Page 6 of 13 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast
Results 101 to 120 of 244

Thread: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Ηθελα να σε ρωτησω Νικολα αν διασκεδαζεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα απ οτι διαβαζω μια χαρα τα περνας.
    Ο καρτουνιστικος κοσμος του ειναι αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απ ολα. Το περιμενω

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Ηθελα να σε ρωτησω Νικολα αν διασκεδαζεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα απ οτι διαβαζω μια χαρα τα περνας.
    Ο καρτουνιστικος κοσμος του ειναι αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απ ολα. Το περιμενω
    .
    I am.Και αμα δεν παει κατι τελειως στραβα τοτε δεν βλεπω να αλλαζει αυτο.
    Συμφωνω και εγω για τον καρτουνιστικο κοσμο,θελω να βλεπω τετοιο στυλ σε rpg και οχι μονο το ρεαλιστικο fantasy των περισσοτερων wrpg.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

prota ap ola, thanks gia tis analitikotates apantisis. na valo bullets na se dieukolino

1. oson afora to mmo sta quest. auto me ta thaumastika pano apo tus npc ksekinise sto wow ke ine pleon standard se ola ta mmo sxedon. se sindiasmo me kapia poli adia skinika mu kani kati tetio
    2. exi epilogi diskolias?
    3. o kosmos ine xorismenos opos sto skyrim me portes ke loading?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by georgios View Post
    prota ap ola, thanks gia tis analitikotates apantisis. na valo bullets na se dieukolino

1. oson afora to mmo sta quest. auto me ta thaumastika pano apo tus npc ksekinise sto wow ke ine pleon standard se ola ta mmo sxedon. se sindiasmo me kapia poli adia skinika mu kani kati tetio
    2. exi epilogi diskolias?
    3. o kosmos ine xorismenos opos sto skyrim me portes ke loading?
    1.Ααααα πες ετσι .Ναι αυτο υπαρχει αν και δεν νομιζω να ξεκινησω με το wow καθως το θυμαμαι και σε παλαιοτερα rpg να υπαρχει(ακομα και σε παιχνιδια της blizzard πριν το wow).Περισσοτερο οπτικο ειναι ομως το θεμα,απο την μια ισως σε βγαζει απο τον κοσμο οταν βλεπεις θαυμαστικα πανω απο τα κεφαλια των χαρακτηρων λες και εντοπισαν τον Snake του mgs,απο την αλλη σε βοηθα ωστε να βλεπεις απευθειας ποια ατομα εχουν quest και να μην αγχωνεσαι μηπως εχασες/δεν προσεξες καποιο απο αυτα .
    2. Ναι εχει τα κλασσικα 3 επιπεδα δυσκολιας και προτεινω το hard μαλιστα γιατι το normal ειναι πολυ ευκολο για τα γουστα μου τουλαχιστον(ανα πασα στιγμη μπορεις να αλλαξεις δυσκολια απο τα μενου αμα αντιμετωπισεις προβλημα)
    3.Ναι.Τα dungeons ειναι χωρισμενα απο τον main world με loadings καθως και τα σπιτια.Τουλαχιστον δεν ειναι πανω απο 2-3 secs(στην pc version τουλαχιστον).Ειναι ενα θεμα ευτυχως/δυστηχως τετοιων ανοικτων παιχνιδιων.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος .Αμα εχεις αλλες απορειες εδω θα ειμαι XD.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    georgios78

1. pithanon sto pc an to valis full detail na gemizi me prasinades ta topia ke na exi kalitera efe fotismu ke na min fenete toso adio
    2. pos to pezis sto pc? me pad? pezete xoris pad? an ne, pos ine o xirismos xoris pad?

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

1. pithanon sto pc an to valis full detail na gemizi me prasinades ta topia ke na exi kalitera efe fotismu ke na min fenete toso adio
    2. pos to pezis sto pc? me pad? pezete xoris pad? an ne, pos ine o xirismos xoris pad?
    1.Ισως,αλλα το pc μου δεν ειναι και το καλυτερο ωστε να τα βαλω full γιατι μετα θα τρεχει σαν slideshow .Νομιζω ομως οτι ειναι περισσοτερο θεμα LOD(level of distance) να ειναι πολυ χαμηλο απο default χωρις να μπορεις να το αλλαξεις(με αποτελεσμα απο ενα σημειο και μετα να φαινεται αδειο μεχρι να αρχιζεις να πλησιαζεις στο σημειο και να αρχισουν να κανουν pop-in τα details εκεινα) παρα καποιου setting.
    2.Με πληκτρολογιο και mouse παιζω καθως με βολευει αφανταστα στα πολλα skills και σε οτι αφορα παιχνιδια που εχουν πολυ loot και θελω ταχυτητα στο management τους.Οποτε δυστυχως δεν μπορω να απαντησω σε αυτο.Θα απαντησουν καλυτερα αλλα παιδια απο εδω αμα και οταν με το καλο το παρουν .

PSN ID
    georgios78

1. sta perisotera games, an vgalis antialising, vsync ke miosis tin analisi boris na ta peksis sxedon full detail me kalo draw distance
    2. vre si, me prliktrologio me endiaferi pos pezi. san mmo (me velakia ke mouse i kamera) i san diablo point and click? i ta ftiaxnis opos thes?

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

1. sta perisotera games, an vgalis antialising, vsync ke miosis tin analisi boris na ta peksis sxedon full detail me kalo draw distance
    2. vre si, me prliktrologio me endiaferi pos pezi. san mmo (me velakia ke mouse i kamera) i san diablo point and click? i ta ftiaxnis opos thes?
    1.Το ξερω και τα εχω βγαλει αλλωστε (vsync παντα το εχω off γιατι δεν προσεχω τα σπασιματα της εικονας οπως αλλοι).Την αναλυση την εχω στα 1680 γιατι παρακατω φαινεται τραγικο σε 24 οθονη που εχω
    2.lol μαλλον δεν το διαβασα σωστα.
    Παιζει σαν ενα action rpg .Τα βελακια κινουν τον χαρακτηρα,το mouse την καμερα(απευθειας,γιατι σε καποια rpg πρεπει να κρατας πατημενο το mouse-κουμπι και να στρεφεις την καμερα),δεξι κλικ κανει activate το skill που εχεις equipped(βλεπε diablo.Πατας πχ το 1 που ειναι για το lighting bolt και το κανεις equip και μετα με το δεξι κλικ το ριχνεις οσες φορες θες,πατας το 2 για αλλο skill και με το δεξι κλικ τωρα κανεις αυτο το skill κ.ο.κ..δεν ειναι δηλαδη παταω το 1 και γινεται αυτοματα το skill οπως υποθετω στα WOW),αριστερο click επιθεση(οπως το God Of War και οχι οπως πχ στο lineage 2 που πατας μια φορα και ο χαρακτηρας σου βαραει μονος του μεχρι να του πεις να κανει κατι αλλο) και μετα εχει dodge,sneak κτλ.Δεν ξερω πως αλλιως και τι αλλο να περιγραψω για αυτο .Μετα στο demo θα μπορεις να τα δεις καλυτερα.

PSN ID
    georgios78

1. ke go 24ara exo. ego otan mikreno tin analisi mikreno ke to parathiro gia na min ginete ksexiloma. pai xameni i othoni etsi ala protimo na exo kalo detail se mikro parathiro. thelo pixel to pixel xoris katholu ksexiloma. sinithos sta 1280 pezo

thanks isos dokimaso to demo. psilo katalava

Cool Member apos1210's Avatar
    PSN ID
    rtmsss
    Name
    αποστολης

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνιδι !! τουμπανο

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Ευχαριστω Νικολα για την απαντηση, οποτε παμε για αγορα σε μικροτερη τιμη.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

^^
    Κλασικό 20ρικό για μένα,να υποθέσω και για σένα,ε messi?
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by grip View Post
    ^^
    μαλλον το αντιθετο αφου λεει σε προηγουμενο post
    δλδ να το pre-ordαρω στα 46Ε ή δεν αξιζει και να περιμενω, ωστε να δεχθει τον code και να το παρω στα 41-42Ε;

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

My mistake
    Εγώ με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα,το έχω βάλει πλαφόν πλέον σε όλα τα παιχνίδια που αγοράζω.
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

^^^
    εγώ λέω να βγάλω το πλαφόν και να σταματήσω να αγοράζω έτσι όπως πάει η δουλειά.

Κρίμα γιατί αυτό πχ μου είχε κάνει θετική εντύπωση, το οποίο πλέον βγαίνει από την λίστα αγορών.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^^
    Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    μαλλον το αντιθετο αφου λεει σε προηγουμενο post

Oντως ισχυει αυτο, αν και ισως περιμενω 1-2 μερες ακομα μηπως γινει ενα μικρο price drop, αφου ειτε το αγορασω σημερα, ειτε την Κυριακη, dispatch την Δευτερα θα γινει.
    Οποτε βλεπουμε...

My mistake
    Εγώ με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα,το έχω βάλει πλαφόν πλέον σε όλα τα παιχνίδια που αγοράζω.
    Παντως να ξερεις, αυτος που με εχει ψησει να το αγορασω απο τωρα, δεν ειναι αλλος, απο τον Νικολα(nikolaszax) αλλα και το IGN.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

^Ωχ καταλαβα,τωρα ξερω ποιος θα τα ακουσει αμα τελικα δεν σου αρεσει.
    Ειμαι γυρω στις 16 ωρες playtime συμφωνα με το save μου,15 level(με 35 finesse και κατω απο 10 στα αλλα) και ακομα να φυγω απο την Dalentarth .Μου μενει η ettinmere υποπεριοχη απο αυτη καθως και η υποπεριοχη βορεια της Sidhe να εξερευνησω αλλα εχω ακομα και ποσα quests απο διαφορες αλλες περιοχες D:.

Ξεκλειδωσα το 2o level του universalist fate card που μου δινει +1 σε ολα τα skills κατι που ειναι πολυ χρησιμο ωστε να μην ξοδευω παραπανω ποντους σε πραγματα που δεν θελω για να παρω το επομενο level αυτου που θελω(πχ detect hidden passages θελει 5 ποντους ενω ετσι οταν εχω την fate card equipped στους 4 μου το δινει).Το τελευταιο level ειναι overkill(+3 σε ολα τα skills μαζι με αλλα καλουδια) αλλα παλουκι ή χρονοβορο να το ξεκλειδωσω.
    Εχω συμπληρωσει ηδη ενα set equipment για μαγους ομως δυστηχως (πρεπει να ειμαι πολυ γκαντεμης γιατι εχω βρει μονο 1 κομματι για rogues ενω καμια 8 για might και 8 για magic ) ενω ξεκλειδωσα και το smoke bomb που ειναι λολ imba(κανεις ενα smokebomb και μετα το stealing γινεται παιχνιδακι >: D .Στο loot του ειναι οτι θα επρεπε να ηταν το dungeon siege 3 .

Τελος πηρα και το πρωτο μου σπιτι και το αναβαθμισα τελειως(παμφτηνο και ολας και εχω την εντυπωση οτι μεγαλωσε και πολυ σε μεγεθος) και μπορω να αποθηκευσω επιτελους σε ενα chest οσα items θελω .Και το καλο ειναι οτι ειναι και καλα μαγικο ετσι τα αντικειμενα θα ειναι και στο chest ενος 2ου σπιτιου οταν αποκτησω(οποτε δεν εχω θεμα του πηγαινε ελα μεταξυ σπιτιων οπως στο skyrim για να παρω το item που ηθελα/που δεν θυμομουν σε ποιο σπιτι το αφησα).

Πραγματικα μπορει το παιχνιδι να μην ειναι το exceptional που αφηνει εποχη κτλ. και να εχει αρκετα σημεια που μπορει να βελτιωθει αλλα it hits the right cords και οτι κανει το κανει καλα και με κανει να το διασκεδαζω.Μπορει να ποσταρω και καμια pic μετα .
    Last edited by nikolaszax; 10-02-2012 at 18:29.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    ^Ωχ καταλαβα,τωρα ξερω ποιος θα τα ακουσει αμα τελικα δεν σου αρεσει.
    Ενταξει, μην το περνεις ολο πανω σου...

Το μισο δικο σου, το μισο του IGN...

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Νικολα, θα το ελεγες πιο γραμμικο σε σχεση με το Skyrim? Eχει ελευθερια κινησεων πας οπου και εξερευνας οποιο σημειο του χαρτη θες?

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by GIORGOS_VSF View Post
    Νικολα, θα το ελεγες πιο γραμμικο σε σχεση με το Skyrim? Eχει ελευθερια κινησεων πας οπου και εξερευνας οποιο σημειο του χαρτη θες?
    Δες μια σελιδα πιο πριν που το αναλυω οσο καλυτερα μπορω.
    Long story short μπορεις να πας οπου θες και να εξερευνησεις οποιο σημειο του χαρτη θες εφοσον ειναι στα ορια του χαρτη(βλεπε χαρτης πχ της region του dalentarth μια σελιδα πισω).Στο skyrim λες "βλεπω εκεινο το βουνο,μπορω να το ανεβω" και μπορεις να πας οπουδηποτε γιατι ειναι εξ'ολοκληρου open world και τα μονα ορια του χαρτη ειναι ουσιαστικα τα ορια της region skyrim,στο amalur ειναι μεγαλουτσικα areas ενωμενα μεταξυ τους με μονοπατια κτλ. που κανουν εναν μεγαλο κοσμο (φαντασου τις περιοχες του fable αμα εχεις παιξει αλλα χωρις τα loadings μεταξυ τους-με καποιες εξαιρεσεις).

Μετα υπαρχει και το demo για να δοκιμασεις και να το δεις(45 λεπτα διαρκεια αφου βγεις απο το training dungeon) αν και νομιζω καποιες areas ειναι κλειστες στο demo και δεν ξερω μεχρι τι εχουν ανοιχτο.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks