σημερα λενε οτι θα βγει το πατσακι...
βγηκε..το δοκιμασε κανενας με παρεα..?
NBA 2K LIKE A BOSS!
Ναι.
Καμία σχέση με πριν. Η συνομιλία με 4 άτομα ήταν σχεδόν άψογη. Λίγο delay αλλά πεντακάθαρες οι φωνές...
Σώπα.. Μπράβο..! Πραγματικά δεν περίμενα να το φτιάξουν ποτέ..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
τεμπελογιαννε delay εχει σε ΟΛΑ τα games.αν θες τελεια αμεσότητα βαζεις skype. οπως και κανεις-ετε![]()
NBA 2K LIKE A BOSS!
εγώ είναι τώρα 2-3 μέρες που αντιμετωπίζω το έχεις πρόβλημα και νομίζω ότι είναι επίθεση.
όταν βάζω να παίξω και σε φάσεις που κερδίζουμε, ξαφνικά με πετάει έξω και από το PSN και από το GAME και στο ESET μου βγάζει αυτό το μήνυμα " Detected ARP cache poisoning attack" και είναι η IP του PS3 ότι επιτέθηκε το router μου σε αυτή την IP
έχει κανεις παρατηρήσει κάτι παρόμοιο
απότι είδα στην λίστα με το score τους πολύ ψιλά τους πετάξανε έχω που ήτανε λογικά σκαλισμένα λέτε να αρχίσανε καμια επίθεση σε όλους
αν ηταν κατι θα σε πετουσε μονο απο το παιχνιδι..τι δουλεια εχει το psn?επισης μπορει ενα antivirus να σου ριξει το ιντερνετ?
NBA 2K LIKE A BOSS!
Μπορεί να λύθηκε το VoIP αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν βλέπω να λύνεται
και δεν είναι άλλο από τις αποσυνδέσεις.
Ειμαστε χθες με τον D1m1s13, τους έχει πάρει όλους παραμάζωμα
και τα m-coms πέφτουν το ένα μετά το άλλο με χαρακτηριστική ευκολία,
έχει πάνω από 6 χιλιάδες πόντους όταν εγώ, οι συμπαίκτες αλλά και οι αντίπαλοι
έχουμε μόλις και μετά βίας 2-3 χιλιάδες πόντους ο καθένας μας,
στο τέλος μένει ένα τελευταίο m-com, με τρώνε και πάω να κάνω πάνω του respawn αλλά δεν τον βλέπω,
πατάω select να δω και βλέπω δεν υπάρχει πλέον στο παιχνίδι
και καπάκι μου έρχεται μήνυμα στο psn ''με πέταξε''.
Χάσαμε τελικά το round για ένα τελευταίο m-com αφού βγήκε ο κορυφαίος
και ο D1m1s13 συν τοις άλλοις έχασε ένα σίγουρο MVP ribbon
μιας και είχε διπλάσια και βάλε διαφορά πόντων από τον δεύτερο.
Δυστυχώς όποιος ασχοληθεί με το BF3 θα πρέπει να συμβιβαστεί με τις συχνές αποσυνδέσεις.
Το lag του server χθες εσπαγε καρυδια στο match με τον Odytsak.Δυστυχως με πεταξε στο 89' και δεν προλαβαμε να κερδισουμε τους αμπαλους () .Μπηκα μετα σε european hardcore server και επαιξα χωρις ιδιαιτερα προβληματα.Οδυσσεα κανε κανα join πανω μου το απογευμα να το δοκιμασουμε γιατι εχω μια μικρη υποψια οτι οι hc servers υποφερουν λιγοτερο
NBA 2K LIKE A BOSS!
ρε παιδια mute τελικα μπορουμε να κανουμε?
Spoiler!
Χαίρετε, μια ερώτηση καθώς σκέφτομαι να το τσιμπήσω το παιχνίδι απόψε (και δεν προλαβαίνω να διαβάσω τις 79 σελίδες του θέματος). Οι online servers είναι κοινοί τόσο για τις κονσόλες όσο και για τα pc; Π.χ. θα μπορώ να παίζω από το ps3 με φιλαράκι μου που παίζει από το pc;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν έχει γίνει αυτή η ερώτηση στο παρελθόν.
Γιωργαρε κανε join πάνω μου να παίξουμε μαζί την επόμενη φορά. Τώρα που έφτιαξε το VoIP θα τα πούμε άνετα...
Tα ευτράπελα του BF3,
ξέμεινα από σφαίρες οπότε βλέπω στο minimap ότι υπάρχει κοντά μου support,
πάω μπροστά του και αρχίζω να χοροπηδάω,
τίποτα αυτός, καμπερωμένος και μ'έχει γραμμένο κανονικά,
κάθομαι μπροστά του να μην έχει οπτικό πεδίο,
τίποτα πάλι, σηκώνεται και πάει λίγο πιο δίπλα,
του πετάω medikit μπας και πάρει χαμπάρι και μου πετάξει πυρομαχικά,
τίποτα πάλι, στον κόσμο του αυτός,
ξανακάθομαι μπροστά του (τι άλλο να κάνω? χαχαχα)
οπότε σηκώνεται και φεύγει και καμπερώνεται λίγο πιο δίπλα,
βλέπω στο minimap κι άλλον support, πάω και σ'αυτόν,
ξανά μανά όλα πάλι από την αρχή,
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!.
Στην Operation Metro,
έρχομαι αντιμέτωπος στα 5 μέτρα με αντίπαλο,
αλληλοσκοτωνόμαστε
και από την killcam βλέπω τους συμπαίκτες μου,
όλοι assault,
να περνάνε από πάνω μου και να μη με κάνει ούτε ένας revive,
λέω θα έτυχε δεν θα με είδαν,
την δεύτερη φορά λέω ίσως να μη μπορούσαν,
την τρίτη φορά έκανα quit.
Είμαι σίγουρος ότι ειδικά το πρώτο με τα πυρομαχικά θα έχει τύχει στους περισσότερους.
Bookmarks