WTF? αυτο ΔΕΝ το ηξερα! interesting!
WTF? αυτο ΔΕΝ το ηξερα! interesting!
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας για τους υποτιτλους.
Εχω φτασει καπου στο "east arena" αν θυμαμαι καλα.Οταν το τελειωσω και αν εχω ορεξη(βασικα αν δεν εχει ερθει το darksiders 2 που παρηγγειλα απ'το zavvi και το κανανε dispatch χτες)μπορει να παω και για δευτερο playthrough...
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk
Ξεκινησα το Ico για ενα δευτερο playthrough,επιλεγοντας continue απο το main menu,αφου προηγουμενως ειχα κανει save μετα απο το τελος του πρωτο playthrough,και βρεθηκα μπροστα σε αρκετες εκπληξεις!
Κατ'αρχας,οπως ειπαν και τα παιδια στα προηγουμενα post,οταν μιλαει η Yorda και η βασιλισσα πλεον εμφανιζει τους υποτιτλους στα αγγλικα.
Δευτερον,υπαρχει μια επιλογη στα options να βαλεις ενα "film effect" οταν παιζεις και ετσι φαινεται το παιχνιδι σαν παλια ταινια.
Τριτον,απο το δευτερο playthrough και μετα,μπορεις να παιξεις διπλο ( offline co-op φυσικα ) με τον δευτερο παιχτη να ελεγχει την Yorda.
Τελος,οποιος φτασει στο σημειο που παιρνεις το secret weapon (εφοσον το πηρες και την πρωτη φορα) και ειναι fan του star wars θα λιωσει στο γελιο!
Υ.Γ.: Το τελευταιο αν θεωρειται spoiler,ας το φτιαξει καποιος mod γιατι γραφω απ'το κινητο και δεν εχει τετοια επιλογη.
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk
επειδη δεν ξερω αν το εχει τσεκαρει καποιος, μολις εκανα update στα συγκεκριμενα λογω του οτι ηταν δωρεαν στο ps+ κ το update αφορουσε αποκλειστικα το γεγονος οτι ειναι συμβατο με το remote play του PSvita.οταν δοκιμασω θα πω εντυπωσεις.
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
Ειναι πολυ παλιο αυτο.
σορρυ απλα δεν βρηκα οτι εχει αναφερθει εδω στο φορουμ.το δοκιμασα παντως κ ειχε αρκετο lag οποτε το συνεχισα κανονικα.
τελειωσα το ico κ σημερα θα αρχισω το shadow of the collossus.
οσο επαιζα ειχα ενα νοσταλγικο feeling σαν την πρωτες μερες που πηραμε το ps2 ενα πραγμα.φυσικα μου αρεσε πολυ αν κ μικρο στην διαρκεια αλλα πολυ ωραιο.δεν το περιμενα οτι θα μου αρεσε τοσο καθως τοτε ειχα δοκιμασει καποιο demo του κ δεν μου αρεσε καθολου.μαλιστα το θυμαμαι παρα πολυ αργο στις κινησεις κτλπ.εντυπωση μου εκανε κιολας στα credits το οτι ειχε βοηθησει κ το στουντιο της santa monica.δεν το γνωριζα.τωρα αρχιζω κ εκτιμαω περισσοτερο τον ντορο περι The Last guardian κτλπ.
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
παιδια αξιζει να το δοκιμασετε 3d.Το βαλα χτες και ειδικα το SoTC ειναι καβλα
Ξεκίνησα προχθές με το Ico.
Έπαιξα γύρω στις 3,5 ώρες και φαίνεται αρκετά ωραίο παιχνίδι.Περιμένω όμως να δω πως θα εξελιχθεί μέχρι το τέλος.
Χωρίς πολλά λόγια βλέπεις να ξετυλίγεται όμορφα μια ιστορία αλλά ακόμα είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα.
Πάντως για παιχνίδι του ps2 έχει όμορφα γραφικά (ειδικά το νερό).
Από μέγεθος τι λέει;; Πόσες ώρες είναι περίπου;;;
Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο, αλλα συμφωνω με τον Δημητρη οτι το SOTC εχει πολυ ομορφη ατμοσφαιρα και διαφορετικα τοπια σε σχεση με το ICO. Θα με θυμηθεις...
Εχει σχεση το ico με τον κολλοσο...τα συνδεει με εναν υπέροχο τροπο
Spoiler!
Ναι? καλα μαλλον δεν θα το προσεξα, ή δεν θα το θυμαμαι.. Παντως αρχηγος σαν τον ιπταμενο δρακο του SOTC δεν ξαναθυμαμαι να μου αρεσκει τοσο...
chronohill (01-07-2015)
Στο τέλος του Shadow νομίζω συνδέονται τα δυό τους. Αν θυμάμαι καλά, γιατί πάνε και χρόνια, το Shadow είναι prequel του ICO. (ίκο και όχι άικο)
chronohill (01-07-2015),euromaster (02-07-2015)
Kane (03-07-2015)
mihalis13 (03-07-2015)
Το αγαπημένο μου είναι αυτό
Εκπληκτικος ο κολοσσός...μοναδικη εμπειρια και συνταρακτικό το παιχνιδι στην ολοτητα του...
Spoiler!
Συνεχισε μιχαλη ειναι φανταστικο...και θυμαμαι που το δοκιμασα απτο πλας το 3d και ηταν πολυ καλο!θα ήθελα να το ξαναπαιξω εχω καμια 10ετια που το ειχσ τερματισει....
Spoiler!
Bookmarks