αναλογα τα lvl σου δεν δυναμωνουν και οι αντιπαλοι??
και αλλη μια ερωτηση σε τι δυσκολια το παιζεις?
αναλογα τα lvl σου δεν δυναμωνουν και οι αντιπαλοι??
και αλλη μια ερωτηση σε τι δυσκολια το παιζεις?
Δεν γνωριζω για το πρωτο και το πως δουλευει το leveling των αντιπαλων.Ουτως η αλλως ομως οσο level και να εισαι ,ειναι ολα τα υπολοιπα(equipment,crafting,skills κτλ) που σε κανουν μετα απο λιγο θεο.Οταν σκαω καμια 900+ damage σε critical και εχω υψηλο chance για critical hits σε συνδυασμο με το μεγαλο σταθερο damage,δυσκολα θα μεινει κατι ζωντανο.
Φυσικα μπορει απλα να ειμαι τοσο καλος παιχτης και να μην μου φαινεται εμενα δυσκολο(lol ψωνιο, joking φυσικα
)
Οπως ειπα στο προηγουμενο post παιζω στο ανωτατο επιπεδο ,που αυτην την στιγμη ειναι το hard.Δεν θα ζητουσα αλλωστε hardcore mode ή κατι παρομοιο αμα επαιζα normal ,θα δοκιμαζα πρωτα το hard.
EDIT:Διαβαζω καποιους να λενε οτι το scale των εχθρων γινεται αναλογα με το level σου οταν μπαινεις σε μια περιοχη.Οποτε αμα πεις οτι μπηκα στα plains σαν level 20 or something(γιατι δεν θυμαμαι ποσο ημουν) τοτε το scaling των εχθρων εγινε με βαση αυτο το level και λογικο στα 33 που ειμαι τωρα να ειναι ολοι ψωμι.
Αυτο φυσικα αμα ισχυει σημαινει ενα πραγμα.Οτι δεν πρεπει σε καμια περιπτωση καποιος να παει πχ στην detyre οσο ειναι στα plains γιατι μολις μπει detyre θα γινει scale στο level του και οσο προχωραει θα χανουν και οι 2 περιοχες την δυσκολια τους.Ενω ετσι οπως το εκανα εγω(οπου μπηκα detyre στα 33) θεωρητικα θα εχει περισσοτερο challenge απο το να πηγαινα μεταξυ των 2 περιοχων και να ηταν τωρα ολοι οι εχθροι με βαση τα επιπεδα του 20 level που μπηκα στα pains.
Λεω θεωρητικα γιατι δεν εχω αρχισει την detyre καλα,για να δω αμα εχει διαφορα στην δυσκολια τελικα...οποτε θα δουμε
Last edited by nikolaszax; 22-02-2012 at 22:16.
παιδια αξιζει για αγορα.??
^ Το απειρα loot το βαζεις στα αρνητικα;
Για μενα ειναι μεγαλο θετικο σε ενα παιχνιδι...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Λοιπον, πριν λιγα λεπτα το παρηγγειλα απο το zavvi στα 42Ε, περιπου!
Δεν μπορεσα να αντεξω αλλο και επιτελους μου εβαλε το discount code και το τσιμπησα!
@zatara, τι να πω, προσωπικα το loot το ευχαριστιεμε στα παιχνιδια και θελω να ειναι ''απειρο'', οπως λες, ποσο μαλλον στα RPG.
Οσο για το quests δεν μπορω να βγαλω γνωμη, αλλα απο αυτα που εχει γραψει ο Νικολας( nikolaszax ) το αντιθετο εχω καταλαβει, οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν και αυτα που αναφερεις.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
επειδη σιγα σιγα τελειωνω το σκαιριμ μετα απο δυομισι μηνες αν και το ειχα παρατησει για ενα μηνα σκεφτομαι για αγορα
ειμαι ειναι στανταρ ναρουτο
η αλλη και η πιο σιγουρη μεχρι στιγμης ηταν το ρεκονινγκ
διαβαζω ξενους που λενε οτι το τελιωσαν σε 50 ωρες και κατι τετοια ισχυει?
επισης αν και το ειπε και ο νικολας ειναι τοσο ευκολο? 0 δυσκολια?
αν και για να πω την αληθεια κατα 90% θα το αγορασω απλα θελω game πολυωρο 100 ωρες και βαλε στανταρ
και κατι τελευταιο ξερετε κανα σαιτ οπου να ισχυουν πιο φθηνες τιμες?
γιατι οσο να ναι αλλο να παρω δυο παιχνιδια 120 ευρω και αλλο να παρω δυο και να δωσω 90
ευχαριστω
Ανετα μπορεις να φτασεις 100 ωρες.Εγω ειμαι γυρω στις 60-70(δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως,πρεπει να ξαναδω το save μου) και μπηκα στην προτελευταια region.Ενδεικτικα αναφερω πως 53 περιπου ωρες με πηρε για να τελειωσω "τελειως"(εκτος αν εχασα κανα κρυμμενο quest) 2 απο τις 5 region του παιχνιδιου.Εξαρταται κατα ποσο δεν θα βαρεθεις με τα quests,την εξερευνηση,το looting κτλ.
Στο skyrim πχ τελειωσα στις 130 ωρες επειδη βαρεθηκα αφου ειχα τελειωσει ολα τα main quest/faction quest και ειχα top armor κτλ εδω και ποσες ωρες οποτε εχασα το ενδιαφερον μου να συνεχισω την εξερευνηση αλλων dungeon κτλ γιατι ηξερα οτι οτι και να βρω δεν θα ηταν καλυτερο απο αυτο που εχω.Αμα ομως ειχε ακομα πραγματα σημαντικα να δω τοτε θα πηγαινε παραπανω ωρες για εμενα σιγουρα.Οποτε ειναι καθαρα θεμα του καθενος καθως το παιχνιδι εχει το υλικο για να σε φτασει 100+ ωρες αμα θελησεις να ασχοληθεις τοσο.
Περισσοτερο θα πρεπει να σε απασχολει σε τετοια παιχνιδια αμα μπορει να σε κρατησει τις ωρες που θες πριν βαρεθεις παρα αμα εχει το υλικο για να σε παει 100+ ωρες.
Η δυσκολια ειναι ισως κατι αντιστοιχο με το skyrim.Στην αρχη ειναι σωστα balanced με καποιους αντιπαλους να ειναι βουτηρο,καποιους αλλους good challenge και αλλους να μπορουν να σε ξεπαστρεψουν αμα δεν προσεξεις(πχ ποιος δεν τα βρηκε μπαστουνια σε Draug boss το skyrim πριν δυναμωσουν αρκετα?Η οταν συναντησαν καποιον elder dragon για πρωτη φορα και ηταν αδυναμοι ακομα).Οσο ομως αρχισεις και δυναμωνεις και αποκτας καλυτερο εξοπλισμο τοσο ψωμι γινεται η δυσκολια (ειδικα το 2ο ειναι συνηθως αυτο που τα αλλαζει ολα).To αποτελεσμα ειναι πχ να βλεπεις δρακους να πεφτουν για πλακα με απλες μαχαιριες κτλ.
Το skyrim εχει το πλεονεκτημα πως εχει leveling system που βασιζεται στην χρηση των skill οποτε θα αργησει περισσοτερο να συμβει αυτο το φαινομενο(και η αφαιρεση των stats STR,AGI,INT κτλ βοηθησε σε αυτο,αν και δεν συμφωνησα με την αφαιρεση τους αλλα τεσπα) σε αντιθεση με ενα παραδοσιακο leveling απο Xp λογω kills/quests οπως του amalur που σε συνδυασμο με των τεραστιο αριθμο των quest που σου παρεχουν,σου επιτρεπουν να κανεις lvl up πολυ γρηγορα απο ενα σημειο και μετα .
Βαλε και τα αφθονα εργαλεια που σου δινει και σου επιτρεπει να κανεις break την δυσκολια πολυ γρηγορα/2η region συνηθως και μετα (blacksmithing για να φτιαξεις πανισχυρα οπλα ,sagecrafting για να βοηθησεις οχι μονο το blacksmithing αλλα και για τα resistance και regen shards με το 2ο να αχρηστευει/σε γλιτωνει απο την συνεχη χρηση potion για heal μετα απο καθε μαχη αμα εχασες πολυ life,alchemy για να φτιαξεις αραδα potion που μπορεις να πινεις χωρις καποιο cooldown επιτρεποντας το spamming τους,το reckoning mode να ειναι press X to win με το ποσο πανισχυρο σε κανει κανοντας trivial πολλες δυσκολες μαχες αμα το χρησιμοποιησεις κτλ).
Πολλα απο αυτα τα περιορισα(πχ reckoning μονο οταν ειναι ετοιμο να πεσει το boss,μη spamming των potions και μονο μεχρι ενα αριθμο use/carry κτλ) αλλα το "κακο" ειχε ηδη γινει απο το leveling μου επειδη εχω την ταση να κανω ολα τα quests που βρισκω(και tbh ειναι ψιλομπουρδα να πεις καποιον μην κανεις πολλα quest για να μην σπασεις την δυσκολια) οποτε εχουν γινει οι μαχες ακομα και με πορτοκαλι εχθρους(χρωμα που σημαινει οτι ειναι ανωτερου επιπεδου αντιπαλοι) ευκολες.
Μπορει φυσικα να φταει το build μου και αλλος χαρακτηρας με διαφορετικο "class" να ειναι αλλιως,αν και αμφιβαλλω.
Ειναι ισως λογικο να περιμενεις να γινει break μετα απο λιγο τετοιο παιχνιδι(λιγο πολυ ολα το παθαινουν εκτος αν ακολουθησουν καμια demon souls /παρομοιο παιχνιδι σε δυσκολια).Περιμενεις να γινει ομως πολυ αργοτερα αυτο.
Για το τελευταιο ας βοηθησει καποιος αλλος γιατι δεν ξερω![]()
Last edited by nikolaszax; 28-02-2012 at 10:28.
to ksekinisa ligo. kseneroma pu den se afini na antigrpasis to save gia backup. se toso megala games ine poli kako
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Εδώ και αρκετές μέρες ασχολούμαι με τον τίτλο αν και όχι τόσο όσο θα ήθελα λόγω έλειψης χρόνου. Το παιχνιδάκι τα σπάει πραγματικά.
Πολύ καλό gameplay και battle system και ωραίος κόσμος. Παίζω προς το παρόν full finesse αν και μάλλον θα κάνω και κανα multi-class με Sorcery αργότερα. Είμαι 22 level και είμαι στην 2η μεγάλη περιοχή του παιχνιδιού. Στην πρώτη έκανα τα ΠΑΝΤΑ (εκτός απο farming για items φυσικά).
Με φοβίζει λίγο αυτό που είπες Νίκο για το level cap, γιατί αν είμαι ήδη 22 level και το cap είναι στα 40 φοβάμαι οτι θα το φτάσω πολύ πριν το τερματίσω... Ξέρουμε αν θα βγει κανένα DLC που να ανεβάζει το cap?
Όσον αφορά την PS3 έκδοση να πω οτι "επιτέλους ένα RPG απο developers που σέβονται τους πελάτες τους". Πολύ μικρά loading times, 0 freezes μέχρι στιγμής και πολύ καλό frame rate (αν και δεν μου έχει κάτσει καμία φάση που να έχει γεμίσει εχθρούς η οθόνη και να spamάρω full μαγικά που είναι φαντάζομαι και πιο απαιτητικά απο την κονσόλα). Απο bugs δεν έχω πετύχει τίποτα game breaking. Μόνο σε μία φάση είχα "κολήσει" σε ένα σπιτάκι (star camp) γιατί ήρθε ένας npc και έκατσε μπροστά μου και δεν μπορούσα να φύγω, αλλά τελικά έφυγα με fast travel. Και το άλλο που έχει γίνει 2,3 φορές είναι οτι μερικές φορές η camera κάνει focus σε κάποιον εχθρό ο οποίος πεθαίνει και για μερικά δευτερόλεπτα δεν κάνει reset με αποτέλεσμα να μην βλέπεις καλά το πεδίο της μάχης (είναι σαν να το βλέπεις απο το πάτωμα).
Άσχετο: Με εκνευρίζουν τα "Tasks". Εγώ θέλω να παίρνω το quest μου και να το ολοκληρώνω και να φεύγει. Αυτά τα επαναλαμβανόμενα μου την σπάνε...
Το main story πάντος είναι αρκετά καλό (αν και δεν το έχω προχωρήσει πολύ) ενώ τα faction quests και αυτά πολύ προσεγμένα. Προς το παρόν απο faction έχω ολοκληρώσει μόνο το "house of ballads" αν και ξενέρωσα που statwise δεν έπεξε κανένα ρόλο η επιλογή που έκανα στο τέλος...
Το προτείνω ανεπιφύλακτα πάντως. Πολύ ωραίο παιχνίδι, με μπόλικες ώρες να σε απασχολήσει και κονσολική PS3 έκδοση που είναι πολύ προσεγμένη (σπάνιο πράγμα για rpg στις μέρες μας).
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι δεν πρόκειτε να προλάβω να το τερματίσω πριν βγεί το ME3 (δεν μιλάω για πλατίνα, η πλατίνα βγαίνει και σε 50 ώρες αν θέλεις μόνο αυτό-εγώ όμως θέλω να κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ).
Τελειωσα τα plains of erathel(λογικα σε αυτα θα εισαι γιατι μαλλον ειναι η μεγαλυτερη περιοχη του παιχνιδιου) στα 32 level εχοντας κανει ολα οσα μπορεσα να βρω.
Οταν μετα πηγα στην detyre(που φοβομουν οτι θα πιασω 40αρια εκει),την τελειωσα στα 35-36 level...και παλι εκανα οτι μπορεσα να βρω.Δεν ξερω αμα ανεβηκε κατακορυφα το xp για τα επομενα level up,αν δινουν λιγοτερα xp τα τερατα πλεον ή εκανα speedthrough χωρις να το καταλαβω της περιοχης αυτης(που ομολογω οτι εφυγε αρκετα πιο γρηγορα σε σχεση με τις αλλες 2 περιοχες) ωστε να ανεβασω τοσο λιγα level.Ισως ειχε και λιγοτερα quests or something για να παρεις τα αφθονα xp που δινουν...τι να σου πω
Αμα δεν τα πιασω τα 40 ομως στην προτελευταια περιοχη που ειμαι τωρα δεν ξερω τι να πω XD.Με βλεπω ομως να φτανω 40αρια στο φιναλε αμα κρινω απο την detyre και το ποσα ελαχιστα level πηρα σε αυτην.
Ακουσα για 1-2 dlc που θα βγουν αλλα δεν διαβασα τιποτα που να αφορα τα επι μερους gameplay στοιχεια τους(ξερεις τωρα,νεες περιοχες,νεατ τερατα κτλ) οποτε δεν ξερω και για το level cap.
Ας for the tasks yeah....το σπαστικο ειναι οτι τα βλεπω εκει ανοιχτα και με εκνευριζουν που δειχνουν not finished.Προσπαθησα να τα κρυψω με την μπαρα που σου δινει(expand κτλ) αλλα οταν βγεις και ξαναμπεις στο μενου ειναι παλι ανοιχτα D: .
2 erotisis gia ps3
1. ligo pu epeksa ida oti i kamera kinite manual. etsi merikes fores pano stin maxi den prolavenis na ti girisis ke den vlepis. iparxi ke automati rithmisi?
2. pos lockaris se exthro? ke pos alazis lock. thimame sto demo tu pc to xa vri. edo den boresa
Last edited by georgios; 29-02-2012 at 11:07.
Ναι στα plains είμαι και έχω τελειώσει το cradle of summer (εκτός του main quest που έχει εκεί), την περιοχή τηε Emyar (κάπως έτσι, το χωριό που είναι με το που μπαίνει στα planes) και την τοποθεσία στα δεξιά του cradle. Τώρα έχω πάει Tala-Rane (εκεί που είναι το Warsworn keep της περιοχής)
Νίκο τι spec είσαι εσύ;
1. Δεν υπάρχει αυτόματη ρύθμιση αλλά τις περισσότερες φορές είναι αρκετά έξυπνη ώστε να δείχνει σωστά πράγματα και χωρίς να την ακουμπάς. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα πρόβλημα με την κάμερα εκτός αν την κουνάω και τελείως intuitively και δεν το καταλαβαίνω...
2. Δεν lockάρεις. Συνήθως target γίνετε αυτός στον οποίο κοιτάς. Σαν rogue δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα αυτό. Φαντάζομαι ίσως να είναι θέμα για τους Fighters όμως...
1. sto proto boss to provlima itan entono pu ine mikros ke kiklikos o xoros
2. sto tokso boris na dialeksis stoxo?
pantos, vre nikola, kala den thimame? sto pc den exi lock? kufo an exi sto pc ke den exi stin konsola!!!
1. Εμένα δεν μου φάνηκε τόσο. ¨Έχω την εντύπωση οτι ακολουθούσε η κάμερα εκεί, αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος.
2. Δεν μπορείς όχι. Συνήθως επιλέγει αυτόν που είναι πιο κοντά σου όπως κειτά η camera. Αν την κουνήσεις λίγο δεξιά αριστερά παίζει να αλλάζει και ο στόχος αλλά πάλι θεωρώ πως δεν είναι πρόβλημα... Ειδικά σε πιο μεγάλα level pου παίρνεις scattershot (ρίχνεις με charge 4,5 βέλη ταυτόχρονα) δεν σε απασχολεί καθόλου καθώς πετυχαίνεις σχεδόν ότι υπάρχει μπροστά σου...
Αρχικα ημουν rogue και καποιες δοσεις απο μαγεια.Ειχα βαλει και λιγους ποντους στο might για να ξεκλειδωσω το universalist γιατι με βοηθουσε στην αρχη το +1 στα skills.
Μετα εκανα respec και τωρα παιζω κυριως rogue και δοσεις απο might(συνηθως skills που συνδυαζονται καλα με τον rogue οπως πχ faeblades attacking->Lunge και αλλαγη σε longsword ταυτοχρονα->επιθεση κοκ) και παιζω σαν might/finesse fate οπου εχω +melee damage.+piercing damage +critical.Για πλακα πεφτουν οι εχθροι με τοσα critical που τρωνε.
2. ara opos katalaveno den iparxi tropos na kanis target gia headshot. xani ligo to tokso
xmmm, thematakia, isos oxi gamebreaking gia kapius, ala tha prepe isos na duleutun pio poli se ena game pu perifanevete toso gia to sistima maxis tu. etsi opos to vlepo to skyrim iperteri se pola sti maxi
Bookmarks