Με το setting οθτε κι εγω εχω προβλημα, ισα ισα το αντιθετο, ακουλουθει πιστα το υφος του Bioshock και το παει ενα βημα παραπερα. Αυτο που μου φαινεται υπερβολικο, σε σημειο να ακουγεται χαζο, ειναι η εποχη που διαδραματιζεται το παιχνιδι, πραγμα που το κανει να φαινεται παντελως ψευτικο και οχι απλα σκετο ψευτικο οπως τα προηγουμενα μερη της σειρας.

Anyway εμπιστευομαι την ομαδα αναπτυξης και ξεπερναω το ολο θεμα της εποχης, εμενα αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση απο ολα, ειναι οτι οι νεοι τυποι δυναμεων μοιαζουν να ειναι πιο πρωτοτυποι και φαινεται να αλληλεπιδρουν με αλλα πλασματα/χαρακτηρες απο το παιχνιδι. Για παραδειγμα η δυναμη με τα κορακια που τα κανεις mind control ή που βλεπεις μεσα απο τα ματια τους ειναι πολυ ενδιαφερουσα και ελπιζω και οι υπολοιπες δυναμεις νακινηθουν αναλογα.

Επισης ελπιζω αυτη τη φορα να εχουμε ουσιαστικη βελτιωση στον τεχνικο τομεα, διοτι το Bioshock 2 ηταν ακριβως το ιδιο με το πρωτο μερος. Λενε οτι χρησιμοποιουν την Unreal engine 3 αυτη τη φορα και οχι την 2.5, αλλα και παλι ελεος με αυτην την κωλομηχανη γραφικων την εχει βαρεθει η ψυχη μου, ποτε επιτελους θα την θαψουν και θα σπασουν το φτυαρι να ησυχασουμε?? (απαντηση: οταν βγει η Unreal Engine 4) lol