αυτα μου την δινουνε παντως. texture pack και λαλακιες. εμεις με τα ps3 κατουρησαμε στο πηγαδι δηλαδη. γιατι να μην το βαλουν και στο ps3?
αυτα μου την δινουνε παντως. texture pack και λαλακιες. εμεις με τα ps3 κατουρησαμε στο πηγαδι δηλαδη. γιατι να μην το βαλουν και στο ps3?
pios ipe oti to ps3 den exi ta hd-textures? apla sto xbox logo xorou sto dvd (to pexnidi kiklofori sto 360 se 2 dvd) prepi na kanis install sto skliro disko ke theli peripu 15gb kati tetio eno sto ps3 den xriazete toso megalo install epidi xorane ola se ena blu-ray (to ps3 theli mono 1-2 gb install)
εγω ξερω οτι αυτο γινεται διοτι δεν εχουνε ολα τα xbox σκληρο δισκο και η εγκατασταση θα ειναι προεραιτικη. τωρα οσων αφορα το install στο 360 θα ειναι γυρω στα 11 giga ενω στο PS3 περιπου στα 7giga
ise siguros giayto? kapu ixa di prin merikes meres to amerikaniko boxart gia to ps3 ke nomizo egrafe 2gb..
na ke to link: http://www.gamersmint.com/ps3-instal...eld-3-revealed
opos ke na xi to simantiko ine oti i ekdosi gia ps3 den isteri se kati apo aytin gia xbox (tulaxiston se periexomene ke features)
Λοιπόν μιας και περιμένω τα 229ΜΒ ας γράψω μερικές χρήσιμες πληροφορίες.
Στα Seven έχουν φτάσει οι κόπιες Battlefield 3,
υπάρχουν οι απλές εκδόσεις στα 60 ευρώ.
Οσοι όμως είχατε προπαραγγείλει υπάρχουν οι Limited εκδόσεις αυστηρά για όσους έκαναν preorder.
Μην περιμένετε να σας πάρουν τηλέφωνο, κάντε το εσείς.
Επίσεις πολύ σημαντικό, μέσα στο κουτάκι υπάρχει μόνο ο κωδικός για το online pass,
αυτός ο κωδικός όπως αναγραφει είναι και για το back to karkand.
Oι κωδικοί για το αποκλειστικά από τα Seven specact kit για το multiplayer έχουν φτάσει με fax.
Yπενθυμίστε να σας γράψουν πάνω στην απόδειξη τον κωδικό για να τον εξαργυρώσετε στο ps store.
Είναι ένα αρχειάκι 100 kb.
Αυτά προς το παρόν, περισσότερα όταν τελειώσει το update των 229ΜΒ.
γραψε εντυπωσεις αγοριναααα
απο seven με πηραν τηλ να παραλαβω κανω update και εγω
αντε ρε παιδια πειτε και σε μας τι λεει το παιχνιδακι;
Και εγω απο seven το παραγγειλα, αλλα πηγα το πρωι και τυπισσα δεν ηξερε τπτ. Θελω να ελπιζω οτι αυριο θα υπαρχει και στο seven της χιου, γιατι θα γινει πανικος
επαιξα λιγο στο pc...
δεν το πιστευω οτι παιζω τελικα σε αυτα τα trailer που βλεπαμε τοσο καιρο και χαζευαμε...
εξαιρετικα γραφικα... εξαιρετικη κινηση... εξαιρετικη μηχανη...
MUST BUY.-
the best things in life, arent things...
Εγω το πηρα το απογευμα απο σεβεν...
NBA 2K LIKE A BOSS!
κ λιγο on line ps3 multiplayer gameplay
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ruN0VWGnb1E"]BF3 Gameplay - Tehran Highway Rush Attackers - YouTube[/ame]
Υπάρχει ένας απίστευτος τύπος με psn id KaitouSai.
O τύπος είναι πρώτος στο leaderboards, έχει φτάσει level 28 με 18 ώρες ήδη online gameplay.
Πατάω λοιπόν πάνω του, μου βγάζει το προφίλ του και κάνω σύγκριση στα trophy μας.
Ο τύπος έχει το παιχνίδι από τις 22 του μηνός στις 6 η ώρα το πρωί.
Από τα trophies του φαίνεται ότι στις 22 στις 7 το πρωί έπαιζε και multiplayer εκτός από campaign.
Την ώρα δηλαδή που εμείς δεν ξέραμε πότε θα έρθει
κάποιοι λιώνανε ήδη.
Οσον αφορά τις εντυπώσεις μου από το gameplay
με βρίσκει αντίθετο στο ότι μετά από λίγο ανεβαίνει το health στο φουλ
είτε στον χαρακτήρα μας είτε στο όχημά μας.
Το battlefield είναι ωραίο γιατί στηρίζεται στην αλληλοβοήθεια.
Στο 3 απλά απομακρύνεσαι από το τουρλουμπούκι και γίνεσαι πλήρως καλά είτε εσύ είτε π.χ. το τανκ σου.
Δεν χρειάζεσαι δηλαδή ούτε φαρμακείο ούτε κάποιον μηχανικό.
Μονο στο νορμαλ αυτο οδυσσεα
NBA 2K LIKE A BOSS!
Λοιπον εχει αλλαξει λιγο το zoom οταν βαρας μεσα απο το αρμα , το θεμα με τα αεροπλανα το θεωρω τελειως αχρηστο , αυτο που με εντυπωσιασε ειναι η πιστα στο παζαρι με τους φωτισμους που εχει
Επαιζα χθες μεχρι τις 2 το πρωι και δεν ξεκολησα !! ωραια κινηση τα αρματα , το γεμισμα του αρματος εχει καποια καθυστερηση και καλα κανει .
Παιδια οποιος θελει ας με κανεις add να μπορουμε να παιζουμε και μαζι
exi hardcore mode opos to bad company 2? (opu den giatrevese apo monos su otan perasi ligi ora)
Bookmarks