paidia th wra 8a boroume na to katevasoume? se kamia wra? h prepei na perimenoume mexri apogeuma
paidia th wra 8a boroume na to katevasoume? se kamia wra? h prepei na perimenoume mexri apogeuma
Το early access παντως ανοιξε στην Ευρωπη 27/9 περιπου στις 12.30 το μεσημερι
sto us store δεν 8α το βαλουν σε λιγο ??? i
μωλις αρχισα να κατεβαζω την beta..
ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
παιδια απο τις 11 εχει βγει στο ελληνικο...καντε το search βεβαια..
NBA 2K LIKE A BOSS!
από πάνω είστε ρε πστη μου;
όπως και νά 'χει, μία πίστα, ένα mode χωρίς οχήματα θα καταντήσει βαρετό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Οσονούπω θα ξαναγυρίσουμε στο αγαπημένο μας resistance![]()
το κατεβάζω κ εγώ......(πιο πολύ για τέστινγκ του engine αφού δεν παίζω μπαμ-μπουμ παιχνίδια)........
δεν χρειάζεται search πλέον, μπορείτε να το βρείτε στο ελληνικό Store, στο εικονίδιο "new this week", είναι το πρώτο - πρώτο εικονίδιο.
Enjoy.
(και πάει σφαίρα το download, 1173MB συνολικά, σε 10 λεπτά περίπου κι έχω κατεβάσει τα 660ΜΒ / 55%)
H ταχύτητα φαντάζομαι και απ'ότι βλέπω και στα βίντεο είναι cod style ε;;;;
Και μενα αυτο με παραξενευει ρε συ.Πολυ σφαιρα πανε ολα στο gameplay....τοβαλα και γω να κατεβαινει...Μετα απο το killzone 3 που το κανανε πιο γρηγορο τωρα και σε αυτο το ιδιο??για να δουμε....
Satan has left his killing floor
PS4
Το περίεργο είναι ότι έβαλα τώρα να δω κανένα βίντεο από το MW3 για να κάνω σύγκριση και μου φαίνεται πιο αργό από το BF3.![]()
Ρε κοπέλια τι πιξελιασμα ειναι αυτό στη beta?? δακρυσα μιλαμε.Εχω να παιξω τετοιο παιχνιδι σε γραφικά πολλα χρονια...απο gameplay δεν καταλαβα και πολλα, δεν ειχα φιλους να παιξω με στρατηγικη αλλα ο τεχνικος τομεας ειναι για γελια...σορρυ.
PS4
Εμενα παντως μου αρεσε πολυ ειναι παρα πολυ καλο και τα γραφικα του πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο (γνωμη μου)
Ναι ειναι χαλια αλλα ελπιζω οτι ειναι μια λιγο light εκδοση για να ειναι downloadable μεσω psn και οτι οπως λενε και στο official forum προκειτε για ενα release που φτιαχτηκε μηνες πριν για να παρουσιαστει στις διαφορες εκθεσεις.Στο τελικο release θα δουμε τα κανονικα γραφικα
Κοιτα τελευταιο παιχνιδι που εχω παιξει multiplatform fps ηταν το modern warfare 2.Δεν ειχε και τα φοβερα γραφικά αλλά δεν ηταν πιξελιασμενο.Για το online μιλαω παντα.Γενικοτερα τωρα αν ανταγωνισμος θεωρειται το killzone 2/killzone 3 στο online ηταν τα γραφικά ΕΠΙΚΑ, σχεδον οπως και στο single-player τους.Δεν πολυ παιζω fps online για να πω οτι υποστηριζω καποιο παιχνιδι συγκεκριμενο να ξεκαθαρισω.Παλια στo pc επαιζα.
Α και το battlefield 2 επαιξα περυσι , εμενα τα γραφικα του μου αρεσαν περισσοτερο απο το 3...τι να σου πω.Και μεσα στο μετρο μου φανηκαν αισχος (οχι απλα καλα, ουτε ειχαν προβληματα, αισχος σκετο) αλλα και εκει απεξω στο παρκακι με το ποταμακι να ειναι μια ψευτια , με δεντρα ναναβοσβηνουν, με πιξελιασμα !Τι να πω!Δεν το πιστευα μεχρι πριν κανα μισαωρακι που το επαιξα για 5' και πηγα να στραβωθω!
Μακαρι να τα εχουν φτιαξει στην τελικη εκδοση γιατι τα videakia απο το single player ηταν σουπερ (μερα με τη νυκτα με της beta).
PS4
Aρα τελικα δεν ημουν και τοσο παραλογος οταν τα ελεγα μηνες πριν που με κραζατε...
Η Dice εκανε πολυ κακη δουλεια στον τεχνικο τομεα και στο port του παιχνιδιου στις κονσολες... και παλι καλα να λετε γιατι η εκδοση PS3 ειναι καλυτερη απο αυτην του 360 που απο οτι φαινεται ειναι πιο θολη....
αλλα τι να λεει αυτο, αφου τα παιχνιδια εχουν μετρια γραφικα στην καλυτερη των περιπτωσεων...μονη ελπιδα μενει η τελικη εκδοση και το τι θα μπορει να ειναι διαφορετικο.
ΥΓ: Παντα οταν ακουω απο εταιρειες βαρυγδουπες δηλωσεις εκνευριζομαι και γι αυτο τις περναω απο κοσκινο. Γιατι να βγαινεις να κανεις τετοιες δηλωσεις και να το παιζεις τοσο μα τοσο αισιοδοξος και υπερανω, τοτε τα ζηταει ο κωλος σου να φας ξεψυρισμα απο εμενα. Γιατι δεν μπορεις να μου λες κατι τετοιο οταν εχω ενα Killzone 3 ενα Uncharted 2 ενα Gears 3 και πληθος αλλων εντυπωσιακων multiplatform παιχνιδιων... Καλυτερα να αφηνεις την δουλεια σου να μιλαει και να μην σχολιαζεις, οπως κανουν αλλες εταιρειες...
Last edited by Valkyre; 29-09-2011 at 14:25.
και εγω πιστευα εξ αρχης οτι ειναι πολ hype για το τιποτα...ειλικρινα.αυτο ομως που ειδα σημερα δεν το περιμενα.ειναι χειροτερο απο οτι περιμενα.καπου παραλιγο να παρασυρθω απο το hype αλλα η λογικη πρυτανευσε και ειπα να περιμενω.θα παιξω λιγο ακομα beta και στο 360 να δω διαφορες και μετα στο release θα δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος επειδη μια ζωη τα ιδια ακουω με τα demo οταν βγενουν χαλια...το προιον δεν ειναι ετοιμο,ηταν μηνες πριν το ντεμο κλπ.οψομεθα
ασχετα με το θεμα με τα γραφικα που δεν ειναι αυτο που με απασχολει εμενα τοσο νομιζω οτι το παιχνιδι μου φανηκε καπως μονοτονο κ κουραστικο αλλα επαιζα κ μονος μου θα μου πεις...αλλιως τι να πω , εχω συνηθησει την δραση του CoD.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ PLATINUM ΛΕΜΕ
νομιζω οτι καπως ετσι ηταν και το bad company 2 στη beta και τελικα βελτιωθηκε πολυ, και νομιζω εκτος αν πια κανω τοσο μεγαλο λαθος οτι το build απο το single player που ειδα στην εκθεση ειχε καλυτερα γραφικα.
Το παιχνιδι εχει τα φοντα να ειναι το καλυτερο fps ever κατα την γνωμη μου αν βελτιωσει λιγο τα γραφικα (λογικα θα γινει),χαμηλωσουν ενα κλικ την ταχυτητα και μειωσουν λιγο το autoaim που ειναι σε σημειο να φαινετε, δηλαδη το οπλο σου κινητε μονο του οταν περναν απο μπροστα σου εχθροι ,επισησ εχει και ενα θεμα με τον ηχο σε μερικες περιπτωσεις.
Οσοι εχουν παιξει και αλλες beta απο battlefield ξερουν οτι πολλα απο αυτα τα προβληματα υπηρχαν και σε beta του παρελθοντος και στο τελικο βελτιωθηκαν, το παιχνιδι σε πολλα πραγματα ειναι σοκαριστικα καλο...
Bookmarks