Page 20 of 117 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2329

Thread: Battlefield 3

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

Η κινηση ειναι ομαλοτατη και δεν κοβεται ουτε κανει "σπασιματα" πουθενα

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

οποτε φταιει το βιντεο. μιλαμε μου κοπηκε το αιμα γιατι διαβασα σε ενα site οτι η εδοση σε ps3 ειναι παρα πολυ καλη με οχι τεραστιες διαφορες απο το pc και γενικα λιγα προβληματακια ειχε το xbox360 και οχι το ps3. ( χωρις να θελω να υποτιμησω την κονσολα της Microsoft)

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

http://sv.twitch.tv/jazzn

live stream apo beta se pc

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Παιδια το παιχνιδι δεν παιζεται!!!! δεν εχω ξαναδει τοσο ομαλη κινηση!! πραγματικα απιστευτο!!!! τα λεμε παω να καω......!!!!!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν ειναι μονο η κινηση στο βιντεο, μια χαρα ειναι αυτη... εγω αυτο που βλεπω σε αυτο το βιντεο ειναι αθλια textures, ανυπαρκτες σκιες... γενικα καμμια 10αρια κλασεις κατω (τεχνικα παντα) απο παιχνιδι του ειδους οπως ειναι το ΚΖ3. Και μην μου πειτε ειναι exclusive, γιατι οκ ας ηταν 5 κλασεις κατω οχι 10... και ας μην ελεγε η Dice οτι θα τριβουμε τα ματια μας απο το οπτικο αποτελεσμα.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Άντε να έρθουν οι μέρες να ασχοληθούμε......δείχνει μακραν το καλύτερο military shooter όλων των εποχών

Elite manos_ps3's Avatar
    PSN ID
    Manos_GR
    Name
    Μάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν ειναι μονο η κινηση στο βιντεο, μια χαρα ειναι αυτη... εγω αυτο που βλεπω σε αυτο το βιντεο ειναι αθλια textures, ανυπαρκτες σκιες... γενικα καμμια 10αρια κλασεις κατω (τεχνικα παντα) απο παιχνιδι του ειδους οπως ειναι το ΚΖ3. Και μην μου πειτε ειναι exclusive, γιατι οκ ας ηταν 5 κλασεις κατω οχι 10... και ας μην ελεγε η Dice οτι θα τριβουμε τα ματια μας απο το οπτικο αποτελεσμα.

Καλά, εσύ είσαι ορκισμένος εχθρός του Battlefield, τί άλλο θα έλεγες;;; Σε έχω μάθει πολύ καιρό τώρα!!!
    PSN ID: Manos_GR

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Όχι ρε συ. Κάνεις λάθος. Ο Val δεν είναι BF Troll. Cod troll είναι (προς το παρόν τουλάχιστον )

Name
    Δημήτρης

Mε το BF δεν εχω τιποτα... ισα ισα μακαρι το παιχνιδι να σφαξει το COD! Δεν κανω καθολου πλακα...καιρος ειναι να φυγει απο την μεση αυτη η βλακεια.

Αν κατι με εχει χαλασει ειναι οι μουφες που ελεγε η DICE για τον τεχνικο τομεα στις κοσνολες. Ισως στο single να ειναι οντως κορυφαια τα πραγματα τεχνικα παντα.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by etnica12345 View Post
    Παιδια το παιχνιδι δεν παιζεται!!!! δεν εχω ξαναδει τοσο ομαλη κινηση!! πραγματικα απιστευτο!!!! τα λεμε παω να καω......!!!!!!
    για ps3 αναφερεσαι η για pc

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

epeksa ke ego thn beta, eftasa level 5

ta grafika se kapia simia ine poli kala me arketa kala textures ke fotismo, se kapia alla simia pali kapia textures ke skies den ine toso kales ke merikes fores etixe kapia textures na argisun na kanun load

kapia alla mikroprovlimata pu paratirisa itan dentra pu peftun na pernun mesa apo tixus i kapies fores otan ekane kapios reload mia sferothiki 'petuse' pano apo to oplo tu ke ton akolouthuse

episis merikes fores kolaei otan prospatho na pidikso pano apo kapio kagkelo i tixaraki ke ine poli spastiko ayto, episis to animation otan kanis knife kill merikes fores den dulevi sosta theli diorthoma

kata ta alla to gameplay ine poli kalo, kali prosthiki se sxesi me to bad company 2 to oti mporis na ksaplosis sto edafos (ke gia na min exun adiko pleonektima oi snipers me ayto ton tropo otan se exun ston stoxo mporis na dis to fos na antanakla ston fako apo makria ke etsi exis kapia pithanotita na antidrasis)

ta opla pu dokimasa exun kalo sxediasmo ke den niothis san na kratas neropistolo

to mono 'kako' tis beta ine oti den exi oximata gia na dume pos dulevun ke ayta alla ok den pirazi esto ke xoris oximata to map ine poli oreo

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Thumbs up

Quote Originally Posted by cocous View Post
    για ps3 αναφερεσαι η για pc
    Μιλαω για PS3.
    Λοιπον να πω κ την δικια μου αποψη κανωντας ενα break!

Στο συνολο παιζω 6 ωρες κ ειμαι level 17. Το παιχνιδι για μενα ειναι κατι το οποιο δεν εχω ξαναδει κ δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο σε κονσολα. Αυτο με τα textures που ειπε ο φιλος στο παραπανω μηνυμα εχει δικιο. Καποιες φορες κολλαει, σε εμενα συγκεκριμενα κολλανε καποιες ενδειξεις του στυλ press square to pick up the weapon κ τετοια αλλα δε με χαλαει καθολου. Ειναι ΒΕΤΑ κ η ΒΕΤΑ πρεπει να εχει προβληματα ετσι ωστε να μην εχει το κανονικο game.
    Τωρα παμε στα οπλα, προσωπικα ολα τα οπλα ειναι αψογα σχεδιασμενα κ κλωτσανε σαν μουλαρια! Προσπαθησα να παιξω με παρα πολλα red dots, reflex, agog (με αρκετα διαμετρηματα) κανενα δεν με βολεψε γιατι κλωτσαει πολυ! Παιζω μονο με ironsights.
    Αυτο που γουσταρα παρα πολυ ηταν ενα ΑGOG sight το οποιο ειχε θερμικη καμερα! Βολευει παρα πολυ οταν εισαι κατω στο μετρο γιατι δεν βλεπεις τπτ!! Τελευταιο οπλο που πηρα ηταν το UMP 45 το οποιο ειναι απιστευτο! Λιγο ο ηχος του δεν ειναι καλος αλλα εχει τρελο POWER. Κατι αλλο που μου αρεσε κ ηταν αρκετα ρεαλιστικο ηταν το laser sight, το οποιο οταν καποιος σε στοχευει ειναι πραγματικα σαν να σου ριχνουν με λειζερ στα μουτρα.
    tactical flashlight πολυ καλο γιατι δεν μπορεις να δεις τον αντιπαλο, επισης σε τυφλωνει κ σε πολυ μεγαλο βαθμο! Μοναδικες μαχες με τυπους που το φορανε! Παλευεις να βρεις σημαδι.

Που και που εχει αρκετο LAG αλλα παλευεται με λιγο υπομονη. Κατι αλλο που παρατηρησα κ αυτο ειναι τερμα ενοχλητικο ειναι σε καποια σημεια η εικονα αναβοσβηνει, π.χ. ειμαι σε εναν θαμνο κρυμμενος κ ξαφνικα αρχιζει η εικονα να αναβοσβηνει ασπρη. Μολις εφυγα απο το σημειο εκεινο δεν ειχα προβλημα. Αρα ειναι καποιο προβλημα με τα textures κ τα graphs υποθετω.

Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι τρομακτικα καλο με απιστευτη δραση!!! Οταν το παιξετε θα καταλαβετε τι εννοω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: θα ξαναπαιξω κατι σε στυλ COD ξανα? Ο Χ Ι ! ! ! Το game ειναι πολυ μπροστα κ ειμαι σιγουρος οτι πολλες εταιρειες θα κλαινε αυτη την στιγμη!

ΒΕΤΑ Overall: 10 (στα υποψιν δεν υπερβαλλω)
    Last edited by etnica12345; 28-09-2011 at 00:44.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

ΕΠΟΣ.

Οχι τόσο γι' αυτά που είδα χθες, (στο κάτω-κάτω ένα map και ένα mode ήταν και ΧΩΡΙΣ VEHICLES) όσο γι' αυτά που είμαι σίγουρος οτι θα δώ στην κανονική έκδοση.

Δεν έχω λόγια.

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

ρε παιδια ποτε βγαινει στο psn για τους απλους χρηστες ???

PSN ID
    D1m1s13

29/9 πρωτα ο Θεος

Name
    Δημήτρης

Για το loading θεμα των textures μην ανησυχειτε, απο οτι ακουγεται στην τελικη εκδοση το εχουν διορθωμενο το θεμα.

καλημερα!παω να κρυφτω καλα μη μου πεσει τιποτα στο κεφαλι....ο valkyre ειπε καλο για το bf3?????!!!!!χα χα χα

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Όταν τον δεις να λέει καλό λόγο για το Cod να ετοιμαστείς να μην ξαναφάς ψωμί στη ζωή σου (θα γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι της Ελλάδας ταυτόχρονα )

PSN ID
    D1m1s13

Ειχε δικιο ομως για τα textures.Χθες και μετα απο περιπου 6 ωρες στα τουνελ του μετρο γελαγα με τα μετρια(στην καλυτερη) γραφικα.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    καλημερα!παω να κρυφτω καλα μη μου πεσει τιποτα στο κεφαλι....ο valkyre ειπε καλο για το bf3?????!!!!!χα χα χα
    λολ ρε σεις ξεκολλατε, δεν εχω κατι με το παιχνιδι... ισα ισα που ειπα οτι ειναι το πρωτο shooter αυτου του ειδους που με ενδιαφερει και θα ηθελα να το δοκιμασω αν εχει καλο single player (καθοτι δεν παιζω μουλτι γενικα).

Δεν εχω κατι με το παιχνιδι, μισω το COD και κυριως την πρακτικη του COD οποτε μακαρι να παει καλα το BF3. Απλα δεν μου αρεσε που η DICE μας ελεγε ολα αυτα για τα γραφικα. Οκ το παιχνιδι δεν ειναι γραφικα, μην κολλατε λοιπον εκει, απλα εγω επειδη βλεπω την ποιοτητα στο PC και επειδη ξερω οτι το PS3 μπορει να βγαλει καλυτερα γραφικα με χαλασε αυτο. Σιγα τα ωα ομως! Ας εχει χορταστικο single player και θα το τιμησω κι εγω!

Bookmarks

Bookmarks