χα χα αρχισε η νεα μοδα με τους rental servers....εαν εισαι καλυτερος απο τον admin απλα σου κανει kick...απο χθες μεχρι σημερα μου εχουν κανει μια φορα switch team εχω φαει 3 kick κ μολις εφαγα το πρωτο ban!!!! χα χα χα
γιαυτο ειπαμε μπαινεις σε ελληνικους σερβερς που δεν προκειτε να σε στειλουν αδιαβαστο..καλως η κακως πληρωσανε για να κανουν οτι θελουν..switch team και εμεις στον δικο μας κανουμε αλλα μονο για να ισσοροπησει το παιχνιδι (αν τους παμε τρενο) η αν απο την αλλη ειναι ελληνες και τοτε σκαμε κικ παρα ΜΟΝΟ μολις τελειωσει το παιχνιδι...
NBA 2K LIKE A BOSS!
καλημερα κ χρονια πολλα.ευχαριστω για την προσκληση αλλα απο οτι εχω καταλαβει εσεις παιζετε rush ενω εγω παιζω cq κ ψαχνω να μπαινω σε μεγαλους χαρτες με οχηματα κ πετουμενα κ οχι hardcore mode
τοτε κατσε να σε κανουν κικ και μην παραπονιεσαι..![]()
συμβιβασου η νοικιασε σερβερ
NBA 2K LIKE A BOSS!
καλα δεν ειναι και δυσκολο να βρεις τους officials...απλα οι official λογο του οτι εχουν γινει mixed πλεον δεν τους πλησιαζει κανενας(δεν ειναι τυχαιο πως ο σερβερ πουε χουμε 2-3 μερες ειναι σχεδον ολη μερα γεματος ακομα και τα πρωινα.δες και στην υπογραφη μου πως κινειτε ο σερβερ τις τελευταιες 48 ωρες)..αν θελετε εσεις που ειστε κατα των rented μπορειτε απλα να μπειτε σε εναν αδειο official και να περιμενετε μεχρι να γεμισει...λογικα θα υπαρχουν ατομα σαν και εσας που δεν γουσταρουν rented
NBA 2K LIKE A BOSS!
το unofficial app του battlelog για καποιον λογο εχει κατεβει απο το market...λετε να ειναι λογο λανσαρισματος του official?
NBA 2K LIKE A BOSS!
Κανε search Pure Hardore Rush Only Server (GR) για τον server του 3 brothers
Bookmarks