχουν ξεχάσει οτιδήποτε άλλο στη ζωή τους και έχουν αφιερωθεί σε αυτό. Για να μάθει κάποιος να χρησιμοποιεί σπαθί (ή ακόμα και να κινείτε σε πανοπολια - it's not as easy τη φόρεσα και τέλειωσε) θέλει επίσης χρόνο που ο τελειωμένος πωρωμένος μάγος δεν μπορεί να διαθέσει...

Name
    Δημήτρης

πας στα ακρα Δημητρη και ετσι ειναι αδυνατον να καταλαβεις τι εννοω. Εχει τυχει να φορεσεις ποτε πανοπλια? (δεν κανω πλακα) Εγω εχω βαλει κανονικη πανοπλια, οχι plate φυσικα, αλλα chainmail πανοπλια. Σε πληροφορω οτι δεν μου φανηκε τοσο τραγικο οσο το θελει το DND, και ουτε ειμαι εκπαιδευμενος σε κινηση με πανοπλιες ουτε τιποτα.

Λοιπον ενας μαγος μια χαρα θα μπορουσε να βαλει μια δερματινη στοιχειωδη προστασια. Δεν ξερω πως εχεις φανταστει την κινησιολογια του spell, αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειναι τυπου Τζιμ Καρρευ ο μαγος για να βγαλει το spell.

Επισης δεν ειπα πουθενα οτι ο μαγος πρεπει να ειναι ξιφομαχος. Το μονο που ειπα ειναι οτι μαγος μονος του μεσα σε μπουντρουμια του στυλ Dark Souls/demons souls ειτε δεν μπαινει σε καμμια περιπτωση μονος του μεσα, ειτε οταν μπει, μπαινει με εξτρα απο το συνηθισμενο προστασια.

Αλλιως καλυτερα να συνεχισει το διαβασμα...!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν είναι θέμα τζιμ καρευ ρε συ. Είναι θέμα «ακρίβειας». Έτσι όπως το βλέπω εγώ, λίγο να παρεκλινει μια κίνηση από αυτό που πρέπει να είναι κ no spell η ακόμα χειρότερα spell epic failure τουτεστιν σου σκάει στα μούτρα.
    Επίσης μην κρίνεις από εσένα που αθλησε κ εχεις έναν α σωματοτυπο. It's not the same για ένα χτικιαρακο μάγο.
    Btw chain έχω βάλει κ γω κ δεν μπορώ να πω πως ειμουν ανετος.

Bookmarks

Bookmarks