Results 1 to 20 of 1211

Thread: Dark Souls

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Βγηκε patch 1.03 και δεν ξανα κολλαει. Οταν παιζεις συνδεδεμενος αυτο, οπου βλεπεις τα bloodstrains και messages αλλων παιχτων, καθως και φαντασματα αλλων παιχτων, οταν παιζει καποιος στο ιδιο σημειο ταυτοχρονα. Οταν εισαι online εκτος απο να παιξεις co op η να κανεις invade σε αλλο παιχνιδι, επηρεαζει το παιχνιδι οπως οταν καθεσαι σε bonfire και καθετε και καποιος αλλος εκει ταυτοχρονα, σου δινει ενα παραπανω flask με HP. Καθε φορα που ξεκουραζεσαι σε bonfire, οι εχθροι ξαναβγαινουν. Ετσι μαζευεις πιο ευκολα souls για να κανεις level up τον χαρακτηρα σου. Τα αντικειμενα που βρισκεις, ειναι αντικειμενα που αφησαν αλλοι παιχτες σε εκεινο το σημειο. Ειναι δυσκολο και υπουλο, δεν το εχω προχωρησει πολυ, φτιαχνω πιο δυνατο χαρακτηρα γιατι δεν γινεται να προχωρησεις διαφορετικα.

Αντε να ερθει και σε εσας το παιχνιδι , εγω το πηρα απο ελλαδα και δεν περιμενα πολυ. Τι να περιμενα δηλαδη, ολο χανω και ξαναχανω...

Edit

Πανω που ειχα φτιαξει τον χαρακτηρα μου level 18, μετα απο 8 ωρες παιχνιδιου, χαλασε το PS3 μου και δεν διαβαζει αλλα ουτε κανει και eject το δισκακι του παιχνιδιου. Τι και αν πατας το eject, δε βγαινει, δεν ξερω γιατι. Αν καταφερω να βγαλω το δισκακι με καποιο τροπο, δεν θα μπορω να συνεχισω στο αλλο μου PS3 και να θελω, δεν γινεται, το save ειναι κλειδωμενο. Η μονη λυση ειναι το psn+ και μεταφορα του save στο online storage, αλλα εληξε η συνδρομη μου. Πακετο...

Edit 2

Το εφτιαξα τελικα αφου το εκανα βιδες το PS3 για αλλη μια φορα. Εβγαλα το δισκακι, ρυθμισα τις ραγες οι οποιες ειχαν φυγει απο τη θεση τους και τωρα ολα καλα, συνεχιζω την παιχνιδαρα
    Last edited by criter; 07-10-2011 at 18:35.

Bookmarks

Bookmarks