Page 13 of 17 FirstFirst ... 391011121314151617 LastLast
Results 241 to 260 of 325

Thread: Τeam ICO Collection HD (ICO + Shadow of the Collossus) - [3D]

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Ρε παιδιά για να καταλάβω γιατί είδα ένα video και αναφερόταν το Last Guardian. Το παιχνίδι δεν είναι μέσα στο CD έτσι;
    Οχι. Το The Last Guardian ειναι υπο αναπτυξη και ακομα το φτιαχνουν. Θα κυκλοφορησει για πρωτη φορα σε PS3. Δεν ειναι παιχνιδι PS2 οπως τα ICO και SoTC, αλλα ειναι απο τους ιδιους δημιουργους. Ακομα αγνωστο το ποτε θα κυκλοφορησει.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Σπυρο, σε καλυψε απολυτα ο φιλος Criter.

Επισης, φημες θελουν το LG( οχι Ελ Τζι, Last Guardian LOL ), να κυκλοφορει τελοι 2012 αλλα μεχρι τωρα τιποτα επισημο.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Α οκ Ευχαριστώ και τους δύο. Γιατί είδα στο GameTrailers τα 100 Top Trailers και το The Last Guardian ήτανε 2ο. Και τι στο καλό. Έχει βγει από εποχή Ps2 δεν ξέρω. Το βιντεάκι ήταν από την Sony στο Youtube όπου ήταν οι Developers του ICO/SOTC και λέγανε για αυτό. Και δεν το είχα ξανακούσει το παιχνίδι μέχρι τώρα.
    Last edited by Spiros20; 08-10-2011 at 15:22.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Μόλις τερμάτισα το ICO. Το παιχνίδι είναι διαμάντι. Από τις καλύτερες gaming εμπειρίες. Σου δημιουργεί συναισθήματα χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα και ο κόσμος του είναι τόσο μυστήριος που θέλεις να τον εξερευνήσεις μέχρι εκεί που πάει.

Η ιστορία του επίσης πολύ όμορφη και το ίδιο η μουσική.

Ξεκίνησα και τον Κολοσό τώρα. Από τα 30 λεπτά που έχω παίξει μέχρι τώρα έχω μείνει από το γεγονός ότι είναι τίτλος του 2006. Απίστευτα γραφικά και gameplay. Η κάμερα με δυσκολεύει λίγο αλλά θα τη συνηθίσω πιστεύω!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ελπίζω στο ICO Δημήτρη, να πήγες στο τέλος στην σκύλα (για να μην θεωρηθεί σπόιλερ το είπα έτσι: βρες την αγγλική λέξη στην σκύλα και καπάκι άλλαξε την ορθογραφία της, ώστε να καταλάβεις την λέξη που υποννοώ)............τέεεεεεεεεεεεεεερμα Θεού ώστε να δεις το πραγματικό τέλος του παιχνδιού.

Επίσης σου συνιστώ να το ξεκινήσεις 2η φορά αν αντέχεις κάτι τέτοιο, γιατί στο δεύτερο playthrough (άτσατις playthrough), εμφανίζονται υπότιτλοι στα λόγια της κοπελιάς Yorda.

Είναι το μοναδικό παιχνίδι που ξεκίνησα 2η φορά στο PS2, αλλά είχα φάει πακέτο, γιατί ναι μεν είχε υπότιτλους.......αλλά ιαπωνικούς........ο ηλίθιος μετά θυμήθηκα ότι είχα την ιαπωνική έκδοση (πειρατική εννοείται) οπότε τσάμπα ο κόπος. Και το σταμάτησα...

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Η κάμερα με δυσκολεύει λίγο αλλά θα τη συνηθίσω πιστεύω!
    Χειρισμος πανω στο αλογο πως ειναι? Στο PS2 οσο ειχα παιξει ηταν πολυ δυστροπο το αλογο στο χειρισμο του.

PSN ID
    Lefteris_X

για εμένα παραμένει όπως ήταν ο χειρισμός. στον πρώτο κολοσσό που έπρεπε να κάνεις άλμα πάνω όντας καβαλάρης, για να πιάσεις την πλατφόρμα ώστε να αρχίσεις την ανάβαση του βουνού..........πρέπει να το προσπάθησα και 10 φορές.............παραλίγο να σπάσω το πρώτο joypad μου.

επίσης, το ίδιο μου έσπασαν τα νεύρα στον 3ο κολοσσό, εκεί που ανεβαίνεις μια ανηφοριά πάνω απο μια λίμνη, που οδηγεί στον κολοσσό (ζητώ 1000 συγνώμη, αν θεωρούνται τα παραπάνω ως σπόιλερ).

εκεί πρέπει να κάνεις ένα διαγώνιο άλμα και όπως κρατιέσαι στον αέρα απο την πλατφόρμα, καπάκι πρέπει να κάνεις αντίθετο άλμα να πιάσεις την άλλη πλατφόρμα.

Ε, δηλαδή τρίγωνο (άλμα) διαγώνιο, αμέσως R1 (grab), συνεχίζεις να κρατάς το grab/R1, κάνεις αντίθετα το αριστερό μοχλό (L3) ώστε να κάνεις το άλμα προς την αντίθετη κατεύθυνση, πατάς το τρίγωνο για να κάνεις τελικά το άλμα και όσο είσαι ακόμα στον αέρα του άλματος, προλαβαίνεις και πατάς το R1.

ε, χέσε με. Ίσα και με 20 φορές έπεσα στη λίμνη και ξανάάάάάάάάάάάά μανάάάάάάάάάάά να κολυμπας με την ΤΡΕΛΑ αργή ταχύτητα για να ξαναφτάσεις στην ανηφοριά.

αυτή είναι η μοναδική ένσταση που είχα και έχω τελικά ακόμα προς το SotColossus.

@dimitrisasp: για την κάμερα στο SotColossus, για δοκίμασε να αντιστρέψεις (reverse) την κίνηση της κάμερας, μήπως και σε βολέψει. Στο λέω γιατί κι εμένα "κάτι δεν μου πήγαινε καλά"....σα να "μην το είχα"........ενώ "το είχα" το SotC απο το PS2. Οπότε λέω κάτι παίζει, δοκίμασα να αντιστρέψω την ροή της κάμερας και κάαααααπως τα κατάφερα καλύτερα (μην φανταστείς κιόλας τραγική διαφορά).
    Last edited by Lefteris_X; 14-10-2011 at 19:24.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ή πολύ απλά αντί να κάνεις ακροβατικά στον 1ο
    Spoiler!

και στον 3ο
    Spoiler!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Ελπίζω στο ICO Δημήτρη, να πήγες στο τέλος στην σκύλα (για να μην θεωρηθεί σπόιλερ το είπα έτσι: βρες την αγγλική λέξη στην σκύλα και καπάκι άλλαξε την ορθογραφία της, ώστε να καταλάβεις την λέξη που υποννοώ)............τέεεεεεεεεεεεεεερμα Θεού ώστε να δεις το πραγματικό τέλος του παιχνδιού.

Επίσης σου συνιστώ να το ξεκινήσεις 2η φορά αν αντέχεις κάτι τέτοιο, γιατί στο δεύτερο playthrough (άτσατις playthrough), εμφανίζονται υπότιτλοι στα λόγια της κοπελιάς Yorda.

Είναι το μοναδικό παιχνίδι που ξεκίνησα 2η φορά στο PS2, αλλά είχα φάει πακέτο, γιατί ναι μεν είχε υπότιτλους.......αλλά ιαπωνικούς........ο ηλίθιος μετά θυμήθηκα ότι είχα την ιαπωνική έκδοση (πειρατική εννοείται) οπότε τσάμπα ο κόπος. Και το σταμάτησα...
    Ναι ναι το είδα το τέλος και χαίρομαι γιατί ήμουν στο τσαφ να το κλείσω σε εκείνο το σημείο! Τώρα με ψήνεις άσχημα για ένα δεύτερο μόνο και μόνο για τους υπότιτλους Ίσως κάποια άλλη στιγμή όμως γιατί τώρα άρχισα το άλλο διαμάντι!

Quote Originally Posted by asdys View Post
    Χειρισμος πανω στο αλογο πως ειναι? Στο PS2 οσο ειχα παιξει ηταν πολυ δυστροπο το αλογο στο χειρισμο του.
    Είναι λίγο χαμός για μένα τώρα στην αρχή αλλά το έχω πάθει σε δεκάδες παιχνίδια και μετά συνήθισα. Στο PS2 δεν το είχα παίξει για να συγκρίνω πάντως

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    @dimitrisasp: για την κάμερα στο SotColossus, για δοκίμασε να αντιστρέψεις (reverse) την κίνηση της κάμερας, μήπως και σε βολέψει. Στο λέω γιατί κι εμένα "κάτι δεν μου πήγαινε καλά"....σα να "μην το είχα"........ενώ "το είχα" το SotC απο το PS2. Οπότε λέω κάτι παίζει, δοκίμασα να αντιστρέψω την ροή της κάμερας και κάαααααπως τα κατάφερα καλύτερα (μην φανταστείς κιόλας τραγική διαφορά).
    Ακριβώς! Έβαλα τις αντίστροφες κατευθύνσεις στην κάθετη γραμμή και τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα!

Αυτό που θα θελα να δω ρε παιδιά είναι το 3D. Και στο ICO αλλά κυρίως στο SOTH. Φαίνεται ότι του πάει!

Spoiler!

PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Ή πολύ απλά αντί να κάνεις ακροβατικά στον 1ο
    Spoiler!

και στον 3ο
    Spoiler!

χα χα όντως!

μόνο που έκανα λάθος και δεν είναι ο 1ος αλλά ο 2ος , όποιος έχει παιξει (όπως κ εσύ που έχεις ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία σε επαναλήψεις παιχνιδιών, αλλά και σε στο πλήθος τους μετά το 1995 συγκριτικά με εμένα - κάτι το οποίο ευθέως ομολογώ) θα έπρεπε να το καταλάβεις, ότι εκ παραδρομής έγραψα 1ος κολοσσός και όχι 2ος όπως είναι το σωστό.

και στον 3ο αναφέρομαι καθαρά στην ανηφοριά. αυτά που λες είναι ΑΦΟΥ ανέβεις στην μεγάλη στρογγυλή πλατφόρμα. μόνο που αναφέρομαι στην ανηφοριά και τις πλατφόρμες ΠΡΙΝ φτάσεις στην στρογγυλή πλατφόρμα που είναι ο κολοσσός.

και στην τελική το παλικάρι ΔΕΝ ρώτησε ούτε για τον 1ο ούτε για τον 2ο ούτε για τον 3ο κολοσσό. Ρώτησε ο dimitrisasp μόνο για κάμερα και ο asdys για τον χειρισμό. Για να απαντήσω στον asdys χρησιμοποίησα ως παράδειγμα (με λάθος στον κολοσσό) τον 1ον (ενώ ήταν ο 2ος) και τις πλατφόρμες που ανεβαίνεις πολύ πριν τον φτάσεις........και την ανηφοριά + πλατφόρμες ΠΡΙΝ τον 3ο κολοσσό. Ως παραδείγματα για τον προβληματικό (κατ εμένα πάντα) χειρισμό του SotC.

Αν ήθελες απλά να βοηθήσεις τα παιδιά πως να βγάλουν τον 1ο και 3ο κολοσσό, έτσι στο άσχετο (γιατί δεν ρώτησαν τίποτα περί αυτών, εκτός και αν παρέλειψα κάτι και δεν είδα), ΟΚ πάω πάσο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη προς πάντες, ιδιαίτερα απο κάποιον που αποδεδειγμένα έχει λιώσει τα παιχνίδια αυτά.
    Last edited by Lefteris_X; 14-10-2011 at 19:48.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν θα κάνω αντιπαράθεση. Βαρέθηκα. Θα αναφέρω μόνο για όποιον φοβάται εσφαλμένα οτι είναι έτσι περίεργος και δύσκολος ο χειρισμός οτι δεν είναι έτσι.
    Συγκεκριμένα για τον 2ο
    Spoiler!

Και πάλι δεν χρειάζεται ιδιαίτερα ακροβατικά δηλαδή.

Για το σημείο που αναφέρεις πριν τον 3ο κολοσσό
    Spoiler!

Αυτά...

PSN ID
    Lefteris_X

ευχαριστούμε για την βοήθεια, άσχετα βέβαια αν δεν υπήρξε καμία ερώτηση περί κολοσσών απο κανέναν. Χαρίζει το Μινιόν φάση. (δεν ειρωνεύομαι / σαρκάζομαι / εμπαίζω - το "Χαρίζει το Μινιόν" δεν είναι περιπαικτική ατάκα, απλά είναι 20ετίας και σημαίνει "επειδή έχουμε πλεόνασμα, μπορούμε και δίνουμε απλόχερα" = κάτι επαινετικό)
    Last edited by Lefteris_X; 15-10-2011 at 10:04.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Μόλις τερμάτισα και το Shadow of The Colossus! Απίστευτη εμπειρία. Από τις καλύτερες που έχω βιώσει στο gaming. Ωραίο gameplay, τέλειο συναίσθημα περιπέτειας και πολύ δράση. Μερικές από τις καλύτερες μάχες του gaming βρίσκονται εδώ. Οι εναέριοι κολοσσοί ήταν και οι καλύτεροι κατά τη γνώμη μου! Η ησχυχία και το μυστήριο του κόσμου σε έβαζε όπως και στο ICO σε ένα τρυπάκι να εξερευνήσεις τα πάντα και να πας στην επόμενη περιοχή για να βρεις τους γίγαντες! Από τεχνικής απόψεως πολύ ανώτερο από το ICO, σχεδόν παιχνίδι αυτής της γενιάς. Επίσης μεγάλος πρωταγωνιστής η μουσική! Απλά απίστευτη! ¶ξιζε τα λεφτά της η συλλογή αυτή.

Υπόψιν ότι μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το υλικό που δικαιούστε με τον κωδικό της συσκευασίας!

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Ειδες που ειχαμε δικιο οταν στα λεγαμε??

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Ναι ρε άνετα! Σταθμός στο gaming! Έπαθα πλάκα με τις μάχες. Όπως είπα οι αγαπημένες μου ήταν αυτές με τους ιπτάμενους. Ο συνδιασμός κυνηγιού με το άλογο, βέλη, μουσική από πίσω να σε φτιάχνει, η κάμερα να παίρνει κάτι τροπές απίστευτες και το να βλέπεις μπροστά σου το θηρίο δεν υπάρχει!

Θέλω να το αρχίσω κάποια στιγμή και στο δύσκολο για μεγαλύτερο ζόρι!

Είδα και στο ίντερνετ τι λένε για τον σύνδεσμο μετάξυ των δύο παιχνιδιών. Έχει ωραίες υποθέσεις αλλά από τη στιγμή που είπε ο δημιουργός ότι οι παίχτες μπορούν να βγάλουν όποιο συμπέρασμα θέλουν δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κάτι. Στο τέλος νόμιζα ότι
    Spoiler!

Kαι ένα σχόλιο για τον πρωταγωνιστή
    Spoiler!

Ανυπομονώ για το Last Gurdian τώρα!!!
    Last edited by dimitrisasp; 21-10-2011 at 15:20.

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Και μένα οι αγαπημένοι μου ήταν οι ιπτάμενοι. Ιδιαίτερα ο 5ος, τον οποίο λυπήθηκα και περισσότερο γιατί είναι απο τους λίγους που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σου επιτεθούν πέρα απο το να αμυνθούν....
    Όσο για το 2ο σποιλερ...
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eγω παντα θεωρουσα οτι

Spoiler!

Αλλα αυτη ακριβως ειναι η απιστευτη μαγεια αυτων των παιχνιδιων. οτι ειναι τοσες πολλες οι εξηγησεις που μπορει να δωσει ο καθενας, που πλαθει την δικια του ιστορια, ζει το παιχνιδι με τον δικο του τροπο...και ετσι σκιαγραφει τα παντα με βαση τον δικο του χαρακτηρα...

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Nαι συμφωνώ μαζί σας για το ότι δεν έχει επισημανθεί αυτό που είπα εγώ! Αλλά όπως λεει και ο Val είναι. Από την αρχή έτσι μου κόλλησε.

Ήταν μερικοί κολοσσοί όντως που τους σκότωνες απλά επειδή έπρεπε να προχωρήσεις. Κρίμας.. Aλλά ήταν 2-3 που με τσάτισαν και δεν τους λυπήθηκα καθόλου..

Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αλλα αυτη ακριβως ειναι η απιστευτη μαγεια αυτων των παιχνιδιων. οτι ειναι τοσες πολλες οι εξηγησεις που μπορει να δωσει ο καθενας, που πλαθει την δικια του ιστορια, ζει το παιχνιδι με τον δικο του τροπο...και ετσι σκιαγραφει τα παντα με βαση τον δικο του χαρακτηρα...
    Αυτό ακριβώς.

Διάβαζα "αρνητικά" σχόλια από gamers νεότερης κοπής (LefterisX mode on!) oτι ο κόσμος του ΙCO είναι εντελώς άδειος από ζωή.WTF δηλαδή!Δεν πιάσανε τίποτα και χάσανε παντελώς το νόημα.Κρίμα...
    Από την άλλη, ίσως καλύτερα που τέτοια games απευθύνονται σε λίγους, ώστε να διατηρούν όλη την μαγεία τους απαλλαγμένα από την στόχευση της κορυφής των charts.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

O μοναχικός κόσμος και των δύο παιχνιδιών είναι πολύ καλά δουλεμένος νομίζω. Δηλαδή δεν φτιάξανε όλα τα άλλα και τον αφήσανε στη μοίρα του. Οι φωτισμοί και οι ήχοι της φύσης παίξανε πολύ καλά τον ρόλο τους εδώ για να βγει πιστευτός και ζωντανός. Για μένα ο Ueda μετά από αυτό είναι ο Miyazaki του gaming!

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks