Page 16 of 109 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast
Results 301 to 320 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Mε λίγα λόγια για να καταλάβουν όλοι:

Συνεχίζουν κανονικά την ανάπτυξη του τίτλου για το PS3 και μόλις ολοκληρωθεί το κυκλοφορούν στην Ιαπωνία για το PS3 μόνο. Με το που κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην Ιαπωνία ξεκινούν το localization για την Δύση ενώ παράλληλα το μεταφέρουν και στο 360.

Kι αν βγει εδώ πριν το 2010 εμένα γράψτε μου...

Cool Member Tsiou's Avatar
    PSN ID
    Tsiou_GR

Μία ερώτηση...
    Πού είδατε οτι το FFXIII θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3;
    Εγώ ξέρω πως το φτιάχνουν με τη Crystal Tools (White engine).
    Την Unreal είπαν απλά θα τη χρησιμοποιήσουν σε επερχόμενα παιχνίδια...

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Mε λίγα λόγια για να καταλάβουν όλοι:

Συνεχίζουν κανονικά την ανάπτυξη του τίτλου για το PS3 και μόλις ολοκληρωθεί το κυκλοφορούν στην Ιαπωνία για το PS3 μόνο. Με το που κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην Ιαπωνία ξεκινούν το localization για την Δύση ενώ παράλληλα το μεταφέρουν και στο 360.

Kι αν βγει εδώ πριν το 2010 εμένα γράψτε μου...
    Exactly.με λιγα λογια , αν αληθευει αυτο που λενε (που πολυ το αμφιβαλλω) οτι τωρα ξεκινανε την εκδοση 360 , αυτο σημαινει 2 πραγματα

ή οτι η αναπτυξη του τιτλου ειναι ακομα σε γελοια επιπεδα με ολες τις λαλακιες που ασχολειται ο Νομουρα και 3 χρονια τωρα απλα λαλακιζονται και η παραγωγη ακομα ειναι σε πρωιμα σταδια

ή

αφου θα κυκλοφορησουν μαζι στον υπολοιπο κοσμο , σημαινει οτι η εκδοση του PS3 θα πρεπει να περιμενει την εκδοση του 360 να φτασει στα ιδια επιπεδα παραγωγης.

Τα εχουν κανει ΣΑΛΑΤΑ... lol

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

ε καλά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι. Δε χάθηκε ο κόσμος , ήμαρτον δηλαδή. Καιρός είναι να δούμε τίποτα καινούργιο ..κάνα νέο FFVII .. και δεν εννοώ το remake αλλά παιχίδι που θα αφήσει ιστορία σαν αυτή του FFVII. Πολύ αγχώνεστε για την 13η συνέχεια ενός παιχνιδιού ..πόσο μάλλον όταν είναι και Multiplatform. Ψυχραιμία
    Last edited by atomsk; 15-07-2008 at 00:04.

Name
    Δημήτρης

Δεν ειναι ειρωνικο?

Μολις ειδα στο youtube την επισημη ανακοινωση....
    και το τρεηλερ που εδειξαν ειναι σχεδον 4 λεπτα ολοκληρα.Με λιγα το καλυτερο και πιο ολοκληρομενο τρεηλερ του παιχνιδιου παρουσιαστηκε πρωτα στο 360...

ακουστε και το τι λεει ο κυριος της Squarenix.Εμενα μου ακουγεται ολιγον τι σλουρπ σλουρπ.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3WZiOS5DMMc"]YouTube - Final Fantasy XIII 13 on Xbox 360 E3 2008[/ame]

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Final Fantasy XIII E3 japanese trailer

[gt]36222[/gt]

το βλεπω με βαρια καρδια....
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

Cool Member PS3άκιας's Avatar
    PSN ID
    Greek_Nick

Quote Originally Posted by atomsk View Post
    ε καλά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι. Δε χάθηκε ο κόσμος , ήμαρτον δηλαδή. Καιρός είναι να δούμε τίποτα καινούργιο ..κάνα νέο FFVII .. και δεν εννοώ το remake αλλά παιχίδι που άφησε την ιστορία του FFVII. Πολύ αγχώνεστε για την 13η συνέχεια ενός παιχνιδιού ..πόσο μάλλον όταν είναι και Multiplatform. Ψυχραιμία
    E οχι ψυχραιμια φιλε οταν η SE σε παραμυθιαζει 3 χρονια οτι το FF θα ειναι Exclusive και μετα σου πετα ως προς εκπληξη στο κεφαλι οτι γινεται multiplatform.

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Δεν είναι τόσο λόγο του συγκεκριμένου παιχνιδιού όσο του ότι το ps3 δέχεται ένα ακόμη χτύπημα. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι με την ανακοίνωση του dmc ως multi. Και τα 2 είναι franchises με πολλούς fans που αν μη τι άλλο προτίμησαν την αγορά ps3 και γι'αυτά τα παιχνίδια. Όλους αυτούς η sony τους κρεμάει........

Και άντε μετά από χρόνια όταν θα ξεκινάει η μάχη ps4VSxbox720 να πάρουμε στα σοβαρά την exclusive list που θα δώσει η $ony......
    Last edited by Chill; 15-07-2008 at 00:09.
    To ps3 είναι ερωμένη μα το PC επίσημη αγαπημένη!

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Dark , φιλε μου , εγω να καταλαβω οτι θελουν να βγαλουν φραγκα.Απο εκει και περα ομως υπαρχουν και παραδειγματα ανθρωπων που σεβαστηκαν μερικα πραγματα.Και ναι μιλαω για τον Κοτζιμα , γιατι η Κοναμι πιεζε με νυχια και με δοντια να το κανει multi και αυτος δεν το εκανε.βεβαια τωρα , μονο και μονο αυτη ηυ δηλωση θα κανει την Κοναμι να πιεσει ξανα και να καταφερει να κανει το MGS4 multi.

Το καλο τουλαχιστον ειναι οτι αυτο το multi δεν επηρεασε ευτυχως την ποιοτητα του προιοντος , διοτι αν γινει , θα εχει αποφασιστει μετα την ολοκληρωση του , και την παραγωγη του ωστε να εκμεταλλευεται οσο καλυτερα ενα και μονο hardware.

τωρα για το FF , σημαινει πολλα.Σημαινει οτι μου ελεγαν ψεμματα στην Squarenix τοσο καιρο για exclusivity.Σημαινει οτι το παιχνιδι θα εχει παραπανω limitations.Οχι απαραιτητα λογω του 360 , οσο του γεγονοτος οτι μια ομαδα που αναπτυσσει 2 εκδοσεις , πιστευω θα εκανε καλυτερη δουλεια εαν ασχολιοταν με μια εκδοση , οποια κι αν ηταν αυτη.

Οποτε εγω ως gamer τοσα χρονια , και εχοντας πλασει μια εικονα του gaming μεσα μου με καποια franchises , δεν μπορω παρα να νιωθω πληρως απογοητευμενος.Εγω ηθελα να παιξω ενα ξεχωριστο παιχνιδι και το FF πλεον δεν αποτελει για εμενα ενα ξεχωριστο παιχνιδι.
    Κοίταξε θα έχεις δίκιο για το MGS4 αν τελικά δεν βγει στο 360. Και όχι να μου λες ότι η απόφαση αυτή της SquareEnix θα επηρεάσει την Κοnami τώρα. Δηλαδή τι θα ζηλέψει? Αν θυμάμαι καλά πριν την κυκλοφορία του ΜGS4 είχαμε ακούσε ίσα με 10 φορές φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να κυκλοφορεί και στο 360. Αυτό δείχνει ότι η σκέψη υπήρχε στα κεφάλια τους από την αρχή αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε για Χ λόγους μέχρι στιγμής πάντα.

Προσωπικά, ότι και να ήθελε ο Kojima και όσο και να τον σέβομαι δεν πιστεύω πως από μόνος του μπορεί να αποτρέψει την κυκλοφορία του MGS4 στο 360. Ίσως απλά να το καθυστέρησε για λίγο και να χαιρόμαστε τώρα ένα timed exclusive χωρίς να το ξέρουμε ακόμα. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί ότι και να κάνει ο Κοjima.

Tώρα στο θέμα μας που είναι το FFXIII, μην βιάζεστε όλοι να βγάλετε το παιχνίδι μούφα. Δηλαδή μέχρι χθες ήταν θεσπέσιο και σήμερα αυτομάτως επειδή θα βγει και στο 360 είναι πατάτα? Αυτό πιο πολύ για fanboyισμό μου κάνει παρά για ώριμη σκέψη πόσο μάλλον όταν λένε πως δεν έχουν ξεκινήσει καν την μεταφορά του στο 360!

Cool Member SpartanGR's Avatar
    PSN ID
    SpartanGR

Οσο και αν με λυπει το γεγονος, υπαρχει μια λογικη πισω απο ολο αυτο. Η SquareNix ειναι ουσιαστικα επιχειρηση και οχι Fanboys οπως εμεις. Τους πεταξε η M$ το πακετο στο τραπεζι και τους πεταχτηκαν τα ματια σαν λουκουμαδες. Και γω θα δεχομουν.
    Το φταιξιμο το ριχνο στη Sony και στους ανικανους ανθρωπους που εχουν για τη προωθηση της κονσολας.
    Ωστοσο ευχομαι η εκδοση του ps3 ειναι καλυτερη ωστε να προτιμισω αυτη. Δηλαδη ασυμπιεστο ηχο και CG λογο blu-ray.

Τι να πω ΚΡΙΜΑ
    Last edited by SpartanGR; 15-07-2008 at 00:11.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

ακουστε και το τι λεει ο κυριος της Squarenix.Εμενα μου ακουγεται ολιγον τι σλουρπ σλουρπ.
    Όχι, κάνεις λάθος. Ο κύριος ήταν λίγο τσιβδός και σε κάθε "sh" και "f" ήταν σαν να έφτυνε. Την είδα την conference όλη, γι'αυτό το ξέρω! :rofl:

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

Δηλαδή εσείς έχετε κακιώσει τώρα που θα παίξει περισσότερος κόσμος το παιχνίδι ; Γιατί για να το κάνουν 1 dvd δεν το βλέπω. Απ'οτι φαίνεται η ανάπτυξη στο PS3 θα συνεχιστεί κανονικά και στο xbox θα βγεί σε 3 dvd αν όχι σε blu ray που παίζει να έχει κυκλοφορίσει και για xbox μέχρι τότε.

PSN ID
    Desperate_Gamer

Tώρα στο θέμα μας που είναι το FFXIII, μην βιάζεστε όλοι να βγάλετε το παιχνίδι μούφα. Δηλαδή μέχρι χθες ήταν θεσπέσιο και σήμερα αυτομάτως επειδή θα βγει και στο 360 είναι πατάτα? Αυτό πιο πολύ για fanboyισμό μου κάνει παρά για ώριμη σκέψη πόσο μάλλον όταν λένε πως δεν έχουν ξεκινήσει καν την μεταφορά του στο 360!
    Δεν είπε κανείς το παιχνίδι θεσπέσιο... Απλά ξέραμε ότι θα ήταν καλό, αν κρίνουμε από τα προηγούμενα Final Fantasies. Τώρα βλέπουμε όμως ότι ό,τι και να σχεδίαζαν θα χρειαστεί να αλλάξει ή να κοπεί λόγω της μεταφοράς.

Ξέρουμε ότι το GTA4 δεν θα ήταν το ίδιο αν έβγαινε μόνο για PS3. Και το MGS4 δεν θα ήταν το MGS4 που παίξαμε και ενθουσιαστήκαμε, αν έβγαινε για 360. Όταν έχεις δυο εξ ολοκλήρου διαφορετικές κονσόλες και θέλεις να βγάλεις το ίδιο προιόν και στις δύο δεν θα εκμεταλλευτείς ούτε το 360 σωστά, ούτε το PS3 σωστά.

Το FF13 το περιμέναμε πώς και πώς γιατί θα αξιοποιούσε το PS3 σε μεγάλο βαθμό. Τώρα δεν θα γίνει αυτό, είναι περίεργο που γκρινιάζουμε;;;

Name
    Δημήτρης

Κοίταξε θα έχεις δίκιο για το MGS4 αν τελικά δεν βγει στο 360. Και όχι να μου λες ότι η απόφαση αυτή της SquareEnix θα επηρεάσει την Κοnami τώρα. Δηλαδή τι θα ζηλέψει? Αν θυμάμαι καλά πριν την κυκλοφορία του ΜGS4 είχαμε ακούσε ίσα με 10 φορές φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να κυκλοφορεί και στο 360. Αυτό δείχνει ότι η σκέψη υπήρχε στα κεφάλια τους από την αρχή αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε για Χ λόγους μέχρι στιγμής πάντα.

Προσωπικά, ότι και να ήθελε ο Kojima και όσο και να τον σέβομαι δεν πιστεύω πως από μόνος του μπορεί να αποτρέψει την κυκλοφορία του MGS4 στο 360. Ίσως απλά να το καθυστέρησε για λίγο και να χαιρόμαστε τώρα ένα timed exclusive χωρίς να το ξέρουμε ακόμα. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί ότι και να κάνει ο Κοjima.

κατσε βρε Dark , μισο λεπτο.Εγω αυτο λεω σημερα ολη μερα?!?Καμμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση ομως!

Εγω δεν τσαντηστηκα που το FFXIII πηγε στο 360.Tσαντηστηκα που το FFXIII εγινε multiplatform.

Και ξαναλεω , οτι θα επηρεασει την τελικη ποιοτητα του τιτλου αυτη η κατασταση ειναι ΒΕΒΑΙΟ και ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 360 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΣΟ ΤΟ PS3 και τετοιες μπαρουφες.

Οχι δεν ειναι γι αυτο.

Ειναι απλα μαθηματικα.Πιστευω οτι οταν ασχολησαι με ενα προιον κανεις καλυτερη δουλεια απο το να ασχολησαι με 2.Και οποιος λεει το αντιθετο , αυτο ειναι fanboyισμος για εμενα.

Ειναι σαν να μου λες οτι 4 ανθρωποι μπορουν να κανουν εξισου καλα μια δουλεια , και στον ιδιο χρονο με 8 ατομα.κατι που , λυπαμαι , δεν ισχυει.

Το FF ξεπεσε στην κατασταση ενος multiplatform.με ολα τα κακα που συνεπαγεται , τις βιασυνες , τις αυστηρες deadlines και ολα τα συνεπακολουθα.

Νομιζω ειναι λογικο να αγανακτω , αν και θα ζητησω συγνωμη απο τα μελη εαν ακουγομαι υπερβολικα εξαγριωμενος.

Εστειλα ενα PM στον Nonborn , ξερει αυτος γιατι πραγμα μιλαω...

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post

Το FF13 το περιμέναμε πώς και πώς γιατί θα αξιοποιούσε το PS3 σε μεγάλο βαθμό. Τώρα δεν θα γίνει αυτό, είναι περίεργο που γκρινιάζουμε;;;
    Ναι αλλά τόση ώρα βροντοφωνάζω πως η ανάπτυξη του τίτλου συνεχίζει κανονικά για το PS3. Μόλις τελειώσουν με το PS3 μονάχα θα αρχίσουν να δουλεύουν στο port για το 360. Άρα η ποιότητα του παιχνιδιού δεν θα επηρεαστεί λόγω multiformat κυκλοφορίας.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

κατσε βρε Dark , μισο λεπτο.Εγω αυτο λεω σημερα ολη μερα?!?Καμμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχεση ομως!

Εγω δεν τσαντηστηκα που το FFXIII πηγε στο 360.Tσαντηστηκα που το FFXIII εγινε multiplatform.

Και ξαναλεω , οτι θα επηρεασει την τελικη ποιοτητα του τιτλου αυτη η κατασταση ειναι ΒΕΒΑΙΟ και ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Οχι δεν ειναι γι αυτο.

Ειναι απλα μαθηματικα.Πιστευω οτι οταν ασχολησαι με ενα προιον κανεις καλυτερη δουλεια απο το να ασχολησαι με 2.Και οποιος λεει το αντιθετο , αυτο ειναι fanboyισμος για εμενα.

Ειναι σαν να μου λες οτι 4 ανθρωποι μπορουν να κανουν εξισου καλα μια δουλεια , και στον ιδιο χρονο με 8 ατομα.κατι που , λυπαμαι , δεν ισχυει.

Το FF ξεπεσε στην κατασταση ενος multiplatform.με ολα τα κακα που συνεπαγεται , τις βιασυνες , τις αυστηρες deadlines και ολα τα συνεπακολουθα.

Νομιζω ειναι λογικο να αγανακτω , αν και θα ζητησω συγνωμη απο τα μελη εαν ακουγομαι υπερβολικα εξαγριωμενος.

Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Cool Member PS3άκιας's Avatar
    PSN ID
    Greek_Nick

εχεις απολυτο δικαιο valkyre η μαγεια του ff δεν θα ειναι ιδια απο εδω και περα.ΚΑΙ ΝΑΙ η λεξη που τσουζει τοσο πολυ για το ff αυτην την στιγμη ειναι η λεξη multiplatform.

PSN ID
    Desperate_Gamer

Sorry αλλά δεν είπε αυτό η Square, DakrUSS. Δεν ξέρεις πώς θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του οποιοδήποτε τίτλου, δεν είσαι μέσα στην εταιρεία. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα βγάλουν το παιχνίδι στην Ιαπωνία όπως ακριβώς το πρόοριζαν και μετά θα πουν "ωραία... για να δούμε πώς θα το μεταφέρουμε στο 360".

Οτιδήποτε κάνουν από 'δω και πέρα (ή από τότε που αποφάσισαν να πάει στο 360 το παιχνίδι) θα επηρεάζεται γιατί θα έχουν δυο hardware να σκέφτονται με τις όποιες ασυμβατότητες.

Οχι δεν ειναι γι αυτο.

Ακούγεσαι απλά υπερβολικός και απόλυτος για μένα... λες και ξέρεις τι κάνουν μέσα στην SquareEnix.

Καλό είναι να κρατήσουμε και μια πισινή, είδες τι έγινε σήμερα? Μπορεί τελικά να λένε αλήθεια πως η μεταφορά για το 360 δεν έχει αρχίσει ακόμα και δεν προβλέπεται να αρχίσει μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι για το PS3 στην Ιαπωνία.

Name
    Δημήτρης

Ναι αλλά τόση ώρα βροντοφωνάζω πως η ανάπτυξη του τίτλου συνεχίζει κανονικά για το PS3. Μόλις τελειώσουν με το PS3 μονάχα θα αρχίσουν να δουλεύουν στο port για το 360. Άρα η ποιότητα του παιχνιδιού δεν θα επηρεαστεί λόγω multiformat κυκλοφορίας.
    Μα τι λες τωρα βρε Dark.Σε παρακαλω σκεψου λιγο.

Δεν ειναι δυνατον να περιμενουν να τελειωσει το PS3 για να ξεκινησουν το 360!!!

Localising δεν σημαινει οτι θα φτιαξουν αλλο παιχνιδι.

και δεν ειναι δυνατον να τελειωσουν την ιαπωνικη εκδοση (και συναμα την αγγλικη , απλα δεν θα εχει τα voiceovers και τους διαλογους στα αγγλικα αυτο ειναι ολο) και μετα να ξεκινησουν το 360!!!
    Αν ηταν ετσι τοτε θα ερχοταν στην ευρωπη και αμερικη το 2015....!

Εχουν ηδη ξεκινηγσει την αναπτυξη στο 360.

Αλλα ακομα και αν ισχυε (που 100% δεν ισχυει) αυτο που λες, δηλαδη πρωτα να τελειωσουν την εκδοση PS3 και μετα να παισουν αυτη του 360 , και ΠΑΛΙ η ποιοτητα δεν θα ειναι αυτη που θα ηταν κανονικα.Διοτι οταν ξερεις οτι πρεπει να το κανεις port πρεπει να ξερεις που θα συμβιβαστεις με την μια και που με την αλλη πλευρα.Οι περιορισμοι εξακολουθουν να υπαρχουν , απλα αναβαλονται για αργοτερα.

Αλλα και παλι σου λεω , αυτο δεν παιζει , δεν ειναι λογικο.