Συμφωνώ με όλα όσα λέτε... Και κυρίως με τον Valkyre. Και δεν υπάρχει το επιχείρημα "θα το παίξουν όλοι, γιατι γκρινιάζετε;;;". Το ότι το FF13 άλλαξε όντως τελικά μηχανή ανάπτυξης και θα πρέπει να χωρέσει σε δισκάκι 9GB, θα έχει (όπως και το GTA4) καταστροφικά αποτελέσματα στη διάρκειά του και στο βάθος του.
Η Square μεν δεν πρόλαβε ακόμα να πει αν η έκδοση για 360 θα είναι η ίδια με το PS3 κτλ κτλ. Αλλά αυτά θα γίνουν στις επόμενες μέρες. Αλλά ακόμα κι αν του PS3 είναι καλύτερη, το ποτήρι θα έχει ήδη ξεχειλίσει. Κρίμα γιατί αποδείχτηκε ότι το "Fantasy" μόνο "Fantasy" δεν είναι. Κανένα όραμα. Ξεκίνησε από μια κονσόλα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες και τώρα το βλέπουμε να αλλάζει αιφνιδίως πλατφόρμα, απλά και μόνο επειδή το επιτάσσει η αγορά.
Μάλλον θα πρέπει να λέγεται "Final Deal".
EDIT: Καλά το quote κορυφή.... Το λένε και μόνοι τους. Και τόσο καιρό δεν ανακοίνωναν features και δεν έδειχναν τίποτα, προκειμένου να πέσει τρελό μαχαίρι τώρα και να το χωρέσουν. Niiiice....
80°
E3 2008
E3: Versus XIII remains PlayStation 3 exclusive FP 3 minutes ago | Pub 11m ago | E3 2008 | News | soul
The Square Enix press conference has just began with a Q&A session. Everyone are focusing on the recent Final Fantasy XIII announcent, and when... Read More | Comments(27) | Go to Source
e paidia pio einai to versus
Ναι καλα σε πιστεψαμε τωρααααααααα σε πιστεψαμε σου λεω squarenix.... ναιαιαια... LOL
3 χρονια μου λεγανε exclusive το FFXIII και ειδα το αποτελεσμα
ΧΑΧΑ , λενε ακομα PS3 exclusive γιατι ακομα εχουν ασχοληθει ελαχιστα με το παιχνιδι.Οταν θα αρπαξουν τα φραγκα απο τα Star ocean , Infinite Undiscovery , Last remnant ολα πρωτα απο το 360 και μετα και το FFXIII θα σας πω εγω εαν θα μεινει exclusive.
Που και exclusive να μεινει , δεν ειναι δα και κανενας τρελος τιτλος.Spin off ειναι...
Το παιχνιδι που σχεδιαζει ο Τετσουγια Νομουρα....Δες περισσοτερα ΕΔΩ
Και μαλλον φαινεται και πιο ενδιαφερον απο το κανονικο 13...
Μόνο να βλέπατε το ύφος που είχε ο ιάπωνας όταν ήταν πάνω στη σκηνή.Σου λέω για πολλή ειρωνεία.
gia na lei o val mufa katalava
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο που η SquareEnix νοιάζεται για τις πωλήσεις του μεγαλύτερου παιχνιδιού της? Από άλλο πλανήτη είστε?
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό μερικών. Κι εγώ τα πήρα όταν το άκουσα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όπως κάθε εταιρία στον κόσμο έτσι και η Square νοιάζεται πρωτιστος για τα κέρδη της. Κακά τα ψέμματα αλλά αν το PS3 τα πήγαινε καλύτερα σε πωλήσεις, ίσως να μην γινόταν αυτό σήμερα. Βλέποντας όμως οι υπεύθυνοι της εταιρίας τις πωλήσεις του PS3 να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικές ενώ παράλληλα περνάει κι ο καιρός, λογικό δεν είναι να πάρουν την απόφαση να κάνουν port το παιχνίδι και στο 360? Το είδαμε το έργο ξανά με το GTA και πιθανόν να το δούμε και με το MGS4 κάποια στιγμή!
Κι εδώ μπαίνει το μεγάλο ζήτημα για το τι στο καλό σκέφτονται εκεί πέρα στην Sony? Είναι λες και έχουν παραιτηθεί τελειώς από τα 3rd-party παιχνίδια όταν κάποτε αυτά τα παιχνίδια ήταν που έκαναν το PlayStation ότι είναι σήμερα (ή τουλάχιστον ήταν μέχρι το 2006)
Last edited by DarkUSS; 14-07-2008 at 23:45.
εχεις ενα link ico?
ΥΓ: Ενα απο τα παιχνιδια που σχεδιαζει ο Νομουρα , γιατι σχεδιαζει 8 παιχνιδια περιπου.
Τα αποτελεσματα τα ειδαμε!
Περιμενω με αγωνια το Blu Ray του Advent Children!! /sarcasm...
den pirazi paidia exei poli prama i sony apo piso + oti ola tha alaxun apo ta xristugena gia ton logo pu akrivos etsi ginonte twra ,opios pulai perisoteres konsoles ginete kai pio prositos giati einai pola ta leyta
utos i alos tha dite oti oloi pali sto ps3 tha to parun kai stin iaponia tha einai san na min vgike kain sto 360 ,idika tote pu to ps3 tha exei ftasi ka perasi to 360 se konsoles
Συμφωνώ.Είναι πολλά τα λεφτά αλλά σε μερικά παιχνίδια μόνο και μόνο για το κύρος που έχεις σαν sony τα κρατάς.Δεν τα αφήνεις μέσα από τα χέρια σου.
Final Fantasy exclusivity clarified at Square Enix conference
Posted Jul 14th 2008 4:42PM by Andrew Yoon
Filed under: News
The announcement was heard all around the world: Final Fantasy XIII on Xbox 360? No way! Well, today's Square Enix E3 press conference clarified a few details. First: Final Fantasy XIII is still a PS3-exclusive ... at least in Japan. According to Kotaku, Square Enix exec Shinji Hashimoto told reporters: "I think you are right [in assuming that (the Xbox 360 version) is not coming out in Japan.]" It will only appear on Xbox 360 in English-speaking territories.
In addition, Final Fantasy XIII will release in Japan first -- and then will be localized for the international audience. That means Japanese gamers will enjoy FFXIII on PS3 long before the rest of the world will see it go multiplatform. Hashimoto says that the Xbox 360's large install base in English territories is what led to the decision to make the game multiplatform. Because the decision was recent, there's no way of estimating how many discs the Xbox 360 version will be.
Also, Final Fantasy Versus XIII is still in development as a PS3 exclusive. mono ta merikanakia kai ta eglezakia tha to xarune sto 360,stin iaponia tha kani tin dulia tu pantos kanonikotata pu tin xriazete poli i sony
Square AI KAI Γ@*&%$! .ευχομαι να πατωσει το FFXIII στο κουτακι οπως ολα τα j-rpg για να βαλετε μυαλο γιατι το εχετε Γ@*&%$! το θεμα....ειχα καιρο να νιωσω τετοια ξενερα
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
Dark , φιλε μου , εγω να καταλαβω οτι θελουν να βγαλουν φραγκα.Απο εκει και περα ομως υπαρχουν και παραδειγματα ανθρωπων που σεβαστηκαν μερικα πραγματα.Και ναι μιλαω για τον Κοτζιμα , γιατι η Κοναμι πιεζε με νυχια και με δοντια να το κανει multi και αυτος δεν το εκανε.βεβαια τωρα , μονο και μονο αυτη ηυ δηλωση θα κανει την Κοναμι να πιεσει ξανα και να καταφερει να κανει το MGS4 multi.
Το καλο τουλαχιστον ειναι οτι αυτο το multi δεν επηρεασε ευτυχως την ποιοτητα του προιοντος , διοτι αν γινει , θα εχει αποφασιστει μετα την ολοκληρωση του , και την παραγωγη του ωστε να εκμεταλλευεται οσο καλυτερα ενα και μονο hardware.
τωρα για το FF , σημαινει πολλα.Σημαινει οτι μου ελεγαν ψεμματα στην Squarenix τοσο καιρο για exclusivity.Σημαινει οτι το παιχνιδι θα εχει παραπανω limitations.Οχι απαραιτητα λογω του 360 , οσο του γεγονοτος οτι μια ομαδα που αναπτυσσει 2 εκδοσεις , πιστευω θα εκανε καλυτερη δουλεια εαν ασχολιοταν με μια εκδοση , οποια κι αν ηταν αυτη.
Οποτε εγω ως gamer τοσα χρονια , και εχοντας πλασει μια εικονα του gaming μεσα μου με καποια franchises , δεν μπορω παρα να νιωθω πληρως απογοητευμενος.Εγω ηθελα να παιξω ενα ξεχωριστο παιχνιδι και το FF πλεον δεν αποτελει για εμενα ενα ξεχωριστο παιχνιδι.
Bookmarks