ipostirizi... sto pc omos![]()
sto ps3 to mono pu mporis na kanis ine na paris ena mouse controller opos to fragfx
ipostirizi... sto pc omos![]()
sto ps3 to mono pu mporis na kanis ine na paris ena mouse controller opos to fragfx
καντε με add στο battlelog..search 3ftw
NBA 2K LIKE A BOSS!
Μου έστειλαν e-mail απο το Plaisio οτι αύριο το πρωί θα το έχω..
Το παιχνίδι μολις εγινε must buy![]()
SHAQ SHAQ
“BF3, My most anticipated game of the year. See you on the Battlefield!#battlefield. #eavip
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jz5LBwa0qsc&feature=related"]BF3 Gameplay - OP Firestorm CQ - YouTube[/ame]
Απο την αρχη οδυσσεα...κανε λογκιν να σε βρω
NBA 2K LIKE A BOSS!
κ μια πιστα με βροχη
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gATJUtabYvQ"]BF3 PS3 gameplay: Grand Bazaar Rush Attack - YouTube[/ame]
παιδια το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο , πολυ ρεαλιστικο αλλα τα προβληματακια του με το σημα τα εχει...επαιζα hardcore και ο αντιπαλος ηθελε 2-3 σφαιρες για να πεθανει..κατα τα αλλα πραγματικος εξομειωτης μαχης.
Spoiler!
Εχω το FRAGnStein - επειδη εχω συνηθησει με mouse - και πραγματικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Για το fragfx ειδα - επειδη το εψαξα αρκετα - οτι εχει πολλα μειον σε σχεση με το FRAGnStein.
Για το game τωρα τι να πω ... ειναι εκπληκτικο !!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
to fragnstein ine wireless? akusa ke ego kala logia giayto alla den thimomun to onoma tu tora pu to anaferes to thimithika!
Ναι ειναι wireless οπως λες και η αποκριση ειναι φοβερη ... εχει update και ρυθμισεις που μπορουν να γινουν μεσω pc ... ειναι πολυ καλο και το προτεινω ανεπιφιλακτα ...
[SIGPIC][/SIGPIC]
sin beta eixa paiksei me to fragfx k itan apsogo...to mono arnitiko to kalwdio, ok.
Satan has left his killing floor
PS4
Έχω πάρει και τα 2 αλλά δεν με βόλεψε κανένα,ίσως πρέπει να τους δώσω περισσότερο χρόνο who knows. Το fragfx έχει ένα τακ καλύτερη απόκριση αλλά το FRAGnStein έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής (+το ότι είναι wireless).
Μου έστειλαν απο το Plaisio κωδικούς για κάτι Dog Tags.. Τί είναι αυτά??
Bookmarks