Page 9 of 11 FirstFirst ... 567891011 LastLast
Results 161 to 180 of 207

Thread: Nova HD

φιλε απλα πριν το παρεις ριξε μια ματια το προγραμμα του novasport1.π.χ. ολυμπιακος μονπελιε δεν το δειχνει,ειναι μεγαλη απατεωνια το επιγειο.κρινε μονος σου απλα σε συμβουλευω να δεις τι αγωνες δειχνει πριν το παρεις.

Quote Originally Posted by adok13 View Post
    φιλε απλα πριν το παρεις ριξε μια ματια το προγραμμα του novasport1.π.χ. ολυμπιακος μονπελιε δεν το δειχνει,ειναι μεγαλη απατεωνια το επιγειο.κρινε μονος σου απλα σε συμβουλευω να δεις τι αγωνες δειχνει πριν το παρεις.
    Στο Sports Pack της επίγειας είναι μόνο το Novasports 1?

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ βασικα η NOVA Επιγεια (Sports)

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Εντάξει απλά γελάω... Οι τύποι είναι αστείοι...

Εγώ νόμιζα έχει όλα τα κανάλια.. Έψαχνα πόση ώρα αλλά το κρύβουν καλά οτι είναι μόνο αυτά..

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

λολ και γω δεν το ξερω αλλα το googlαρα και τελικα το εχουν οντως κρυμμενο!

στην σελιδα τους δεν λενε τπτ μονο οτι και καλα εχει πολους αγωνες απο τα κορυφαια πρωταθληματα...

λολ

Big Ben, London, UK
    Science fiction

παιδια το κακο ειναι οτι στην επιγεια στο novasport1 δεν δειχνει τα πιο σημαντικα ματς,να σας δωσω ενα παραδειγμα τα ματς του ολυμπιακου στο champions league τα δειχνει το novasport2.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

κυκλοφορει εντονα στην πιατσα οτι η nova παει για φουντο το ιδιο και η forthnet...

Καιρός ήταν. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, γιατί τώρα έχουν αρχίσει τις προσφορές μπας και σώσουν την παρτίδα. Καλά να πάθουν. 60€ το μήνα δεν κοστίζουν οι συνδρομητικές υπηρεσίες ούτε στην Ουγκάντα.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    κυκλοφορει εντονα στην πιατσα οτι η nova παει για φουντο το ιδιο και η forthnet...
    Η forthnet μου φαίνεται πολυ δύσκολο να κλείσει, η nova χρειάζεται αλλαγές και γρήγορα γτ αυτή σίγουρα παει για φουντο
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

όντως, ακούγεται έντονα η φήμη πως θα προσφύγουν στο άρθρο 99. εννοείται πως η συνδρομή στα 60 ευρώ είναι πανάκριβη για ελλάδα, δε το συζητάμε καν. απλά αν γίνει αυτό, κρίμα για τους ανθρώπους που θα χάσουν τη δουλειά τους. γίνεται πανικός όντως από προσφορές και λογικά θα βγουν και άλλες μέσα στα χριστούγεννα. πάντως δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να ''χαιρόμαστε'', γτ αν κλείσει η νόβα, θα έχουμε και πάλι μονοπώλιο στη συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση, αφού ο οτε θα παίζει μόνος του. είδαμε όλοι τι γινότανε τόσα χρόνια με το μονοπώλιο της νόβα. απλά, όταν στηρίζεσαι τα τελευταία χρόνια σχεδόν ΜΟΝΟ στο ελληνικό πρωτάθλημα και δίνεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά χρήματα γι αυτό, ε, κάποτε θα την πληρώσεις που λένε.

@Lnds500 μα η νόβα είναι υπερχρεωμένη με ένα σωρό δάνεια. απλά τη forthnet την παίρνει η κατρακύλα επειδή ενώθηκε με τη νόβα. σαν πάροχος τηλεπικοινωνιών, πάει καλά απ' ότι διαβάζω.
    Last edited by Mouxlalouda; 25-11-2012 at 00:38.
    Today is a good day to die...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Κάπου διάβασα πριν λίγες μερες ότι η Forthnet έκανε μειώσεις 11% στους μισθούς στο προσωπικό της. Μπορεί και μέσα στο forum να το είδα δεν θύμαμαι. Σίγουρα βέβαια είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά αν ισχύει. Γιατί από φίλους που γνωρίζω που δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας δεν έχουν φάει μείωση ακόμα (Vodafone, Intracom)

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

εγώ είχα διαβάσει για μέχρι 35% μειώσεις. να και το άρθρο...

http://www.satleo.gr/cdn/component/c...5385--forthnet

επίσης άλλο ένα που έχει πολύ ενδιαφέρον...

http://www.satleo.gr/cdn/component/c...eal-news------

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Εμένα πάντως με 10 τραπέζια στο μαγαζί μου ήθελαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 2.5 χιλιάρικα τον χρόνο (επαγγελματικό). Όπως καταλάβατε τους έδωσα 3 με τα πουρμπουάρ και ησύχασα..

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

εδώ και πολλά χρόνια αυτοί που κάνουν κουμάντο στη νόβα σου δίνουν την εντύπωση πως ζουν εκτός τόπου και χρόνου (τιμολογιακή πολιτική, συμπεριφορά σε υφιστάμενους συνδρομητές κλπ). με το που πήρε τα πάνω του ο οτε (ήδη έχει ξεπεράσει τις 100.000 συνδρομητές) άρχισαν να το βλέπουν λίγο διαφορετικά το θέμα. αρκεί να μην είναι αργά πλέον γι αυτούς...

Cool Member stormare's Avatar
    PSN ID
    undergroundgr

παντως η προσφορα που κανει αυτο το δεκεμβρη παραειναι καλη.30 euro για internet,τηλεφωνο και το start pack + bonus καναλια,εγω ψηθηκα να το κανω το πακετακι για τους δικους μου στο σπιτι τους που τους κοπαναει ο οτε 100αρια και βαλε(για τηλεφωνο μονο).αν ισχυει το για παντα που λενε βεβαια.
    Last edited by stormare; 02-12-2012 at 05:49.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

απλα το αναφερω γιατι δεν μου εχει ξανασυμβει

εχτες καταλαθος πατησα το κουμπι ''1'' που ειναι το κουμπι για το nova cinema κ εκει που περιμενα να μου βγαλει μια black screen αφου δεν εχω βαλει νοβα μου εβγαλε κατι διαφημισεις και αμεσως μετα αρχισε το game of thrones!

βεβαια μετα απο κανα 6λεπτο κοπηκε αλλα απορω πως εστω και για λιγο μπορουσα να δω νοβα.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Και σε εμενα το ίδιο μονο που έπαιξε περισσότερο

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Προφανώς απο λάθος. Το βρίσκω φυσιολογικό να γίνεται καμια φορά, δεδομένου ότι η Νοβα, για λόγους διαφήμισης, ανοιγει τα κανάλια αυτα για μερικές μέρες (δεν ειναι αυτη η δική σας περιπτωση).
    Just enjoy it whenever happens.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

οσο διαφημιση και να κανει τωρα ,, παει εχει χασει το παιχνιδια απο ,,τον οτε τβ (ειδικα απο την επομενη χρονια).

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

κι όμως παιδιά, όπως διαβάζω κι αλλού, είναι πολλοί αυτοί που ακόμη βλέπουν τη superleague. επίσης, ενδιαφέρον θα έχει τώρα που και οι 2 πλατφόρμες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της αεκ στη football league 2... αναγκαστικά πλέον η νόβα έχει ρίξει το βάρος σε εγχώριες διοργανώσεις (μπάσκετ, βόλλευ που ήδη έκλεισε για 3 χρόνια). μην ξεχνάμε πως για το κύπελλο είναι στα δικαστήρια και απ' ότι είχα διαβάσει, τα δικαιώματα της football league, είναι ελεύθερα από το καλοκαίρι. αυτό που κατάλαβα για τη νόβα τόσα χρόνια, είναι πως κυρίως νοιάζεται να έχει συνδρομές σε καφετέριες, ταβέρνες κλπ. και όχι τόσο πολύ ιδιώτες. απλά ζητάνε πλέον πάρα πολλά χρήματα και ο κόσμος αρχίζει και κόβει συνδρομές...

Page 9 of 11 FirstFirst ... 567891011 LastLast

Bookmarks

Bookmarks