Ειναι νωρις ακομη για να σου πω αν ειναι καλυτερο η χειροτερο του DS. Μεχρι στιγμης παντως ειναι το ιδιο καλο. Ο κοσμος του ειναι πολυ καλος, εχει ενα κεντρικο σημειο, κατι αντιστοιχο του Nexus, το Firelink Shrine, οπου απο εκει πας στις διαφορες αλλες τοποθεσιες που εχει, αλλα αυτο που ειναι και το ωραιο ειναι πως ο κοσμος του επικοινωνει και με αλλους τροπους εκτος απο το να πρεπει να γυριζεις πισω παντα, για να πας καπου αλλου. Υπαρχουν shortcuts που σε οδηγουν κατευθειαν σε καποιες τοποθεσιες, και ο τροπος που συνδεεται μεταξυ του ολοκληρος ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι πολυ ωραιος. Το World interconnectivity δηλαδη ειναι τετοιο, οπου μπορεις να πας σε αλλα μερη, χωρις απαραιτητα να πρεπει να γυρισεις πισω στο κεντρικο Firelink Shrine, αλλα υπαρχουν μυστικα περασματα.

Online δεν εχω παιξει ακομα, παρολο που παιζω συνδεδεμενος.

Ειμαι level 25, βλεπω το πηραν ηδη αρκετοι απο την friend list μου, αλλα δεν βλεπω σχολια... Το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να χασεις παρα πολες φορες για να το προχωρησεις και παντα σε περιμενει μια ενεδρα απο εχθρους σε καθε σημειο και ειναι δυσκολο να προχωρησεις, ειδικα οταν δεν ξερεις τι σε περιμενει.