Page 44 of 117 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2329

Thread: Battlefield 3

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

αφου νοικιασα το cod mw3 και ειδα οτι τελικα ειναι μια απο τα ιδια και ειδα οτι μου σπαει και τα νευρα αυριο παω να παρω bf3..αντε να δουμε αμα αυτο θα ειναι ποιο καλο απο το mw3..
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
    αφου νοικιασα το cod mw3 και ειδα οτι τελικα ειναι μια απο τα ιδια και ειδα οτι μου σπαει και τα νευρα αυριο παω να παρω bf3..αντε να δουμε αμα αυτο θα ειναι ποιο καλο απο το mw3..

πολυ χαλαρα ειναι κλασης ανωτερο. πραγματικος πολεμος.

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

πολυ χαλαρα ειναι κλασης ανωτερο. πραγματικος πολεμος.
    ναι αυτο το ξερω οτι ειναι πραγματικος πολεμος και οτι ολοι χαρτες ειναι μεγαλοι το μονο που μπορει να μου την σπασει λιγο ειναι οτι θελει ομαδικοτητα....

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

^ ε καλα μην νομιζεις οτι με ξενουν θα συνεργαστεις κιολας...πιο καλα συνεργαζεσαι με ελληνες που εχουν μικροφωνο και δεν ειναι καμπερια..γιατι ως γνωστων οι ελληνες στα fps ειναι οι μεγαλυτεροι κατασκηνωτες..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

ναι αυτο το ξερω οτι ειναι πραγματικος πολεμος και οτι ολοι χαρτες ειναι μεγαλοι το μονο που μπορει να μου την σπασει λιγο ειναι οτι θελει ομαδικοτητα....
    Eλπίζω να μην ξενερώσεις γιατι είναι δύσκολο...οπλίσου με υπομονή και θα σε αναταμειψει....btw αναφέρω ότι τα γραφικά στο multi του BF3 είναι καλύτερα απο αυτα στο campaign του MW3...και όποιος έχει βγάλει την δεύτερη αποστολή στο co-op είναι ήρωας

Υ.Γ. sensitivity στο πόσο το βάζετε?....νομίζω default είναι πολύ χαμηλά για να είναι πιο ρεαλιστικό....

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

Eλπίζω να μην ξενερώσεις γιατι είναι δύσκολο...οπλίσου με υπομονή και θα σε αναταμειψει....btw αναφέρω ότι τα γραφικά στο multi του BF3 είναι καλύτερα απο αυτα στο campaign του MW3...και όποιος έχει βγάλει την δεύτερη αποστολή στο co-op είναι ήρωας
    και εγω αυτο φοβαμαι οτι μπορει αν το παρω και το Online του να μην μου αρεσει καθολου και μετα να παω παλι στο cod που ειναι η σιγουρη λυση...

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    ...και όποιος έχει βγάλει την δεύτερη αποστολή στο co-op είναι ήρωας
    Aν εννοείς την αποστολή με το ελικόπτερο είναι με διαφορά η πιο εύκολη απ'όλες
    και μάλιστα έχει το πιό εύκολο trophy.

Mόνο το αντιαεροπορικό (mobile AA) μπορεί να σε κατεβάσει
    οπότε επικεντρώνεσαι σ'αυτό (λοκάρεις και πυροδοτείς τους πυραύλους)
    και μετά τρως με την ησυχία σου τα αμφίβια τανκσάκια (BMP).

και εγω αυτο φοβαμαι οτι μπορει αν το παρω και το Online του να μην μου αρεσει καθολου και μετα να παω παλι στο cod που ειναι η σιγουρη λυση...
    Και έχει και online pass oπότε αν το βάλεις για πούλημα θα χάσεις χρήματα...ενω το MW3 δεν έχει...καλύτερα να βρεις κανα φιλαράκι να το δοκιμάσεις.Εγω πάντως μια ζωη MW έπαιζα...απλως έκανα το λάθος και το δοκίμασα μετά το BF3...ο χειρισμός του μου φάνηκε ψεύτικος ενώ σε gameplay είναι μια από τα ίδια...λέω δεν αξίζει να "χάσω τον χρόνο" μου και φέτος με αυτή την "αμερικανιά" ας δοκιμάσω κάτι αλλο.Για να σου δώσω να καταλάβεις ο χειρισμός του BF3 θυμίζει killzone....δλδ στο τρεξιμο έχεις αναπηδήσεις...το όπλο κλωτσάει και δεν θέλει κατα ρυπάς...πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις σκιές και να μην πηγαίνεις χύμα...έχει περισσότερους snipers...για μένα τα levels είναι πολύ πιο ωραία σχεδιασμένα....Τεχνικά φίλε μου έχει μεγάλη διαφορά αλλά απο την άλλη το MW για τους περισσότερους με το μπούγιο που γίνεται είναι πιο διασκεδαστικό.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Aν εννοείς την αποστολή με το ελικόπτερο είναι με διαφορά η πιο εύκολη απ'όλες
    και μάλιστα έχει το πιό εύκολο trophy.

Mόνο το αντιαεροπορικό (mobile AA) μπορεί να σε κατεβάσει
    οπότε επικεντρώνεσαι σ'αυτό (λοκάρεις και πυροδοτείς τους πυραύλους)
    και μετά τρως με την ησυχία σου τα αμφίβια τανκσάκια (BMP).
    Ναι μέχρι όμως να μάθουμε πως οδηγιέται χάσαμε τουλάχιστον 10 φορές ο καθένας....

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

.και όποιος έχει βγάλει την δεύτερη αποστολή στο co-op είναι ήρωας
    Υπάρχει κόλπο για αυτήν την αποστολή.

Λοιπόν, κάνεις φίλο κάποιον έμπειρο παίκτη και οδηγά εκείνος το ελικόπτερο. Εσύ απλώς στοχεύεις.

+rep Odytsak...

Η αποστολή λειτουργεί ως ένα πολύ καλό tutorial για το multiplayer.

Βλέπω πολύ κόσμο στο online που ρίχνουν το ελικόπτερο μόλις το απογειώσουν από την ασχετοσύνη τους
    και πεθαίνω στα γέλια ειδικά όταν είναι από την αντίπαλη ομάδα.

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

Και έχει και online pass oπότε αν το βάλεις για πούλημα θα χάσεις χρήματα...ενω το MW3 δεν έχει...καλύτερα να βρεις κανα φιλαράκι να το δοκιμάσεις.Εγω πάντως μια ζωη MW έπαιζα...απλως έκανα το λάθος και το δοκίμασα μετά το BF3...ο χειρισμός του μου φάνηκε ψεύτικος ενώ σε gameplay είναι μια από τα ίδια...λέω δεν αξίζει να "χάσω τον χρόνο" μου και φέτος με αυτή την "αμερικανιά" ας δοκιμάσω κάτι αλλο.Για να σου δώσω να καταλάβεις ο χειρισμός του BF3 θυμίζει killzone....δλδ στο τρεξιμο έχεις αναπηδήσεις...το όπλο κλωτσάει και δεν θέλει κατα ρυπάς...πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις σκιές και να μην πηγαίνεις χύμα...έχει περισσότερους snipers...για μένα τα levels είναι πολύ πιο ωραία σχεδιασμένα....Τεχνικά φίλε μου έχει μεγάλη διαφορά αλλά απο την άλλη το MW για τους περισσότερους με το μπούγιο που γίνεται είναι πιο διασκεδαστικό.
    κοιτα πραγματικα ειδα το mw3 και ειπα μια απο τα ιδια αυτο με χαλασε ασχημα γιατι αμα ειναι να μου παρουν τα ωραια μου 65 ευρω και απλα να δω ενα game copy paste ε οχι ρε εσυ ναι εχει χαβα εχει αρκετα kill εχει κοσμο αλλα και τα γραφικα ειναι χαλια και οι πιστες ειναι αισχος τωρα για το bf3 δεν εχω καποιον φιλο που να το εχει απλα ειδα μονο την Beta και δεν τρελαθηκα μπορω να πω ειναι λιγο εως αρκετα δυσκολο αλλα οντως ειναι real war μακαρι παντως να μην κανω λαθος που θα το παρω γιατι μετα ειναι δυσκολο εως απιθανο να βρω να το πουλησω....

φιλε αρειανε παρε το battlefield θα το γουσταρεις μετα απο καποιες ωρες που θα ασχοληθεις, ισως ειναι αρκετες αυτε οι ωρες αλλα αν τις εχεις τοτε παρτο, πολυ διαφορετικο απο το cod πολυ καλυτερο θα ελεγα εγω, ακομα και μονος σου ισως δε θα κανεις αυτα που κανεις στο cod αλλα ακομα και αυτα τα λιγοτερα που θα κανεις θα τα ευχαριστιεσαι περισσοτερο με τον καιρο

κοιτα πραγματικα ειδα το mw3 και ειπα μια απο τα ιδια αυτο με χαλασε ασχημα γιατι αμα ειναι να μου παρουν τα ωραια μου 65 ευρω και απλα να δω ενα game copy paste ε οχι ρε εσυ ναι εχει χαβα εχει αρκετα kill εχει κοσμο αλλα και τα γραφικα ειναι χαλια και οι πιστες ειναι αισχος τωρα για το bf3 δεν εχω καποιον φιλο που να το εχει απλα ειδα μονο την Beta και δεν τρελαθηκα μπορω να πω ειναι λιγο εως αρκετα δυσκολο αλλα οντως ειναι real war μακαρι παντως να μην κανω λαθος που θα το παρω γιατι μετα ειναι δυσκολο εως απιθανο να βρω να το πουλησω....
    H beta του BF3 και το κομμάτι που επέλεξαν να δείξουν ήταν μια αθλιότητα...ξενέρωσε αρκετό κόσμο που μετά δεν μπηκαν καν στην διαδικάσια να το τεστάρουν και πήγαν στα σίγουρα για COD....δυστυχώς...

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

H beta του BF3 και το κομμάτι που επέλεξαν να δείξουν ήταν μια αθλιότητα...ξενέρωσε αρκετό κόσμο που μετά δεν μπηκαν καν στην διαδικάσια να το τεστάρουν και πήγαν στα σίγουρα για COD....δυστυχώς...
    Αυτο επαθα και εγω! Επαιζα χρονια cod και ημουν ετοιμος για το battlefield.Αλλα μετα τη beta,παραμενω cod!!
    Cannondale trail sl5 2013...

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Να πω την αληθεια και εγω για battlefield πηγαινα φετος αλλα μετα την beta που δεν μπορουσα να σταθω ορθιος απο τα deaths πηρα το cod. Ισως αργοτερα να το τιμησω και αυτο.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4tJijqizxfs"]Battlefield 3 - Back to Karkand PWNED Special - YouTube[/ame]

...έχει περισσότερους snipers...
    Μια που είπες για sniper
    τον θεωρώ άνθρωπο κλειδί όταν δεν προδίδει την θέση του χωρίς λόγο
    και σποτάρει συνεχώς τους αντιπάλους,
    έχει πλάκα που πάνε κρυφά-κρυφά μουλωχτά αλλά δεν ξέρουν ότι έχουν ένα κόκκινο λαμπάκι από πάνω τους.

Λοιπόν έχω κάνει ένα απίστευτο headshot...

Longest headshot 427.42 μέτρα!
    http://bf3stats.com/stats_ps3/odytsak

Στην Karg Island από το ύψωμα των πρώτων m-coms
    βρήκα κεφάλι στα τελευταία m-coms στις δεξαμενές πετρελαίου.

Μιλάμε ότι στοχεύεις 20 μέτρα ψηλότερα και με τη φοβερή βαλλιστική που έχει το παιχνίδι
    κατεβαίνει η σφαίρα και βρίσκει στόχο.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Hw7qiBJdiQs"]Battlefield 3 Back To Karkand Weapons [BF3 DLC INFO UPDATED!! HD] - YouTube[/ame]
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=hHzKH6OjFYY&feature=related"]β–¶ Battlefield 3: Back To Karkand - Old Vs New - YouTube[/ame]
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=YZxZ5bq74Hg"]Gulf of Oman - Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Video (PS3) - YouTube[/ame]
    Last edited by Kkritikos; 11-11-2011 at 15:26.

Θα γίνει μια μικρή διόρθωση στο tactical light γιατί όντως παραείναι εκτυφλωτικό
    λες και κατέβηκε UFO.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

Bookmarks

Bookmarks