πολυ απλα οποιος δεν θελει το συγκεκριμενο dlc δεν το αγοραζει..(το ιδιο θα κανω και εγω)..δεν βαζουν σε κανεναν το μαχαιρι στον λαιμο
πολυ απλα οποιος δεν θελει το συγκεκριμενο dlc δεν το αγοραζει..(το ιδιο θα κανω και εγω)..δεν βαζουν σε κανεναν το μαχαιρι στον λαιμο
NBA 2K LIKE A BOSS!
Θα μπει κανεις το βραδακι ?
Εχω μεινει πολυ πισω ,ακομα 14 λεβελ ειμαι....
Με βαζει παντα στην πιο ασχετη ομαδα απο τις 2 και υποστηριξη μηδεν...επαιξα το μεσημερι και με εκαναν κοτοπουλο.Στην καλυτερη εκανα 15-12 4690...Χαλια..Σε σημειο που εβαλα bad company 1 για να παρω το αιμα μου πισω..
Το μονο γαμωτο ειναι οτι εχασα το bluetooth...
http://www.battlefield.com/battlefie...close-quarters
Αυτό με το HD Destruction στο Close quarters φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον,
τα πάντα καταστρέφονται και όλο αυτό το μακελειό
από σπασμένα κομμάτια, μπάζα κλπ θα φαίνεται στο πάτωμα.
Re-download Back to Karkand on PS3 tomorrow to fix weapon animation bug
Starting tomorrow (March 13th),
you can re-download a new, patched version of Battlefield 3™: Back to Karkand on PS3.
This will fix the weapon animation bug that some of you have experienced.
This download is free of charge if you have already bought Back to Karkand.
Note that changes made on our back end will make this re-download mandatory in the near future.
If you buy Back to Karkand for the first time after tomorrow, no additional action is necessary.
χα χα χα πρεπει καποιος να τους πει στην π@π@π@ ea-dice οτι μπορουν να βγαλουν ενα απλο patch κ οχι να καθομαστε να ξανακατεβαζουμε ολο το dlc....επισης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ενα παιχνιδι που εχει βγει απο τον οκτωμβριο να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να βαλει τους παιχτες του partu στην ιδια team απο την αρχη του παιχνιδιου....απλα ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ...στο θεμα υποστιρηξης η activision (δεν περιμενα οτι θα το πω) ειναι ποοοολυ μπροστα
κ τα αποτελεσματα το redownloading:
http://battlelog.battlefield.com/bf3...9878764191/46/
Last edited by Kkritikos; 13-03-2012 at 14:52.
Tα 7 από τα 10 καινούρια όπλα του DLC Close Quarters
που μας έγιναν γνωστά λόγω του trailer,
το έβδομο είναι το SCARL-L (στο παιχνίδι υπάρχει ήδη το SCARL-H)
http://imgur.com/a/iOlAQ
Κι εδώ η πλήρη ανάλυση του trailer
[youtube]jGO5f_9eFr8[/youtube]
Καλά φαίνονται όλα αυτά αλλά εγώ θα γκρινιάξω για τις αποσυνδέσεις και τους server για μία ακόμη φορά.
Tα αποτελέσματα του redownloading είναι λιγάκι άκυρα γιατί κάποιοι βιάστηκαν
και κατέβαζαν το ίδιο παλιό αρχείο,
το fix update έχει ανέβει στο ps store,
το απόγευμα για την Ευρώπη
με την Αμερική να παίρνει μετά σειρά.
Re-download Back to Karkand on PS3 today to fix weapon animation bug
Starting today, you can re-download a new, patched version of Battlefield 3™: Back to Karkand on PS3. This will fix the weapon animation bug that some of you have experienced. Head to PlayStation® Store or the Battlefield 3 in-game store to find and re-download Back to Karkand. This download is free of charge if you have already bought Back to Karkand. Note that changes made on our back end will make this re-download mandatory in the near future.
This is not the upcoming "Spring game update" that we published a change list for earlier on Battlelog.
The new version of Back to Karkand is live now in Europe. US will follow later today.
Συγγνώμη αλλά από τη στιγμή που σε καμία άλλη διαδικτυακή δραστηριότητα δεν έχω πρόβλημα πως να συμπεράνω ότι έχει πρόβλημα ο πάροχος;
το θεμα με τις αποσυνδεσεις δεν εχει να κανει με τον παροχο αλλα με την εταιρεια
στο συγκεκριμενο παιχνιδι συνεχως εχει κομπιασματα οπως και στο θεμα της συνενοησης που δεν το εχουν φτιαξει και ουτε προκειται
Σε τετοια παιχνιδι που ειναι καθαρα ομαδικο , αν δεν φτιαξεις την επικοινωνια τοτε κλαφτα χαραλαμπε
πριν μπεις να τρολαρεις παιξε και λιγο το παιχνιδι φιλε..εχεις μεινει κανα μηνα και πισω οσο αφορα την επικοινωνια..οσο αφορα τις αποσυνδεσεις οχι φιλε μου εγω δεν εχω αποσυνδεσεις και θες με πιστευεις θες οχι.lag ορισμενες φορες εχει σε σπασιματα αλλα απο τα 10 game να το κανει 1 φορα για 5" οχι παραπανω.
οπωσδήποτε το παιχνιδι χρειαζεται το πολυαναμενομενο patch για να εχει καλυτερη ισσοροπια.αλλα μην τα τραγικοποιεις τοσο τα πραγματα..
υγ και με τα 27 σου level δεν εχεις καταφερει να βγαλεις μια σφαιρικη αποψη για το online του![]()
NBA 2K LIKE A BOSS!
Bookmarks