έτοιμα όλα η server σιγά σιγά αυξάνονται
και μπαίνει και κόσμος
μην μου λες τετοια και θα μπω στην κονσολα να σπρωξω το ιντερνετ
NBA 2K LIKE A BOSS!
Σταμάτα να τους δικαιολογείς ρε 3. Ο πατέρας σου δουλεύει στη DICE?
δύσκολα τα πράματα
με πολύ ζόρι τρώγεται ο άλλος τώρα
2 όπλα που δουλεύω και πριν θερίζανε το M416 και το FAMAS τώρα είναι δύσκολα τα πράματα
και καλά το FAMAS το καταλαβαίνω ήτανε τούμπανο το όπλο αλλα το M416 περίεργο
από την άλλη βλέπω τι με τρώνε για πλακα με κάτι AS VAL kai M16A3
για να δούμε τι θα δούμε γιατί για αρχή τα είδα σκούρα τα πράματα
Ναι ισχύει.. Αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που θα το κάνουν..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
ρε παιδες αυτο μετα το update ζηταει να ξανακατεβασει το Back to Karkand και παει πολυ αργα.
ειληκρινα δεν ξερω εαν ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ αυτο το παιχνιδι...θα προσπαθησω να κανω υπομονη μηπως κ στρωσουν οι servers τις επομενες μερες...υπαρχουν πολλες στιγμες που νομιζω οτι παιζω με ασφαιρα....το καλο ειναι οτι εριξαν τις καραμπινες αρκετα...αλλα ακομα σχεδον 6 μηνες απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου ειναι μαλλον πολυ δυσκολο για τους developers να βαλουν τα ατομα της squad στην ιδια ομαδα...πρεπει παλι να ψαχνομαστε με τα switch team κ τα invites....
Last edited by Kkritikos; 27-03-2012 at 17:48.
Παιδευόμουν επί βδομάδες να πάρω ΕΝΑ suppression assist ribbon για να πλατινάρω το παιχνίδι
και σήμερα πήρα δύο στο μισάωρο.
Μετά το σημερινό update το ribbon το δίνει στα 4 suppression assists (ήταν στα 7 πριν),
λογικό νούμερο για πίστες όπως η Operation Metro και η Grand Bazzar.
Eπίσης το Νemesis medal το δίνει στα 30 ribbons αντί για 50 που ήταν πριν.
Oι αυτόματες καραμπίνες με frag δεν σκοτώνουν πλέον ούτε κουνούπι,
δοκίμασα να παίξω λιγάκι αλλά δεν σταύρωσα kill (που λέει ο λόγος).
Χαρακτηριστικά ήταν σε κάποια φάση ένας πισώπλατα, αδειάζει πάνω μου το usas,
χαμός, εκρήξεις παντού, εκκωφαντικός θόρυβος από τα ηχεία, θόλωσε η οθόνη
αλλά η ζωή μου ήταν ακόμη στο 31%,
γυρίζω, του ρίχνω μια ριπή με το G3 και πάρτον κάτω.![]()
geia sas, prin dyo meres agorasa to paixnidi kai borw na pw oti einai to kalitero sto eidos tou pou exw paiksi, anyway den 8a grapsw poso kalo einai to game auto to kseroun kai oi petres, ta grafika se kapies pistes einai apisteuta se kapies alles ligotero kala alla paramenoun se ypsilo epipedo. Exw pexei to game kai se pc kamia wra alla den 8elw na sigrinw..
telos panton ekana to post gia na rwtiso kapia pragmata kai an boreite na me voi8isete, einai ligo xazes h erwtisis alla eimai asxetos epi tou 8ematos..
loipon gia na bw sto origin prepei na dimiourgiso ena account apo pc ? h bainw me to account tou ps3 mou ?
gia na bw se kapia ellhniki omada px diavasa oti kapia paidia apo to forum edw exete omada, ti prepei na kanw ?
kai giati rixnete toso kraximo ?exw diavasi to thread kai 7/10 post lene kati kako
exei tosa problimata? den exw paratirisi kati idietero ektos tou oti pou kolai sthn arxi sto loading alla mallon ftei to ps3 mou.
ενταξει αν παιζεις νορμαλ λογικο να μην μπορεις να σκοτωσεις ευκολα..επισης αρκετα πρωην δυνατα οπλα εχουν πεσει λιγο...δωσε το λιγο χρονο και μην εισαι τοσο αρνητικος καθε φορα που το βαζεις στο ps3..αν δεν σε καλυπτει πλεον μην το παιζεις.παρακολουθω τι γραφεις ακριβως μετα τα patch και μου προκαλεις ριγη troll.χωρις παραξηγηση και χωρις ιχνος επιθεσης η δωσε μια ευκαιρια και παιξε hardcore η πουλησε το η κρεμασε το στο μπαλκονι να διωχνει τα περιστερια.![]()
NBA 2K LIKE A BOSS!
οι rushακιδες που γουσταρουν hardcore φασεις μπορουν να μπουν στον ελληνικο σερβερ που ανοιξαμε με φιλους
"pure rush hardcore server (GR)" λεγετε
NBA 2K LIKE A BOSS!
Ενδιαφέρον ακούγεται και θα σας τιμήσωμεν αλλά ελπίζω να μην έχετε μαζευτεί σε μια ομάδα όλοι οι έμπειροι και βαράτε εμάς τους νουμπάδες...
βαλε filter hardcore και θα τον βρεις..η κανε τον αναζητηση.εγω και αλλοι 3-4 ειμαστε admin οποτε δεν εχεις φοβο κικ
NBA 2K LIKE A BOSS!
Bookmarks