Ο,τι και να ειναι,τα σπαει!
Αυτο νομιζω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη ειδηση! (Αν και το παιχνιδι αργει πολυ!)
BioShock Infinite Will Rock on the PS3
Αυτο που κραταω ειναι το εξης:
Kline notes that the PS3 version of Infinite will not be a port at all. As the development team is larger than the team that worked on the original BioShock, the versions are being built simultaneously. Furthermore, the team has modified the game engine so that all platforms resemble the PS3 version from a programming perspective. This is beneficial for the PS3 version, and the other platforms will apparently enjoy increased performance. Finally, Kline mentions that QA is testing on both the 360 and PS3 equally.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
^^ Να το δω στην πραξη κυριοι και μετα θα σας παραδεχτω! Οπως και να εχει ενθαρρυντικα νεα... ιδωμεν!
Video interview με τον Ken Levine.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1XWyNXiH2Qg"]YouTube - GT.TV Extended Cuts:Ken Levine BioShock Infinite Interview[/ame]
Μεγαλο αλλα αξιζει, δεν νομιζω να εχει new footage απλα το ποσταρω για την συνεντευξη που ειναι ενδιαφερουσα.
Φαινεται οτι το Infinite ειναι το πραγματικο sequel του πρωτου επικου μερους. Το δευτερο μερος προσωπικα το βρηκα λιγο ατολμο,αοσμο, more of the same και εκανε μπαμ οτι απλα ηθελαν να εκμεταλλευθουν την εμπορικοτητα του πρωτου. Εξου και η αλλη ομαδα αναπτυξης οσο προφανως η ομαδα του original παιχνιδιου δουλευε και δουλευει πανω στο Infinite.
Eντυπωσιαστηκα απο το βιντεο, πραγματικα ο κοσμος που εχουν δημιουργησει μπορει να μην μοιαζει καθολου στην Rapture αλλα φαινεται οτι θα εχει την δικη του γοητεια. Τα γραφικα πολυ βελτιωμενα επισης με ορισμενα εκπληκτικα εφε.
Last edited by hakoo; 12-04-2011 at 05:30.
Σιγουρα ειναι το πραγματικο sequel το ειχε πει απο την αρχη. Το 2ο οντως ηταν πιο ατολμο απο το πρωτο. Απλα το infinite οπως εχω πει μου μοιαζει πολυ λολ σαν concept χρονολογικα... δηλαδη το 1920 ειχαμε πολη στον αερα? WTF.... το να εχεις πολη στην θαλασσα το 1960 ειναι λιγο πιο πιστευτο απο το να εχεις τεχνολογια για πολη στον αερα 3-4 δεκαετιες πριν.
Με αυτη τη λογικη το επομενο bioshock θα διαδραματιζεται το 1890 περιπου και θα ειναι πολη σε τροχια γυρω απο το Φεγγαρι!![]()
Μην τους δινεις δωρεαν ιδεες! Πλακα πλακα κατα κει να πανε μετα. Καλο ακουγεται! Το 2 ρε παιδια εμενα μου αρεσε. Σιγουρα δεν ηταν οσο καλο οσο το 1 αλλα τον κοσμο του Bioshock τον εχω λατρεψει και δεν μπορω να το κρινω ασχημα!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
^^ Kι εμενα μου αρεσε και μαλιστα πολυ!Απλα το πρωτο εκανε τρομερη εντυπωση ενω στο δευτερο το ειχαμε ηδη φαει το σοκ της ατμοσφαιρας του πρωτου και το περιμεναμε
![]()
Ε ναι τι τωραΚαι μονο που βλεπεις Rapture και νερα να τρεχουν απο τους τοιχους, μουσικη 60', plasmids, audio tapes, little sisters, big daddies κλπ κλπ δεν γινεται να αντισταθεις. Στο δευτερο δεν υπηρχε το στοιχειο της εκπληξης που υπηρχε στο 1. Θυμαμαι ο τερματισμος οταν
! Και το Infinite θα το αγαπησουμε στανταρ! Ανυπομονω να δω τι θα κανουν..Spoiler!
Last edited by hakoo; 12-04-2011 at 14:43.
Spoiler!
Μην το αποκλειεις! Εχω την αισθηση οτι μια απο τις σημαντικες επιρροες του Levine και της παρεας του ειναι οι ιστοριες του Βερν. Αν το πρωτο μερος του Bioshock ηταν οι ''20.000 Λευγες Κατω απο τη Θαλασσα'' και το Infinite θα ειναι το ''Εναεριο Χωριο'', τι αλλο μας μενει; Μα, το ''Απο Τη Γη Στη Σεληνη'' και το ''Γυρω Απο Τη Σεληνη''. Και ολα γραφτηκαν πριν απο το 1890!
Για να το δουμε λιγο πιο σοβαρα, παντως, νομιζω οτι αυτο που χαρακτηριζει την Irrational ειναι η διαθεση τους να πουν ιστοριες, ιστοριες με καποιο νοημα και οχι σεναρια βασισμενα σε B-Movies του Χολυγουντ, οπως μας εχει συνηθίσει η βιομηχανια των παιχνιδιων. Μπορει η μυθοπλασια τους να φαινεται απιστευτη μπροστα στο ρεαλισμο ή στην επιστημονικη φαντασια των περισσοτερων συγχρονων παιχνιδιων, ομως πισω απο την Rapture (πιστευω και την Columbia) υπαρχουν αληθειες για τον κοσμο και την κοινωνια μας, που εγω δεν εχω ξαναδει σε ενα βιντεοπαιχνιδι. Γι' αυτο μου φαινεται πως η εναερια Columbia της ''καπιταλιστικης ανοιξης'' των αρχων του 20ου αιωνα ειναι το ιδιο επικαιρη και πιστευτη με την υποθαλασσια Rapture του Ψυχρου Πολεμου και του Μακαρθισμου. Ασε που εχουμε και μια σπανια περιπτωση παιχνιδιων στα οποια δεν σωζεις τον κοσμο απο κακους Ρωσους, Αραβες και εξωγηινους, ή εστω δεν προσπαθεις να βρεις εκεινο το μαγικο αρχαιο αντικειμενο που αν πεσει στα χερια τους θα διαλυθει το συμπαν!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fqW4jm5S-nk"]YouTube - ‪BioShock Infinite Video Interview‬‏[/ame]
Spoiler!
Τώρα μονο πρόσεξα το βυζί της Ελίζαμπεθ. Ένα καλός λόγος για να παίξεις Infinite....
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι παιχνίδια που φωνάζουν από μίλια ότι έχουν από πίσω ένα ξεχωριστό σκεπτικό, αυτό του δημιουργού, ο οποίος θέλει να πει ή κυρίως να σατιρίσει κάποιες πραγματικότητες της ίδιας του της χώρας (Αμερικάνος δεν είναι ή κάνω λάθοςαλλά και του κόσμου γενικότερα.
Θα το περιμένουμε με φοβερό ενδιαφέρον.....
Χαχα, δεν τολμώ να το σκεφτώ.........
¶ντε, θέλω να πάω να σώσω την Ελίζαμπεθ από τους κακούς εκεί πάνω....Μόνο δεν ξέρω αν θα την γυρίσω στον μπαμπά της μετά.....![]()
Συνεντευξη και νεο gameplay! Εχουν φτιαξει παιχνιδαρα παλι! Εποχες Bioshock 1 !!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=sUMpkmQ7MeM"]YouTube - ‪Bioshock: Infinite - E3 2011: IGN Live Commentary‬‏[/ame]
http://www.gametrailers.com/video/e3...nfinite/716167
Last edited by dimitrisasp; 10-06-2011 at 21:13.
Spoiler!
Mην το χασετε αυτο το βιντεακι!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Xvr3eEc7vgI"]YouTube - ‪BioShock Infinite: Factions Trailer‬‏[/ame]
Spoiler!
Στο νέο teaser video για το Bioshock: Infinite ο Ken Levine, δημιουργός της σειράς, μιλάει για το πώς η Elizabeth θα ανοίγει παράθυρα σε άλλες διαστάσεις και πώς αυτά θα επηρρεάζουν το gameplay του τίτλου. Η αινιγματική Elizabeth, προκαλώντας σχισμές (tears όπως τα αποκαλεί ο Levine) στο χωροχρονικό συνεχές, θα μπορεί να μεταφέρει στο παρόν αντικείμενα και πρόσωπα από άλλες χρονικές στιγμές. Ο παίκτης θα μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις ιδιότητες προς όφελός του, επιλέγοντας τί θέλει να φέρει στον κόσμο του παιχνιδιού κάθε φορά. Χάρη σ'αυτές τις επιλογές ο κάθε παίκτης θα βλέπει κάτι διαφορετικό στο εκάστοτε set-piece του παιχνιδιού.
Οι θεωρίες των Αlbert Einstein, και Werner Heisenberg, κορίτσια με υπερφυσικές δυνάμεις, plasmids, και... η εκδίκηση των Jedi (ναι σωστά διαβάσατε), σε μία επιβλητική πόλη που ίπταται πάνω από τα σύννεφα... Ο Levine τα εξηγεί όλα αυτά καλύτερα από εμάς παρακάτω, και μας αφήνει άλλη μια φορά να περιμένουμε με το στόμα ανοιχτό να έρθει το 2012, οπότε και κυκλοφορεί το επόμενο αριστούργημά του στα PC, PlayStation 3, και Xbox 360.
Δειτε εδω το αρθρο αλλα και το video
first 2 minutes of bioshock infinite e3 demo
http://www.gametrailers.com/video/e3...nfinite/716994
Bookmarks