Εγώ παίδες θα συμφωνήσω με τον cocous..¶ψογο παιχνίδι με φοβερά γραφικά, πάρα πολύ καλό σε σχέση με την beta, φοβερό το multi(μέχρι και dedicated servers βάλανε στις κονσόλες οι Θεοί!!) και γενικά τέλειο..Εγώ το μόνο αρνητικό που είδα ήταν μερικά τεχνικά προβληματάκια στο campaign όπως π.χ κάτι χαλασμένα terrains στην πίστα και έτσι..Είναι MUST BUY παίδες...Καμία υπερβολή..
το 50αρικο εχει γινει πολυτιμο σε βαθμο αηδιας για αυτο πρεπει να μετραμε τα λογια και τις κριτικες μετα απο gameplay 2 ωρων.δεν το λεω για καποιον φιλο συγκεκριμενα απο εδω αλλα για μελλοντικη χρηση.κατι σαν υπενθυμιση.με αυτα και με αυτα βεβαια με εχετε ψησει αλλα θα αφησω λιγο ακομα το hype της πρωτης εβδομαδας να περασει και να δουμε αν θα στειλω 1 καφε νομισμα απο τα 14 του μισθου μου στην dice![]()
[gt]723255[/gt]
ποσο μπροστα ειναι?
re paidia skeftomai na agoraso to game aksizei?? den lew an aksizei san game pou einai profanes alla an aksizei sto ps3 ka8os to pc den to sikoni mallon
exw kai to cod black ops sto ps3 eitan poly kalo game kai to xeirismo ton sini8izeis omws meta apo kapious mhnes den to ksanaagixa
ti lete;
Ώρες και στιγμές το campaign είναι μεγαλειώδες! Δεν ξέρω πως είναι στο PS3 αλλά στο PC τα γραφικά του σου ρίχνουν το σαγόνι στο πάτωμα!
Spoiler!
se ena kalo pc i diafora ine arketa esthiti me kalitero to pc sigura (den ime ke poli sigouros alla kapou diavaza oti stis konsoles to pexnidi ine analogo me ta low settings se ena pc sta grafika)
Bookmarks