Page 49 of 117 FirstFirst ... 394546474849505152535999 ... LastLast
Results 961 to 980 of 2329

Thread: Battlefield 3

δεν τα μπορω τα chat... thanks

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Παιδία και εγω καινούργιος είμαι στο BF3 και έχω και εγώ τις απορίες μου:

1)Υπάρχουν server που μπορώ να μπω και να παιζω με αντιπαλους περιπου στο επιπεδου μου(είμαι 2L και νομιζω είναι πολύ άδικο να παίζω με αντίπαλους αλλα και συμπαίχτες που είναι 40-45L) και αν ναι πως τους ψάχνω.
    2) Υπαρχει περιπτωση να με βλέπουν πιο γρήγορα αποτι τους βλέπω εγώ η και το αντίθετο και αν ναι διαλέγοντας server από Ευρώπη λύνετε αυτό το πρόβλημα η περιμένουμε το patch και ελπιζουμε;
    3)Παίζουν με mouse γίνετε αυτό;
    4)Υπάρχει συνδυασμός κουμπιών που με κάνουν αόρατο για μερικά λεπτακια να πάρω το μαχαίρι και να τους σφάξω όλους αντε γιατι μεχουν γμσ… πραγματικα μερικες φορες απορώ πως είναι δυνατόν να με βλέπει τοσο γρήγορα και να με σκοτώνει σενα κλάσμα λες και εχει 100 ματια τι να πω τόσα πολλά καλούδια ξεκλείδωσε …

Πάντως σαν παιχνίδι φαίνεται φοβερό (ο ηχος είναι απίστευτος όταν δουλεύει σωστά στο multi και τα γραφικά κυρίως στο campaign) χθες ήρθαν 2 φίλοι σπίτι και έπαθαν πλάκα αφου μου λεει ο ένας σε κάποια φάση πες μου ότι οδηγάς και υποβρύχιο να τρελαθώ τελείως

καταρχην πολλους αρειανους βλεπω στο forum ωραια!
    Υπαρχει περιπτωση να σε βλεπουν πρωτοι λογο λαγκ ,οπωσδηποτε να μπαινεις σε ευρωπαικους σερβερ(server search και μετα αφου σου τους βγαλει πατας r3 κλικ στο δεξι μοχλο και σου δινει παραμετρους για να ψαχνει συγκεκριμενα ,βαλε (χ) στο region europe και απο κει και περα οπως εχουν πει και αλλα παιδια ψαχνε σερβερς απο 1100 και πανω για rush και πανω απο 800 για cq ,υπομονη δεν ειναι cod

Cool Member Multy-Gamer's Avatar
    PSN ID
    ORIGINAL-AEKAPA-

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οποιος θελει crossgame chat στο PS3 γιατι δεν αγοραζει το PSN+?

Μεχρι πριν την ελευση του PSN Plus ολοι ελεγαν "α θα προτιμουσα να πληρωνω και να εχω τις υπηρεσιες της MS" , τωρα ξαφνικα δεν ειστε διατεθιμενοι?

Το οτι σου δινει το συστημα την επιλογη και να παιζεις τσαμπα και ΑΝ ΘΕΣ να εχεις ολα τα καλουδια (και περισσοτερα) με την συνδρομη στο +, νομιζω ειναι οτι καλυτερο...
    φιλε μου δεν υποστηριζει crossgame chat και party chat (ομιλια πολλων παιχτων ταυτοχρονα ειτε παιζουν το ιδιο ειτε διαφορετικο παιχνιδι ειτε δεν παιζουν καθολου)το ps plus.μακαρι να υποστηριζε.βασικα το ps plus προσφερει με συνδρομη γυρω στο 50αρικο το χρονο φτηνοτερα,αποκλειστικα και δωρεαν πραγματα να αγορασεις απ το ps store,προτεραιοτητα σε demos k betas κ διαφορα αλλα οπως αυτοματα downloads των updates και demos,αυτοματα synching των trophies κλπ.δεν σου αναβαθμιζει σε τιποτα την online εμπειρια σε σχεση με το δωρεαν psn.μακαρι να ισχιαν αυτα που σου ειπαν,μαζι σου κ γω 100%.

PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    1100 και πανω για rush και πανω απο 800 για cq ,υπομονη δεν ειναι cod
    Αυτο μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει...Δεν εχω παιξει ποτε cod.Σ ευχαριστώ για την απάντηση

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    Παιδία και εγω καινούργιος είμαι στο BF3 και έχω και εγώ τις απορίες μου:

1)Υπάρχουν server που μπορώ να μπω και να παιζω με αντιπαλους περιπου στο επιπεδου μου(είμαι 2L και νομιζω είναι πολύ άδικο να παίζω με αντίπαλους αλλα και συμπαίχτες που είναι 40-45L) και αν ναι πως τους ψάχνω.
    2) Υπαρχει περιπτωση να με βλέπουν πιο γρήγορα αποτι τους βλέπω εγώ η και το αντίθετο και αν ναι διαλέγοντας server από Ευρώπη λύνετε αυτό το πρόβλημα η περιμένουμε το patch και ελπιζουμε;
    3)Παίζουν με mouse γίνετε αυτό;
    4)Υπάρχει συνδυασμός κουμπιών που με κάνουν αόρατο για μερικά λεπτακια να πάρω το μαχαίρι και να τους σφάξω όλους αντε γιατι μεχουν γμσ… πραγματικα μερικες φορες απορώ πως είναι δυνατόν να με βλέπει τοσο γρήγορα και να με σκοτώνει σενα κλάσμα λες και εχει 100 ματια τι να πω τόσα πολλά καλούδια ξεκλείδωσε …

Πάντως σαν παιχνίδι φαίνεται φοβερό (ο ηχος είναι απίστευτος όταν δουλεύει σωστά στο multi και τα γραφικά κυρίως στο campaign) χθες ήρθαν 2 φίλοι σπίτι και έπαθαν πλάκα αφου μου λεει ο ένας σε κάποια φάση πες μου ότι οδηγάς και υποβρύχιο να τρελαθώ τελείως

Δυστυχώς server για να παίξεις στο επίπεδο σου δεν υπάρχουν.. Όλοι το περάσαμε να είμαστε μικρό lvl και θέλει λίγο υπομονή να ανέβεις.. Συμβουλή δική μου είναι να ξεκινήσεις με assault. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα.. Έχει δυνατά όπλα σαν class, και μόλις ξεκλειδώσεις το defibrilator για να κάνεις revive τους άλλους παίρνεις πολλούς γρήγορους πόντους και ανεβαίνεις γρήγορα..

patchακι patchακι που εισαι?βγες μη σου ... τιποτα...
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=OHCOKxcIzYs"](1) BF3 Soundtrack - Battlefield 3 Main Theme [HD] - YouTube[/ame]
    Last edited by Kkritikos; 23-11-2011 at 22:09.

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    Αυτο μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει...Δεν εχω παιξει ποτε cod.Σ ευχαριστώ για την απάντηση
    αν εννοεις για τους αριθμους του σερβερ(το 800 και το 1100) θα καταλαβεις τι ειναι αν μπεις καi πατησεις server browser αντι για quick match ,θα σου βγαλει ενα σωρο server να διαλεξεις, αυτοι οι server εχουν διπλα τους αριθμο διαλεξε αυτους που εχουν πανω απο 800 για conquest και πανω απο 1100 για rush.Αν εννοεις για το cod απλα αν ειχες παιξει θα το εβρισκες πιο απλο περνεις το οπλο και τρεχεις ,εδω θελει να εισαι πιο προσεκτικος , να εισαι κοντα στην squad σου κ.τ.λ
    Πατσ που εισαι;;;το παιχνιδι ειναι απιστευτο οταν τρεχει ομαλα χωρις λαγκ και ειναι οτι πιο εκνευριστικο οταν εχει λαγκ και συνεχως πεθαινεις χωρις να δεις καν τι εγινε , παντως νομιζω οτι το bad company 2 δεν ηταν ετσι στο θεμα λαγκ, παντα εχουν τα battlefield λαγκ αλλα νομιζω οτι αυτο παραεχει, το θεμα ειναι να το διορθωσουν ομως και να ειναι σταθερο γιατι μια ειναι τελειο μια χαλια.οποιoς θελει ας με κανει add να κανουμε καμια καλη ομαδιτσα

p.s easybisi οπωσδηποτε να κανεις αυτο που σε ειπα για να παιζεις europe βοηθαει πολυ
    Last edited by spyros arianara; 24-11-2011 at 10:11.

PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    αν εννοεις για τους αριθμους του σερβερ(το 800 και το 1100) θα καταλαβεις τι ειναι αν μπεις καi πατησεις server browser αντι για quick match ,θα σου βγαλει ενα σωρο server να διαλεξεις, αυτοι οι server εχουν διπλα τους αριθμο διαλεξε αυτους που εχουν πανω απο 800 για conquest και πανω απο 1100 για rush.Αν εννοεις για το cod απλα αν ειχες παιξει θα το εβρισκες πιο απλο περνεις το οπλο και τρεχεις ,εδω θελει να εισαι πιο προσεκτικος , να εισαι κοντα στην squad σου κ.τ.λ

p.s easybisi οπωσδηποτε να κανεις αυτο που σε ειπα για να παιζεις europe βοηθαει πολυ

Σ ευχαρηστω πολυ αρχηγέ θα το κανω σημερα,χθες δεν μπόρεσα να μπω καθόλου και οταν το πιάσω το νόημα με το καλό και ανέβω Level θα κάνουμε μια ομαδα μονο Αρειανοι...

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Το Σάββατο, σε όσους αγόρασαν το Battlefield 3 στο PS3, το Battlefield 1943 ειναι δωρεαν!!!!! Κανουμε εισοδο σε αυτο το site http://1943redemption.battlefield.com/ κ κανουμε reddeem το online pass.
    Mετα τις μηνυσεις η DICE το εκανε, εστω και αργοπορημενα.

Moderator odytsak's Avatar

Καλή κίνηση αν και προσωπικά είμαι φαν της σειράς οπότε το έχω αγοράσει.

Ευκαιρία πάντως ν'ανεβάσουν μερικοί το veteran level τους, ίσως χρειαστεί μελλοντικά για κάποιο καλό ξεκλείδωμα.

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

Το παιχνιδακι παντος ειναι πολυ διασκεδαστικο

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

to battlefield 1943 ine multiplayer mono?

PSN ID
    D1m1s13

Ναι μονο multiplayer

Moderator odytsak's Avatar

Ναι είναι μόνο για multiplayer,
    έχει 3 χάρτες, 3 class (assault, engineer, sniper)
    ενώ τα πυρομαχικά δεν τελειώνουν ποτέ, ανανεώνονται αυτόματα μόνα τους.
    Υπάρχει κι ένας τέταρτος χάρτης αλλά είναι μόνο για αεροπλάνα.

Οσο για τα trophies, είναι πάρα πολύ εύκολα
    αλλά δεν έχει platinum.

PSN ID
    D1m1s13

Ναι εχει αρκετα trophies και σχετικα ευκολα

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Και ειναι μόνο conquest δεν έχει άλλο mode

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

για οποιον ενδιαφερεται στο καταστημα σεβεν συκεων (θεσσαλονικης) υπαρχουν ακομα limited edition..60E ιδια τιμη με την κανονικη
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    για οποιον ενδιαφερεται στο καταστημα σεβεν συκεων (θεσσαλονικης) υπαρχουν ακομα limited edition..60E ιδια τιμη με την κανονικη
    μακαρι να το ηξερα αυτο...τωρα αναγκαστικα 20ρικο για καρτουλα psn αν και το κανονικο το πηρα 50

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

περασα απεξω σημερα και τα ειδα στην βιτρινα...αν τα εβλεπα νωριτερα θα ενημερωνα...
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Bookmarks

Bookmarks