το θεμα ειναι οτι στο android market υπηρχε ενα unofficial το οποιο ειχε και chat.και αν το official δεν εχει chat ειναι αχρηστο...τα στατιστικα σου τα βλεπεις και απο το bf3stats.com η απο τον broswer του κινητου
το θεμα ειναι οτι στο android market υπηρχε ενα unofficial το οποιο ειχε και chat.και αν το official δεν εχει chat ειναι αχρηστο...τα στατιστικα σου τα βλεπεις και απο το bf3stats.com η απο τον broswer του κινητου
NBA 2K LIKE A BOSS!
Εγω δεν βρισκω τοσο απαραιτητο το chat παντως.Ενα μυνημα το αφηνεις και στο battlefeed και ο αλλος σου απανταει
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες! Ξέρει κανείς γιατι δεν μπορώ να συνδεθώ για online game? Εχω συνδεθεί κανονικά στο psn και η σύνδεσή μου είναι ok αλλα όταν πατάω στο multiplayer μου βγάζει "failed to connect to EA online. please try again"
Οι servers ειναι down αυτη την στιγμη.Μολις ειδα την ανακοινωση.Λενε αλλα 40-45 λεπτα ακομα
Last edited by d1m1s13; 23-04-2012 at 12:53.
ναι γιατι τελευταια το lag πηγαινε σε αλλο τοπο..μιλαμε σε μια φαση βλεπαμε ολοι τα παντα αορατα στην damavand..
NBA 2K LIKE A BOSS!
Χθές το βράδυ γιατί δεν υπήρχε ψυχή στο server ?
@george13gr oh, yes...
ΟΚ, δεν το είχα καταλάβει πως δουλεύει έτσι, πάντως εμένα είναι η πρώτη μου προτίμηση μόνο αν απελπιστώ από αναμονή συνδέομαι αλλού (ή αν τρέχει τα εξτρά που δεν έχω).
επισης μου εστειλαν κατι ακυροι μηνυμα στο psn και μου λεγανε πως εχει πολυ λαγκ ο σερβερ...εννοειτε πως τους ειπα πως δεν τον διαλεξα εγω τον σερβερ..
NBA 2K LIKE A BOSS!
Λες να νομίζουν μερικοί ότι τον έχεις και σπίτι σου;![]()
![]()
![]()
Bookmarks