Η κινηση ειναι ομαλοτατη και δεν κοβεται ουτε κανει "σπασιματα" πουθενα
Η κινηση ειναι ομαλοτατη και δεν κοβεται ουτε κανει "σπασιματα" πουθενα
οποτε φταιει το βιντεο. μιλαμε μου κοπηκε το αιμα γιατι διαβασα σε ενα site οτι η εδοση σε ps3 ειναι παρα πολυ καλη με οχι τεραστιες διαφορες απο το pc και γενικα λιγα προβληματακια ειχε το xbox360 και οχι το ps3. ( χωρις να θελω να υποτιμησω την κονσολα της Microsoft)
http://sv.twitch.tv/jazzn
live stream apo beta se pc
Δεν ειναι μονο η κινηση στο βιντεο, μια χαρα ειναι αυτη... εγω αυτο που βλεπω σε αυτο το βιντεο ειναι αθλια textures, ανυπαρκτες σκιες... γενικα καμμια 10αρια κλασεις κατω (τεχνικα παντα) απο παιχνιδι του ειδους οπως ειναι το ΚΖ3. Και μην μου πειτε ειναι exclusive, γιατι οκ ας ηταν 5 κλασεις κατω οχι 10... και ας μην ελεγε η Dice οτι θα τριβουμε τα ματια μας απο το οπτικο αποτελεσμα.
Mε το BF δεν εχω τιποτα... ισα ισα μακαρι το παιχνιδι να σφαξει το COD! Δεν κανω καθολου πλακα...καιρος ειναι να φυγει απο την μεση αυτη η βλακεια.
Αν κατι με εχει χαλασει ειναι οι μουφες που ελεγε η DICE για τον τεχνικο τομεα στις κοσνολες. Ισως στο single να ειναι οντως κορυφαια τα πραγματα τεχνικα παντα.
epeksa ke ego thn beta, eftasa level 5
ta grafika se kapia simia ine poli kala me arketa kala textures ke fotismo, se kapia alla simia pali kapia textures ke skies den ine toso kales ke merikes fores etixe kapia textures na argisun na kanun load
kapia alla mikroprovlimata pu paratirisa itan dentra pu peftun na pernun mesa apo tixus i kapies fores otan ekane kapios reload mia sferothiki 'petuse' pano apo to oplo tu ke ton akolouthuse
episis merikes fores kolaei otan prospatho na pidikso pano apo kapio kagkelo i tixaraki ke ine poli spastiko ayto, episis to animation otan kanis knife kill merikes fores den dulevi sosta theli diorthoma
kata ta alla to gameplay ine poli kalo, kali prosthiki se sxesi me to bad company 2 to oti mporis na ksaplosis sto edafos (ke gia na min exun adiko pleonektima oi snipers me ayto ton tropo otan se exun ston stoxo mporis na dis to fos na antanakla ston fako apo makria ke etsi exis kapia pithanotita na antidrasis)
ta opla pu dokimasa exun kalo sxediasmo ke den niothis san na kratas neropistolo
to mono 'kako' tis beta ine oti den exi oximata gia na dume pos dulevun ke ayta alla ok den pirazi esto ke xoris oximata to map ine poli oreo
Μιλαω για PS3.
Λοιπον να πω κ την δικια μου αποψη κανωντας ενα break!
Στο συνολο παιζω 6 ωρες κ ειμαι level 17. Το παιχνιδι για μενα ειναι κατι το οποιο δεν εχω ξαναδει κ δεν εχω ξαναπαιξει κατι παρομοιο σε κονσολα. Αυτο με τα textures που ειπε ο φιλος στο παραπανω μηνυμα εχει δικιο. Καποιες φορες κολλαει, σε εμενα συγκεκριμενα κολλανε καποιες ενδειξεις του στυλ press square to pick up the weapon κ τετοια αλλα δε με χαλαει καθολου. Ειναι ΒΕΤΑ κ η ΒΕΤΑ πρεπει να εχει προβληματα ετσι ωστε να μην εχει το κανονικο game.
Τωρα παμε στα οπλα, προσωπικα ολα τα οπλα ειναι αψογα σχεδιασμενα κ κλωτσανε σαν μουλαρια! Προσπαθησα να παιξω με παρα πολλα red dots, reflex, agog (με αρκετα διαμετρηματα) κανενα δεν με βολεψε γιατι κλωτσαει πολυ! Παιζω μονο με ironsights.
Αυτο που γουσταρα παρα πολυ ηταν ενα ΑGOG sight το οποιο ειχε θερμικη καμερα! Βολευει παρα πολυ οταν εισαι κατω στο μετρο γιατι δεν βλεπεις τπτ!! Τελευταιο οπλο που πηρα ηταν το UMP 45 το οποιο ειναι απιστευτο! Λιγο ο ηχος του δεν ειναι καλος αλλα εχει τρελο POWER. Κατι αλλο που μου αρεσε κ ηταν αρκετα ρεαλιστικο ηταν το laser sight, το οποιο οταν καποιος σε στοχευει ειναι πραγματικα σαν να σου ριχνουν με λειζερ στα μουτρα.
tactical flashlight πολυ καλο γιατι δεν μπορεις να δεις τον αντιπαλο, επισης σε τυφλωνει κ σε πολυ μεγαλο βαθμο! Μοναδικες μαχες με τυπους που το φορανε! Παλευεις να βρεις σημαδι.
Που και που εχει αρκετο LAG αλλα παλευεται με λιγο υπομονη. Κατι αλλο που παρατηρησα κ αυτο ειναι τερμα ενοχλητικο ειναι σε καποια σημεια η εικονα αναβοσβηνει, π.χ. ειμαι σε εναν θαμνο κρυμμενος κ ξαφνικα αρχιζει η εικονα να αναβοσβηνει ασπρη. Μολις εφυγα απο το σημειο εκεινο δεν ειχα προβλημα. Αρα ειναι καποιο προβλημα με τα textures κ τα graphs υποθετω.
Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι τρομακτικα καλο με απιστευτη δραση!!! Οταν το παιξετε θα καταλαβετε τι εννοω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: θα ξαναπαιξω κατι σε στυλ COD ξανα? Ο Χ Ι ! ! ! Το game ειναι πολυ μπροστα κ ειμαι σιγουρος οτι πολλες εταιρειες θα κλαινε αυτη την στιγμη!
ΒΕΤΑ Overall: 10 (στα υποψιν δεν υπερβαλλω)![]()
ΕΠΟΣ.
Οχι τόσο γι' αυτά που είδα χθες, (στο κάτω-κάτω ένα map και ένα mode ήταν και ΧΩΡΙΣ VEHICLES) όσο γι' αυτά που είμαι σίγουρος οτι θα δώ στην κανονική έκδοση.
Δεν έχω λόγια.
ρε παιδια ποτε βγαινει στο psn για τους απλους χρηστες ???
Για το loading θεμα των textures μην ανησυχειτε, απο οτι ακουγεται στην τελικη εκδοση το εχουν διορθωμενο το θεμα.
καλημερα!παω να κρυφτω καλα μη μου πεσει τιποτα στο κεφαλι....ο valkyre ειπε καλο για το bf3?????!!!!!χα χα χα
Ειχε δικιο ομως για τα textures.Χθες και μετα απο περιπου 6 ωρες στα τουνελ του μετρο γελαγα με τα μετρια(στην καλυτερη) γραφικα.
λολ ρε σεις ξεκολλατε, δεν εχω κατι με το παιχνιδι... ισα ισα που ειπα οτι ειναι το πρωτο shooter αυτου του ειδους που με ενδιαφερει και θα ηθελα να το δοκιμασω αν εχει καλο single player (καθοτι δεν παιζω μουλτι γενικα).
Δεν εχω κατι με το παιχνιδι, μισω το COD και κυριως την πρακτικη του COD οποτε μακαρι να παει καλα το BF3. Απλα δεν μου αρεσε που η DICE μας ελεγε ολα αυτα για τα γραφικα. Οκ το παιχνιδι δεν ειναι γραφικα, μην κολλατε λοιπον εκει, απλα εγω επειδη βλεπω την ποιοτητα στο PC και επειδη ξερω οτι το PS3 μπορει να βγαλει καλυτερα γραφικα με χαλασε αυτο. Σιγα τα ωα ομως! Ας εχει χορταστικο single player και θα το τιμησω κι εγω!
Bookmarks