Page 99 of 117 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2329

Thread: Battlefield 3

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

σημερα η ΕΑ πρεπει να ειχε προβλημα.κανα 2 φιλοι μου ενω παιζαμε εκεινους τους πεταξε και εμενα φριζαρε..μετα δεν μας αφηνε να μπουμε καν στο online λεγοντας οτι failed to connect κτλπ...σε μια δοση κατι ελεγε για bandwidth..δεν καταλαβα..μετα απο 5 λεπτα εστρωσε και συνεχισα να παιζω κανονικοτατα..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Και εγω σημερα αντιμετωπισα αρκετο Lag. Επισης στο PC δε μου λειτουργουσε το Matchmaking. Επρεπε χειροκινητα να διαλεξω Server

εμενα το παιχνιδι ετρεχε μια χαρα...ο αντιπαλος suport ερχοταν να μου βαλει c4 στο αρμα τον εβλεπα δεν καταφερε να με πλησιασει κατω απο 1μετρο ειχα επιταχυνει με το αρμα αλλα αυτος με ανατιναξε με τα c4 αφου του ειχα σκασει κ μια κανονια πανω του κ πηρα μονο Χ... σε αλλη φαση εχω αντιπαλο μπροστα γυρισμενο πλητη σε εμενα του σκαω παλι μια στην πλατη με το κανονι του απματος κ παλι χ... σε αλλη φαση gunner στο ελικοπτερο απο κατω αρμα παταω το select να τον σποταρω 4 φορες αλλα δεν εγινε τιποτα... φιλος με αρμα(100% ενεργεια) παταει μια μοναδικη ναρκη κ σκαει με τη μια το αρμα... δε λεμε για τον ηχο βεβαια που εχει ξεκινησει μαλλον τις καλοκαιρινες του διακοπες... αλλα ολα αυτα δεν χαλανε την multi εμπειρια συμφωνα με καποιους....

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

για αυτο δεν αγοραζω το premium ακομα

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    εμενα το παιχνιδι ετρεχε μια χαρα...ο αντιπαλος suport ερχοταν να μου βαλει c4 στο αρμα τον εβλεπα δεν καταφερε να με πλησιασει κατω απο 1μετρο ειχα επιταχυνει με το αρμα αλλα αυτος με ανατιναξε με τα c4 αφου του ειχα σκασει κ μια κανονια πανω του κ πηρα μονο Χ... σε αλλη φαση εχω αντιπαλο μπροστα γυρισμενο πλητη σε εμενα του σκαω παλι μια στην πλατη με το κανονι του απματος κ παλι χ... σε αλλη φαση gunner στο ελικοπτερο απο κατω αρμα παταω το select να τον σποταρω 4 φορες αλλα δεν εγινε τιποτα... φιλος με αρμα(100% ενεργεια) παταει μια μοναδικη ναρκη κ σκαει με τη μια το αρμα... δε λεμε για τον ηχο βεβαια που εχει ξεκινησει μαλλον τις καλοκαιρινες του διακοπες... αλλα ολα αυτα δεν χαλανε την multi εμπειρια συμφωνα με καποιους....
    φιλαρακι πρεπει να εχεις τραγικο lag...τι παροχο εχεις..?τι ταχυτητα?εισαι σε fast path?ποσες μπαρες σου δινει μεσα στο game?αυτα που μας λες ειναι αποτελεσμα lag (εκτος του ηχου βεβαια)...σε τι region παιζεις?
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

Ακομα και το προβλημα του ηχου εχει σχεση με το lag.Σε πολυ lag καταστασεις εχεις frame drop και διακοπες στον ηχο προκειμενου ο server να στελνει τα απολυτως απαραιτητα

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    φιλαρακι πρεπει να εχεις τραγικο lag...τι παροχο εχεις..?τι ταχυτητα?εισαι σε fast path?ποσες μπαρες σου δινει μεσα στο game?αυτα που μας λες ειναι αποτελεσμα lag (εκτος του ηχου βεβαια)...σε τι region παιζεις?
    To hitmark πάντως που δίνει με το tank δεν είναι lag. Αφού ξέρεις οτι στο normal ΔΕΝ πεθαίνει με μία βολή απο το άρμα.. Μόνο αν την σκάσεις πάνω του.. Και 2 εκατοστά δίπλα να είναι hitmark θα πάρεις.
    Last edited by FotisGRC; 21-06-2012 at 10:26.

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

Aυτο με την βολη του αρματος οντως ειναι αστειο.Ειδικα σε normal

PSN ID
    three_brothers1

α μιλαμε και για νορμαλ...ακομα χειροτερα....ενταξει κρητικε μπορει οι λογοι σου να εχουν βαση αλλα αρχισε hardcore..τουλαχιστον θα σκοτωνεις πιο ευκολα
    NBA 2K LIKE A BOSS!

εχω παιξει κ hardcore αλλα μου τι δινει που οι περισσοτεροι εχουν παρει ενα sniper εχουν καμπερωθει επειδει δεν υπαρχει follow cam κ βαρανε συνεχεια...conn-x παροχο κοντα 19 down κ 850 up...region παντα europe κ pink παντα 4 γραμμες

Φωτη κ οι 2 βολες πανω τους εσκασαν(στον ενα ειχα κατω απο 2 μετρα αποσταση κ στον αλλο κοντα στα 3)...τουλαχιστον αυτο εβλεπα στην τηλεοραση μου...
    Last edited by Kkritikos; 21-06-2012 at 11:16.

PSN ID
    three_brothers1

γυρισε το και σε fast path αν δεν το εχεις ηδη κανει...αυτο με το hardcore και τα καμπερωματα ειναι δικαιολογία που την χρησιμοποιουν ολοι οσοι παιζουν νορμαλ..ειναι δηλαδη δικαιο καποιος απο ελικοπτερο η αεροπλανο να πεταει με το σελεκτ πατημενο και να σποταρει και να κανει πανικο απο ψηλα...
    NBA 2K LIKE A BOSS!

δεν ειναι δικαιολογια ειναι πραγματικοτητα...οσο για το νορμαλ εμενα μου κανει ποιο δυσκολο=καλυτερο γιατι απλα πρεπει να ριξεις περισσοτερες=καλυτερο σημαδι για να πεσει ο αλλος.για το σποτινγκ ακομα ενα πραγμα που κανει το game ποιο δυσκολο.για τα αεποπλανα κ τα ελικοπτερα αυτο ειναι το μπατερφιλντ αλλιως θα παιζαμε cod

PSN ID
    three_brothers1

ε κατσε τοτε να πυροβολας ανρθωπους με αρμα και αν μην πεθαινουν...το ποσο δυσκολο ειναι το νορμαλ φαινεται απο την κλασικη δικαιολογια του οτι το hardcore εχει καμπερια και κρυβονται ενω το νορμαλ οχι..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

στο hardcore τα καμπερια ειναι περισσοτερα λογο της φυσης του mode no follow cam κ οι sniper πολλοι περισσοτεροι γιατι λογο της μεγαλητερης ζημιας που εχει η σφαιρα τις περισσοτερες φορες με μια βολη σε εχουν ριξει...οχι οτι στο νορμαλ δεν εχει καμπερια απλως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες απεναντι τους...γιατι το μονο που κοιτανε οι περισσοτεροι καμπερς ειναι το kill/death ratio κ δεν τους νοιαζει το objective ουτε η ομαδα

Moderator odytsak's Avatar

Aύριο (27 Ιουνίου) να μπούμε να πάρουμε καμμιά υπαλληλική ταυτότητα.

Premium Play Day - Play With DICE Developers!

http://battlelog.battlefield.com/bf3...4783734095744/

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος server που μαζεύεστε οι Έλληνες;
    ΥΓ. Δεν είμαι...παικταράς.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο PC ειναι ελαχιστοι οι servers που γινεται rotation στους χαρτες?? Συνηθως ειναι μονο μια πιστα.... Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος?

Κατανταει βαρετο μετα απο λιγο...

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος server που μαζεύεστε οι Έλληνες;
    ΥΓ. Δεν είμαι...παικταράς.
    κανε με add φιλε να μπαινεις στον δικο μας.hardcore rush παιζουμε και στις πιο βαρετες στιγμες close quarters

Quote Originally Posted by freak View Post
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο PC ειναι ελαχιστοι οι servers που γινεται rotation στους χαρτες?? Συνηθως ειναι μονο μια πιστα.... Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος?

Κατανταει βαρετο μετα απο λιγο...
    για νομιμο boosting..συνηθως αυτες οι πιστες ειναι αυτες που εχουν και πολλα τικετ
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Moderator odytsak's Avatar

Double XP για όλους στις 2-4 Ιουλίου
    και για τους Premium μια βδομάδα ολόκληρη
    από 2-8 Ιουλίου.

http://mp1st.com/2012/06/28/rumor-ba...r-all-players/

cod καταντησε...σταχτες στα ματια

Bookmarks

Bookmarks