Page 10 of 11 FirstFirst ... 67891011 LastLast
Results 181 to 200 of 207

Thread: Nova HD

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Πάντως τρέχει συνδυασμένη προσφορά Forthnet DP 24άρα (ΟΚ όσο πάει) + απεριόριστα σταθερά + 720' μήνα κινητά + Nova βασικό πακέτο @ 29,90€ με δωρεάν την εγκατάσταση του πιάτου + καλωδίου και 49€ ο φθηνός αποκωδικοποιητής (ή 149€ ο PVR). Επειδή έχω forthnet και δεν έχω γενικά παράπονο και ενώ παλαιότερα μου έδιναν εντελώς τσάμπα το Nova αλλά δεν με ενδιέφερε, επειδή όμως πλέον θα μου έβγαινε πιο ακριβό το πακέτο (από 25€ θα πήγαινε στα 35€) το άλλαξα. Έτσι θα βλέπει η μικρή τα παιδικά και τα ντοκιμαντέρ, το δωρεάν 1 μήνα ενηλίκων τους το χάρισα, τι να το κάνω πια "γέρος άνθρωπος", άλλωστε άμα γουστάρω γ@μσ, βάζω God of War και γ@μ το σύμπαν.

Αυτό μέχρι 10/6/13 λένε, αλλά δεν ξέρεις μπορεί να το τραβήξουν και παραπέρα.

2. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

FotisGRC (06-06-2013)

Ελα ρε... Εγώ δίνω 25 ευρώ το μήνα μόνο Internet.. Θα με ενδιέφερε.. Για να ρωτήσω μία..

Νεκτάριε φαντάζομαι δεν είναι το full πακέτο της Nova όμως..

PSN ID
    Nek_Food

Όπως γράφω αφορά το βασικό πακέτο, αλίμονο αν ήταν κάτι διαφορετικό.

http://www.forthnetgroup.gr/Services...aspx?a_id=6208

Spoiler!

Thnx Nek! Μήπως όπως τα 29,90 είναι για τους 6 πρώτους μήνες και μετά πάει ξέρω γω 35?

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

όχι φίλε μου, το βασικό πακέτο είναι, δλδ δεν έχει τα novacinema και novasports. έχει όλα τα υπόλοιπα.
    Today is a good day to die...

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Thnx Nek! Μήπως όπως τα 29,90 είναι για τους 6 πρώτους μήνες και μετά πάει ξέρω γω 35?
    Όχι είναι τελική τιμή και όλα είναι για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς περιορισμούς. Επάνω το χαρτί - συμβόλαιο που μου έδωσαν έγραφε χαρακτηριστικά: "για πάντα" και όπως βλέπεις δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, συνήθως το γράφουν καθαρά και εμφανές
    π.χ. http://www.forthnetgroup.gr/Services...aspx?a_id=5151

Είναι "ειδική προσφορά" και αναγράφεται επιπλέον των συνηθισμένων πλαισίων του συμβολαίου από ότι είδα. Εμένα ήταν 25€ και με μισή ώρα κινητά για ένα χρόνο και θα πήγαινε τώρα στα 35€ χωρίς καθόλου κινητά, οπότε ήταν επιβεβλημένο να κάνω κάποια αλλαγή και αυτή ηταν η πιο συμφέρουσα που υπάρχει τώρα για μένα (υπόψη, είμαι ευχαριστημένος με την forthnet και δεν είχα σκοπό να αλλάξω, παλιά ήμουν για πολλά χρόνια στην HoL, αλλά μου την έσπασε γιατί ήμουν σε VoiP και κάθε πρωί δεν είχα τηλέφωνα, όταν τους είπα να με βάλουν σε POTS μου αρνήθηκαν και με το που έφαγαν στην μάπα την αλλαγή σε Forthnet με έπαιρναν τηλέφωνο για την αλλαγή αυτή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά).
    Last edited by Nek_Food; 06-06-2013 at 14:08.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Όχι είναι τελική τιμή και όλα είναι για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς περιορισμούς. Επάνω το χαρτί - συμβόλαιο που μου έδωσαν έγραφε χαρακτηριστικά: "για πάντα" και όπως βλέπεις δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, συνήθως το γράφουν καθαρά και εμφανές
    π.χ. http://www.forthnetgroup.gr/Services...aspx?a_id=5151

Είναι "ειδική προσφορά" και αναγράφεται επιπλέον των συνηθισμένων πλαισίων του συμβολαίου από ότι είδα. Εμένα ήταν 25€ και με μισή ώρα κινητά για ένα χρόνο και θα πήγαινε τώρα στα 35€ χωρίς καθόλου κινητά, οπότε ήταν επιβεβλημένο να κάνω κάποια αλλαγή και αυτή ηταν η πιο συμφέρουσα που υπάρχει τώρα για μένα (υπόψη, είμαι ευχαριστημένος με την forthnet και δεν είχα σκοπό να αλλάξω, παλιά ήμουν για πολλά χρόνια στην HoL, αλλά μου την έσπασε γιατί ήμουν σε VoiP και κάθε πρωί δεν είχα τηλέφωνα, όταν τους είπα να με βάλουν σε POTS μου αρνήθηκαν και με το που έφαγαν στην μάπα την αλλαγή σε Forthnet με έπαιρναν τηλέφωνο για την αλλαγή αυτή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά).
    Νεκτάριε είσαι μεγάλος παίχτης! Πήγα και το τσίμπησα! Τον ρωτάω αν αυξηθεί μετά το 6μηνο και μου είπε ξεκάθαρα.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Οπως κι εσύ..

Να φανταστείς έδινα 25 ευρώ ΜΟΝΟ για internet.. Ειχα ξεμεινει απο παλιά.. Τώρα φτιάχτηκα άσχημα.. Τσίμπα +rep και όποτε θες κερνάω καφεδιά! χαχαχα...

9. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Nek_Food (06-06-2013)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εβαλα και εγω nova 3play στα 29.9, με αυτα που δινει νομιζω οτι τους κλεβω!

ρε παιδια ομως ο δεκτης σκαλωνει ακρετες φορες ειτε εκει που αλλαζω τα καναλια ξαφνικα παγωνει και γυρναει στην βουλη ή παγωνει και για 2 λεπτα οσο και αν πατας info δεν βγαζει πληροφοριες, εχω τον hd831 και εσας το ιδιο κανει?

Ναι Παρη το κανει κ σε μενα. Καμια φορα σκαλωνει 1-2 λεπτα κ δεν ανταποκρινεται. Ειναι γενικο το προβλημα. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο update που να μπορουμε να κανουμε.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ναι απο f.w update εχω το τελευταιο...πακετο το μηχανακι δεν τραβαει δυστηχως

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καλα, Παρι, μην είσαι υπερβολικός. Αν έχεις το τελευταίο μηχάνημα, τότε, ναι, υπάρχουν κάποια θεματακια, αλλα όχι ότι δεν "τραβαει". Αυτά τα είχαν ανέκαθεν τα μηχανήματα της Nova και είναι "φυσιολογικό".
    Να ρωτήσω... Τι πακέτο έχεις; Ρωτώ επειδή είπες ότι δίνεις 30 ευρώ.

PSN ID
    Nek_Food

[edit]
    Δείτε ξανά το site της forthnet, γιατί έχει αλλάξει η προσφορά από ότι είδα... κάποια πράγματα δεν ισχύουν πια.

Υπερβάλει από την πλευρά του χρόνου που αναφέρει. Σίγουρα σκαλώνει αλλά για κάποια δευτερόλεπτα. Επίσης, λένε να μην το κλείνουμε καθόλου για να τα αποφύγουμε αυτά τα φαινόμενα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση και αδιαφορώ βασικά, εγώ όποτε φεύγω από το σπίτι τον κλείνω κανονικά και μπαίνει στο stand by mode. Παλαιότερα έκλεινα το πολύπριζο και έκοβα τελείως το ρεύμα - εκεί είχε σκαλώσει κάμια δυο φορές και έκανε search ξανά όλα τα κανάλια. Βασικά ίσως όντως να φταίει ότι όταν το κλείνεις, χάνει το info tree των καναλιών (όλων) οπότε με την πρώτη ευκαιρία (αλλαγή καναλιού π.χ.) προσπαθεί να τραβήξει τις πληροφορίες ξανά. ΟΚ, αν κολλήσει και 2~3 άντε και κάτι παραπάνω δεύτερα (μετρήστε ελέφαντες, με τίποτα δεν είναι 1~2 λεπτά) δεν χαλάει ο κόσμος, μετά πάει σφαίρα.

Παύλο το πακέτο είναι αυτό που συζητάμε από την αρχή της τρέχουσας σελίδας:
    Forthnet 24άρα (ΟΚ όσο πάει)
    + απεριόριστα σταθερά
    + 720' μήνα κινητά άκυρο το άλλαξαν, πλέον δεν έχει δωρεάν αλλά με αστική χρέωση, υπάρχει η επιλογή με +5€
    + Nova βασικό πακέτο @ 29,90€ με
    + δωρεάν την εγκατάσταση του πιάτου + καλωδίου
    και 49€ ο φθηνός αποκωδικοποιητής (ή 149€ ο PVR)

Για τον PVR να έχετε υπόψη ότι απαιτούνται διπλά LNB και καλώδια από την κεραία στον αποκωδικοποιητή.

Τα προγράμματα που εγώ ξεχώρισα:
    4 παιδικά και μπόλικα ντοκυμοντέρ που για μένα ξεχωρίζουν τα History/Discovery καθαρά επειδή έχουν εκπομπές με αυτοκίνητα.
    Fox Life / Fox / Nova Life με πολλές σειρές που δυστυχώς όμως επαναλαμβάνονται συχνά και θα εμφανιστεί η πιθανότητα να έχετε δει κάποιο επεισόδιο
    Motors TV με συνεχείς και ποικίλους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού
    και τα κλασικά Mega/Star/Ant1/Σκάι/Alpha/κλπ με πάρα πολύ καλή εικόνα.

Να προσθέσω ότι θέλει επιπλέον ανά μήνα:
    +5€ για HD προβολές (για κάποια κανάλια HD όπως το National Geographic) δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη
    +10€ 15€ για επιπλέον Cinema κανάλια
    +5€ για 3D προβολή (μόνο αν έχετε βάλει τα cinema κανάλια)δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη
    για αθλητικά δεν το έψαξα καθόλου, δεν με ενδιαφέρουν να πω την αλήθεια. βλέπω είναι +20€

Εγώ έχω μείνει στο βασικό πακέτο γιατί δεν είμαι και πολύ φαν της τηλεόρασης αν και τον τελευταίο καιρό λόγω ζέστης σαπίζω μπροστά της αντί να καίω κονσόλες.

Εικόνες με την προσφορά:
    http://www.forthnetgroup.gr/media/3p...age_12.jpg?v=3
    http://www.forthnetgroup.gr/media/3p..._popup.jpg?v=3

από το site της forthnet:
    http://www.forthnetgroup.gr/Services...aspx?a_id=6208

[edit]
    Δείτε ξανά το site της forthnet, γιατί έχει αλλάξει η προσφορά από ότι είδα... κάποια πράγματα δεν ισχύουν πια.
    Last edited by Nek_Food; 31-07-2013 at 08:58.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Νεκ, thnx.
    Αυτό το πακέτο πρέπει να έχω. Lol. Απλά ήθελα να δω τι πακέτο είχε το παιδί πιο πάνω. Για να συγκρίνω.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Σκαλωνει 2-3 δευτέρα αλλα το info δεν το δείχνει για κάνα 2 λεπτο.εγω είτε το αφήσω όλοι μέρα είτε standby είτε από μπριζα παλιά freezαρισματα θα κάνει.

Έχω το πακέτο nova family,24 αρι ίντερνετ,απεριόριστα αστικά,υπεραστικα κ 720 κινητά

17. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Dragonpaul (31-07-2013)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

εβαλα και εγω πριν μερικες ημερες, πρωτον αντιμετωπισα προβλημα με την ενεργοποιηση της Νova, πηρε 2 μερες + , και μονο αφου εκατσα και περιμενα κανα μισαωρο στην αναμονη, μιας και ειχε κολησει η διαδικασια, και το τεχνικο τμημα δεν μπορουσε να κανει τιποτα.

Περα απο αυτο ο δεκτης ειναι ο ισως ο χειροτερος που εχω δει, στα θετικα ειναι μονο οτι κανει σχετικα γρηγορο zapping, σειρα των καναλιων δεν μπορεις να αλλαξεις, και ακομα και στα favorites μπουκετα που μπορεις να βαλεις εσυ την σειρα που θελεις, δεν υπαρχει η επιλογη για edit, εαν κανεις λαθος την σειρα πρεπει να τα ξαναβαλεις απο την αρχη, και επισης εχω διαβασει οτι εαν κοπει το ρευμα χανεται η λιστα με τα favorites.

Tελος τα κολληματα τα εχω και εγω , και τον δεκτη τον κλεινω παντα.

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Βαλτε ote tv να σωθειτε...

PSN ID
    Nek_Food

Slay, εμένα δε χάνει τις ρυθμίσεις των αγαπημένων μπουκετων ακόμη και όταν σβήνουν πολυπρίζα για πολλές ώρες. Σκέψου ότι κάποιες φορές έκανε ξανα αναζητηση όλων των καναλιών επειδή τον είχα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα αλλά τα αγαπημένα μου όπως τα είχα φτιάξει δεν τα είχε χάσει, οπότε δες μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα σου. Επίσης, εμένα η σύνδεση με την nova έγινε στην τοποθέτηση, εντός 5λεπτου την ώρα που μου "έκανε επίδειξη των λειτουργιών" ο τεχνικός, αλλά δεν είχε τότε πολυ φόρτο. Δίπλα σε φίλο που το βάλαμε κάνα μήνα μετα, πήρε λίγο παραπάνω αλλά πάλι όχι πάνω από τέταρτο νομίζω.

Γενικά παράπονα δε έχω ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, όχι ότι ασχολούμαι πολύ ή ότι έχω τρελές απαιτήσεις έτσι; Άλλωστε ο,τι πληρώνεις παίρνεις.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Dinos View Post
    Βαλτε ote tv να σωθειτε...
    καλα εγω εβαλα με forthnet στα 30 ευρω τον μηνα, triple play, και πληρωσα μονο τον αποκωδικοποιητη, δεν εχω παρει συνδρομη , γιατι ουτε το ποδοσφαιρο με ενδιαφερει, ουτε οι ταινιες.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Slay, εμένα δε χάνει τις ρυθμίσεις των αγαπημένων μπουκετων ακόμη και όταν σβήνουν πολυπρίζα για πολλές ώρες. Σκέψου ότι κάποιες φορές έκανε ξανα αναζητηση όλων των καναλιών επειδή τον είχα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα αλλά τα αγαπημένα μου όπως τα είχα φτιάξει δεν τα είχε χάσει, οπότε δες μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα σου. Επίσης, εμένα η σύνδεση με την nova έγινε στην τοποθέτηση, εντός 5λεπτου την ώρα που μου "έκανε επίδειξη των λειτουργιών" ο τεχνικός, αλλά δεν είχε τότε πολυ φόρτο. Δίπλα σε φίλο που το βάλαμε κάνα μήνα μετα, πήρε λίγο παραπάνω αλλά πάλι όχι πάνω από τέταρτο νομίζω.

Γενικά παράπονα δε έχω ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, όχι ότι ασχολούμαι πολύ ή ότι έχω τρελές απαιτήσεις έτσι; Άλλωστε ο,τι πληρώνεις παίρνεις.
    αυτο που λεω με το ρευμα το εχω διαβασει, δεν το εχω δει σε εμενα, ισως να το εχουν φτιαξει σε καποιο firmware update, για το αλλο που λες ετσι επρεπε να γινει, και εγω απο το τηλεφωνο μεσα σε 2 λεπτα το ειχαν φτιαξει, απλα ετυχα στην περιπτωση, κατι κολησε στο συστημα, και το support ηταν για τον %#$%@ καθως ειχα παρει ενα σωρο φορες και δεν ειχαν προωθησει το προβλημα για λυση αφου δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα, επρεπε να ξεροσταλιασω μετα απο 2 ημερες μιση ωρα στην αναμονη για να γινει η ενεργοποιηση.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ερώτηση,έχω μια LG που έχει υποδοχή για δορυφόρο κ ξέρω οτι πιάνει τα fta, μπορώ να βλέπω έτσι κ nova κάπως χωρίς τον δεκτή;

PSN ID
    Nek_Food

Λογικά αν έχει και υποδοχή για την κάρτα της νόβα, μάλλον θα είναι συμβατή αλλά δε ξέρω με σιγουριά. Ρωτάς είτε την νόβα είτε την lg ή απλά δοκιμάζεις μόνος σου.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 67891011 LastLast

Bookmarks

Bookmarks