Originally Posted by
TopGunZ
Δε μιλάω για όλους (κι εγώ έχω 360), αλλά για την πλειονότητα.
Νομίζω ότι όλοι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ξαφνικά η MS έγινε η καλή? Επειδή ξεπουλιούνται μερικές εταιρείες? Και συγνώμη αλλά για μένα που μεγάλωσα με βιντεοπαιχνίδια είνα σημαντικό το μηχάνημα. Αν είναι να παίζω ΦΦ στο τσίρκο μεντράνο που είναι σα μηχάνημα το 360 άστο καλύτερα. Όταν η Σόνυ βοηθούσε τα διάφορα στούντιο και όταν μερικοί γινόντουσαν άνθρωποι από το κοινό της ήταν καλά! Τώρα όμως επειδή είναι μπροστά το 360 (και ενώ χάνει έδαφος!) ξαφνικά εμείς είμαστε λαλάκες!
Καλά, το άλλο ανέκδοτο με τα λάθη της Σόνυ δε...Ναι έκανε λάθος για το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος. Όλοι λέγανε τι να το κάνουμε το media center αλλά παραπονιόντουσαν που το PS3 δεν είχε chat, msg, φαξ, τυλέτυπο και δεν ξέρω γω τι άλλη μπαρούφα... Ήταν ακριβό το PS3, όταν είχε μια high end λύση στο drive, πολύ πιο αξιόπιστο hardware και πολλές περισσότερες λύσεις και features πυ το φέρνανε στα ίσα με το 360! Και ναι, έκανε λάθος για το πόσο κοντόφθαλμες είναι μερικές εταιρείες. Δυστυχώς η γενιά gamers που ανέθρεψε το PS, αυτή του πρωτότυπου gameplay και της τεχνικής τελειότητας, αντικαθίσταται από τη γενιά της MS...πίομ πίομ, multiplatform πατσαβούρια, μικρά campaigns έναντι της φόλας του multiplayer και hardware της κακιάς ώρας...
Αυτόν τον κόσμο σας τον χαρίζω...
Bookmarks