Ακομα και το προβλημα του ηχου εχει σχεση με το lag.Σε πολυ lag καταστασεις εχεις frame drop και διακοπες στον ηχο προκειμενου ο server να στελνει τα απολυτως απαραιτητα
Aυτο με την βολη του αρματος οντως ειναι αστειο.Ειδικα σε normal
α μιλαμε και για νορμαλ...ακομα χειροτερα....ενταξει κρητικε μπορει οι λογοι σου να εχουν βαση αλλα αρχισε hardcore..τουλαχιστον θα σκοτωνεις πιο ευκολα
NBA 2K LIKE A BOSS!
εχω παιξει κ hardcore αλλα μου τι δινει που οι περισσοτεροι εχουν παρει ενα sniper εχουν καμπερωθει επειδει δεν υπαρχει follow cam κ βαρανε συνεχεια...conn-x παροχο κοντα 19 down κ 850 up...region παντα europe κ pink παντα 4 γραμμες
Φωτη κ οι 2 βολες πανω τους εσκασαν(στον ενα ειχα κατω απο 2 μετρα αποσταση κ στον αλλο κοντα στα 3)...τουλαχιστον αυτο εβλεπα στην τηλεοραση μου...
Last edited by Kkritikos; 21-06-2012 at 11:16.
γυρισε το και σε fast path αν δεν το εχεις ηδη κανει...αυτο με το hardcore και τα καμπερωματα ειναι δικαιολογία που την χρησιμοποιουν ολοι οσοι παιζουν νορμαλ..ειναι δηλαδη δικαιο καποιος απο ελικοπτερο η αεροπλανο να πεταει με το σελεκτ πατημενο και να σποταρει και να κανει πανικο απο ψηλα...
NBA 2K LIKE A BOSS!
δεν ειναι δικαιολογια ειναι πραγματικοτητα...οσο για το νορμαλ εμενα μου κανει ποιο δυσκολο=καλυτερο γιατι απλα πρεπει να ριξεις περισσοτερες=καλυτερο σημαδι για να πεσει ο αλλος.για το σποτινγκ ακομα ενα πραγμα που κανει το game ποιο δυσκολο.για τα αεποπλανα κ τα ελικοπτερα αυτο ειναι το μπατερφιλντ αλλιως θα παιζαμε cod
ε κατσε τοτε να πυροβολας ανρθωπους με αρμα και αν μην πεθαινουν...το ποσο δυσκολο ειναι το νορμαλ φαινεται απο την κλασικη δικαιολογια του οτι το hardcore εχει καμπερια και κρυβονται ενω το νορμαλ οχι..
NBA 2K LIKE A BOSS!
στο hardcore τα καμπερια ειναι περισσοτερα λογο της φυσης του mode no follow cam κ οι sniper πολλοι περισσοτεροι γιατι λογο της μεγαλητερης ζημιας που εχει η σφαιρα τις περισσοτερες φορες με μια βολη σε εχουν ριξει...οχι οτι στο νορμαλ δεν εχει καμπερια απλως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες απεναντι τους...γιατι το μονο που κοιτανε οι περισσοτεροι καμπερς ειναι το kill/death ratio κ δεν τους νοιαζει το objective ουτε η ομαδα
Aύριο (27 Ιουνίου) να μπούμε να πάρουμε καμμιά υπαλληλική ταυτότητα.
Premium Play Day - Play With DICE Developers!
http://battlelog.battlefield.com/bf3...4783734095744/
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος server που μαζεύεστε οι Έλληνες;
ΥΓ. Δεν είμαι...παικταράς.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο PC ειναι ελαχιστοι οι servers που γινεται rotation στους χαρτες?? Συνηθως ειναι μονο μια πιστα.... Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος?
Κατανταει βαρετο μετα απο λιγο...
Double XP για όλους στις 2-4 Ιουλίου
και για τους Premium μια βδομάδα ολόκληρη
από 2-8 Ιουλίου.
http://mp1st.com/2012/06/28/rumor-ba...r-all-players/
το πιασα και γω μετα απο καιρο και το λαγκ που εχει το παιχνιδι ειναι χειροτερο απο οταν το αφησα.πραγματικα ουτε να τρεξω δε μπορω ,ο χαρακτηρας μου τρεχει αλλα ειναι κολλημενος στο ιδιο σημειο αναποδο moonwalking κανονικα,ουτε οπλο δεν αλλαζει μερικες φορες,και ολα αυτα με τεσσερις γραμμες σημα.ελεος θελουν και να πληρωσουμε για να γινουμε premium
^ φιλαρακι τοτε η γραμμη σου εχει προβλημα...εμεις μια χαρα περπαταμε...
NBA 2K LIKE A BOSS!
μαλλον εχει προβλημα μονο με το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι στα αλλα παιζω μια χαρα.Επιπλεον εχω αλλαξει και παροχο απο τοτε που ξεκινησα να παιζω, και με τους δυο τα ιδια.και να προσθεσω οτι πλεον εχω και disconects κατι που δεν ειχα μεχρι τωρα,και ολα αυτα με τεσσερις αλλα και πεντε γραμμες ping.Θα το παιδεψω λιγο ακομα μπας και βρω καμια ακρη επειδη ειναι φανταστικο παιχνιδι οταν παιζει σωστα και βλεπουμε...
Close Quarters Strategy Guide for Premium users.
Available 03/07/2012
http://battlelog.battlefield.com/bf3...remium/guides/
Bookmarks