1 BD στο ps3, 2 DVD στο 360.
Και για να μην ξεχνιόμαστε σαν bonus θα πάρουμε μαζί και το Battlefield 1943.
οχι απλα το bluray προσφερει περισσοτερο χωρο. Δεν νομιζω 360 και PS3 να εχουν τρομερες διαφορες σε τεχνικο επιπεδο. Ιδιες θα ειναι, απλα δινουν ενα "δωρακι" στους χρηστες PS3.
Και στο Xbox και στο PS3 ειναι δωρο αυτο;
Μηπως στο Xbox το εχουν χωρισει στο πρωτο δισκακι το singe player και στο δευτερο το multi;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
αυτο λενε και στο ign μηπως χωριστει το multi με το single.Επισης τα βιντεακια που βγηκαν απο κονσολα δειχνανε το ps3...και δεν νομιζω να σας χαλασαν καθολου τα γραφικα!
αν ισχυουν τα παρακατω λογια τοτε βαδιζουμε καλα.
«Αν ξεκλειδώσετε κάθε όπλο, κάθε gadget και κάθε έξτρα κάθε όπλου, υπολογίστε ότι θα σας πάρει κοντά 100 ώρες», έγραψε στο Twitter του ο Alan Kertz, senior gameplay designer του τίτλου. Αν πάλι είστε από τους τύπους που απλά «διεκπεραιώνουν» την campaign, τότε αυτή θα σας πάρει κάνα δωδεκάωρο. Για το Battlefield 3 μιλάμε βέβαια, υπάρχει και το multiplayer. Δεν σας φοβόμαστε…
Ωπα ωπα... μισο λεπτο... δωδεκαωρο??
Εμεις ακουγαμε μεχρι τωρα για 5αωρο...η Dice δεν ελεγε προτιμαμε 5 ωρες καλου single απο 12 ωρες βαρετου?
Αν καταφεραν να κανουν 12 ωρες συναρπαστικου single player τοτε θα ειναι το πρωτο μεγαλο μπραβο που θα πω εγω! Το παιχνιδι μπορει ακομα να με κερδισει αν γινει αυτο και αν δω μια βελτιωση στον τεχνικο τομεα. Πανω απο ολα ομως αν το campaign ειναι 12 χορταστικες ωρες τοτε το σκεφτομαι!![]()
^^ party pooper!![]()
Βασικά το campaign του BC2 δεν με συγκίνησε καθόλου, αλλά αυτό εδώ νομίζω δεν θα έχει καμία σχέση με τους χαρακτήρες (οι οποίοι δεν ήταν και άσχημοι), το στόρι και τον γενικό σχεδιασμό του προηγούμενου τίτλου. Το BF3 είναι ανεξάρτητος μάλλον, θα αφορά μοντέρνο μεν πόλεμο και αυτό αλλά το κόβω πιο σοβαρό και βαρύ από τον ανάλαφρο και αστείο έως ένα βαθμό χαρακτήρα των BC. Κάποια στιγμή να υποθέσω, επειδή έχουμε κάποια εκκρεμότητα από το BC2, θα βγει και κάποιο BC3 άραγε; Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος θα έλεγα και ψήνομαι άσχημα, ειδικά όσο ακούω για μεγάλο campaign, αν και στο BC2 πέρασα περισσότερο χρόνο online παρά όσο ξόδεψα με τα βίας να το τερματίσω (ξεπετάξω ουσιαστικά) και στις δύο κονσόλες.
Σιγουρη αγορα για το online και μονο... Προσφατα επαιξα το 2 online και μου αρεσε πολυ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt_Pk"]Battlefield 3 Guillotine Gameplay Teaser - YouTube[/ame]
.
παντως αγορινες το παιχνιδι ειναι το κατι αλλο απο τεχνικης αποψης. απλα εχω παραπονο που υποβιβαζουν τοσο τις κονσολες και πιστευω για εμπορικους λογους και οχι την λεγομενη καραμελα οτι δεν εχουν την τεχνολογια να ανταπεξελθουν στο συγκεκριμενο παιχνιδι.εγω πιστευω οτι τα PS3 και XBOX360 μπορουνε να το τρεξουν εξισου καλα με το PC χωρις μεγαλες διαφορες.
Εξισου καλα σιγουρα οχι, μιας και η διαφορα δυναμικου με τα PC ειναι μεγαλα. Αξιοπρεπεστατα ομως ναι μπορουν να το τρεξουν και σιγουρα καλυτερα απο οτι μας ειχαν δειξει μεχρι τωρα. Βεβαια υπαρχει χρονος για βελτιωση...μπορει να φτιαξουν τα πραγματα...!
ετσι αλλα οχι και χαοτικη διαφορα; μην ξεχναμε παιχνιδια οπως METAL GEAR SOLID και UNCHARTED τεχνικα σκιζουνε και ειναι PS3
Bookmarks