δεν τα μπορω τα chat... thanks
Παιδία και εγω καινούργιος είμαι στο BF3 και έχω και εγώ τις απορίες μου:
1)Υπάρχουν server που μπορώ να μπω και να παιζω με αντιπαλους περιπου στο επιπεδου μου(είμαι 2L και νομιζω είναι πολύ άδικο να παίζω με αντίπαλους αλλα και συμπαίχτες που είναι 40-45L) και αν ναι πως τους ψάχνω.
2) Υπαρχει περιπτωση να με βλέπουν πιο γρήγορα αποτι τους βλέπω εγώ η και το αντίθετο και αν ναι διαλέγοντας server από Ευρώπη λύνετε αυτό το πρόβλημα η περιμένουμε το patch και ελπιζουμε;
3)Παίζουν με mouse γίνετε αυτό;
4)Υπάρχει συνδυασμός κουμπιών που με κάνουν αόρατο για μερικά λεπτακια να πάρω το μαχαίρι και να τους σφάξω όλους αντε γιατι μεχουν γμσ… πραγματικα μερικες φορες απορώ πως είναι δυνατόν να με βλέπει τοσο γρήγορα και να με σκοτώνει σενα κλάσμα λες και εχει 100 ματια τι να πω τόσα πολλά καλούδια ξεκλείδωσε …
Πάντως σαν παιχνίδι φαίνεται φοβερό (ο ηχος είναι απίστευτος όταν δουλεύει σωστά στο multi και τα γραφικά κυρίως στο campaign) χθες ήρθαν 2 φίλοι σπίτι και έπαθαν πλάκα αφου μου λεει ο ένας σε κάποια φάση πες μου ότι οδηγάς και υποβρύχιο να τρελαθώ τελείως
καταρχην πολλους αρειανους βλεπω στο forum ωραια!
Υπαρχει περιπτωση να σε βλεπουν πρωτοι λογο λαγκ ,οπωσδηποτε να μπαινεις σε ευρωπαικους σερβερ(server search και μετα αφου σου τους βγαλει πατας r3 κλικ στο δεξι μοχλο και σου δινει παραμετρους για να ψαχνει συγκεκριμενα ,βαλε (χ) στο region europe και απο κει και περα οπως εχουν πει και αλλα παιδια ψαχνε σερβερς απο 1100 και πανω για rush και πανω απο 800 για cq ,υπομονη δεν ειναι cod
φιλε μου δεν υποστηριζει crossgame chat και party chat (ομιλια πολλων παιχτων ταυτοχρονα ειτε παιζουν το ιδιο ειτε διαφορετικο παιχνιδι ειτε δεν παιζουν καθολου)το ps plus.μακαρι να υποστηριζε.βασικα το ps plus προσφερει με συνδρομη γυρω στο 50αρικο το χρονο φτηνοτερα,αποκλειστικα και δωρεαν πραγματα να αγορασεις απ το ps store,προτεραιοτητα σε demos k betas κ διαφορα αλλα οπως αυτοματα downloads των updates και demos,αυτοματα synching των trophies κλπ.δεν σου αναβαθμιζει σε τιποτα την online εμπειρια σε σχεση με το δωρεαν psn.μακαρι να ισχιαν αυτα που σου ειπαν,μαζι σου κ γω 100%.
Δυστυχώς server για να παίξεις στο επίπεδο σου δεν υπάρχουν.. Όλοι το περάσαμε να είμαστε μικρό lvl και θέλει λίγο υπομονή να ανέβεις.. Συμβουλή δική μου είναι να ξεκινήσεις με assault. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα.. Έχει δυνατά όπλα σαν class, και μόλις ξεκλειδώσεις το defibrilator για να κάνεις revive τους άλλους παίρνεις πολλούς γρήγορους πόντους και ανεβαίνεις γρήγορα..
patchακι patchακι που εισαι?βγες μη σου ... τιποτα...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=OHCOKxcIzYs"](1) BF3 Soundtrack - Battlefield 3 Main Theme [HD] - YouTube[/ame]
Last edited by Kkritikos; 23-11-2011 at 22:09.
αν εννοεις για τους αριθμους του σερβερ(το 800 και το 1100) θα καταλαβεις τι ειναι αν μπεις καi πατησεις server browser αντι για quick match ,θα σου βγαλει ενα σωρο server να διαλεξεις, αυτοι οι server εχουν διπλα τους αριθμο διαλεξε αυτους που εχουν πανω απο 800 για conquest και πανω απο 1100 για rush.Αν εννοεις για το cod απλα αν ειχες παιξει θα το εβρισκες πιο απλο περνεις το οπλο και τρεχεις ,εδω θελει να εισαι πιο προσεκτικος , να εισαι κοντα στην squad σου κ.τ.λ
Πατσ που εισαι;;;το παιχνιδι ειναι απιστευτο οταν τρεχει ομαλα χωρις λαγκ και ειναι οτι πιο εκνευριστικο οταν εχει λαγκ και συνεχως πεθαινεις χωρις να δεις καν τι εγινε , παντως νομιζω οτι το bad company 2 δεν ηταν ετσι στο θεμα λαγκ, παντα εχουν τα battlefield λαγκ αλλα νομιζω οτι αυτο παραεχει, το θεμα ειναι να το διορθωσουν ομως και να ειναι σταθερο γιατι μια ειναι τελειο μια χαλια.οποιoς θελει ας με κανει add να κανουμε καμια καλη ομαδιτσα
p.s easybisi οπωσδηποτε να κανεις αυτο που σε ειπα για να παιζεις europe βοηθαει πολυ
Last edited by spyros arianara; 24-11-2011 at 10:11.
Το Σάββατο, σε όσους αγόρασαν το Battlefield 3 στο PS3, το Battlefield 1943 ειναι δωρεαν!!!!! Κανουμε εισοδο σε αυτο το site http://1943redemption.battlefield.com/ κ κανουμε reddeem το online pass.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mετα τις μηνυσεις η DICE το εκανε, εστω και αργοπορημενα.
Το παιχνιδακι παντος ειναι πολυ διασκεδαστικο
to battlefield 1943 ine multiplayer mono?
Και ειναι μόνο conquest δεν έχει άλλο mode
για οποιον ενδιαφερεται στο καταστημα σεβεν συκεων (θεσσαλονικης) υπαρχουν ακομα limited edition..60E ιδια τιμη με την κανονικη
NBA 2K LIKE A BOSS!
περασα απεξω σημερα και τα ειδα στην βιτρινα...αν τα εβλεπα νωριτερα θα ενημερωνα...
NBA 2K LIKE A BOSS!
Bookmarks