Page 98 of 117 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 2329

Thread: Battlefield 3

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

+rep Nickolas

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qNmKH9VTwqU"]BF 3 Bugs / Glitches / Fails [von FM09Freak1] - YouTube[/ame]
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=s0FnulTQ8cM"]DICE hates me - BF3 bugs/glitches - YouTube[/ame]
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=VfXbZ_9uCXQ"]bf3 sound problems - YouTube[/ame]
    μαλλον αλλο game παιζουμε....

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    τι απο αυτα που γραφω δεν εχεις συναντησει νικολα?
    -Lag συναντάω σε 1 από τα 10 παιχνιδια που παίζω και αν (εξαρτάται απο τι server παίζω)
    -Το πρόβλημα με τον ήχο το συναντάω και είναι και πολυ ενοχλητικό αλλά μου τυχαίνει πολυ αραιά (πχ εχθές έπαιξα κανα 2ωρο και δεν μου έτυχε καθόλου ή άλλες φορές δεν μου έχει τύχει ολόκληρο το σαββατοκύριακο αλλα υπάρχουν και φορές που μπορει να μου τύχει δυο ή περισσότερες φορές σε μια μέρα)
    -Σφαίρες να περνάνε μέσα απο ανθρώπους δεν έχω συναντήσει ποτέ εκτός αν μου κάτσει lag
    -Για τα gadgets του sniper δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις αλλα εγω δεν έχω συναντήσει τίποτα παρόμοιο με αυτο που περιγράφεις

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

εισαι hater οσο δεν παει...
    NBA 2K LIKE A BOSS!

μαλλον δεν μπορουμε να συναινοηθουμε...επειδη λεω τα προβληματα ειμαι hater?μηπως σας πληρωνει η ea????
    nikola λεω για το spawn beacon κ το t-ugs οπου μου εχει τυχει πολλες φορες να τα βρισκω να τα πυροβολαω απο το μισο μετρο κ να μην σπανε γιατι απλα αλλου τα βλεπω κ αλλου ειναι...
    οποτε για να καταλαβω τα προβληματα που εχω στο game τα εχετε κ εσεις αλλα εγω ειμαι ο υπερβολικος κ ο hater
    τελως παντων ο καθενας μπορει να καταλαβαινει οτι κ οπως το θελει...

κ ενα βιντεακι για τις σφαιρες που λεγαμε...
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=2NNTYcdXPSg&feature=related"]Man approves of bullets. - BF3 BUG - YouTube[/ame]
    Last edited by Kkritikos; 13-06-2012 at 18:01.

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

nikola λεω για το spawn beacon κ το t-ugs οπου μου εχει τυχει πολλες φορες να τα βρισκω να τα πυροβολαω απο το μισο μετρο κ να μην σπανε γιατι απλα αλλου τα βλεπω κ αλλου ειναι...
    οποτε για να καταλαβω τα προβληματα που εχω στο game τα εχετε κ εσεις αλλα εγω ειμαι ο υπερβολικος κ ο hater

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2NNTYcdXPSg&feature=related"]Man approves of bullets. - BF3 BUG - YouTube[/ame]
    Όχι δεν μου έχει τύχει ποτε κάτι παρόμοιο με τα spawn beacon εμένα προσωπικα και δεν έχω καννενα λόγο να το κρύψω
    Το θέμα είναι οτι εσυ περιγράφεις ένα κατεστραμμένο παιχνίδι ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό απο τα προβλήματα που περιγράφεις είναι θέμα lag που συναντάει κάποιος μία στο τόσο.
    Το παιχνίδι δεν είναι τέλειο αλίμονο και έχει bugs όπως όλα τα παιχνιδια αλλα bugs δεν συναντάμε συνέχεια εκτως αν πετύχει κάποιος lag που πολλές φορές δεν είναι και θέμα του παιχνιδιού ενώ οταν κάποιος διαβάσει τα σχόλια σου θα νομίζει πως οποτε παει να παίξει θα βλέπει μόνο προβλήματα

παιδια αυτα τα προβληματα υπαρχουν στο ps3 σε single-player/campaing η μονο στο multiplayer???

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by PanaVee View Post
    παιδια αυτα τα προβληματα υπαρχουν στο ps3 σε single-player/campaing η μονο στο multiplayer???
    Στο single εγω δεν παρατήρησα καννενα bug.
    Στο multi υπάρχουν τα παραπάνω bug αλλα τίποτα game braking

PSN ID
    three_brothers1

μαλλον δεν μπορουμε να συναινοηθουμε...επειδη λεω τα προβληματα ειμαι hater?μηπως σας πληρωνει η ea????

αυτο δεν ειναι bug αλλα lag...
    NBA 2K LIKE A BOSS!

οταν εχεις ορεξη παιζεις την πιστα που σου αρεσει ο server τρεχει σχετικα καλα
    http://battlelog.battlefield.com/bf3...7/4/266239547/

Moderator odytsak's Avatar

Kαλή φάση το διήμερο double xp ειδικά με domination Close Quarters,
    Coloner 21 την Παρασκευή, Colonel 26 την Κυριακή.

Οσοι είμαστε Premium μας χρωστάει η Dice
    ένα αποκλειστικό διήμερο double xp μέσα στον Ιούνιο.

Aνακοινώθηκε πριν από λίγο στο battlelog,
    αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/6) αποκλειστικό double xp weekend μόνο για τους premium.

Last weekend, we ran a massively popular Battlefield 3™ Double XP event. This weekend, we are happy to offer all Battlefield 3™ Premium members their first of many exclusive Double XP events!
    Join the fun this weekend. If you're a Premium member, you'll earn double XP Saturday and Sunday.

This means that everyone who is a Premium member will get double XP the entire upcoming weekend. Like before, this is valid across all maps and modes, as long as you play on ranked servers. The full details are listed below, so check out the exact timings and mark your calendars for a full weekend of faster ranking-up.
    Premium exclusive Double XP event June 23-24
    Who: Exclusive to Premium members only
    Formats: All
    Servers: Any ranked
    Game modes: Any
    Maps: Any (Base game, Back to Karkand, and Close Quarters)
    What: Double everything
    When: See table below
    PDT timings (Los Angeles)
    Event starts Saturday 23, 07:01
    Event ends Monday 25, 06:59
    Full time schedule
    Double XP event timings
    Click the link above for full reference of the starting time in a number of cities (this time converter does not support one minute intervals, so is four minutes off)
    Or you could just look at this handy list for starting times in a number of great cities around the world. The event ends after 48 hours.
    Event start times
    Los Angeles – June 23 – 00:01:00
    Stockholm – June 23 – 09:01:00
    Paris – June 23 – 09:01:00
    New York – June 23 – 03:01:00
    Tokyo – June 23 – 16:01:00
    Moscow – June 23 – 11:01:00

http://battlelog.battlefield.com/bf3...4783443354624/

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Χθες επαιζα στο Single Player και πυροβολουσα εναν τυπα, ο οποιος μαλλον ειχε βαρεσει ενεσεις απο μεθαμφεταμινες ή ήταν Undead, και συνεχιζε να ερχεται κατα πανω μου σαν να μην του ειχα ριξει ουτε μια σφαιρα!

Μετα απο μια αποσταση -ας πουμε 50 μετρων- και εναν γεμιστηρα ολοκληρο επανω του, με σκοτωσε.......lol!

Περιεργο bug και στο SP κιολας δεν το περιμενα

αχχχχχχ τι μας κανεις τωρα....

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by freak View Post
    Χθες επαιζα στο Single Player και πυροβολουσα εναν τυπα, ο οποιος μαλλον ειχε βαρεσει ενεσεις απο μεθαμφεταμινες ή ήταν Undead, και συνεχιζε να ερχεται κατα πανω μου σαν να μην του ειχα ριξει ουτε μια σφαιρα!

Μετα απο μια αποσταση -ας πουμε 50 μετρων- και εναν γεμιστηρα ολοκληρο επανω του, με σκοτωσε.......lol!

Περιεργο bug και στο SP κιολας δεν το περιμενα
    με το τελευταιο patch μπηκε ως guest star ο steven seagal...μπορει να τον πετυχεις οπου να ναι...ετυχε να ησουν εσυ...αυριο ισως εγω...
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

Εγω λεω οτι καναμε την τρίχα τριχία.Σε λιγο θα συζηταμε και για σφαιρες που δεν σκοτωνουν και lag στην εισαγωγη του παιχνιδιου

το παιχνιδι ειναι ο ορισμος του bag κ του lag(οσο το γουσταρω τοσο με ξενερωνει) για να παιξεις ενα σωστο game πρεπει να εχεις υψηλο μεσο εκει πανω ψηλα...παω να αναψω μερικα κερια μπας και...οσογια την εισαγωγη του παιχνιδιου μη λεμε κ πολλα γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που κολλαει στο loading πριν καν ξεκινησει το παιχνιδι...ενω βεβαια περισσοτερες οι φορες που φριζαρει η οθονη στο multi
    Last edited by Kkritikos; 19-06-2012 at 23:28.

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

θα συμφωνησω και εγω με τον Kritikos
    Εχει σοβαρο προβλημα στο on line
    Αν το δει κανεις σε σχεση με το killzone 3 που εχω , το οποιο παιζει αψογα , αυτο με πεταει συχνα εξω και εχει συχνα lag

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει
    Για αυτο δεν εχω παρει το premium πακετο

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλα δεν παιζει και αψογα το killzone 3...το παρατησα (πολλα παιδια βασικα) τελευταια λογω lag.
    Βασικα παιδια δεν υπαρχει online παιχνιδι που να παιζει αψογα.Τουλαχιστον στην Ελλαδα με τις γραμμες που εχουμε.Παντα υπαρχουν καποιες μερες που σερνεται και καποιες αλλες που απλα παιζει αξιοπρεπως το οποιοδηποτε game.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Για τους μη premium χρήστες...
    Από σήμερα υπάρχει στο ps store το Close Quarters στα 15 ευρώ.

Bookmarks

Bookmarks