Eίμαι 100% σίγουρος γιατί έχω δύο κονσόλες,
ένα αρχειάκι 100kb είναι το online pass και δουλεύει όπως όλα τα DLC.
Ναι εδω η περιπτωση ειναι η ενεργοποιηση του online pass σε αλλο account.Αλλα ουτος ή αλλος αφου αγορασε καινουργιο...
4 accounts έχω για να μπορώ να έχω πρόσβαση στα βασικότερα ps stores της υφηλίου.
Με όποιο και να μπω μπορώ να παίξω online στο BF3 αφού το online pass λειτουργεί όπως τα DLC.
Στο GT5 βγάζει και σημαιούλες δίπλα οπότε σε κάποια φάση μπήκα με το us account (εμφανίζει αμερικάνικη σημαία δίπλα στο username)
σε room που παίζανε Ελληνες, το τι μλκ λέγανε για μένα δεν περιγράφεται,
''ο αμερικάνος, ο έτσι, ο αλλιώς'', γενικώς πλάκα είχε.![]()
Eνα απλο παιχνιδι ηθελα να κανω με τον φιλο μου να παιξουμε ενα rush αλλα η δεν καταφερναμε να μπουμε σε server η οταν τα καταφερναμε δεν ακουγαμε ο ενας τον αλλον απο τα headset και ειμασταν και στην ιδια squad.Νομιζα οτι το προβλημα με τα ακουστικα εμφανιζεται απο 3 παιχτες και πανω, τι στο καλο γινεται ???
Nτίνο αυτά που περιγράφεις είναι και ο λόγος που σταμάτησα να παίζω,
το patch του Φλεβάρη όπως έχει δηλώσει η DICE θα τα λύσει αυτά.
Βέβαια σταμάτησα και λόγω χαρτών, τους έχω λιώσει όλους και περιμένω κανένα dlc με καινούριους.
Eπί της ευκαιρίας, οι στολές καμουφλάζ του γνωστού αναψυκτικού Dr Pepper μου φαίνονται πολύ καλύτερες από τις specact.
Σαν να πιάσαν τόπο τα 3 ευρώ.
Α έχει κι ένα απίστευτο dog tag το πακετάκι Dr Pepper,
το bye kitty, όπως λέμε κι εμείς ''γειά σου γατάκι'', ''τα λέμε γατάκι'' κλπ κλπ.![]()
Παιδιά πήρα το Παιχνίδι απίστευτο!!Το back to karkand αξίζει?Καντεε με add ijohn85.
Battlefield 3 VOIP fix on PS3 slated for February 6th
As mentioned earlier, we have identified and fixed the VOIP issues on PS3 that some Battlefield 3 players have experienced. This fix will be released in a mandatory update of roughly 20MB that will be released on February 6th. You will be automatically notified of the patch when you start up your game.
http://blogs.battlefield.com/2012/01...-february-6th/
και εσυ να μην τους ελιωνες...
οσο αφορα τις πιστες..καλο θα ηταν να σκεφτουν να φτιαξουν το rotation με τις πιστες και να βαλουν και τις b2k μεσα στους παλιους χαρτες γιατι ειναι πολυ ωραια maps αλλα μονο 4 στο rotation..και μεσα σε 1 ωρα τα εχεις παιξει ολα απο μια φορα και κουραζει.
επισης να δουμε τι shit κανανε για το voip![]()
NBA 2K LIKE A BOSS!
ενταξει ρε παιδια...ποσα μαπς να βαλουνε?δεν ειναι 4-5.μαζι με τις b2k ειναι συνολικα 11.ετσι ειναι αμα παιζεις μονο cq η μονο rush...υπαρχουν και αλλα modes που δινουν αλλη αισθηση του παιχνιδιου..εγω δεν τα βαρεθηκα παντως γιατι εχει αρκετα και θα ερθουν και αλλα με dlc.
καλη παρεα να υπαρχει και δεν τα βαριεσαι ειναι η γνωμη μου.
NBA 2K LIKE A BOSS!
ε κοιτα η παρεα γουσταρε rush οποτε τρωγαμε το πακετο ομαδικα.να παω να παιξω conquest με randoms δεν το εκανα με την καμια μιας και οποιος παιζει bf καταλαβενει πως ειναι να παιζεις με randoms.οπως και να εχει ενταξει ειναι μεγαλα maps αλλα τα βαριεσαι αμα ειναι λιγα.τωρα αμα εχεις βρει κοσμο να παιζετε ολα τα modes πασο.
Πόλυ έχω πάνω από 300 ώρες στο multi έχοντας παίξει όλα τα modes
οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι λογικό να το έχω βαρεθεί λιγάκι,
θα προτιμούσα κάθε μήνα να έβγαινε ένα expansion στυλ B2K
προσθέτοντας όχι απλά χάρτες αλλά και όπλα και οχήματα κλπ κλπ
κι ας το πλήρωνα 20 ευρώ έκαστο.![]()
Η αληθεια ειναι οτι με τοσα DLC που ειχαν ανακοινωσει(20-25 αν θυμαμε καλα) θα επρεπε να μας δινουν 2 καθε μηνα.Αν και δεν εχω βαρεθει καθολου τους χαρτες μεχρι στιγμης καλο θα ηταν να αρχισουν να βγαζουν σιγα σιγα καινουργια πακετα
δηστυχως οι περισσοτεροι ειναι του conquest και το βρισκω λογικο γιατι το cq για μενα ειναι πιο πολυ mode kill και μπαινει κανεις μονο για τα μεγαλα σκορ.
το rush ειναι mode με περισσοτερο παθος και συγκινησεις..αλλο ειναι να εισαι attacker και να εχει μεινει ενα ticket και να εχεις ξετρυπωσει και απεχεις 3μ απο την ιστορια να φορτωσεις το mcom και να γυρισεις κυριολεκτικα το match..
στο cq πανω απο 50 ticket να πιασεις εχεις παρει το παιχνιδι..βεβαια υπαρχουν ελαχιστες φορες που το παιχνιδι γυρναει αλλα και παλι δεν εχεις την καβλα να φιλας τα mcom και ολοι να εχουν κυριο σκοπο αυτα και μονο στο rush..
γνωμη μου ταπεινη
NBA 2K LIKE A BOSS!
τι εγινε φτιαξανε το προβλημα με το communication ???
Bookmarks