Οντως ειναι μεγαλυτερο σιγουρα, και σιγουρα πολυ πιο καλο δομημενο.
Αυτα τα αισχρα frame rate issues να μην ειχε στο XBOX και θα ηταν αψογο.
Οντως ειναι μεγαλυτερο σιγουρα, και σιγουρα πολυ πιο καλο δομημενο.
Αυτα τα αισχρα frame rate issues να μην ειχε στο XBOX και θα ηταν αψογο.
Τελείωσα το Catacombs με ένα Divine GreatAxe +5 ..(έκοβα 1 hit τους σκελετούς)..Το Pinwheel boss είναι χειρότερο και από απλό εχθρό ή μου φαίνεται?
Το σκότωσα κυριολεκτικά με 3 χτυπήματα και ούτε καν 2 handed (ίσως φταίει το όπλο μουDark Knight Sword +5 - στο Stat λέει 510 DMG RHand Weapon) .
Τέλος πάντων οδεύω για το Tombs of Giants αν και δεν βλέπω την τύφλα μου..έχω μια λατέρνα αλλά θα πρέπει να μην χρησιμοποιώ το όπλο..
Δεν έφτασα στο 1ο Bonfire γιατί ήταν πολύ μακρυά..
Να ρωτήσω κάτι άλλο..τι LVL θα έπρεπε να είμαι κανονικά στο Catacombs? Γιατί δεν βρίσκω κάποιον παίκτη να με βοηθήσει ούτε βλέπω Signs κάτω ενώ είμαι Human.
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Έχει τόσο καλή βαθμολογία, έχω ακούσει τόσο καλά λόγια, αλλά...
Το νοίκιασα και το έβαλα για λίγο, αλλά μου φάνηκε λίγο βαρετό.
Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία.
iMac 27" (mid 2011) Intel i5 2.7GHz, 12GB RAM, Mac OSX 10.9 Mavericks / Magic Trackpad / Time Machine WD myBook 2TB / Samsung Galaxy Note 3 32GB + SD 64GB | White / Behringer MS20 / D Link USB Hub / Panasonic TXP46S20E (46") / APC Back-UPS 1500VA
AMD FX 8320 @4.4GHz 1.40V / Corsair H100i / ASRock 990FX Extreme 9 / 16GB Kingston HyperX 1600MHZ / 2-way SLI Gigabyte nvidia GTX 650 Ti Boost 2GB OC Edition / Samsung 840 EVO 500GB / Seagate 3TB 7.200rpm / Corsair Special Edition White Graphite Series 600T / Corsair RM750 / Windows 7 Ultimate x64 SP1 / Samsung 245B Plus / Samsung 40M86 (40") / Logitech Z5500 / Logitech Performance MX/ Coolermaster Devastator Keyboard/ APC Back-UPS 1100VA
Playstation 3 40GB (400GB HDD Installed) / Playstation 4 500GB
Μπορώ να πω και εγώ ότι τέτοια αίσθηση δεν έχω ξανανιώσει σε παιχνίδι..
Όσο για το DMG νομίζω δεν ήταν καλό που ξεκίνησα με Warrior και κάνω τόσο Focus στο Strength..θα προτιμούσα να ανέβαζα Faith και να γινόμουν Knight γιατί θα είχα την δυνατότητα να χρησιμοποιώ Miracles και να έχω και δυνατό Divine όπλο..
Τώρα θα πρέπει να αυξάνω συνεχώς το Vitality γιατί μάχομαι από πολύ κοντά και είναι επικίνδυνο..
Τι LVL είσαι παρεπιπτόντος?
@HarrisDo Πολυ δυνατα stats. Οντως ο Pinwheel παιζει να ναι το ποιο ευκολο boss.
Για το Tomb Of the Giants...
Spoiler!
Εγω ειμαι lvl 153 για οποιον μπορω να βοηθησω και αρκετα σκυλος.
Relax, I'll get it...
Ειναι το ακριβως αντιθετο
Relax, I'll get it...
Νομιζω οτι πλυν τουολοι οι αλλοι ειναι αστεια bosses.Spoiler!
Spoiler!
Ενταξει, μαστερ, ειναι οντως αποκαλυψη. Ευτυχως που το σεναριο δεν ειναι και τοσο "αμαν πια" για να υπαρξουν χοντρα σποιλερ. Παντως για να καταλαβει κανεις καλα το σεναριο, πρεπει πιστευω να παει με τους darkwraiths. Υπαρχει καποιος που εξηγει πολλα και το κανει το σεναριο πολυ ενδιαφερον. Ειναι η διαδρομη που οδηγει στον... κακο τερματισμο.
Hollow 83 συμφωνω απολυτα. Μονο εκεινοι ζοριζουνε αρκετα. Τα αλλα bosses ειναι απλα... δραματικες προσθηκες.
Χθες κατα τις 4 τα ξημερωματα πηρα το platinum. Ακομα ομως συνεχιζω. Τι θα γινει, ουτε εγω δεν ξερω...
Relax, I'll get it...
μολις το πηρα αλλα ενας επιμονος βηχας δεν με αφησε να παιξω πανω απο 15 λεπτα.εντυπωσεις κ προβληματισμοι προσεχως.
Master για Co-Op λίγο δύσκολο γιατί παίζω σε XBOX (κρεμάστε με) βέβαια και εγώ κάπου στο LVL 66-67 είμαι..
Μήπως το πήγα λίγο γρήγορα? Βέβαια έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε Weapon Upgrades και αρκετές χιλιάδες Souls για Pyromacy Flame +12 (καμιά 40.000 - 50.000 σίγουρα) και για να αγοράσω αρκετά Pyromancies..πιστεύω βοηθούν αρκετά ειδικά στα Bosses όπως ο Smough & Ornstein ήταν σωτήριο το Great Chaos Fireball και το Great Combustion..
Ρε παιδιά λέτε συνεχώς για Summon στα Bosses..εγώ που δεν έχω κάνει ούτε 1 Summon κατούρησα στο πηγάδι? Ακόμη και σε Human Form δεν βρίσκω κανέναν για Summon..
Kabamaru στο NG+ κρατάς τα όπλα και ότι έχεις αγοράσει? Ρωτάει γιατί για το Collect All Rare Weapons με την ψυχή της Queelag's μπορείς να φτιάξεις 2 όπλα..έχω φτιάξει το Furrysword το άλλο όμως πως θα το κάνω?
Tα κρατας Χαρη (ετσι δεν σε λενε. Οταν ξανασκοτωσεις την quelaag πχ ξαναπαιρνεις την ψυχη της και φτιαχνεις και το 2ο οπλο. Το κακο ειναι οτι με την ψυχη του Sif φτιαχνεις 3 οπλα, οποτε θελεις 3 playthrough.
Γενικα για τις αναβαθμισεις ακολουθησα την εξης τακτικη: Επειδη οι τιμες των αναβαθμισεων δεν αλλαζουν, εκανα παντα το φθηνοτερο. Δηλαδη οσο τα sl ηταν πιο φθηνα τα ανεβαζα. Μολις τα sl ξεπερνουσαν (αρκετα) τις αναβαθμισεις, εκανα αναβαθμισεις. Καπως ετσι...
Relax, I'll get it...
Bookmarks