Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: The Fight: Lights Out - [Playstation®Move]

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

Default The Fight: Lights Out - [Playstation®Move]

Ο Mark D Green, υπεύθυνος σχεδιασμού του λογισμικού του PlayStation Move στη Sony Computer Entertainment Europe, εξηγεί περί τίνος πρόκειται το PS Move.

Μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς είναι το PlayStation Move;
    Το PlayStation Move είναι ένα controller χειρός ανίχνευσης κίνησης και αποτελεί τμήμα του συστήματος που συνδυάζει το PlayStation 3 με την κάμερα PlayStation Eye και το τετραπλό μικροφωνικό της σύστημα, δημιουργώντας ένα νέο, υπερσύγχρονο τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που λατρεύω είναι η τεχνολογία αυτού του συστήματος: πραγματικά θα δημιουργήσει άπειρες νέες ευκαιρίες. Είναι απίστευτα ακριβές, εντυπωσιακά γρήγορο και μας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε όχι μόνο τι ακριβώς κάνουν οι παίκτες με το controller – αλλά και πού το κάνουν εντός του δωματίου.

Όταν λέτε "απίστευτα ακριβές", τι ακριβώς εννοείτε;
    Ώρα να μιλήσουμε για την τεχνολογία! Το σύστημα PlayStation Move ακολουθεί την κίνηση του controller στον τρισδιάστατο χώρο, ενώ η κάμερα εντοπίζει τη σφαίρα ένδειξης θέσης - και το σύστημα PS3 επεξεργάζεται τα στοιχεία και τα μεταφέρει στην οθόνη. Για ποικίλα παιχνίδια, από το SOCOM μέχρι το LittleBigPlanet 2, η ακρίβεια και η άνεση είναι ζωτικής σημασίας.

Μπορώ, λοιπόν, να σας πω ότι είναι ακριβές μέχρι χιλιοστού και εντοπίζει την κίνηση καθώς και τη θέση των controller στον τρισδιάστατο χώρο. Ο χρόνος αντίδρασής του, από την κίνηση μέχρι την προβολή στην οθόνη, είναι μόλις 22 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ η ακρίβεια στην οθόνη είναι αξιοσημείωτη. Για να το θέσω διαφορετικά, το σύστημα είναι πέντε φορές ταχύτερο από τα συνήθη ανθρώπινα αντανακλαστικά!

Και ποια είναι η διαφορά για τους κατόχους PlayStation;
    Αυτό το επίπεδο ταχύτητας και ακρίβειας θεμελιώνει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού. Αφήνοντας πίσω τις απογοητεύσεις που όλοι έχουμε ζήσει με τον έλεγχο μέσω motion controller και κάμερας, προσφέρει μια βαθύτερη και πιο αληθινή εμπειρία στους λάτρεις της ψυχαγωγίας. Με το PS Move, το τένις δεν είναι πλέον ένα παιχνίδι όπου απλώς χτυπάς το μπαλάκι - τώρα πια υπάρχει η γωνία, το φάλτσο, η ταχύτητα και η επιτάχυνση του χτυπήματος, αλλά και η θέση από την οποία εκτελείς το χτύπημα. Εσύ αποφασίζεις αν θες να απομακρυνθείς από τη βασική γραμμή.

Τι προσφέρει το PS Move στους πιο σοβαρούς παίκτες;
    Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στους σοβαρούς παίκτες έναν εναλλακτικό τρόπο παιχνιδιού. Στο SOCOM, για παράδειγμα, έχουν την ευκαιρία η επιβίωση της ομάδας τους να βασίζεται στα αντανακλαστικά του σώματός τους και η νίκη τους στην τρομερή ακρίβεια. Καινοτόμο, γρήγορο, ρεαλιστικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό, σας εγγυάται μια πραγματική απόλαυση άνευ προηγουμένου. Και φυσικά, το PlayStation Move navigation controller προσφέρει τα κουμπιά που οι παίκτες περιμένουν.

Μήπως όλο αυτό υποδηλώνει την απόσυρση του PlayStation από τη σκηνή;
    Σε καμία περίπτωση. Έχουμε εμπειρία άνω των δέκα ετών στην ανάπτυξη νέων τρόπων παιχνιδιού. Αυτό μας φέρνει πίσω στο PlayStation 2 και το EyeToy, που μας οδήγησαν στο παιχνίδι μέσω κάμερας και ανίχνευσης κίνησης, χωρίς controller, και σε μια ολόκληρη γκάμα πραγματικά δημοφιλών περιφερειακών και παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των βομβητών Buzz! και των μικροφώνων SingStar.

Κίνητρό μας ήταν πάντα η ικανοποίηση του κοινού μας και με την πάροδο του χρόνου μάθαμε πολλά, όπως, για παράδειγμα, ότι υπάρχουν όρια στην ακρίβεια ανίχνευσης μόνο μέσω κάμερας και ότι στους ανθρώπους, εκ φύσεως, αρέσει να κρατούν κάτι στο χέρι. Εύκολα το αντιλαμβάνεται κανείς παρακολουθώντας βίντεο πραγματικών ανθρώπων που παίζουν με το EyeToy. Το PlayStation Move βασίζεται σε όσα έχουμε μάθει, παρέχοντας μια νέα εμπειρία παιχνιδιού, η οποία μπορεί εξίσου να εφαρμοστεί σε κλασικά είδη και τίτλους παιχνιδιού.

Τι περιλαμβάνεται, λοιπόν, στις κυκλοφορίες;
    Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί διάφοροι τίτλοι και το σύστημα έχει ενσωματωθεί σε παιχνίδια όπως το LittleBigPlanet 2 και το SOCOM, για να έχουν όλοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το PS Move! Εγώ προσωπικά λατρεύω το The Fight, όπου οι παίκτες δίνουν - και τρώνε - άψογα κάθε χτύπημα, γροθιά, ελιγμό ή γυριστή μπουνιά! Το Start the Party! παρέχει σε ολόκληρη την οικογένεια μια ενισχυμένη ρεαλιστική εμπειρία, βάζοντας τα πρόσωπα των παιδιών μέσα στο παιχνίδι. Μιλάμε για τρομερό γέλιο!

Ποιος τίτλος PS Move είναι ο αγαπημένος σας;
    Κάθε ένας είναι υπέροχος για διαφορετικούς λόγους. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι τρομερά ενθουσιασμένοι με αυτόν τον πανικό γραφείου-καρέκλας-πολεμικών τεχνών που ονομάζεται Kung Fu Rider. Πρόκειται για ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι που πρέπει να δείτε για να πιστέψετε, και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αλλάξει τον τρόπο που κινείστε στο γραφείο σας!

Κλείνοντας, ποια είναι τα σχέδια για την E3;
    Η E3 θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και θα δώσει στον καθένα την ευκαιρία να απολαύσει μια ποικιλία παιχνιδιών που δείχνουν τις απεριόριστες δυνατότητες του PlayStation Move. Η αποστολή μου είναι απλή: να αφήσω τον καθένα να ανακαλύψει μόνος του το πόσο εξελίσσονται τα περιβάλλοντα ελέγχου κίνησης από το σύστημα αυτό.

[YOUTUBE]lYvFlpqsWPg[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]k4cHGugf2Z8[/YOUTUBE]
    Last edited by ParanoidGR; 17-08-2010 at 02:52.

................

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Άντε να βγει να παίξουμε ξύλο

Το περιμένω πως και πως....αργεί ο Νοέμβριος...
    Spoiler!

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

έχει πολύ χαβαλέ το παιχνίδι!

................

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

new trailer

[GT]706316[/GT]

Cool Member jimkog's Avatar
    PSN ID
    jimkog
    Name
    Μήτσος

ισως το καλυτερο παιχνιδι που υποστηριζει το move!!!!

My PS3 Games
    Spoiler!

Senior Member haramanai's Avatar
    PSN ID
    haramanai

Βγήκαν και τα πρώτα review του παιχνιδιού. Μπορείτε να τα βρείτε στο metacritic. Όπως θα δείτε πέφτει θάψιμο αφού το IGN έβαλε 30 , το eurogamer 50 , το sixthaxis 70 και το gameingXP 80.

Όπως βλέπετε οι απόψεις διίστανται.

Βασικά το IGN έχει πολύ άκυρο review γιατί μιλάει για πράγματα που δεν ισχύουν. Όπως για το head tracking που δεν μπορούσε ο τύπος να ρυθμίσει το φωτισμό. Κάτι που μπόρεσα να κάνω εγώ πολύ άνετα με τον άκυρο φωτισμό που έχω σπίτι μου.

Είναι αλήθεια πως το head tracking μερικές φόρες κωλαει ή χάνετε. Απλά πρέπει να σας πω πως άμα έχετε πάρα πολλά αντικείμενα μπροστά από τι camera θα έχετε πρόβλημα. Να πω την αλήθεια ψιλοαπογοητευτικα από το head tracking γιατί περίμενα η τεχνολογία της sony σε αυτό το τομέα να είναι καλύτερη από αυτή που μπορείς να βρεις στο OpenCV. Αλλά όταν δουλεύει έχει πολύ χαβαλέ.

Κάτι άλλο που με απογοήτευσε είναι πως πρέπει να παραμένεις στο ίδιο σημείο καθώς παίζεις. Ενώ εγώ νόμιζα πως θα πηδάω πέρα δώθε σαν κανονικός αγώνας.

Κάτι άλλο που το επισημάνει στο review του eurogamer είναι η κάμερα. Δεν υπάρχει πρώτου προσώπου camera και πάντα έχει μια κλίση που καμιά φορά μπερδεύει γιατί βαρας όπως το βλέπεις στην οθόνη ενώ πρέπει να βαρας ανάλογα με το πως είναι ο χαρακτήρας. Έχει κάμερα από πίσω από το χαρακτήρα αλλά δεν βλέπεις τπτ.

Τέλος έπαιξα μόνο δυο παιχνίδια γιατί μετά λειωσαμε σε co op time crysis με ένα φιλαράκι. Το παιχνίδι έχει πάντως γούστο και δεν αξίζει με τπτ 30. Προσωπικά εγώ πίστευα πως το 50 θα ήταν από τις χαμηλότερες βαθμολογίες του παιχνιδιού.

Σήμερα θα παίξω παραπάνω και θα δοκιμάσω και το splitscreen με ένα move και ένα dualshock ο καθένας.

Cool Member babis13's Avatar
    PSN ID
    xaralampos_13

ωραια φαση ενα fighting game με move το καλοκαιρι εχει να πεσει ιδρωτας...μακαρι να ειναι πραγματι ωραιο

PSN ID
    haramanai

Έπαιξα λίγο ακόμα εχθές. Και όταν λέω λίγο εννοώ κανένα μισάωρο γιατί μετά έλιωσα στο καναπέ ιδρωμένος και κουρασμένος. Βασικά έπαιξα 3 match έκανα προπόνηση και είδα λίγο τα replay των αγώνων. Προσωπικά το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ και είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος με την ανταπόκριση. Αν και το μεγαλύτερο του μειονέκτημα παραμένει να είναι η δυσκολία στο να καταλάβεις την απόσταση σου από τον αντίπαλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνω αεράκια και να μην δίνω σωστά τις γροθιές. Άσε που έχω φάει κόλλημα και κάνω όλο κροσέ.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι πως δεν πρέπει να μετακινήστε μέσα στο χώρο σας. Πρέπει να είστε συνέχεια στο ίδιο σημείο και άμα ξεφύγετε από αυτό τότε για παράδειγμα τα jabs θα κατευθύνονται ποιο ψηλά ή ποιο χαμηλά ή ποιο δεξιά ... αριστερά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι παιχνίδι που θα το αγοράσεις και το λιώσεις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Γιατί πολύ ποιο γρήγορα θα λιώσεις από τη κούραση.

Το παιχνίδι δεν αξίζει 120 ευρώ ( 2 motion controllers + game ) αλλά άμα έχετε δύο move αξίζει σίγουρα τα 40 ευρώ.

PSN ID
    haramanai

Αρχίζω να πιστεύω πως τελικά το παιχνίδι αξίζει τα 120 ευρώ...
    Μετά από αρκετές προπονήσεις και μάχες έχω να πω μόνο ένα πράγμα.
    ΜΑΜΑΤΟ!

Το παιχνίδι δεν είναι απλά ακριβές στο χειρισμό, αλλά είναι απελπιστικά ακριβές που σε κάνει να νιώθεις εντελώς άξυλος.

Όπως λέει και ένα φιλαράκι μου που το παίζαμε μαζί το σαββατοκύριακο ( όχι διπλό... μια ο ένας, μια ο άλλος) : Αυτό δεν είναι παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω. Και όντος παιδιά είναι κάτι παραπάνω.

Απλά να θυμάστε πως καλύτερα να έχετε head tracking μέτριο παρά καθόλου. Σε 'μένα για παράδειγμα πιάνει μόνο άμα είμαι όρθιος εντελώς και άμα σκύψω το χάνει γιατί ακριβός από πίσω έχω ένα παράθυρο με σκούρες κουρτίνες που το μπερδεύει λίγο. Παρόλα αυτά το head tracking φαίνεται πως βοηθάει στην απομίμηση των γροθιών.

Κάτι άλλο γι αυτους που θα το δοκιμάσουν να θυμάστε πως πρέπει να κρατάτε στάση μάχης. Δλδ να έχετε το ένα πόδι μπροστά και το άλλο λίγο πίσω. Ή απλά προσπαθήστε να σταθείτε όπως ο εικονικός χαρακτήρας σας. Τότε το παιχνίδι αντιγράφει απελπιστικά πολύ καλά τις κινήσεις σας. Τόσο που θα νομίζετε ότι είναι σπασμένο.
    Άλλα πριν παρεξηγηθεί ο Μάικ Τάισον που κρύβετε μέσα σας, καλέστε και ένα φίλο για να παίξετε εναλλάξ. Βλέποντας το παιχνίδι να το παίζει κάποιος άλλος με εξέπληξε με την ακρίβεια του και με έκανε να καταλάβω γιατί έτρωγα ξυλαρα από μερικούς αντιπάλους.... γιατί εγώ δεν ήμουν καλός!

Ένα άλλο φιλαράκι ( το Σάββατο έγινε χαμός με το Fight ) έπαιξε και πέθανε από την κούραση και άρχισε να το καταριέται. Που είναι τα joypad ρε θα μας βγει η πίστη με αυτό το πράγμα, δεν είναι αυτά παιχνίδια. Παιχνίδι είναι να αραζεις και να γουστάρεις. Έπαιξε και άλλες φορές και μπήκε στο νόημα και αυτός. Την επόμενη μέρα μου είπε πως δεν θα πάρει PC τελικά. Τι να κάνω να κάθομαι καρφωμένος στο πληκτρολόγιο; ( ουτε το God Of War 3 , ουτε το Uncharted 1-2 ουτε το red dead redemption δεν τον έκαναν να θέλει τόσο πολυ PS3)

Θα συνεχίσω να λέω ιστορίες... Είχαμε στη παρέα και άτομο που έχει κάνει μποξ προπονήσεις. Αν εξαιρέσουμε το πως ήταν ο μοναδικός που έπαιζε με στρατηγική και είχε πάντα τη μπάρα της stamina ( κάτι που δεν το έχουν διευκρινίσει στα review είναι πως η μπάρα αντοχής είναι άσπρη και πέφτει ενώ βαράτε μπουνιές, όταν αδειάσει πρέπει να περιμένετε λίγο για να ξαναγεμίσει. Άλλα μπορείτε να συνεχίσετε να κοπανάτε αλλά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουν λίγη από τη δύναμη τους οι γροθιές σας και σιγά σιγά να μικραίνει η συνολική αντοχή του χαρακτήρα σας.) στο άσπρο και έριχνε πολύ καλύτερες μπουνιές από εμάς. Ήταν και ο μόνος που έβγαλε κάποιον knock out χωρίς να έχει τελειώσει όλη την ενέργεια. Γιατί και η ενέργεια είναι στη ίδια φιλοσοφία με την αντοχή. Δλδ είναι δυο στρώσεων η πρώτη στρώση και αρχικά ορατή είναι άσπρη και είναι κάτι σαν αντοχή στα combo και ξαναγεμίζει άμα δεν τις τρως. Άμα φας γρήγορα καλές μπουνιές και αδειάσει η άσπρη μπάρα τότε είσαι knock down ή knock out. Κάτω από την άσπρη μπάρα είναι η κόκκινη μπάρα που είναι η γενική ενέργεια σου και το maximmum της άσπρης μπάρας. Άμα τελειώσει αυτή τότε knock out και finsih him...

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι μόνο ο Danny Trejo σου μαθαίνει το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που τα δείχνει λάθος και πράγματα τόσο βασικά που δεν τα αναφέρουν με την κατάλληλη βαρύτητα τους.

Θέλω να πιστεύω πως οι reviewers που έχουν θάψει το παιχνίδι είναι κομπλεξικοί ανίκανοι βλάκες ( το αποδεικνύουν εξάλλου με τα review τους ) και πως ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι. Εξάλλου όλοι ξέρουμε πως κάποια από τα λεφτά (500.000.000) της MS για τη διαφήμιση του Kinect χρησιμοποιήθηκαν για δυσφήμιση. Όσο διαβάζω review και όσο παίζω το Fight όλο και ποιο πολύ το πιστεύω αυτό. Γιατί άμα έπαιρνε το fight to 8 αρι που δίκαια δικαιούται τότε...

Δεν με νοιαζουν τα review για το τι λένε και ούτε άμα αυτό το παιχνίδι πάρει μέσω όρο στα metacritic κάτω από το 5 γιατί από στόμα σε στόμα θα μαθευτεί το τι είναι τελικά το fight.

Υ.Γ. Μεγάλο το post τελικά... ίσος να γράψω και κανένα review αργότερα... άλλα αυτό θα πάρει πολύ καιρό γιατί το παιχνίδι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Πάντως δύσκολα το βλέπω να με ξενερώνει. Παιδιά άμα έχετε 2 move τουλάχιστον νοικιάστε το για κανα δύο μέρες και θα καταλάβετε για το τι πράγμα μιλαω...

Cool Member ReaperX's Avatar
    PSN ID
    ReaperXGr
    Name
    Γιώργος

Το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να κυκλοφορήσει και όταν είδα τα reviews,πραγματικά ξενέρωσα και το ξέγραψα.

Αλλά τώρα με αυτά που διαβάζω με έψησες να το αγοράσω...

Γιατί σίγουρα η γνώμη ενός gamer μετράει πολύ περισσότερο απ' τη γνώμη του reviewer ($$$).

PSN ID
    haramanai

Μη ξεχνάς πως είναι αρκετά κουραστικό σα παιχνίδι. Καλύτερα να έχεις και ένα φίλο παρέα όταν θα παίζεις έτσι ώστε να το παίζετε εναλλάξ για να μη ψοφήσετε από το πρώτο μισάωρο.

Να και ένα review που δεν είναι παράλογο.

http://www.pushsquare.com/20590/the-...tion-3-review/

Member CrUniq's Avatar
    PSN ID
    CrUniq

το πηρα και γω σημερα σαν το πρωτο παιχνιδι του move και ομολογω πως ειναι πολυ καλο!με οχι και τοσο καλο φωτισμο στο δωματιο οι κινησεις πανε αψογα!το μονο μειον οπως ειπε και ο haramanai ειναι οτι ειναι αρκετα κουραστικο!

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Παιδιά το head tracking δεν μου λειτουργεί σχεδόν καθόλου......υπάρχει κανένα κόλπο να το φτιάξω;

PSN ID
    haramanai

Το head tracking θέλει να έχεις καθαρό background. Δλδ απλά ένα τύχω μονόχρωμο.
    Μάλλον στο noise background δεν τα πας καλά έτσι;

εχθές το έπαιξα λίγο παραπάνω χωρίς head tracking και δεν είχα τελικά κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Αλλά η αλήθεια είναι πως χάνει λίγο από τη μαγεία του.

Παιδιά ο κώδικας για head tracking γενικότερα είναι κάτι το πολύ δύσκολο να προγραμματιστεί και είναι και απαιτητικό στο πως θα είναι το περιβάλλον που γίνετε. Το λέω αυτό απλά για να μην καταδικάζουμε τους developers...

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by haramanai View Post
    Το head tracking θέλει να έχεις καθαρό background. Δλδ απλά ένα τύχω μονόχρωμο.
    Μάλλον στο noise background δεν τα πας καλά έτσι;

εχθές το έπαιξα λίγο παραπάνω χωρίς head tracking και δεν είχα τελικά κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Αλλά η αλήθεια είναι πως χάνει λίγο από τη μαγεία του.

Παιδιά ο κώδικας για head tracking γενικότερα είναι κάτι το πολύ δύσκολο να προγραμματιστεί και είναι και απαιτητικό στο πως θα είναι το περιβάλλον που γίνετε. Το λέω αυτό απλά για να μην καταδικάζουμε τους developers...
    Πράγματι έχω ''bad'' στο noise background!
    Μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω;

Πολύ καλό το παιχνίδι αλλά όσοι δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση θα κουραστούν από τον πρώτο κιόλας αγώνα......εκτός από το να παίζεις κάνεις και φοβερή γυμναστική.

PSN ID
    haramanai

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Πράγματι έχω ''bad'' στο noise background!
    Μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω;
    Λογικά άμα βάλεις κάτι από πίσω σου όπως ένα σεντόνι ας πούμε θα γίνει καλύτερο το head tracking αλλά δεν ο έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.

Δες αυτό το video που δείχνει το head tracking σε μια παλιά παρουσίαση της sony.
    [youtube]FFN8cW1mSVY[/youtube]

Φαίνεται πολύ καλύτερο από αυτό που έχει το παιχνίδι αλλά και πάλι είναι πολύ κοντά στη κάμερα.

Ίσος με κανένα pach στο μέλλον να το διορθώσουν.... Αλλά δεν τρέφω και πολύ μεγάλες ελπίδες.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

To αγόρασα σήμερα από seven, δεν το έβρισκα πουθενά.
    Το πήρα περισσότερο από τις κριτικές του haramanai.

Δεν το έχω βάλει να το δοκιμάσω ακόμα, μάλλον το βραδάκι.
    Επειδή κάνω αρκετό καιρό kick-boxing σίγουρα δεν θα έχω πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την ελευθερία να κάνω τα χτυπήματα όπως γνωρίζω.

Quote Originally Posted by GedoGt View Post
    Δεν το έχω βάλει να το δοκιμάσω ακόμα, μάλλον το βραδάκι.
    Επειδή κάνω αρκετό καιρό kick-boxing σίγουρα δεν θα έχω πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά δεν ξέρω αν θα έχω την ελευθερία να κάνω τα χτυπήματα όπως γνωρίζω.
    Τα χερια κολλητα παραλληλα με τους ωμους,κινηση μεσα εξω και το σαγονι μεσα

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

to pio plires pexnidi tu move ke to pio diaskedastiko mexri simera

bori na min tu fevgoun merikes kinisis ala ine poli kalitero apo paromia games stis ales konsoles

to mono kako ine oti thes 2 move gia kathe pexti gia na to peksis kala. su dini ke to option me mov+dualshock ala den me ikanopiise
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks