Page 10 of 17 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast
Results 181 to 200 of 325

Thread: Τeam ICO Collection HD (ICO + Shadow of the Collossus) - [3D]

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    κλασική Ελλάδα. Κανένα κουλό.

Απλά απο τα Multirama της περιοχής σου, έγραψαν στα @@ τους, την επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος.
    ......................
    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    ..........................
    Ας πει κάποιος άλλος εντυπώσεις, γιατί προσωπικά έχω γράψει ολόκληρα κατεβατά παλιάαααααααααα.....πολύ πριν το ps3forum.........το 2001-2.
    Προφανώς, αυτό έγινε με το συγκεκριμένο κατάστημα. Αφού, το είδα στο ράφι κι έπαθα πλάκα, διότι το υπολόγιζα για την άλλη εβδομάδα, σύμφωνα με το official release date.
    Για να έγραψες ολόκληρα κατεβατά, καταλαβαίνω. Προς το παρόν..."βασανιστήριο", γιατί το έχω εδώ δίπλα μου και δεν το ξεκινάω ακόμα. Δεν θέλω να μπερδεύομαι με άλλα παιχνίδια (συγκεκριμένα με το LA Noire, που περιμένω να το τελειώσω).
    Κατά τα άλλα, οι εντυπώσεις σίγουρα θα είναι πολλές μόλις το πιάσουμε....

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Εχθες το αγορασα μετα τη δουλεια και ετρεξα να παιξω. Δεν εφαγα καν λεμε...
    Παραταω την πλατινα του ghost of sparta, βαζω ico και το πηρα παραμαζωμα ως τη μεση περιπου.
    Η καλυτερη μεταφορα σε hd που εχω δει ως σημερα. Tο sotc δεν το εχω δει ακομη

Spoiler!

Καμια σχεση παιδες. επρεπε να φτασει το 2011 να δω και τη μαγεια της καλιτεχνικης δημιουργιας της ομαδας

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Τόσο πολύ ρε παιδιά.. Θέλω να κάνω οικονομία και να το πάρω μετά ακόμα και μεταχειρισμένο αλλά από τις εντυπώσεις σας για την μεταφορά πρέπει να σας πω ότι έχω αρχίσει να τσουρουφλίζομαι..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Invincible's Avatar
    PSN ID
    Invi3DG
    Name
    Γιάννης

Παιδιά είμαι από αυτούς που δεν είχαν την τύχη να τα παίξουν στο ps2, οπότε το απέκτησα πρόσφατα και μπορώ να πω ότι το Ico που παίζω αυτή τη στιγμή είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-ΤΟ... Ανυπομονώ να δοκιμάσω και το SoTC...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

το ξεσκιστήρι, με έκανε να κολλήσω σε ένα σημείο που είχα κολλήσει και το 2001 στο PS2...............

........και επειδή δεν έβρισκα πως να προχωρήσω / συνεχίσω ΑΛΛΑ δεν είχα βρει ταυτόχρονα, πουθενά ΚΑΝΕΝΑ save point - το προηγούμενο που είχα σώσει ήταν πολύυυυυ πίσω.........

.......εφάρμοσα τεχνική δεκαετίας 80:

.....................πατάμε pause, κλείνουμε TV και αφήνουμε το μηχάνημα αναμμένο...........μέχρι όσες ώρες μετά.......ξαναβρούμε αντοχή να συνεχίσουμε............ανάβουμε TV, βγάζουμε το pause και πάμε γερά....

ε, σε αυτή τη φάση βρίσκεται απο το μεσημέρι το PS3....

........μήν κάνει μόνο κανά "κράου" γιατί το PS3 δεν είναι το "σκυλί" PS2...........

..α, ρε Ueda................ένα τίτλο ξεκίνησες να φτιάχνεις το 1996, τον ολοκλήρωσες το 2001 και ακόμα έως το 2011...........όχι μόνο μετράει πολύ, αλλά είναι το μοναδικό παιχνίδι στο PS3 (δηλαδή του PS2), που άντεξα να κάνω το ίδιο πράμα 3-4 φορές (επειδή σκοτώθηκε ο χαρακτήρας ICO).......ενώ σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιχνίδια για το PS3.......μόλις έβλεπα τέτοια (να χρειαστεί να ξανακάνω κάτι πάλι, επειδή πέθανα) το παιχνίδι έτρωγε σούτ.

Α! Ξέχασα.......στα παιχνίδια πλέον του PS3, δεν πεθαίνει κανείς.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;; ΟΕΟ;

(καλά ούτε το ICO έχει κανονάκια, αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι μια "old school" ευθύνη για τον χαρακτήρα σου, όπως παλιά, που φρόντιζες να μην πεθάνει)

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Διάβασα spoiler? Καλά κατάλαβα?

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

με αυτα που λετε νιωθω τυχερος(μες την ατυχια μου δλδ) που δεν εχω παιξει κανενα στο PS2!

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Διάβασα spoiler? Καλά κατάλαβα?
    αν καταλαβα καλα εννοει που πεθαινεις σε διαφορες στιγμες του παιχνιδιου(game over continue κτλ) και οχι οτι πεθαινει στο τελος ο χαραστηρας(που μπορει και να πεθαινει δεν ξερω!)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

ακριβώς αυτό.

Δεν είπα κανένα σπόιλερ, απλά περιέγραψα ότι μπορείς απο λανθασμένο χειρισμό να σκοτώσεις τον ICO και φτου κ απο την αρχή του τελευταίου save ή check point (δεν λέγεται check point, αλλά αν αποκαλύψω όνομα, τότε θα είναι spoiler)

insert coin (πάλι καλά που δεν λέει πουθενά αυτό........όχι τίποτα άλλο, αλλά θα έψαχνα σχισμή να βάλω το 20άρικο.........................τι λέω........ποιό 20άρικο ρε καραμήτρο Λευτέρη;;;;;;;;;; 20άρικο = 20 ΔΡΧ..........XAXAXAAXXAAXAXAXXA πάει κάηκα.....)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Moλις τελειωσα το ICO και για μια ακομη φορα βελπωντας το τελος διαπιστωνω ποσο κοντα στον ορισμο τεχνη φτανει ο Ueda.... για εμενα βασικα αποτελει τεχνη... για πλακα ομως. Θυμαμαι και τον Ντελ Τορο που ελεγε οτι θεωρει τους δυο αυτους τιτλους του Ueda αριστουργημα/τεχνη, που τον επηρεασε μαλιστα σε μεγαλο βαθμο στο σκηνοθετικο του στυλ, κατι που πραγματικα κανει μπαμ ιδιως στον λαβυρινθο του Πανα.

Καταπληκτικο παιχνιδι... απλα...

Και οταν το βλεπεις στα αληθεια δεν το πιστευεις οτι ειναι του PS2...

ΥΓ: Το save system ειναι οντως λιγο περιεργο, και ειδικα σε καποιο σημειο θελει προσοχη και αρκετο ελευθερο χρονο. Ομως καταλαβαινω απολυτα τον λογο που εγινε αυτο και ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογη του Ueda! O Ueda ζηταει απο τον παιχτη να παιξει τις τελευταιες στιγμες του παιχνιδιου χωρις διακοπη, χωρις διαλειμμα, χωρις να κανει ενα save και να πει "θα παιξω αυριο".

Οχι, ο Ueda σε βαζει μεσα στον τιτλο, θελει απο εσενα να ζησεις αυτες τις στιγμες ωστε να μην χαθει το ολο feeling, να μην διακοψεις αυτην την βροχη διαφορετικων συναισθηματων. Μακαρι να το εκαναν και αλλοι developers αυτο παρολο που οντως ειναι καπως περιεργο για τον παικτη.

Αλλα ολο το climax για το ending ειναι ολη η υποθεση... και πολλες φορες το να κανεις save και quit game λιγο πριν το τελος (χωρις καν να το ξερεις) ειναι απλα καταστροφικο γιατι μεχρι να μπεις σε ολο το mood την επομενη φορα που θα αποφασισεις να ξαναπαιξεις, παει το εχασες!

Α ρε Ueda...αντε να βγει το Last Guardian!!

Elite aladdin7's Avatar
    PSN ID
    qazwsx345

Για τί χρονικό διάστημα μιλάς (χωρίς save);

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Παιδια 3D το δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις;

Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Κι εγω ελεγα θα το παρω σε κανα μηνα μεχρι που βρεθηκα εξω απο multirama χθες και απλα μπηκα μεσα και το πηρα.Ηταν και η κυριακη στην μεση..
    Ξεκινησα το ico το οποιο μου ειχε ξεφυγει στο ps2.Τρομερο μεχρι στιγμης.Πανεμορφη ατμοσφαιρα,πολυ καλη δουλεια στην εικονα για τοσα χρονια παιχνιδι,γενικως απιστευτο και σε βαζει στην ατμοσφαιρα απ την αρχη.
    Δοκιμασα και το soc το οποιο ειχα τερματισει στο ps2.Εξαιρετικη δουλεια επισης.

Το σημειο που αναφερεσαι val ειναι προς το τελος?

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Αυτό ήταν.. Πάω να το πάρω..

Spoiler!

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Αυτό ήταν.. Πάω να το πάρω..
    Ειναι και Κυριακη,οτι πρεπει..Δεν ηθελες και πολυ

Παντως να πω κατι offtopic μιας και ειχα να αγορασω καιρο καποιο game και επειδη ετυχε να παρω αυτο,το λεω σ αυτο το θεμα.Τετοια παιχνιδια που πραγματικα ειναι για συλλογη και καποια στιγμη σιγουρα θα τα ξαναπαιξεις,αξιζουν και μια καλη εκδοση.Τι εννοω?Παιρνοντας το παιχνιδι χτες και κοιταζοντας λιγο το εσωτερικο,βλεπω το manual,ψιλογεματο και λεω ωπ εδω ειμαστε.Ανοιγοντας το φυσικα βλεπω ενα manual που θα μπορουσε μαλιστα να μην υπηρχε καν μεσα.Αφου βγαζεις που βγαζεις ενα διαμαντι,βαλε και κανα artwork μεσα,λιγα πραγματα για τη ιστορια,τους χαρακτηρες,κατι ρε παιδι μου να μεινει.Αυτο δεν το λεω φυσικα μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα γενικως τελευταια.
    Πολυ λιγες εταιριες πλεον γεμιζουν το βιβλιαρακι του παιχνιδιου και σε κανουν να το διαβαζεις και να το χεις και για συλλογη.Πχ ολα της rockstar(τα πιο ομορφα),nintendo και μερικες αλλες,κρατανε ακομα το παλιο καλο manual με εικονες,σχεδια κτλ.
    Τερμα το offtopic.

Συνεχιζω το ico σημερα μιας και εχω αρκετες ωρες.Απο διαρκεια ποσο περιπου διαρκει?

Name
    Δημήτρης

Παιδια θα το καταλαβετε οταν θα ερθει η στιγμη, ναι ειναι προς το τελος απλα επειδη ειναι στην ουσια ενα puzzle adventure game δεν ξερεις ποσο θα παρει στον καθενα να τελειωσει το παιχνιδι. Οποτε δεν μπορω να σας πω με ακριβεια ποση ωρα χρειαζεται για να το τελειωσεις απο το σημειο εκεινο και μετα.

Απλα σας λεω οτι δεν θα υπαρχει save (μην ανησυχειτε αν χασετε θα σας κανει continue απο κοντινο σημειο) και οτι ειναι συνειδητη επιλογη του δημιουργου να μην υπαρχει save για να παιξει ο παικτης μονορουφι ολο αυτο το κομματι.

Δεν λεει να πω περισσοτερα πραγματα γιατι θα καταληξει σποιλερ. Και βασικα ηδη αποτελει σποιλερ ως προς την εμπειρια... γιατι εγω την πρωτη φορα που επαιξα το ICO ενιωθα απεγνωσμενος που δεν εβρισκα ουτε ενα σημειο να κανω save και φοβομουν για το τι θα συμβει...συναισθημα που ισως το στερηθειτε τωρα εσεις...

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Είπα να τα πάρω χρονολογικά και ξεκίνησα με το ICO. Είμαι 40 λεπτά μέσα στο παιχνίδι και έχω ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι τόσο απλό και όμορφο που είναι αδύνατον να μη συμπαθήσεις τον κόσμο του. Τα γραφικά είναι πολύ ωραία και δείχνει όντως σαν να είναι παιχνίδι παρούσης γενιάς, αν και αν έβγαινε με σημερινά δεδομένα θα ήταν κλάσεις ανώτερο οπτικά. Η μουσική που έχει στο μενού μου άρεσε από την πρώτη νότα!

Αφού μου άρεσε αυτό τόσο, δεν ξέρω τι να περιμένω από το Shadow of The Colossus το οποίο είναι και το παιχνίδι που ήθελα να παίξω πραγματικά από αυτήν τη συλλογή..

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

τελειωσε το και θα δεις... πραγματικα ομως!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Είπα να τα πάρω χρονολογικά και ξεκίνησα με το ICO. Είμαι 40 λεπτά μέσα στο παιχνίδι και έχω ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι τόσο απλό και όμορφο που είναι αδύνατον να μη συμπαθήσεις τον κόσμο του. Τα γραφικά είναι πολύ ωραία και δείχνει όντως σαν να είναι παιχνίδι παρούσης γενιάς, αν και αν έβγαινε με σημερινά δεδομένα θα ήταν κλάσεις ανώτερο οπτικά. Η μουσική που έχει στο μενού μου άρεσε από την πρώτη νότα!

Αφού μου άρεσε αυτό τόσο, δεν ξέρω τι να περιμένω από το Shadow of The Colossus το οποίο είναι και το παιχνίδι που ήθελα να παίξω πραγματικά από αυτήν τη συλλογή..
    Aν θα επρεπε να τα παρεις χρονολογικα τοτε θα επρεπε να περιμενεις το last guardian γιατι προκειται για reversed trilogy...το ειχα ξανααναφερει και εδω το ειχε πει ο ueda...
    Spoiler!

Έτσι ειναι. Το last guardian ειναι η αρχή το shadow η μέση της περιεργης αυτής τριλογιας και το ICO ειναι το φιναλε. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον.

Quote Originally Posted by aladdin7 View Post
    Για τί χρονικό διάστημα μιλάς (χωρίς save);
    4 με 6 ώρες το ICO...δεν είναι μεγάλο.

Page 10 of 17 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks