Page 70 of 117 FirstFirst ... 206066676869707172737480 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2329

Thread: Battlefield 3

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    δεν ειναι αυτο. πρεπει να βγει ολη η πιστα χωρις να χασω.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=8EZ70dbAnC4&feature=player_embedded"]Battlefield 3 Butterfly [A Rock & A Hard Place] Trophy Guide with Commentary - YouTube[/ame]

Ορίστε κύριοι.. Πάρτε γούστα..! Ελα ρε ομάδα..

http://battlelog.battlefield.com/bf3...0/4/347639439/

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

μιας κ τελειωσα με το single, λεω να ασχοληθω με το Online κομματι. οποιος θελει ας με κανει add.

Spoiler!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Μου έχει μείνει από τα όπλα από το DLC μόνο το ΜΚ3Α1 να ξεκλειδώσω και μου λείπουν 6 kills με το ΒTR-90 IFV.

Που ακριβώς το βρίσκω ρε παιδιά?

Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα στην Golf of Oman στην σημαία Δ. Σωστά? Είναι το μοναδικό ή έχει και σε άλλες πίστες?

1)Είναι λογικό με το A-91 να έχω πολυ καλύτερη στόχευση χωρις καθόλου σκόπευτρο?...συνήθως το Cobra RDS χρησιμοποιώ αλλά χωρίς αυτό κάνω kill πιο εύκολα...μήπως το Α-91 θέλει συγκεκριμένο σκόπευτρο?

2)Το spec ops black camo πως ξεκλειδώνει?

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Μου έχει μείνει από τα όπλα από το DLC μόνο το ΜΚ3Α1 να ξεκλειδώσω και μου λείπουν 6 kills με το ΒTR-90 IFV.

Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα στην Golf of Oman στην σημαία Δ. Σωστά? Είναι το μοναδικό ή έχει και σε άλλες πίστες?
    Σίγουρα στην Golf of Oman στην βάση των Ρώσων και νομίζω και στο Construction site να το έχει η ομάδα σου..

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by giannislazy View Post

Και στη Ρώσικη βάση στην ίδια πίστα,
    δίπλα στο τανκ και στο τζιπάκι
    απέναντι από το ελικόπτερο.

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    1)Είναι λογικό με το A-91 να έχω πολυ καλύτερη στόχευση χωρις καθόλου σκόπευτρο?...συνήθως το Cobra RDS χρησιμοποιώ αλλά χωρίς αυτό κάνω kill πιο εύκολα...μήπως το Α-91 θέλει συγκεκριμένο σκόπευτρο?

2)Το spec ops black camo πως ξεκλειδώνει?
    Αν θυμάμαι καλά (δεν τα πολυπαρακολουθούσα γιατί είχα αγοράσει τα specact camo)
    πρέπει να ξεκλειδώνει όταν φτάνεις lvl 45.

Σαν engineer για λοκαρισμα αεροπλανων υπαρχει κατι καλυτερο απο το FIM-92 Stinger?...ριχνουν συνεχεια αντιαεροπορικα.
    Last edited by DJTaurus; 25-12-2011 at 14:13.

Senior Member GVX630's Avatar
    PSN ID
    GVX630

Μου ηρθε και εμενα λοιπον το παιχνιδι και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος..Και πρωσοπικα ουτε lag βλέπω oύτε τίποτα.2-3 φορες με εχει διωξει αλλα τιποτα παρπανω..

Μια ερωτηση, ποιο χαρτες εκτος απο αυτην την Sharqi εχουν 5 conquest flags??
    Add Me On PSN : GVX630

Games :
    Spoiler!

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by GVX630 View Post
    Μου ηρθε και εμενα λοιπον το παιχνιδι και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος..Και πρωσοπικα ουτε lag βλέπω oύτε τίποτα.2-3 φορες με εχει διωξει αλλα τιποτα παρπανω..

caspian border,bazaar
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Έχουν αυτοί οι χάρτες 5 σημαίες στο conquest?

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Σαν engineer για λοκαρισμα αεροπλανων υπαρχει κατι καλυτερο απο το FIM-92 Stinger?...ριχνουν συνεχεια αντιαεροπορικα.
    Αν δεν υπάρχει κάποιος συμπαίκτης να λοκάρει με laser degsinator είναι πολύ δύσκολο να ρίξεις αεροπλάνο
    γιατί κινείται γρήγορα και προλαβαίνει να φορτώσει εκ νέου flares.

Quote Originally Posted by GVX630 View Post

Γιώργο οι χάρτες στο PS3 έχουν λιγότερες σημαίες γιατί υπάρχει ο περιορισμός των 24άρων παικτών,
    5 σημαίες δεν θα βρεις αλλού στους ήδη υπάρχοντες χάρτες.

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    caspian border,bazaar
    Ρε Πόλυ στο PC παίζεις την Caspian και βλέπεις 5 σημαίες?
    Στο PS3 έχει τέσσερις σημαίες
    (δεν βάλανε σημαία στον πύργο-κεραία όπως στο PC για να μην ανοίξει υπερβολικά ο χάρτης)
    και η Bazzar έχει τρεις.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Αν δεν υπάρχει κάποιος συμπαίκτης να λοκάρει με laser degsinator είναι πολύ δύσκολο να ρίξεις αεροπλάνο
    γιατί κινείται γρήγορα και προλαβαίνει να φορτώσει εκ νέου flares.
    Καλά και σε αυτό μην ορκίζεσαι... Προχθές κάναμε chopper με soflam και του ρίχναμε με 2 javelin ταυτόχρονα και κανένα δεν το πετύχαινε.. Το έχουν πει κιόλας οτι έχει θέμα το laser designation.. Παλτά DICE!

καλησπερα κ χρονια πολλα!!το παιχνιδι μαλλον μου τελειωσε...σημερα κ για κοντα 3 ωρες προσπαθουσα να παιξω ΕΝΑ παιχνιδι αλλα δεν τα καταφερα ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα...παντα η θα freezare η θα μου εκανε spawn χωρις οπλο...το θεμα μου απο οτι παρατηρησα στο main menu ειναι οτι φορτωνει αργα τα δεδομενα(οταν ειμαι στο μενου για να διαλεξω οπλα-attacments μου τα φορτωνει αργα κ στο κεντρικο μενου πανω δεξια που λεει οτι βγηκε το νεο dlc b2c πλεον προχωραει πολυ αργα...)ελπιζω να μην ειναι παρομοιο θεμα με του skyrim(οσο ποιο πολλα οπλα-attacment-rebon κτλ ξεκλειδωνω κ το φορτωνω να σερνεται με αποτελεσμα να μην μπορει να τα φορτωσει κ να κολλαει...).με αλλα παιχνιδια(gt5-resi3) που επαιξα σημερα online ΔΕΝ ειχα κανενα προβλημα
    Last edited by Kkritikos; 26-12-2011 at 20:12.

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    καλησπερα κ χρονια πολλα!!το παιχνιδι μαλλον μου τελειωσε...σημερα κ για κοντα 3 ωρες προσπαθουσα να παιξω ΕΝΑ παιχνιδι αλλα δεν τα καταφερα ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα...παντα η θα freezare η θα μου εκανε spawn χωρις οπλο...το θεμα μου απο οτι παρατηρησα στο main menu ειναι οτι φορτωνει αργα τα δεδομενα(οταν ειμαι στο μενου για να διαλεξω οπλα-attacments μου τα φορτωνει αργα κ στο κεντρικο μενου πανω δεξια που λεει οτι βγηκε το νεο dlc b2c πλεον προχωραει πολυ αργα...)ελπιζω να μην ειναι παρομοιο θεμα με του skyrim(οσο ποιο πολλα οπλα-attacment-rebon κτλ ξεκλειδωνω κ το φορτωνω να σερνεται με αποτελεσμα να μην μπορει να τα φορτωσει κ να κολλαει...).με αλλα παιχνιδια(gt5-resi3) που επαιξα σημερα online ΔΕΝ ειχα κανενα προβλημα
    Κάλο θα ήταν να σβήσεις όλα τα files του bf και να τα ξανακατεβασεις.τα online στοιχεία δεν σβήνονται
    NBA 2K LIKE A BOSS!

ευχαριστω αλλα το εχω κανει 2 φορες...τιποτα

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    ευχαριστω αλλα το εχω κανει 2 φορες...τιποτα
    δεν το ηξερα..τοτε δοκιμασε να κανεις καποιο restore το ps3...τι να πω..ειναι κριμα παντως γιατι δειχνεις να σαρεσει το παιχνιδι
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Cool Member Ignition's Avatar
    PSN ID
    Antonios_GR

Μπορεί κάποιος να μου πεί για ποιο λόγο το Battlefield3 κάνει καινούριο 30 ευρώ? Για θέμα ανταγωνισμού ή θα ετοιμάσουν καινούριο?
    This is not a toy !!

Μάλλον για θέμα ανταγωνισμού.. Φέτος τις ρίξανε αμέσως τις τιμές.. Ίσως παίζει ρόλο και το οτι βγάζει καποια προβλήματα και περιμένουμε να βγάλουνε patchakia..
    Last edited by FotisGRC; 28-12-2011 at 12:24.

Quote Originally Posted by Ignition View Post
    Μπορεί κάποιος να μου πεί για ποιο λόγο το Battlefield3 κάνει καινούριο 30 ευρώ? Για θέμα ανταγωνισμού ή θα ετοιμάσουν καινούριο?
    Εγώ θα χαρακτήριζα εσφαλμένη την ερώτησή σου.

Η σωστή ερώτηση είναι:

Αφού αυτό το πρωτοκλασάτο παιχνίδι με εκατομύρια μπάτζετ
    πωλείται 30 ευρώ,
    για ποιό λόγο να μην πωλούνται όλα σ'αυτή την τιμή?

Bookmarks

Bookmarks