Page 6 of 17 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 101 to 120 of 325

Thread: Τeam ICO Collection HD (ICO + Shadow of the Collossus) - [3D]

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Το Shadow Of The Colosseum το είχα νοικιάσει και το είχα παίξει όταν είχε βγει και δεν θυμάμαι και πολλά. Μόνο ότι είχες ένα άλογο και πάλευες μεγάλα τέρατα
    Το Ico δεν το έχω παίξει καθόλου. Ελπίζω να αξίζει και το Ico και το πακετάκι όλο.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εμενα το ιδιο μ φαινεται απο τα videos.Δεν ειδα διαφορά στα textures κλπ. μαλλον η οθονη του pc μου φταιει.
    Παντως ρε παιδια δεν αντεχω αυτό με τα collections.Το μόδα ειναι αυτή? Δλδ του χρονου που θα βγει το PS4 (1 Απριλιου 2012) θα μας φαινεται ακομα πιο φυσιολογικό να βλέπουμε π.χ. Uncharted collection σε upscaled 1080p ή τελοσπάντων remastered .Και θα λέμε "πωπω τελειοτητα!"?? Eiμαι offtopic οκ αλλα που θα πάει αυτη η βαλιτσα? Μου φαινεται απατεωνιά.Ξερω οτι καποια παιδια δεν τα εχουν παιξει αυτα τα παιχνιδια αλλά και γω ας πουμε καποια παιχνιδακια του '90 δεν τα επαιξα αλλά δεν θα πληρωνα με τπτ να τα παιξω τωρα (οσο φανατικος gamer και να ειμαι).Μαλλον ειμαι παραξενος.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Οχι απλα δεν τα αγοραζεις. Δεν σου εβαλαν πιστολι στο στομα!

Οταν εχει πεσει δουλεια σε ενα remastered αξιζει κατα τη γνωμη μου. Συγκεκριμενα αυτο εδω εχει υψηλοτερη αναλυση καθαροτατα γραφικα και framerate υποστηριξη 3D και το κυριοτερο? 2 παιχνιδια πραγματικα αριστουργηματα και πολυ μπροστα απο την εποχη τους. Συγκεκριμενα το shadow of the colossus δειχνει ανετα "next gen" παιχνιδι απο το τρεηλερ και πολυ ανωτερο σε σχεση με το PS2.

PSN ID
    MajereMP44

Δεν θα το αγοράσω σιγουρα το άφησα να εννοηθει.Τα εχω τα παιχνιδια.Εσενα δεν σε πειραζει ρε παιδι μου να πληρωσεις 2η φορα απλά για καθαροτερα γραφικα?Σε ολους αναφερομαι που θα τα αγορασουν.Στη δικη μου λογικη ειναι αδιανόητο να πάρω ας πουμε το Metal Gear 4 αν το βγαλουν remastered στο PS4.Και ενταξει εδω εχουμε να κανουμε με τη φιλοσοφια του καθενος , κατανοητό.Αλλα το οτι οι εταιριες επαναπαυονται?Εμενα μου κακοφαινεται.Δλδ αν, λεμε αν, ανακαλυφθει μια νεα μεθοδος στο μελλον και καταφερουν να το κανουν ακομα πιο ωραιο σε θεμα γραφικων θα το ξανα-αγορασεις? Ειναι σαν να κανουμε ενα βημα μροστά και 2 πίσω.Ετσι το βλέπω εγω. Το συγκεκριμενο studio ετοιμαζει κ νεο παιχνιδι ok αλλά ουσιαστικά το βγάζει στη φτηνια διοτι σου λεει θα αγορασουν κ το collection βγάλαμε τα φραγκα μας )καποια απο αυτα).Επαναλαμβανω, το θεωρω λίγο εως πολυ κοροϊδια.Πολλοι το θεωρουν σαν ευκαιρία βεβαια.Το καταλαβαινω. Ερωτώ, ομως, το επόμενο βήμα που θα κυκλοφορει νεα κονσόλα και θα εχει σαν launch titles 150 remakes δεν το βλέπουμε?Κατα εκει το πανε ρε γμτ.
    PS4

Name
    Δημήτρης

κοιτά καταλαβαίνω τι θες να πεις και συμπασχω εν μέρει. Οχι μέχρι στιγμής δεν εχω αγοράσει κανένα remastered version και δεν σκοπεύω να το κάνω συχνά. Αυτο εδω όμως θα το πάρω. Θα το πάρω γιατί εχω μεγάλη αγάπη για το συγκεκριμένο και βλέπω οτι έχουν κάνει δουλεια σε σχέση με αλλα remastered.

Οχι κάποιος που τα έχει παίξει και τα έχει τα παιχνίδια στο Ps2 δεν έχει πολλούς λόγους να το πάρει. Όμως πρέπει να σκεφτείς και την περίπτωση όσων δεν το έχουν παίξει το παιχνίδι. Γι αυτούς είναι μια καταπληκτική ευκαιρία και ένας τρόπος γι αυτο το καταπληκτικό στούντιο να το γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος μιας και τα παιχνίδια δεν έχουν κάνει δυστυχώς τις αναμενόμενες πωλήσεις κάτι που το χρειάζονται τα μικρά και καλα στούντιο για να επιβιώσουν και να μπορουν να αντεπεξέλθουν στα μεγάλα κόστη παραγωγής next gen τίτλων.

PSN ID
    MajereMP44

Ενταξει ναι, οποιος δεν τα'χει παιξει ευκαρια ειναι.Παιχνιδαρες.
    Ποσοι ειναι απο τους χρηστες PS2 που δεν το πηρανε?Ασε που τα κατεβαζαμε (?) τοτε με το κιλο τα παιχνιδια.Ειναι λίγο περιεργη φαση η μόδα αυτη.Τωρα που το σκεφτομαι επειδη ειναι 2 τα μονοπάτια τα οποια με χαλανε σε αυτη τη γενια: ή CoD ή remastered games επιλεγω το 2ο, δεν το συζητω.Εξακολουθουν να με χαλανε κ τα 2 παντως.
    Σκεψου οτι κ γω που ειμαι καθετος να παίζω παλια παιχνιδια στο PS3 μουδωσε ενας φιλος το Monkey Island χτες απο το store.Aλλα δεν μου καθεται καθολου καλά.Μετά από λίγο ξενερωνω . 400 ευρω για PS3 να παιζω Monkey Island? τι παίζει ρε γμτ...κατι δεν παει καλά.
    PS4

Name
    Δημήτρης

έλα ρε συ μην το βλέπεις έτσι αυστηρά... σκέψου το διαφορετικά έδωσες 400 ευρώ για να παίζεις ΚΑΙ αυτα τα παιχνίδια. Δεν παει να πει οτι αν παίξεις κάποιο παλιό παιχνίδι που νοσταλγεις χάνει αξία η κονσόλα σου! Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το αντιμετωπίζεις έτσι σε εχω ξανακούσει να το λες. Ανα πάσα στιγμη μπορείς να βάλεις μέσα ενα next gen game και να το ευχαρηστηθεις. Το οτι σου δίνει η κονσόλα την δυνατότητα να ευχαρηστηθεις και καποια ρετρό και κλασσικά παιχνίδια είναι ενα ακόμα συν! Οχι μείον!

Ίσως δεν σου έρχεται πότε να παίξεις ενα παλιό παιχνίδι εγω όμως εχω συχνά αυτήν την επιθυμία και γι αυτο επέλεξα fat ps3 γιατί θέλω να παίζω παλιά διαμάντια Φυσικά και θα παίξω τα καινούργια, αλλα που είναι το κακο να παίξω και τα παλιά;

PSN ID
    MajereMP44

Tι να πω...Οχι ενταξει μου'ρχεται η ορεξη να παιξω και κατι πιο "μικρό" πιο παλιό, πιο ηπιο.Πιο "past-gen".Επαιζα το tomb raider and the guardian of light, το Μοnkey Island 2 και ενα άλλο από το store δεν θυμαμαι τωρα.Α και το dead nation co-op.Δεν τα ευχαριστηθηκα.Μια ωρα το καθενα και τα εκλεινα.
    Ειμαι λίγο περιεργος σ λεω δεν την παλευω μαλλον. Και οσο ανοιγω το store να χαζεψω κανα demo κοιταω και γινεται πανικος απο collections.Και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι διοτι ταχω ρε γμτ ειτε στο pc ειτε στο play 2. Eκει που γέλασα ειναι με το wipeout (το ειχα πριν βγει στο καλαθι στο τσαμπα απο τη Σονυ) και επαιζα αυτα τα challenges που ειναι ασπρόμαυρα με φωτακια πρασινα η πίστα κλπ με σκοπο υποτιθεται να πας οσο πιο γρηγορα γινεται χωρις να διαλυθει το σκαφος.Εκτος απο τον κινδυνο της επιληψιας που καραδοκει, λεω τι γινεται τωρα 7 χρωματα στην οθόνη ολα κ ολα??? χαχα ε ρε γμτ

Λοιπον, ενταξει, για να κλεισω το offtopic, ειναι η ταση που καπως μου τη βαραει κ το γεγονος οτι ξαναπληρωνουμε παλια παιχνιδια με μια στρωση από υψηλη αναλυση.Να τα δινανε τσαμπα με το serial number του PS2 σου.Οσοι δεν ειχανε ποτε play να τα αγοραζανε.Με αυτο θα ημουν ευχαριστημενος!!!Αυτη η τρελη διαφημιση με παλια παιχνιδια δεν εχει προηγουμενο.Σε ψηνει να το αγορασεις βασιζομενη στο συναισθημα.
    Ετσι μουρχεται να βαλω τωρα το play 2 να παιξω SoTC.
    Last edited by MajereMP44; 05-07-2011 at 23:45.
    PS4

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Απλα η Sony και η καθε Sony κανουν οτι μπορουν για να βρουν μια αγελαδα και να την αρμεγουν τακτικα.
    Τουλαχιστον τα hd remakes εχουν υποστει ενα υποτιθεμενο ρετουσαρισμα αν και οι αρχικες τους τουλαχιστον τιμες ειναι ολιγον τι τσιμπημενες
    (30 λιρες απο το zavvi το MGS HD Collection!!!)
    Τι να πουν και οι κατοχοι original παιχνιδιων psx και ειδικοτερα ps2 που
    (οσοι δεν εχουν το αρχικο fat) πρεπει να ξαναπληρωσουν για να κατεβασουν τα ιδια ακριβως games απο το store ωστε να μπορουν να τα παιξουν.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PSN ID
    MajereMP44

Ειπανε τιμη για το Ico+SoTC?
    Spoiler!
    PS4

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Η φθηνοτερη τιμη που βρηκα ειναι στο blah στις 27 λιρες!!!
    http://www.blahdvd.com/Games/Ico-and...S3/product.htm
    Εαν δεν πεσει η τιμη στις 18 λιρες τουλαχιστον εγω παντως δεν θα το παρω.
    Γενικοτερα οι αγορες day1 ειναι ακριβοτερες.
    Οποτε θα αφησω τους ανυπομονους να ψωνισουν πρωτοι και οταν πεσει η τιμη του ή βγει σε προσφορα θα το παρω.
    Ενα απο τα αγαθα που διαθετω που και που ειναι η υπομονη σε ορισμενα θεματα.
    Και συνηθως η τσεπη μου συγκαταλεγεται σε αυτα.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Εγώ θα τα αγοράσω μονο κ μονο επειδή το Shadow το είχα ενοικιάσει (και το τερμάτισα σε λιγότερο 24 ωρες! Την επόμενη μέρα το είχα επιστρέψει :Ρ ) και το ICO δεν το είχα δει ποτέ. Καταλαβαίνω αυτό που λες Majere, ειδικά τα PSP remasters πιστεύω είναι ακόμα μεγαλύτερο milking xD αφού φαίνονται άθλια στο PS3

Όσο για τα textures εγώ βλέπω μονο οτι έριξαν ενα sharp, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται ωραία...Τουλάχιστον στις εικόνες που είδα και στα βίντεο... Ισως στην τηλεόραση να μην βγάζει τόσο μάτι. Όσο για τα frame drops ας μην παίρνουμε ακόμα όρκο, γιατί και το God of War remaster είχαν σε κάποια άκυρα σημεία...
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Oχι υπαρχει διαφορα στα textures, το εχουν δηλωσει και οι ιδιοι οτι και τα 2 παιχνιδια θα εχουν ρετεχτθρινγ (στις πρωτες σελιδες του θρεντ αναφερεται) και αλλωστε φαινεται αν βαλεις διπλα εκδοσεις του PS2 και τα τελευταια youtube videos απο την remastered εκδοση. Τα gifs που εβαλε ο Βαγγελης ειναι δυστυχως μεσα στην θολουρα εξαρχης οποτε δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. Απο τα youtube videos ομως φαινεται καθαρα η διαφορα.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Συμφωνω με το milking αλλα θα τα παρω γιατι δεν τα ειχα παιξει και φαινονται μαγικα!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Συμφωνω με το milking αλλα θα τα παρω γιατι δεν τα ειχα παιξει και φαινονται μαγικα!

you said it

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Bonus Content Comes To ICO And Shadow Of The Colossus Collection

I’m happy to announce that the disc will also come with some amazing bonus content. Packed in every new copy of the game will be a voucher for two XMB Dynamic Themes, one for ICO and one for Shadow of the Colossus. In addition, on the disc itself will be a ton of exclusive video content from ICO, Shadow of the Colossus, and The Last Guardian that fans won’t want to miss. We’re busy finalizing the videos as we speak, and will have more details to share next month.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Σημερα επαιξα και τα 2 demo και πωρωθηκα ακομα περισσοτερο

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Βγήκαν demo?????

Name
    Δημήτρης

?????? please explain NOW!

Εχει βγει ντεμο και αν ναι ΠΟΥ??? θελω να μαθω ΤΩΡΑ!

please....

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

ΛΟΛ εννοω τα ντεμο για το ps2!!!

Page 6 of 17 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks