Φώτη είναι αλλα 4 Dlc που θα βγουν.
4*15 μάλλον συμφέρει...
Φώτη είναι αλλα 4 Dlc που θα βγουν.
4*15 μάλλον συμφέρει...
Όντως συμφέρει..
Θα το μελετήσω το θέμα..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
εκατσα και σκεφτηκα...
σκεφτηκα τα υπερ και τα κατα...
τα event..assigment κτλπ...οτι το καθε ενα dlc θα εχει 15Ε και ως φανατικος θα τα αγοραζα...
ε και ετσι εγινα premium..
NBA 2K LIKE A BOSS!
Να σας τρολαρω λίγο?
Αν είχα ακόμα το game μονο close encounters θα αγόραζα. Από χειμώνα θα έχουμε Warfighter με frostbite 2....
Ναι αλλα το multi του warfighter δεν έχει καμία σχέση μετου BF αφού πλησιάζει πολυ περισσότερο σε COD ασε που αυτήν την φορά δεν το φτιάχνει και η DICE. Με την ίδια σκέψη ακόμα πιο σύντομα έρχεται το black ops 2.
Το multi του battlefield είναι σαφός ανώτερο και χωρίς καν να έχω δει του warfighter που ξέρουμε τι περιμένουμε.
Αν πάλι δούμε το multi του warfighter και δούμε άρματα αεροπλάνα ελικόπτερα και πλοία τότε το ξανά συζητάμε
paidia brika to pexnidi metaxirismeno kai psithika na to paro.. den pistevo na exei kanena kodiko pou na ton exei xrisimopoihsi o prohgoumenos kai na min mporo na mpw online!! ghnete kati tetio?
Spoiler!
nai, ρωτησε τον αν τον εχει χρησιμοποιησει, αλλιως αγοραζεις εναν νεο online...
Ρε παιδιά, το premium μαχαίρι ACB-90
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/odytsak/iteminfo/acb-90/275524156/ps3/
το επιλέγουμε από κάπου
ή αυτομάτως αντικαθιστά το standard knife???
Eπαιξα και τις 4 πίστες σε domination συν το gun master.
Το παιχνίδι παίζει απροβλημάτιστα, χωρίς αποσυνδέσεις, μάλλον γι'αυτό βάλανε 8 vs 8.
Δεν είμαι fan του run and gun σαν κλασικός battlefieldάκιας
αλλά παρόλα αυτά μου άρεσε γιατί υπάρχει πλέον μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι.
Στα συν ότι κερδίζεις εύκολα κάποια ribbons όπως το suppression
ή το hand gun ribbon που δεν το παίρνεις ποτέ στο κανονικό παιχνίδι
και στο mode master gun το παίρνεις για πλάκα.
Και τα καλύτερα έρχονται το Σεπτέμβριο...
(αρχές Σεπτεμβρίου γιατί οι PS3 premiums προηγούνται κατά 3 βδομάδες από τους απλούς χρήστες των XBOX360 και PC)
Battlefield 3: Armored Kill will be sporting the following features:
Sadly, it looks like the previously mentioned AC-130 gunship will not be controllable. Only the cannons will be.
- All-out vehicle warfare on four new maps.
- Includes the biggest map in Battlefield history.
- Drive five new vehicles, including tank destroyers, mobile artillery and an ATV or pawn on the gunship and man the cannons.
- Earn 20+ unlocks for the new vehicles.
- New Tank Superiority game mode.
- Earn five new Assignments.
http://mp1st.com/2012/06/05/battlefi...me-box-covers/
Το tank superiority mode προφανώς είναι κάτι ανάλογο με το air superiority του BF1943,
απλά αντί να μπαίνουμε στα αεροπλάνα για αερομαχίες
θα μπαίνουμε όλοι στα tank και θα γίνεται της Πόπης από κανονιοβολισμούς.
Δες καιρό που βρήκα να χτυπήσω το χέρι ρε γαμώτο..!!
Είμαι με το νάρθηκα, διαβάζω για τα DLC και τα patch και το premium και είμαι σαν τον τίγρη στο κλουβί..!![]()
Bookmarks