Page 20 of 109 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Δεν έχει πληρώσει η Σόνυ την Square!?!?!?!?!?! Πες μου ότι κάνεις πλάκα!!!!! Αν δεν ήταν η Σόνυ θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη, είναι Videogames History 101!!!

Επίσης, οι σοβαρές εταιρείες πάνε με βάση πρόγραμμα και μελέτη. Πόσα από τα πίομ πίομ 12χρονα του 360 θα αγοράσουν FF? Όσοι αγόρασαν BD και LO μήπως?

Cool Member Sasori's Avatar
    PSN ID
    Thyristor

Quote Originally Posted by TopGunZ View Post
    Ναι, η Σόνυ φταίει, όχι όσοι μυριστήκανε χρήμα... Ρόκσταρ? Τσίμπησε το 50άρικο. Σκουέρ?
    Ναι, μάλιστα φίλε, η Sony φταίει. Αντί να σκορπάει τα "50άρικα" που λες στις εταιρίες παραγωγής ταινιών για την προώθηση του Blu-ray, ας τα έσκαγε στους developers για να κρατήσουν τις αποκλειστικότητες. Εγώ είμαι gamer και δε με ενδιαφέρει αν λάδωσε η τάδε εταιρία την άλλη. Με ενδιαφέρει να παίξω το FF μου στο PS3 για να δικαιολογήσω την αγορά του.

Και θα το ξαναπώ, όταν η Sony πάλευε με νύχια και με δόντια για την επικράτηση του Blu-ray γράφοντας στ' αρ..... της εμάς τους gamers, η microsoft πάλευε να πάρει τους devs με το μέρος της. Εγώ προσωπικά ήθελα κονσόλα για παιχνίδια, όχι media center. Δεν τρολλάρω αλλά κάποτε πρέπει να πούμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη.
    Last edited by Sasori; 15-07-2008 at 16:09.

PSN ID: Thyristor

PSN ID
    ModusAm

Έχεις δίκιο, να παλεύει μια εταιρεία να κρατηθεί το DVD είναι ότι καλύτερο για μας τους gamer. Ουάου! Είχα μια ιδέα! Μακάρι μια εταιρεία να βρεθεί να φέρει πίσω το cartridge!!!

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

μα η σονυ δε πάλευε να φέρει το μπλου για την ανάγκη εξέλιξης της ανθρωπότητας,για την τσέπη της το έκανε

PSN ID
    Thyristor

Έχεις δίκιο, να παλεύει μια εταιρεία να κρατηθεί το DVD είναι ότι καλύτερο για μας τους gamer. Ουάου! Είχα μια ιδέα! Μακάρι μια εταιρεία να βρεθεί να φέρει πίσω το cartridge!!!

Ε ωραία ρε TopGunz... ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ blu-ray. Ευχαριστημένος?????

Κυρίες και κύριοι καλωσήρθατε στην εποχή της Microsoft στο χώρο των παιχνιδιών....άντε και το επόμενο FF θα είναι FPS...
    η αλήθεια είναι και εγώ ότι περίμενα το ΧΒΟΧ να μας πήξει στα FPS και σας φαν των RPG είχα ξενερώσει, αλλά αυτήν την στιγμή αν θες να παίξεις RPG το ΧΒΟΧ είναι μονόδρομος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Αυτο ειναι ολιγον αστειο....

Δηλαδη εσυ μου λες οτι αν -οι μισοι σου λεω εγω- απο αυτους ασχολιοντουσαν με 4 διαφορετικα hardware, ασχολιονταν ΜΟΝΟ με ενα θα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο το παιχνιδι.Δεν θα ειχε τιποτα εξτρα?
    θα προσπαθήσω να το εξηγήσω άλλη μία τελευταία φορά γιατί πρέπει να μιλάω γιαπωνέζικα, δεν εξηγείτε αλλιώς.Ξεχάστε το Alone in the dark που ανέφερα, τυχαίο παράδειγμα multiplatform είναι λέμε.Το ίδιο ισχύει με ΟΛΑ τα Multiplatforms, είτε είναι παιχνιδάρες είτε φόλες.Η κατασκευή των παιχνιδιών δεν είναι οικοδομή Valkyre όπου αν έχουμε και πιο πολλά εργατικά χέρια θα κουβαλήσουμε τα τούβλα πιο γρήγορα. Σε μια εταιρεία ο Valkyre πχ ασχολείτε με το PS3, ο Baphomet με το PS2, ο Slay με το ΧΒΟΧ κ.ο.κ.Αν δεν υπήρχε ανάπτυξη για το PS2 ενός παιχνιδιού, ο Baphomet θα πήγαινε να δουλέψει για την ανάπτυξη ενός άλλου τίτλου για το PS2 γιατί εκεί ειδικεύεται, δεν θα πάει να βοηθήσει τον Slay για να κάνει καλύτερη δουλειά

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Δεν έχει πληρώσει η Σόνυ την Square!?!?!?!?!?! Πες μου ότι κάνεις πλάκα!!!!! Αν δεν ήταν η Σόνυ θα είχαν εξαφανιστεί από το χάρτη, είναι Videogames History 101!!!

Επίσης, οι σοβαρές εταιρείες πάνε με βάση πρόγραμμα και μελέτη. Πόσα από τα πίομ πίομ 12χρονα του 360 θα αγοράσουν FF? Όσοι αγόρασαν BD και LO μήπως?
    Δεν μας ενδιαφέρει τι είχε κάνει στο παρελθόν, εδώ μιλάμε για το παρόν. Αν ήταν απαραίτητο για να παραμείνει η αποκλειστικότητα ας το ξανάκαναν, δικός τους πρόβλημα αν δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους και δεν μπορούσαν να τα βρουν αλλιώς.

Και δεν νομίζω Xbox να έχουν μονάχα τα 12χρονα. Άσε που αυτήν την στιγμή μια μεγάλη ομάδα από gamers που ακόμα δεν έχουν αγοράσει HD κονσόλα, έχουν έναν λόγο παραπάνω να προτιμήσουν το 360 αντί του PS3.

PSN ID
    Thyristor

Για κοιτάξτε μήπως και η Polyphony μπει σε πειρασμούς από αυτά τα νέα... Κάτι έλεγαν παλιότερα για μεταφορά του GT και στα PC. Γιατί λοιπόν όχι και στο Xbox??

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by baphomet View Post
    θα προσπαθήσω να εξηγήσω άλλη μία τελευταία φορά γιατί πρέπει να μιλάω γιαπωνέζικα, δεν εξηγείτε αλλιώς.Ξεχάστε το Alone in the dark που ανέφερα, τυχαίο παράδειγμα multiplatform είναι λέμε.Το ίδιο ισχύει με ΟΛΑ τα Multiplatforms, είτε είναι παιχνιδάρες είτε φόλες.Η κατασκευή των παιχνιδιών δεν είναι οικοδομή Valkyre όπου αν έχουμε και πιο πολλά εργατικά χέρια θα κουβαλήσουμε τα τούβλα πιο γρήγορα. Σε μια εταιρεία ο Valkyre πχ ασχολείτε με το PS3, ο Baphomet με το PS2, ο Slay με το ΧΒΟΧ κ.ο.κ.Αν δεν υπήρχε ανάπτυξη για το PS2 ενός παιχνιδιού, ο Baphomet θα πήγαινε να δουλέψει για την ανάπτυξη ενός άλλου τίτλου για το PS2 γιατί εκεί ειδικεύεται, δεν θα πάει να βοηθήσει τον Slay για να κάνει καλύτερη δουλειά
    To Bold δεν ξερω εαν το λες ειρωνικα , ελπιζω πως οχι.

Εφοσον ισχυει αυτο που λες , οτι δηλαδη ο Valkyre θα ασχολειται παντα με PS3 coding και ο Baphomet παντα με PS2 coding , εξηγησε μου , πως γινεται ο Νομουρα να εχει μεταθεσει ατομα απο την αναπτυξη πρωτα του FFXIIIVersus και μετα του FFXIII για να ολοκληρωσει την δουλεια μιας ταινιας , του Final Fantasy VII : advent children complete....

και προσεξε ... μιλαμε για ταινια , ουτε καν game...

PSN ID
    pictorino13pao

το ps2 πουλάει ακόμα σαν τρελό με βάση την ηλικία του.είναι πάρα πολλοί αυτοί που παίζουν ακόμα με το 2 επειδή τους φαίνεται ακριβή(και είναι)η επένδυση ps3+hd tv,όλοι αυτοί παιχνίδια σαν το ff13,το mgs και άλλες μεγάλες αποκλειστικότητες περιμένουν..ή καλύτερα..περίμεναν,αυτοί θα βρουν αλλού πορτοκαλιές

PSN ID
    Thyristor

Όσο αναφορά για το παρελθόν και ότι αν η Sony δεν υπήρχε θα εξαφανίζονταν από το χάρτη, είναι εντελώς άκυρο σαν επιχείρημα. Και ο Tesla αν δεν υπήρχε, τώρα θα άναβες κεράκια για να πας τουαλέτα το βράδυ. Ο Tesla όμως πέθανε και πάμε γι' άλλα...

PSN ID
    pictorino13pao

γιατό όχι και η polyphony??όταν κάνεις μία επένδυση γιατί να μην έχεις 40εκ πιθανούς αγοραστές και να έχεις 15;;

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Παιδια περιμενετε λιγο να δουμε τι θα γινει. Βλεπω μεγαλη πικρια και δεν λεει.

Για παιχνιδια μιλαμε αλλωστε. Παιχνιδια.

Δωστε λιγο χρονο (θα μου πεις ποσο ακομα) και ισως τα πραγματα αλλαξουν. Εγω ειμαι ακομα αισιοδοξος. Δεν ειδα κατι τοσο κακο που να με κανει να πιστευω οτι παει αυτο ηταν. Διαβαζοντας τα ποστ αυτο το συμπερασμα βγαινει.

Ξερω οτι μερικα παιδια απο εδω δεν τους αρεσε αυτο, προσωπικα δεν τρελλαθηκα κιολας με το νεο, δεν μου αρεσε ουτε εμενα δηλαδη. Αλλα τι να κανεις οταν ''money talks and bullshit walks'' (οταν μιλανε τα λεφτα η μαλ**ια παει περιπατο).

Εγω περιμενω και την επομενη χρονια για το ps3. Ολοκληρη την χρονια. Απο εκει και περα θα μιλαω. Προσωπικα παντα.

Φιλικα, γιατι βλεπω οτι τα αιματα αναβουν.

PSN ID
    ModusAm

Δε μιλάω για όλους (κι εγώ έχω 360), αλλά για την πλειονότητα.

Νομίζω ότι όλοι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ξαφνικά η MS έγινε η καλή? Επειδή ξεπουλιούνται μερικές εταιρείες? Και συγνώμη αλλά για μένα που μεγάλωσα με βιντεοπαιχνίδια είνα σημαντικό το μηχάνημα. Αν είναι να παίζω ΦΦ στο τσίρκο μεντράνο που είναι σα μηχάνημα το 360 άστο καλύτερα. Όταν η Σόνυ βοηθούσε τα διάφορα στούντιο και όταν μερικοί γινόντουσαν άνθρωποι από το κοινό της ήταν καλά! Τώρα όμως επειδή είναι μπροστά το 360 (και ενώ χάνει έδαφος!) ξαφνικά εμείς είμαστε λαλάκες!

Καλά, το άλλο ανέκδοτο με τα λάθη της Σόνυ δε...Ναι έκανε λάθος για το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος. Όλοι λέγανε τι να το κάνουμε το media center αλλά παραπονιόντουσαν που το PS3 δεν είχε chat, msg, φαξ, τυλέτυπο και δεν ξέρω γω τι άλλη μπαρούφα... Ήταν ακριβό το PS3, όταν είχε μια high end λύση στο drive, πολύ πιο αξιόπιστο hardware και πολλές περισσότερες λύσεις και features πυ το φέρνανε στα ίσα με το 360! Και ναι, έκανε λάθος για το πόσο κοντόφθαλμες είναι μερικές εταιρείες. Δυστυχώς η γενιά gamers που ανέθρεψε το PS, αυτή του πρωτότυπου gameplay και της τεχνικής τελειότητας, αντικαθίσταται από τη γενιά της MS...πίομ πίομ, multiplatform πατσαβούρια, μικρά campaigns έναντι της φόλας του multiplayer και hardware της κακιάς ώρας...

Αυτόν τον κόσμο σας τον χαρίζω...

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To Bold δεν ξερω εαν το λες ειρωνικα , ελπιζω πως οχι.

Εφοσον ισχυει αυτο που λες , οτι δηλαδη ο Valkyre θα ασχολειται παντα με PS3 coding και ο Baphomet παντα με PS2 coding , εξηγησε μου , πως γινεται ο Νομουρα να εχει μεταθεσει ατομα απο την αναπτυξη πρωτα του FFXIIIVersus και μετα του FFXIII για να ολοκληρωσει την δουλεια μιας ταινιας , του Final Fantasy VII : advent children complete....

και προσεξε ... μιλαμε για ταινια , ουτε καν game...
    όχι δεν το λέω ειρωνικά, απλά εξήγησα ότι το Alone ήταν παράδειγμα απλό και συνεχίστηκαν κάποια ποστ να λένε πόσο μούφα είναι

καταρχήν αυτό που αναφέρεις μπορεί να είναι μαι εξαίρεση που το κάνει η SE και δεν το γνωρίζω.Σε όλες τις εταιρείες που βγάζουν multiplatform αν δεις κάποια credits ή κάποιο "making of" θα δεις πως υπάρχουν διαφορετικές ομάδες ανάπτυξης του τίτλου που όλες εργάζονται για την ΕΑ ή την Activision πχ αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.Δεν σημαίνει ότι κάποιος που εργάζεται πάνω στο coding του PS2 είναι άσχετος με τα άλλα codings και ότι μόλις σταματήσουν να βγαίνουν για την συγκεκριμένη πλατφόρμα παιχνίδια θα μείνει στον δρόμο.Απλά εξειδικεύεται εκεί και οι μεγάλες εταιρίες υποτίθεται ότι έχουν όσο προσωπικό χρειάζεται για να μην κάνουν υποχωρήσεις αφού θα έχουν άτομα να εργάζονται και για άλλες πλατφόρμες.

Τέλος όπως ξαναείπα πιο πάνω, συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τις αποκλειστικότητες. Θέλω να βλέπω Χ αριθμό τίτλων μόνο στο ΧΒΟΧ και Ψ αριθμό τίτλων μόνο στο PS3. Τα exclusives είναι που κάνουν την κάθε κονσόλα μοναδική και αγαπητή στον κόσμο

PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Παιδια περιμενετε λιγο να δουμε τι θα γινει. Βλεπω μεγαλη πικρια και δεν λεει.

Για παιχνιδια μιλαμε αλλωστε. Παιχνιδια.

Δωστε λιγο χρονο (θα μου πεις ποσο ακομα) και ισως τα πραγματα αλλαξουν. Εγω ειμαι ακομα αισιοδοξος. Δεν ειδα κατι τοσο κακο που να με κανει να πιστευω οτι παει αυτο ηταν. Διαβαζοντας τα ποστ αυτο το συμπερασμα βγαινει.

Ξερω οτι μερικα παιδια απο εδω δεν τους αρεσε αυτο, προσωπικα δεν τρελλαθηκα κιολας με το νεο, δεν μου αρεσε ουτε εμενα δηλαδη. Αλλα τι να κανεις οταν ''money talks and bullshit walks'' (οταν μιλανε τα λεφτα η μαλ**ια παει περιπατο).

Εγω περιμενω και την επομενη χρονια για το ps3. Ολοκληρη την χρονια. Απο εκει και περα θα μιλαω. Προσωπικα παντα.

Φιλικα, γιατι βλεπω οτι τα αιματα αναβουν.
    εδώ και 2 χρόνια αυτό ακούω

PSN ID
    pictorino13pao

Δε μιλάω για όλους (κι εγώ έχω 360), αλλά για την πλειονότητα.

Νομίζω ότι όλοι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ξαφνικά η MS έγινε η καλή? Επειδή ξεπουλιούνται μερικές εταιρείες? Και συγνώμη αλλά για μένα που μεγάλωσα με βιντεοπαιχνίδια είνα σημαντικό το μηχάνημα. Αν είναι να παίζω ΦΦ στο τσίρκο μεντράνο που είναι σα μηχάνημα το 360 άστο καλύτερα. Όταν η Σόνυ βοηθούσε τα διάφορα στούντιο και όταν μερικοί γινόντουσαν άνθρωποι από το κοινό της ήταν καλά! Τώρα όμως επειδή είναι μπροστά το 360 (και ενώ χάνει έδαφος!) ξαφνικά εμείς είμαστε λαλάκες!

Καλά, το άλλο ανέκδοτο με τα λάθη της Σόνυ δε...Ναι έκανε λάθος για το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος. Όλοι λέγανε τι να το κάνουμε το media center αλλά παραπονιόντουσαν που το PS3 δεν είχε chat, msg, φαξ, τυλέτυπο και δεν ξέρω γω τι άλλη μπαρούφα... Ήταν ακριβό το PS3, όταν είχε μια high end λύση στο drive, πολύ πιο αξιόπιστο hardware και πολλές περισσότερες λύσεις και features πυ το φέρνανε στα ίσα με το 360! Και ναι, έκανε λάθος για το πόσο κοντόφθαλμες είναι μερικές εταιρείες. Δυστυχώς η γενιά gamers που ανέθρεψε το PS, αυτή του πρωτότυπου gameplay και της τεχνικής τελειότητας, αντικαθίσταται από τη γενιά της MS...πίομ πίομ, multiplatform πατσαβούρια, μικρά campaigns έναντι της φόλας του multiplayer και hardware της κακιάς ώρας...

Αυτόν τον κόσμο σας τον χαρίζω...
    μα το ζήτημα δεν είναι πόσο καλός ή κακός είναι κάποιος στο χώρο!!συμφέροντα (και μάλιστα τεράστια παίζονται)

PSN ID
    ModusAm

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    γιατό όχι και η polyphony??όταν κάνεις μία επένδυση γιατί να μην έχεις 40εκ πιθανούς αγοραστές και να έχεις 15;;
    Γιατί αν δεν επενδύσεις σε συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ αλλά αβέρτα κουβέρτα σε όποιον υπάρχει το έχασες το παιχνίδι. Άντε το πρώτο θα πουλήσει στα 360 τρολς μόνο και μόνο για να την πουν στους PSάκηδες....το δεύτερο? Οι 360 δεν θα τους νοιάζει και οι PS θα έχουνε ξενερώσει...

Όταν μια εταιρεία αφήνει το κυρίαρχό της κοινό που αυτό είναι οι PS users με τα FF # & Kingdom Hearts και βγάζει 987009876878962394 παιχνίδια για κάθε κονσόλα, μόνο και μόνο επειδή έχει install base, μην περιμένετε πολλά. Βλακεία της Σόνυ τότε που τους ξελάσπωσε που δεν τους πήρε το franchise...

:1appl::1appl::1appl::1appl::1appl::1appl::1appl:: 1appl::1appl:Topgunz+10000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000

PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    το ps2 πουλάει ακόμα σαν τρελό με βάση την ηλικία του.είναι πάρα πολλοί αυτοί που παίζουν ακόμα με το 2 επειδή τους φαίνεται ακριβή(και είναι)η επένδυση ps3+hd tv,όλοι αυτοί παιχνίδια σαν το ff13,το mgs και άλλες μεγάλες αποκλειστικότητες περιμένουν..ή καλύτερα..περίμεναν,αυτοί θα βρουν αλλού πορτοκαλιές
    Γιατί αν δεν επενδύσεις σε συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ αλλά αβέρτα κουβέρτα σε όποιον υπάρχει το έχασες το παιχνίδι. Άντε το πρώτο θα πουλήσει στα 360 τρολς μόνο και μόνο για να την πουν στους PSάκηδες....το δεύτερο? Οι 360 δεν θα τους νοιάζει και οι PS θα έχουνε ξενερώσει...

Όταν μια εταιρεία αφήνει το κυρίαρχό της κοινό που αυτό είναι οι PS users με τα FF # & Kingdom Hearts και βγάζει 987009876878962394 παιχνίδια για κάθε κονσόλα, μόνο και μόνο επειδή έχει install base, μην περιμένετε πολλά. Βλακεία της Σόνυ τότε που τους ξελάσπωσε που δεν τους πήρε το franchise...
    το παραπάνω το έγραψα με τη λογική ότι σίγουρα θα πουλήσει και στο 360,πολλοί από αυτούς που αγοράζουν το 360 κόσμος της sony είναι..!!τους συμφέρι πιο πολύ το 360, σ΄γουρα θα έχουν στην αρχή ''πρόβλημα''γιατί δεν θα παίζουν τα παιχνίδια που αγάπησαν,τώρα όμως αυτός τους ο προβληματισμός δεν ισχύει..κοίτα τις πωλήσεις του gta4 στο 360,δεν νομίζω να ''πέταξαν'' 5οΕ ο καθένας απλά για να την πει στο γείτονά του που έχει ps3
    Last edited by pictorino; 15-07-2008 at 16:37.