Ορίστε κύριοι.. Πάρτε γούστα..! Ελα ρε ομάδα..
http://battlelog.battlefield.com/bf3...0/4/347639439/
Μου έχει μείνει από τα όπλα από το DLC μόνο το ΜΚ3Α1 να ξεκλειδώσω και μου λείπουν 6 kills με το ΒTR-90 IFV.
Που ακριβώς το βρίσκω ρε παιδιά?
Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα στην Golf of Oman στην σημαία Δ. Σωστά? Είναι το μοναδικό ή έχει και σε άλλες πίστες?
1)Είναι λογικό με το A-91 να έχω πολυ καλύτερη στόχευση χωρις καθόλου σκόπευτρο?...συνήθως το Cobra RDS χρησιμοποιώ αλλά χωρίς αυτό κάνω kill πιο εύκολα...μήπως το Α-91 θέλει συγκεκριμένο σκόπευτρο?
2)Το spec ops black camo πως ξεκλειδώνει?
Σαν engineer για λοκαρισμα αεροπλανων υπαρχει κατι καλυτερο απο το FIM-92 Stinger?...ριχνουν συνεχεια αντιαεροπορικα.
Last edited by DJTaurus; 25-12-2011 at 14:13.
Αν δεν υπάρχει κάποιος συμπαίκτης να λοκάρει με laser degsinator είναι πολύ δύσκολο να ρίξεις αεροπλάνο
γιατί κινείται γρήγορα και προλαβαίνει να φορτώσει εκ νέου flares.
Γιώργο οι χάρτες στο PS3 έχουν λιγότερες σημαίες γιατί υπάρχει ο περιορισμός των 24άρων παικτών,
5 σημαίες δεν θα βρεις αλλού στους ήδη υπάρχοντες χάρτες.
Ρε Πόλυ στο PC παίζεις την Caspian και βλέπεις 5 σημαίες?
Στο PS3 έχει τέσσερις σημαίες
(δεν βάλανε σημαία στον πύργο-κεραία όπως στο PC για να μην ανοίξει υπερβολικά ο χάρτης)
και η Bazzar έχει τρεις.
καλησπερα κ χρονια πολλα!!το παιχνιδι μαλλον μου τελειωσε...σημερα κ για κοντα 3 ωρες προσπαθουσα να παιξω ΕΝΑ παιχνιδι αλλα δεν τα καταφερα ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα...παντα η θα freezare η θα μου εκανε spawn χωρις οπλο...το θεμα μου απο οτι παρατηρησα στο main menu ειναι οτι φορτωνει αργα τα δεδομενα(οταν ειμαι στο μενου για να διαλεξω οπλα-attacments μου τα φορτωνει αργα κ στο κεντρικο μενου πανω δεξια που λεει οτι βγηκε το νεο dlc b2c πλεον προχωραει πολυ αργα...)ελπιζω να μην ειναι παρομοιο θεμα με του skyrim(οσο ποιο πολλα οπλα-attacment-rebon κτλ ξεκλειδωνω κ το φορτωνω να σερνεται με αποτελεσμα να μην μπορει να τα φορτωσει κ να κολλαει...).με αλλα παιχνιδια(gt5-resi3) που επαιξα σημερα online ΔΕΝ ειχα κανενα προβλημα
Last edited by Kkritikos; 26-12-2011 at 20:12.
Μπορεί κάποιος να μου πεί για ποιο λόγο το Battlefield3 κάνει καινούριο 30 ευρώ? Για θέμα ανταγωνισμού ή θα ετοιμάσουν καινούριο?
This is not a toy !!
Μάλλον για θέμα ανταγωνισμού.. Φέτος τις ρίξανε αμέσως τις τιμές.. Ίσως παίζει ρόλο και το οτι βγάζει καποια προβλήματα και περιμένουμε να βγάλουνε patchakia..
Last edited by FotisGRC; 28-12-2011 at 12:24.
Bookmarks