Page 13 of 109 FirstFirst ... 3910111213141516172363 ... LastLast
Results 241 to 260 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by Akolov View Post
    εγω για δικους μου λογους το θελω αρχες Ιουλη του 2009 να βγει και τοτε θα βγει !
    Λες και τα νούμερα του Τζόκερ ή πιάνεις μόνο τα release dates;;; :innocent:

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

χαχαχαχα!!αν είναι πες μας να πιάσουμε λεφτά!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

―What sort of things involving Final Fantasy Versus XIII will we see?

Nomura: I am devoted to Final Fantasy VII Advent Children Comple, and the picture team has no time to spare just now. Since FF Versus XIII's team has very few people, some members of the FFXIII team have begun helping them out. For that reason, it's not ready to be presented in it's current condition.
    Αυτο εδω ακριβως εγω το αποκαλω ξεφτυλα...

Εχεις εναν ανθρωπο υπευθυνο σε τοσα projects , δεν εχει ουτε κατα διανοια τα απαιτουμενα ατομα για να καλυψει τα κενα στις ομαδες παραγωγης , και αναγκαζεται να μεταφερει ατομα απο την μια παραγωγη στην αλλη.Στηνη αρχη επερναν ατομα απο το Versus για να βοηθησουν στην ταινια , τωρα δεν εχει αλλα ατομα να δωσει το versus , και αρχιζουν και περνουν ατομα απο το FFXIII.Κουκουρουκου....

Επισης και μονο η δηλωση του , οτι αυτη τη στιγμη προτεραιοτητα του ειναι το Advent Children complete , εμενα προσωπικα μου λεει οτι το FFXIII σε αυτο το σταδιο παραγωγης του ειναι ψιλο "οτι ναναι".Ε ναι ρε παιδια , δυστυχως , δεν γινεται ο director του παιχνιδιου να ασχολειται με τοσα projects.Ποιος μου λεει εμενα οτι εχει δωσει την απιτουμενη προσοχη που χρειαζεται ενας τιτλος σαν το FFXIII?

Πως ειναι δυνατον η Squareenix να χαντακωνει ετσι το σπουδαιοτερο franchise της?Πως μπορει να το καθυστερει σε τοσο μεγαλο βαθμο?

Πως ειναι δυνατον να δινει προταιρεοτητα σε μια ταινια , ενα παιχνιδι για το DS και το Star Ocean?

Εν τελει πως διαβολο γινεται επι 3 χρονια να βλεπω το ΙΔΙΟ CG βιντεο με λιγες extra σκηνες?Και απο αυτα που λεει ο Nomura , ΟΥΤΕ στην TGS θα το δουμε το παιχνιδι.

Πληρης απογοητευση.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Val επειδή δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι ας προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε λίγο την κατάσταση ok?

Λοιπόν:

To τμήμα της S-E που ασχολείται με τα παιχνίδια έχει ανακοινώσει πως ασχολείται αυτήν την στιγμή με 17 παιχνίδια.

Τα παιχνίδια αυτά είναι τα εξής (ανα κονσόλα)

Spoiler!

Όπως λοιπόν βλέπεις αρκετά από αυτά τα παιχνίδια (6 για την ακρίβεια), έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, που σημαίνει πως είναι σχεδόν έτοιμα, ενώ η Square προτιμά να βγάζει παιχνίδια για κονσόλες με μικρό κύκλο ανάπτυξης, όπως το DS και το psp..

Στις μεγάλες κονσόλες, όπου και απαιτείται μεγάλη προσοχή και δουλειά τα πράγματα είναι πιο ήρεμα απ'ότι φαίνονται:

Το The Last Remnant έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό στην beta build του και όπου να'ναι θα περάσει στο debugging.
    Το Infinite Undiscovery είναι έτοιμο.

Εδώ να πω πως η S-E είναι χωρισμένη σε 10 ομάδες, με την καθεμία να έχει αναλάβει ορισμένους τίτλους.Π.Χ. η ομάδα που έκανε το FF XI, ανέλαβε το Rapture, τρεις ασχολούνται αποκλειστικά με τα παιχνίδια της Nintendo και οι υπόλοιπες έχουν διαφορετική σύνθεση ανάλογα με το παιχνίδι.

Καταλήγω στο ότι δεν πρέπει να ανυσηχείς, η ομάδα του FF XIII είναι αφοσιωμένη στο παιχνίδι της και δεν ασχολείται με τα χαζά spin-offs του DS, του Wii ή του PSP.

Όσον αφορά τον Nomura ο ρόλος του είναι ο εξής:

Ως σκηνοθέτης του Advent Children είναι υποχρεωμένος να κάνει συνεχή revision Μιας ταινίας που ανασυντάσσεται για νέο format.Δεν θα είναι απλά μερικές παραπάνω σκηνές, ξαναγράφουν από την αρχή το σενάριο, και νομίζω ξανασχεδιάζουν ορισμένες σκηνές.
    Η ταινία έχει την δική της ξεχωριστή ομάδα (ξεχωριστή και από τα παιχνίδια) και πιστεύω πως μέχρι Οκτώβριο θα έχει κυκλοφορήσει.
    Το FF XIII δεν επηρεάζεται από αυτή, ο Nomura έκανε αυτά που είχε να κάνει (να σχεδιάσει τα concepts των χαρακτήρων) και τώρα ασχολείται εξολοκληρου με τα άλλα δύο projects του (adv. c., VXIII).
    Τώρα όσον αφορά το Versus πρέπει να έχει μπει σε κατάσταση αναμονής, μέχρι τουλάχιστον να βγει η ταινία ή το FF XIII να έχει πάρει κάποια alpha μορφή.
    Άλλωστε όλοι περιμένουν να βγει τουλάχιστον 1 χρόνο μετά το XIII.

Δικιά μου υπόθεση?2009 XIII, 2011 Versus.
    Ελπίζω να σε εβγαλα από την απελπισία..

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Val επειδή δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι ας προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε λίγο την κατάσταση ok?

Λοιπόν:

To τμήμα της S-E που ασχολείται με τα παιχνίδια έχει ανακοινώσει πως ασχολείται αυτήν την στιγμή με 17 παιχνίδια.

Τα παιχνίδια αυτά είναι τα εξής (ανα κονσόλα)

Spoiler!

Όπως λοιπόν βλέπεις αρκετά από αυτά τα παιχνίδια (6 για την ακρίβεια), έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, που σημαίνει πως είναι σχεδόν έτοιμα, ενώ η Square προτιμά να βγάζει παιχνίδια για κονσόλες με μικρό κύκλο ανάπτυξης, όπως το DS και το psp..

Στις μεγάλες κονσόλες, όπου και απαιτείται μεγάλη προσοχή και δουλειά τα πράγματα είναι πιο ήρεμα απ'ότι φαίνονται:

Το The Last Remnant έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό στην beta build του και όπου να'ναι θα περάσει στο debugging.
    Το Infinite Undiscovery είναι έτοιμο.

Εδώ να πω πως η S-E είναι χωρισμένη σε 10 ομάδες, με την καθεμία να έχει αναλάβει ορισμένους τίτλους.Π.Χ. η ομάδα που έκανε το FF XI, ανέλαβε το Rapture, τρεις ασχολούνται αποκλειστικά με τα παιχνίδια της Nintendo και οι υπόλοιπες έχουν διαφορετική σύνθεση ανάλογα με το παιχνίδι.

Καταλήγω στο ότι δεν πρέπει να ανυσηχείς, η ομάδα του FF XIII είναι αφοσιωμένη στο παιχνίδι της και δεν ασχολείται με τα χαζά spin-offs του DS, του Wii ή του PSP.

Όσον αφορά τον Nomura ο ρόλος του είναι ο εξής:

Ως σκηνοθέτης του Advent Children είναι υποχρεωμένος να κάνει συνεχή revision Μιας ταινίας που ανασυντάσσεται για νέο format.Δεν θα είναι απλά μερικές παραπάνω σκηνές, ξαναγράφουν από την αρχή το σενάριο, και νομίζω ξανασχεδιάζουν ορισμένες σκηνές.
    Η ταινία έχει την δική της ξεχωριστή ομάδα (ξεχωριστή και από τα παιχνίδια) και πιστεύω πως μέχρι Οκτώβριο θα έχει κυκλοφορήσει.
    Το FF XIII δεν επηρεάζεται από αυτή, ο Nomura έκανε αυτά που είχε να κάνει (να σχεδιάσει τα concepts των χαρακτήρων) και τώρα ασχολείται εξολοκληρου με τα άλλα δύο projects του (adv. c., VXIII).
    Τώρα όσον αφορά το Versus πρέπει να έχει μπει σε κατάσταση αναμονής, μέχρι τουλάχιστον να βγει η ταινία ή το FF XIII να έχει πάρει κάποια alpha μορφή.
    Άλλωστε όλοι περιμένουν να βγει τουλάχιστον 1 χρόνο μετά το XIII.

Δικιά μου υπόθεση?2009 XIII, 2011 Versus.
    Ελπίζω να σε εβγαλα από την απελπισία..
    Καλα εγραψες ολο αυτο για εμενα?! Με κολακευεις!

Φιλε μου , ολα αυτα που λες ειναι σωστα.Ομως 2 πραγματα εξακολουθουν να ισχυουν.

α) Το FFXIII ανακοινωθηκε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το Infinite Undiscovery και το Last Remnant.Και οπως πολυ σωστα ειπες και τα 2 αυτα παιχνιδια ειναι σχεδον ετοιμα, ενω το FFXIII ακομα δεν εχουμε δει 1 αδιαμφισβητητο in game picture!

β) Κανεις λαθος στο θεμα με το τι ασχολειται ο Nomura και τι οχι.Απο τη μια λες οτι επανασχεδιαζουν απο την αρχη την ταινια με πολλες αλλαγες , της οποιας ταινιας σκηνοθετης ειναι ο Nomura , και απο την αλλη λες οτι η δουλεια του ειναι τελειωμενη διοτι οτι ηταν να σχεδιασει το σχεδιασε.Δεν ειναι ετσι.Αν ηταν ετσι τοτε ολοι οι σκηνοθετες του κοσμου θα εβγαζαν ενα σεναριο , θα εκαναν μερικα storyboards και μετα δεν θα παταγανε στα πλατω.

Οχι βεβαια , ο Nomura οντας σκηνοθετης πρεπει να επιβλεψει και να βρισκεται εκει και στην παραμικρη αλλαγη , προσθηκη που γινεται.Και αν κατι δεν του κανει φτου και απο την αρχη.

Επισης ο ιδιος βγαινει και δηλωνει οτι πρωτα πηρε ατομα απο την ομαδα του Versus και τωρα αρχιζει και περνει ατομα απο την ομαδα του FFXIII.Πως ειναι να δυνατον αυτο να ειναι καλο για το FFXIII και την παραγωγη του?

Επισης κατι αλλο....γιατι να μην παρουν ατομα απο τις ομαδες του Infinite Undiscovery , του Last Remnant και ολων των αλλων projects?
    Γιατι δηλαδη να την πληρωνει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ το franchise του Final Fantasy?

Για μερικες εξτρα σκηνες στο advent children?? (το οποιο μου αρεσε πολυ , αλλα οχι και να γινεται εμποδιο στην αναπτυξη των παιχνιδιων για καποιο εξτρα υλικο ελεος...)

Eιλικρινα νομιζω το εχουν παραχεσει το θεμα.

Το Playstation ειναι αισχρο στα RPG αυτη τη στιγμη , και εγω βλεπω να δινονται προτεραιοτητες στα Infinite Undiscovery , Last Remnant (360 παντα γιατι η εκδοση PS3 1 χρονο μετα θα ερθει....) και Star Ocean.

Πως λοιπον εγω μεσα απο ολα αυτα να μην αισθανομαι απογοητευμενος απο την Squareenix , που τοσα χρονια την εχω στο ψιλοτερο σκαλι του gaming και εκεινη απλα με εφτυσε καταμουτρα?Και να πω οτι το playstation ηταν μια οποιαδηποτε κονσολα να πω παει στο διακο...ομως ειναι η κοσνολα που υποτιθεται ο κοσμος αγοραζε για να παιξει τα παιχνιδια της Square μια ζωη.

Οποιον και να ρωταγες πριν κυκλοφορησουν 360 και PS3 "τι κονσολα θα παρεις για να παιξεις τα παιχνιδια της Squareenix?" ολοι θα απαντουσαν το PS3 φυσικα.Και εγω βλεπω οτι μεσα στο 2009 το 360 θα εχει 2 σιγουρα και ισως 3 παιχνιδια απο την Square και εγω ακομα θα περιμενω το πρωτο..... :/

Well....λιγο ακομα και η Squareenix δεν θα κυκλοφορει κανενα game για το PS3...

Παντως σε ευχαριστω , οσο περιεργο και να σου ακουγεται νιωθω λιγο καλυτερα!
    Last edited by Valkyre; 12-07-2008 at 19:20.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Κι εγώ πρέπει να ξεχωρίσω. Άλλο το Versus, άλλο το FF13. Το FF13 δεν νομίζω να χωράει ακόμα πολλές αναβολές. Για το Versus ξέρουμε ότι είναι σε πρωιμότατο στάδιο (δυστυχώς για 'μένα που προτιμώ το Versus). Και φυσικά με όλα αυτά, θα κάνουμε μαύρα μάτια να δούμε Kingdom Hearts σε κανονική κονσόλα (Person, ξέχασες το Kingdom Hearts που θα βγει για κινητά ).

Αλλά have faith in Nomura. Ο άνθρωπος είναι κορυφή!!!

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    β) Κανεις λαθος στο θεμα με το τι ασχολειται ο Nomura και τι οχι.Απο τη μια λες οτι επανασχεδιαζουν απο την αρχη την ταινια με πολλες αλλαγες , της οποιας ταινιας σκηνοθετης ειναι ο Nomura , και απο την αλλη λες οτι η δουλεια του ειναι τελειωμενη διοτι οτι ηταν να σχεδιασει το σχεδιασε.

Επισης ο ιδιος βγαινει και δηλωνει οτι πρωτα πηρε ατομα απο την ομαδα του Versus και τωρα αρχιζει και περνει ατομα απο την ομαδα του FFXIII.Πως ειναι να δυνατον αυτο να ειναι καλο για το FFXIII και την παραγωγη του?

Επισης κατι αλλο....γιατι να μην παρουν ατομα απο τις ομαδες του Infinite Undiscovery , του Last Remnant και ολων των αλλων projects?
    Γιατι δηλαδη να την πληρωνει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ το franchise του Final Fantasy?
    Η δουλειά του Nomura τέλειωσε όσον αφορά το FF XIII, και μερικά άλλα μικρότερα παιχνίδια, αφού τα concepts των χαρακτήρων (που είναι ειδικότητα του) τελείωσαν.Η δουλειά με το advent children θα τελειώσει όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Ε, καλά δεν πιστεύω να καταπίνεις αμάσητο ότι δηλώνει κάθε εταιρία...Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανάπυτξη του versus πήγε πίσω μ'αυτά και με 'κείνα, και ότι το xiii βλέπει καλύτερες μέρες.

Τέλος μεταφέρουν άτομα μεταξύ των παιχνιδιών που δεν πρόκειται να βγουν μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα, και προτιμούν να ολοκληρώσουν γρήγορα τα πιο μικρής εμβέλειας, γιατί αυτά θα τους φέρουν χρήματα, που με λίγη καλή θέληση θα πάνε για βοήθεια στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων παιχνιδιών

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Η δουλειά του Nomura τέλειωσε όσον αφορά το FF XIII, και μερικά άλλα μικρότερα παιχνίδια, αφού τα concepts των χαρακτήρων (που είναι ειδικότητα του) τελείωσαν.Η δουλειά με το advent children θα τελειώσει όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Ε, καλά δεν πιστεύω να καταπίνεις αμάσητο ότι δηλώνει κάθε εταιρία...Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανάπυτξη του versus πήγε πίσω μ'αυτά και με 'κείνα, και ότι το xiii βλέπει καλύτερες μέρες.

Τέλος μεταφέρουν άτομα μεταξύ των παιχνιδιών που δεν πρόκειται να βγουν μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα, και προτιμούν να ολοκληρώσουν γρήγορα τα πιο μικρής εμβέλειας, γιατί αυτά θα τους φέρουν χρήματα, που με λίγη καλή θέληση θα πάνε για βοήθεια στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων παιχνιδιών
    Ναι αλλα αυτο πρακτικα σημαινει οτι η κυκλοφορια των εν λογω παιχνιδιων καθυστερει και καθυστερει και καθυστερει...

Και εγω με τιποτα δεν θεωρω ενα Star Ocean 4 μικρης εμβελειας.Απο τα καλυτερα RPG στον χωρο ηταν.Αλλα ναι στο συνολο τα υπολοιπα ειναι οντως μικρης εμβελειας.

Δεν ξερω.... θα δειξει.

Α και δουλεια του Nomura δεν ειναι απλα να σχεδιασει χαρακτηρες.Character design δεν σημαινει , εκανα τα σχεδια των χαρακτηρων και παπαπλα.Εαν δεις και το documentary του MGS4 , που ο Shinkawa ειναι και αυτος απλα character/mecha designer , μεχρι την τελευταια μερα παραγωγης ηταν πνιγμενος στην δουλεια.Ποσο μαλλον ο Nomura.

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Μετά το τερματισμό του Crisis Core...εγώ λέω να τα παρατήσουν όλα και να κάνουν εκείνο το μαμημένο το remake... μας τα κάνανε size 13 από το πρήξιμο με το 13. Ας βγάλουν 986897897654 spinoffs για τη Nintendo και παιχνίδια για την τελευταία σε πωλήσεις κονσόλα της μεγαλύτερής τους αγοράς... Μετά το 12 τους έχω άχτι, κι ας τους τα έχω ακουμπήσει με 4 παιχνίδια PSP..

Ανακοινώθηκε και για το 360 πριν από λίγο..........

ναι,bb και αυτό το exclusive,άντε να δούμε τι θα πει η sony αύριο...

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Μπραβο στην sony συνεχιζει τον βαθυ υπνο τωρα το μονο που μενει ειναι να το παρουν και πιο μπροστα.
    PSN ID OTAKON61078

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.Όταν χάνεις τέτοιες αποκλειστικότητες....Η αρχή του τέλους?

Τα έχω πάρει άσχημα.Καλά κοιμούνται?Έλεος.........

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by ico View Post
    Ανακοινώθηκε και για το 360 πριν από λίγο..........
    Δυστυχώς ναι... Ελπιζω τουλαχιστον το Βερσους να μεινει αποκλειστικό...
    Αυτο νομιζω πως ηταν ενα καλο χτυπημα απο την Μαϊκροσοφτ... Τωρα νομιζω η Σονυ πρεπει να ξανασκεφτεί να ρίξει τιμές
    :fight:

Ένα ένα τα παιχνίδια που ήταν αποκλειστικά φεύγουν.........

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Μου κανει εντυπωση αυτοι παιρνουν παιχνιδια στην ωρα τους κανονικα ενω σε εμας παμε απο αναβολη σε αναβολη απλα περιμενω αυριο εναν καλο λογο για να επιβαιβεωσω την αγορα της κονσολας ειμαι περιεργος να δω τι θα παρουσιαση η sony απλα απογοητευτικα ειναι ενας απο τους 2 λογους που επελεξα το PS3 μακαρι αυριο να δουμε κατι καλο.
    PSN ID OTAKON61078

Το έχουν παρακάνει.Πάλι καλά που δεν μας πήραν και το god of war..............Ξυπνάτε ρε..............

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by kyrtzo View Post
    Μου κανει εντυπωση αυτοι παιρνουν παιχνιδια στην ωρα τους κανονικα ενω σε εμας παμε απο αναβολη σε αναβολη απλα περιμενω αυριο εναν καλο λογο για να επιβαιβεωσω την αγορα της κονσολας ειμαι περιεργος να δω τι θα παρουσιαση η sony απλα απογοητευτικα ειναι ενας απο τους 2 λογους που επελεξα το PS3 μακαρι αυριο να δουμε κατι καλο.
    Και εγω το ιδιο...Πραγματικα αν αυριο δεν ανακοινωσει το remake του FF 7 νομιζω πως η Σονυ θα χασει πολυ κοσμο...
    Αυριο η Σονυ πρεπει να κανει ενα πολυ καλυτερο con για να μπορεσει να κρατησει και να κερδισει το κοινο...ειδωμεν...

Name
    Δημήτρης

Να δειτε που πρωτα θα βγει σε 360 και μετα σε PS3!

Κατι βρωμαγε οταν απο την white engine πηδηξαν στην unreal engine...

Και για το παιδι που ειπε για την Σονυ , δεν ειναι θεμα Σονυ , ειναι θεμα Squareenix που σιγα σιγα -οπως εδω και πολυ καιρο διατυμπανιζω- γινεται η ΕΑ της ιαπωνιας.

Το γαματο ειναι οτι πλεον το 360 εχει περισσοτερα exclusive απο την Squarenix απο οτι το PS3 , πραγμα το οποιο εγω το θεωρω τρελη καφριλα απο πλευρας Squareenix.

Εμ τους δινουν το infinite undiscovery , εμ τους δινουν γρηγοροτερα το Last Remnant , ε το μονο που μενει τωρα ειναι να τους δωσουν και το FFXIII πιο γρηγορα.

Τεσπα απο την στιγμη που το FFXIII εγινε multiplatform για εμενα ξενερωσα απιστευτα.

και για τους λογους που ανεφερα στο παρελθον , οι οποιοι ειναι εκεινοι που οδηγησαν στην multiplatform κατασταση του FFXIII.

Ναι κυριε Nomura ειναι η μονη λυση για να τα βγαλετε περα με τα πολλα projects , οντως.

Να ευχαριστησουμε θερμα για το blu ray με τις εξτρα σκηνες του FFVII Advent Children.

Ενα ακομα παιχνιδι που πεφτει στο βωμο των multiplatform και της μετριοτητας.

Και δεν μιλαω για 360 θεματα τωρα.Ξερετε πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω.

Γιατι οποιοσδηποτε βγει και μου γραψει τωρα οτι το ιδιο ειναι να αφωσιονεσαι σε ενα hardware και το ιδιο σε 2 θα τρελαθω.

Γιατι το FFXIII θα ειναι και μικροτερο γι αυτους τους λογους.

Ειλικρινα δεν ξερω ΚΑΝ πλεον αν θα το παρω.
    Last edited by Valkyre; 14-07-2008 at 22:36.