Page 108 of 117 FirstFirst ... 85898104105106107108109110111112 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 2329

Thread: Battlefield 3

Senior Member MoNtOyA's Avatar
    PSN ID
    Felmist

Γρηγορη ερωτηση αξιζει να παρω το premium?εκανα την μλκια και εδωσα ενα 50αρη για το απλο παιχνιδι αντι να δωσω αλλα 20 και να παρω τη premium edition.Αξιζει το premium dlc αλλα 50 ευρο?

Advanced Member zapee995's Avatar
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Ναι αξίζει. Αν σκεφτείς ότι εχει και τα 5 dlc και κάποια αλλά πραγματάκια (camo και τέτοια), είναι καλή αγορά.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Ps3: Zapee9950
    Xbox360: Zapee995

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Ναι αλλά φίλε δυστυχώς θα έχεις δώσει δίπλα λεφτά.... Δεν σε συμφέρει και τόσο.... Αλλά τι να κάνεις τώρα..

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    NBA 2K LIKE A BOSS!

καλησπέρα, είμαι νέος στο forum ,και έχω ακριβός αυτό το πρόβλημα στο πσ3 μου > [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Nk4wVaqnudA"]Rock and a hard place. (Xbox) where is the stinger?)) - YouTube[/ame] . μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? το έχει κάνει και σε κανέναν άλον ?

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

Αν και δεν το έχω το παιχνίδι,αν αφήσεις τους άλλους να πάνε αυτοί πρώτοι στο σημείο,πάλι στο βγάζει?
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

δυστηχος δεν γίνετε αυτό που λες

Quote Originally Posted by MoNtOyA View Post
    Γρηγορη ερωτηση αξιζει να παρω το premium?εκανα την μλκια και εδωσα ενα 50αρη για το απλο παιχνιδι αντι να δωσω αλλα 20 και να παρω τη premium edition.Αξιζει το premium dlc αλλα 50 ευρο?
    Υπάρχει βέβαια και κόλπο. Αν έχεις κάποιον φίλο που να θέλει να αγοράσει και αυτός το battlefield premium αγοράστε το μαζί δίνοντας 25 ευρώ ο καθένας. Ύστερα το κατεβάζει ένας από τους 2 σας στο playstation του μέσω του playstation store. Στη συνέχεια φτιάχνει όποιος από τους 2 σας το κατέβασε πρώτος, ένα δεύτερο λογαριασμό (account) στο δεύτερο playstation και μέσω των στοιχείων του κατεβάζει και σε αυτήν την κονσόλα το battlefield premium. Με λίγα λόγια μοιράζεστε τα λεφτά και ταυτόχρονα έχετε και οι 2 σας το παιχνίδι στην κονσόλα σας.

Moderator odytsak's Avatar

Battlefield 3: End Game delivers some of the most high-speed warfare to date across four vast maps.
    Race through enemy lines using the new dirt bike, bringing speed and agility to the Battlefield,
    or fight back aerial assaults with new lightweight AA vehicles.
    Coordinate lightning fast attacks and defenses in the return of the classic Capture The Flag game mode.
    In the skies, the new dropship introduces the ability to turn the tide with rapid deployment air drops of troop transports.

Key Features

• Four new maps designed for high speed combat and action
    • Three new vehicles including the fast and agile dirt bikes
    • New dropship provides support to ground troops with vehicle drop capabilities
    • Return of the classic Capture The Flag game mode
    http://www.battlefield.com/battlefield3/1/end-game

Δράση με μηχανές στο καινούριο teaser για το επερχόμενο End Game DLC,
    στο τέλος φαίνεται το καινούριο mode capture the flag.

[youtube]yEKEIVDNEas[/youtube]

edit:
    Quote Originally Posted by Evolution View Post
    καλησπέρα, είμαι νέος στο forum ,και έχω ακριβός αυτό το πρόβλημα στο πσ3 μου > . μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? το έχει κάνει και σε κανέναν άλον ?
    Kάνε το update 1.08 που βγήκε χθες
    μεγέθους 11ΜΒ και θα λυθεί το πρόβλημα.

Single player fix rolling out
    Fixes:
    * SDTV input lag
    * Game breaking SP bug in mission 10 (picking up the Stinger)
    http://battlelog.battlefield.com/bf3...4789470390175/
    Last edited by odytsak; 22-12-2012 at 09:51.

Cool Member artant's Avatar
    PSN ID
    artant

Αξίζει το παιχνιδάκι να το πάρω τώρα τς γιορτές; ¨η να πάω στο call of duty;

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Quote Originally Posted by artant View Post
    Χαχα, γελαω (οχι ειρωνικα ομως ) με την ερωτηση σου..
    Το B3 ειναι μακραν πιο μπροστα σε ολους τους τομεις και για να καταλαβεις, ξερω ατομα πορωμενα με τη σειρα COD, που παραδεχονται οτι το Β3 και ειδικα η premium εκδοση τα σπαει. Οχι οτι το COD δεν ειναι καλο εεε?
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Έχω και τα δύο. Το COD απευθύνεται σε παιδάκια... (αν είσαι, παρ' το με κλειστά μάτια!).

και εγω εχω και τα 2 και θα σου προτεινα cod λογω του οτι ειναι πιο διασκεδαστικο και εθιστικο για τους εξης λογους. μπορει το Β3 να ειναι καλυτερο, αλλα το cod σε εθιζει και δεν μπορεις να ξεκολλησεις.
    τα γραφικα του Β3 ειναι παρα πολυ καλα, αλλα τα cod τρεχουν σε 60FPS πραγμα που το κανει πολυ smooth.
    επισης στο Β3 χρειαζεσαι μια τακτικη, να εισαι ομαδικος ωστε να μπορεσεις να κερδισεις ενω το cod βασιζεται κυριως στις ατομικες ικανοτητες του καθενος.
    η πιο σημαντικη διαφορα για μενα ειναι οτι το cod εχει μικρα maps και ετσι παιρνεις γρηγορα τα kills ενω στο Β3 πρεπει να περιμενεις ωστε να μπορεσεις να σκοτωσεις.

τωρα απο αποψη campaign πιστευω οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα.

PSN ID
    artant

δεν ειμαι hardcore παικτης, na παω για την απλη η πρενιουμ εκδοση???

Aν σ'ενδιαφέρει το multiplayer πάρε την premium έκδοση που κοστίζει γύρω στα 55 ευρώ.
    Αν πάρεις την απλή έκδοση (και σου αρέσει φυσικά το παιχνίδι) θα χρειαστεί μετά να δώσεις 50 ευρώ στο psn.

PSN ID
    artant

Κυρίως για το online θα το πάρω. Είχα τα πρώτα δυο της σειράς , κα μέρες που ειναι νοσταλγησα το παιχνίδι. Λίγο ακριβό όμως ρε παίδες

Using Tapatalk

αν το θες χωρις τα dlc πακετα, τοτε παρε αυτο: http://www.gamesclub.gr/product.php?productid=3802

αν ομως θες και τα 4 DLC πακετα, αλλα και αλλα in game features, τοτε παρε αυτο:
    http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6031607

εγω παντως θα επαιρνα την premium εκδοση,γιατι το premium αποκλειστικα κανει 50 ευρω....

Cool Member TAMTAKOS's Avatar
    PSN ID
    oGeros_Tou_Moria

Quote Originally Posted by Xx_TommyKiller_xX View Post
    και εγω εχω και τα 2 και θα σου προτεινα cod λογω του οτι ειναι πιο διασκεδαστικο και εθιστικο για τους εξης λογους. μπορει το Β3 να ειναι καλυτερο, αλλα το cod σε εθιζει και δεν μπορεις να ξεκολλησεις.
    τα γραφικα του Β3 ειναι παρα πολυ καλα, αλλα τα cod τρεχουν σε 60FPS πραγμα που το κανει πολυ smooth.
    επισης στο Β3 χρειαζεσαι μια τακτικη, να εισαι ομαδικος ωστε να μπορεσεις να κερδισεις ενω το cod βασιζεται κυριως στις ατομικες ικανοτητες του καθενος.
    η πιο σημαντικη διαφορα για μενα ειναι οτι το cod εχει μικρα maps και ετσι παιρνεις γρηγορα τα kills ενω στο Β3 πρεπει να περιμενεις ωστε να μπορεσεις να σκοτωσεις.

τωρα απο αποψη campaign πιστευω οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα.
    Εμένα πάντως μου φαίνετε ότι δεν έχεις παίξει κανένα απ τα δύο! Ποιο σε εθίζει και ποιο είναι σμουθ ? το cod ? το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? Με το μπαρδών αλλά επειδή έχω χαραμίσει πολλές ώρες στο cod bo1 και 2 ,στο medalofhonor wf και στο bf3 ,το bf3 δεν έχει ανταγωνισμό …άσε που θα χαλάσεις και το χειριστήριο με το cod(μόνιμα πατημένο speed) αν δε σου κάψει το ps3…

Senior Member MoNtOyA's Avatar
    PSN ID
    Felmist

Quote Originally Posted by artant View Post
    Φίλε μου και εγώ "fanboy" του cod ήμουν και αντί για το black ops 2 πείρα bf3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος,είναι διαφορετικό και προσωπικά καλύτερο από cod που έχει καταντήσει βαρετό

Στάλθηκε από το SK17i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Quote Originally Posted by TAMTAKOS View Post
    Εμένα πάντως μου φαίνετε ότι δεν έχεις παίξει κανένα απ τα δύο! Ποιο σε εθίζει και ποιο είναι σμουθ ? το cod ? το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? Με το μπαρδών αλλά επειδή έχω χαραμίσει πολλές ώρες στο cod bo1 και 2 ,στο medalofhonor wf και στο bf3 ,το bf3 δεν έχει ανταγωνισμό …άσε που θα χαλάσεις και το χειριστήριο με το cod(μόνιμα πατημένο speed) αν δε σου κάψει το ps3…
    φιλε ειναι η προσωπικη μου αποψη. αυτο με το μοχλο παντως σωστο! γιατι ηδη χαλασα εναν σε πιο παλιο cod Ομως...:O δεν το φανταστηκα ποτε ομως οτι θα ηταν απο το cod
    λεγοντας πιο smooth εννοω επισης και το γεγονος της ανταποκρισης..δηλαδη οταν γυρνας την καμερα με το ''R'' το cod ανταποκρινεται καλυτερα σε σχεση με το bf3 ¨)

Bookmarks

Bookmarks