Βασικά μόλις το ξεκίνησα. Κ έχω πολυ διάβασμα για το game. Με έχει ξενερωσει το frame drop έχει σε πολλά σημεία παίδες; Γιατί με κουράζει αυτή η φάση
Βασικά μόλις το ξεκίνησα. Κ έχω πολυ διάβασμα για το game. Με έχει ξενερωσει το frame drop έχει σε πολλά σημεία παίδες; Γιατί με κουράζει αυτή η φάση
frame drop υπάρχει αλλα δεν είναι τόσο ενοχλητικό... στο μονο σημείο που βαράει κόκκινο είναι στην blighttown μια περιοχή αργότερα... αλλα και πάλι πίστεψε με αν αφιερώσεις λίγες ώρες στο παιχνίδι είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι trust μεόταν περάσεις την φάση κριτικής που βρίσκεσαι τώρα (που είναι λογικό γιατί τώρα το ξεκίνησες) θα είσαι ok
![]()
Παιχνιδάρα απο τις λίγες.Το αίσθημα της ικανοποίησης που γεμίζεις, κάθε φορά, που ξεπερνάς ένα από τα εμπόδια που σου βάζει ο τίτλος, δε περιγράφεται.Όπως λέει και ο φίλος Aparadektos,έχει ένα θεματάκι με frame drop στη Blightown,και κάποια θεματάκια με την κάμερα που χάνει την μπάλα σε κλειστούς χώρους,αλλά είναι πταίσματα για το μεγαλείο του τίτλου.
to dark souls einai kalitero tou demon souls? apo aposi grafikon gameplay ktl ktl... ?
exw to demons souls alla den borw na pw pws mou arese idietera, exei ligo oti nanai menus kai katantai ypervolika dyskolo se kapies fasis... an kai mou aresoun ta dyskola paixnidia pou exoun challenge auto katantai vareto otan prepei na kaneis ta idia kai ta idia gia na ta kataferis.
rwtao giati exw diavasi polla giato dark souls oti einai apo ta kalitera paixnidia gia to ps3.
Aν δεν σου αρεσε το Demon's Souls, μην περιμενεις να σ' αρεσει το Dark Souls. Παρολα αυτα να σου πω:
Τα γραφικα ειναι ιδια πανω - κατω, ελαχιστες διαφορες.
Στο gameplay δεν εχει τερασιτες / ριζικες το ιδιο - εκπληκτικο - combat system, το ιδιο δυσκολο, εχει καποιες μικρες αλλαγες π.χ. αντι για moon grasses, τωρα υπαρχουν τα estus flasks, υπαρχουν τα bornfires που κανουν λιγο πιο ευκολο το παιχνιδι, αλλα η μεγαλητερη διαφορα του ειναι οτι δεν ειναι οπως το Demon's Souls που υπαρχει ενα κεντρικο hub και διαλεγεις πιστες κ.τ.λ., αλλα πας μονο σου απο κοσμο σε κοσμο, ενω μπορεις να βρεις και εκπληκτικα short - cuts, που ποτε δεν πιστευες οτι μπορουσαν να υπηρχαν.
Στο ο,τι ναι ναι menus, δεν σε κατλαβαινω...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Μόλις το τερματισα. Πολυ καλο game δεν το περίμενα τόσο καλο. Σίγουρα ένα απο τα καλύτερα games που έχω παίξει
ειμαι στο δευτερο playthrought.μολις σκοτωσα τον stray demon την ωρα που τον σκοτωνα με σκοτωσε και αυτος.εχασα το titanite slab.καμια ιδεα αν ειναι καπου?fuck fuck fuck
02:57 το πρωι πηρα την πλατινα μετα απο 208+ ωρες παιξιματος.το πρωτο trophy το πηρα αρχη νοεμβριου και απο τοτε το δισκακι δεν βγηκε απο την κονσολα.τιτανοτεραστιο παιχνιδι εμπειρια
το ξεκινησα πριν κανα 2 μερες το παιχνιδι και εχω λιωσει κανονικα...μιλαμε θελει τρελη υπομονη...και ειναι κατι κολοσημεια που το bonfire ειναι μακρυα απο τα boss και θελει να κανεις διαδρομη καθε φορα που χανεις...
π.χ. στο capra demon...το καλο βεβαια ηταν οτι μαζευα σε καθε run γυρω στα 300 souls και ειχα τον εμπορα με τα fire arrows στο δρομο...μαζεψα καμια 100αρια βελη μεχρι να τον περασω πριν λιγο...(μαμιουνται τα κοπροσκυλα)...
επισης ενα χαρμοσυνο(ελπιζω, και να μην εχασα τιποτα σημαντικο) γεγονος, ειναι οτι μολις εφαγα τον capra demon αποφασισα να γυρισω πισω στο bonfire για να αναβαθμιστω, χρειαζομουν και λιγα souls ακομα, ειπα να κανω farming στο δρακο στη γεφυρα. Σε καποια φαση ο δρακος αρχισε να τρωει τους τυπαδες που βρισκοταν πανω στη γεφυρα πολυ πριν φτασω εκει και στο τελος μετα απο κανα 2-3 επιστεψεις στο bonfire, αυτοκτονησε γιατι ειδα ξαφνικα να παιρνω 10000 souls Και το δρακο να λειπει απο τη γεφυρα...
τι να κανω τωρα? να παω στα depths με το κλειδι του capra demon ή στο κομματι που ανοιξε μετα το θανατο του δρακου?
επισης ενα ακομα κωλοσημειο που δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω ειναι μετα τη valley of drakes μπαινω στη blight town, κατεβηκα τερμα κατω, πηρα και την firekeep soul αλλα δεν βρηκα κανενα δρομο για να συνεχισω...(ξενερωμα επισης οτι μολις γυρισα πισω να αναβαθμισω το φλασκ η μουγγη ειχε πεθανει...)
to perimenw ki egw autes tis meres.
exei kosmo to paixnidi?
βλεπω μαστερ σου αρεσε...![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
ρε με τρέλανε σου λέω !!!
θα το ξαναρχίσω με όλα τα βασικά class ( knight , sorcerer, "πυρομανκερ" και cleric)
και ξέρεις ποια είναι η μαλακια?
ότι πραγματικά δεν το απόλαυσα τόσο γιατί έπαιζα έχοντας στο μυαλό μου το άγχος των πανελληνιων ενώ επίσης χρησιμοποιούσα μια χαλια 17 ιντσών τηλεόραση.
τώρα θα χω 32 ιντσών συνεχεια , "ονλινε" συνεχεια και καθόλου άγχος
σου λέω μέση προβλέπεται MEGA λιώσιμο...
το Καλοκαιρι αν θες παιζουμε και κανα co - op, θα το ξανα - πιασω κι εγω. Το αρχισα τελη Οκτωβριου και επεξα 10 - 11 μερες (μεχρι τον capra demon έφτασα) , μετα ηρθε το Skyrim και απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει καθολου.![]()
ρε, δεν το πιστευω. εγω εχω συνιθησει ,πραγματικα, σε μια 11 - 14 - 15 ιντσων και εχω και μια 46 και προτιμαω να παιζω στην 1η, οσο κουφο κι αν ακουγεται (ή ''φαινεται''). Μια φορα επεξα προ στην 46 και ''χαθηκα'', ενω φοβομουν το input lag, οποτε ξαναγυρισα στην 12χρονη (και λιγα λεω) TV.ενώ επίσης χρησιμοποιούσα μια χαλια 17 ιντσών τηλεόραση.![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
θα παίξουμε σίγουρα και αξίζει να το λιώσεις!
τόσο "επικνες" σε ένα παιχνίδι επηρεάζει το mental well being που λέει και το ign...
ετοιμάσου για co op!
εν το μεταξύ καλά που μου πες ότι δεν το χεις τελειώσει ήμουν έτοιμος να γράψω spoiler lol!
τώρα αυτό για την τηλεόραση που λες δεν έχεις άδικο επειδή είναι μικρή βολεύει πιο πολύ μιας και βλέπεις καλά όλη την οθόνη,,,αν συνηθίσεις όμως στην ομορφιά της μεγάλης tv δεν ξεκολλάς...
να σου πω δεν επεζα καθολου online (προτιμουσα εντελως μονος, εξαλλου με το παραμικρο dissconnect σε πεταγε) , αλλα θα το δοκιμασουμε μαζι.![]()
για την TV συμφωνω , ειναι οπως συνηθισεις.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Spoiler!
Demons Souls servers to stay online
^ το Demon's Souls έχει δικό του τοπικ....
Big Ben, London, UK
Science fiction
Bookmarks