Page 12 of 109 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast
Results 221 to 240 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Κι εμένα έχει αρχίσει να την τρέμει το μάτι μου την SquareEnix. Θέλει να γίνει η EA της Ιαπωνίας και πραγματικά φοβάμαι μην κάνουν καμια μπουρδαμάρα με το Kingdom Hearts next-gen και το δούμε σε κανα Wii... :blush::blush::blush:aperbag::hide:
    Νομιζω εχουν ηδη πει οτι το επομενο Kingdom Hearts ειναι για το Wii.Μπορει να κανω λαθος , ομως οπως και να εχει δινω μια πιθανοτητα της ταξης του 10% να δουμε kingdom hearts στο PS3.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Παιδιά μου φαίνεται ότι δε θέλετε να καταλάβετε ένα πράγμα:

Γιατί όλα τα παιχνίδια που τα αναπτύσσουν τρίτες εταιριές αλλά τα εκδίδει η EA (The Sims, Crysis, Battlefield: B.C. κ.α.)είναι από πολύ καλά έως κορυφαία?
    Γιατί η EA ως publisher θέλει να πουλήσουν καλά αυτά τα παιχνίδια και σκάει χοντρά φράγκα στις εταιρίες.
    Φράγκα που ως επί το πλείστον, δεν προέρχονται από διαφημίσεις και λοιπά, αλλά από τα παιχνίδια που είναι ετήσια franchises (Need for Speed, FIFA, NBA κ.α.) και μέτρια.

Για να καταλήξω εκεί που θέλω, μην κρίνεται μια εταιρία, είτε λέγεται EA, είτε Square-Enix, είτε Activision από τα παιχνίδια που βγάζει κάθε τόσο, αλλά από τα παιχνίδια που βγάζει μετά από χρόνια μελέτης και ανάπτυξης.
    Εκεί στηρίζω το γεγονός πως όλα αυτά τα μέτρια, ετήσια franchises είναι πηγή χρημάτων για τις εταιρίες, οι οποίες τα διαθέτουν για έρευνα.

Τέλος όσοι έχετε το Battlefield: Bad Company Gold Edition, δείτε στα extras το behind-the-scenes documentary.
    Θα πάθετε πλάκα με τις μακέτες που είχαν αρχικά σχεδιάσει, ούτως ώστε να αποφασίσουν ποιά μορφή θα πάρει το παιχνίδι...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Νομιζω εχουν ηδη πει οτι το επομενο Kingdom Hearts ειναι για το Wii.Μπορει να κανω λαθος , ομως οπως και να εχει δινω μια πιθανοτητα της ταξης του 10% να δουμε kingdom hearts στο PS3.
    ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΙΙΙΙ!!!!

Μέχρι στιγμής τα μόνα Kingdom Hearts που θα βγουν είναι τα spin-offs στο PSP, στο DS και σε κινητό (έλεος!!) με πιο σημαντικό για την ιστορία να είναι αυτό του PSP.

Ευτυχώς ο Nomura (που ασχολείται με το Versus 13 αυτή τη στιγμή, γι' αυτό και δεν κάνει το next-gen Kingdom Hearts) είναι λίγο Kojima-κος με την έννοια "quality της δουλειάς μου over money". Ελπίζω δηλαδή...

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Γιατί όλα τα παιχνίδια που τα αναπτύσσουν τρίτες εταιριές αλλά τα εκδίδει η EA (The Sims, Crysis, Battlefield: B.C. κ.α.)είναι από πολύ καλά έως κορυφαία?
    Γιατί η EA ως publisher θέλει να πουλήσουν καλά αυτά τα παιχνίδια και σκάει χοντρά φράγκα στις εταιρίες.
    Φράγκα που ως επί το πλείστον, δεν προέρχονται από διαφημίσεις και λοιπά, αλλά από τα παιχνίδια που είναι ετήσια franchises (Need for Speed, FIFA, NBA κ.α.) και μέτρια.
    Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Αλλά ποιός αποφασίζει τα "καλά" από τα "κακά" franchises;; Ακόμα και στο Sims δεν διστάζουν να βγάλουν τις αρπαχτές των stuff packs (και μάλιστα πληρωμένα με διαφημίσεις όπως το H&M και το ΙΚΕΑ). Και γιατί κάποιος να βλέπει ένα αγαπημένο franchise να αρμέγεται;; Για να βλέπει ένα Final Fantasy κάθε 5 χρόνια;;

Είναι αυτό καλή τακτική από μια εταιρεία που σέβεται το πελάτη;
    Last edited by desperate_gamer; 10-07-2008 at 17:39.

Name
    Δημήτρης

Παιδιά μου φαίνεται ότι δε θέλετε να καταλάβετε ένα πράγμα:

Για να καταλήξω εκεί που θέλω, μην κρίνεται μια εταιρία, είτε λέγεται EA, είτε Square-Enix, είτε Activision από τα παιχνίδια που βγάζει κάθε τόσο, αλλά από τα παιχνίδια που βγάζει μετά από χρόνια μελέτης και ανάπτυξης.
    Εκεί στηρίζω το γεγονός πως όλα αυτά τα μέτρια, ετήσια franchises είναι πηγή χρημάτων για τις εταιρίες, οι οποίες τα διαθέτουν για έρευνα.

Τέλος όσοι έχετε το Battlefield: Bad Company Gold Edition, δείτε στα extras το behind-the-scenes documentary.
    Θα πάθετε πλάκα με τις μακέτες που είχαν αρχικά σχεδιάσει, ούτως ώστε να αποφασίσουν ποιά μορφή θα πάρει το παιχνίδι...
    Oσο και να προσπαθω να ψαξω , αδυνατω να βρω ενα παιχνιδι της Ε.Α. που αναπτυσσονταν επι 3 χρονια.Επισης αδυνατω να βρω ενα exclusive παιχνιδι της Ε.Α.

Σορρυ αλλα Ε.Α. = garbage για εμενα.

Και οταν κρινω την Ε.Α. κρινω την πολιτικη της.Και η πολιτικη του βγαζω 7 παιχνιδια το μηνα σε ολα τα φορμα , με βρισκει αντιθετο.

Εχει βγαλει καλα παιχνιδια ?Ναι.Τα περισσοτερα απο τα οποια, οπως πολυ σωστα ειπες δεν τα εφτιαξε εκεινη , αλλα τα χρηματοδοτησε.Και εκεινα ομως δεν ηταν τιποτα το συγκλονιστικο.

Οταν θα δω να σεβονται την ποιοτητα του προιοντος τους λιγο περισσοτερο , μην ανυσηχεις θα βγω να το παραδεχθω.Αλλα μεχρι στιγμης μονο το αντιθετο βλεπω να γινεται.

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

εγω θα συνεχιζω να στηριζω square enix αν και με ξενερωσε με το star ocean.Ισως αν δουν πως δεν πουλανε τετοια games στο "κουτι" ισως να αλλαξουν ροτα...αν ομως κανουν καμια παπατζα με Final Fantasy-kingdom hearts θα φανε κραξιμο που θα παει συννεφο....
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

Name
    Δημήτρης

H Squareenix απεδειξε κατα καποιο τροπο οτι εχει το κατα κορον παλαιο αγοραστικο κοινο της ..."ψιλοχεσμενο".

Ειναι φοβερη ειρωνια να μου λενε κυκλοφορια Star Ocean 1 & 2 στο PSP , να εχουν κρυμενο τρεηλερ του Star Ocean 4 μεσα στα παιχνιδια του PSP (!!!) και να βγαινουν μετα να ανακοινωνουν exclusivity στο 360. (εστω και αν ακομα πιστευω οτι στο μελλον ... στο ΠΟΛΥΥΥΥΥ μελλον θα ερθει και στο PS3).

Αλλα ειναι κοροιδια.

Και εννοειται οτι πραγματικα ανυπομονω να δω το FFXIII και να χαθω μεσα στους υπεροχους κοσμους ποου δημιουργει η Squarenix , ομως απλα δεν βλεπω και τιποτα.Πραγματικα δεν ξερετε ποσο το περιμενω το παιχνιδι , αλλα σιγα σιγα χανεται η μαγεια της προσμονης αφου δεν εχουμε νεα...

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

H Squareenix απεδειξε κατα καποιο τροπο οτι εχει το κατα κορον παλαιο αγοραστικο κοινο της ..."ψιλοχεσμενο".

Ειναι φοβερη ειρωνια να μου λενε κυκλοφορια Star Ocean 1 & 2 στο PSP , να εχουν κρυμενο τρεηλερ του Star Ocean 4 μεσα στα παιχνιδια του PSP (!!!) και να βγαινουν μετα να ανακοινωνουν exclusivity στο 360. (εστω και αν ακομα πιστευω οτι στο μελλον ... στο ΠΟΛΥΥΥΥΥ μελλον θα ερθει και στο PS3).

Αλλα ειναι κοροιδια.

Και εννοειται οτι πραγματικα ανυπομονω να δω το FFXIII και να χαθω μεσα στους υπεροχους κοσμους ποου δημιουργει η Squarenix , ομως απλα δεν βλεπω και τιποτα.Πραγματικα δεν ξερετε ποσο το περιμενω το παιχνιδι , αλλα σιγα σιγα χανεται η μαγεια της προσμονης αφου δεν εχουμε νεα...
    Απ ότι ειπώθηκε σήμερα το Star Ocean θα ρθει στο ps3... Πάντως σε όσα λες συμφωνώ 1000%... Η Square Enix το χει παρακάνει με το Final Fantasy και για μένα έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον... Με τόσα παιχνίδια που θα δούμε στην Ε3 είναι πραγματικά απογοητευτικό να μην έχουν κάτι από FF...

Η SE πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο σε ποιο στάδιο βρίσκεται το FF και αν ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ακόμα...

Λυπάμαι που το λέω έτσι αλλά η απογοήτευση είναι εμφανής...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Νομίζω ότι θα δούμε μπόλικο υλικό στο tokyo game show. Κάθε φορά έτσι κάνει η SE... Αλλά κι εγώ δεν αντέχω άλλο τόσο καιρό χωρίς νέα! Πάει πολύς καιρός από τις τελευταίες photos της lightning!

Name
    Δημήτρης

Εγω σας βαζω και στοιχημα οτι το Star Ocean 4 για το 360 θα κυκλοφορησει ΠΡΙΝ το FFXIII...

PSN ID
    personGR

Εγω σας βαζω και στοιχημα οτι το Star Ocean 4 για το 360 θα κυκλοφορησει ΠΡΙΝ το FFXIII...
    Αυτό γιατί θα πρέπει να είναι αρνητικό?

ΥΓ:Το Infinite Undiscovery για 360 (από Square) έρχεται 5 Σεπτέμβρη-preordered από amazon

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Γνωμη μου ειναι οτι και τα δυο θα πανε απατα, οπως ολα τα jRPG στο 360 μεχρι στιγμης, και αμεσως θα εχουμε ανακοινωση οτι θα κυκλοφορησουν και στο PS3, αν δεν γινει η ανακοινωση πριν καν κυκλοφορησουν για 360, τι περιμενει η SE δηλαδη να βγαλει τα λεφτα της μονο απο το 360? εδω δεν καταφεραν να πουλησουν 2 αποκλειστικα RPG απο τον δημιουργο του Final Fantasy, θα πουλησει η SE? ειδικα με την εντυπωση που εχει δημιουργηθει σε ολον τον κοσμο οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων προκειται για timed exclusives που θα βγουν και για PS3.

Name
    Δημήτρης

Αυτό γιατί θα πρέπει να είναι αρνητικό?

ΥΓ:Το Infinite Undiscovery για 360 (από Square) έρχεται 5 Σεπτέμβρη-preordered από amazon
    Γιατι υποτιθεται οτι το FFXIII βρισκεται σε αναπτυξη εδω και 3 χρονια ισως?Ενω το Star Ocean μολις ενα χρονο τωρα?

Θα σημαινει οτι το FF το αφηνουν τελευταιο γιατι ξερουν οτι και το 2020 να το βγαλουν θα πουλησει...και εμεις θα περιμενουμε σα μλκες ολο αυτο το καιρο...

Γι αυτο!

PSN ID
    personGR

και εμεις θα περιμενουμε σα μλκες ολο αυτο το καιρο...
    Να πάτε να πάρετε 360, μην νιώθει τύψεις και η square που σας αφήνει έτσι..

Slat υπόψη πως το 360 έχει ήδη μερικά αξιόλογα jRPGs, το ps3 τίποτα...

Name
    Δημήτρης

Να πάτε να πάρετε 360, μην νιώθει τύψεις και η square που σας αφήνει έτσι..

Slat υπόψη πως το 360 έχει ήδη μερικά αξιόλογα jRPGs, το ps3 τίποτα...
    Κοιτα , 360 δεν περνω για να παιξω ιαπωνικα παιχνιδια.Ειλικρινα καλυτερα να μην τα παιξω καθολου.Πειτε το κομπλεξ , το δεχομαι.

Δεν εχω προβλημα με το 360 και αν το επερνα εννοειται οτι θα επρνα πολλα παιχνιδια του.

Αλλα κανενα JRPG.

Δεν ξερω μια ζωη ειχα συνηθισει να παιζω ιαπωνικα rpg σε ιαπωνικη κονσολα , ειτε λεγεται Sony , Sega , Nintendo.

Δεν ξερω ειναι ενα ιδιαιτερο κομπλεξικο feeling που μου δφινουν τα ιαπωνικα JRPGs που πραγματικα με χαλαει να παιξω σε "ξενη" κονσολα.

Αλλα μονο για αυτην την κατηγορια το εχω αυτο.

PSN ID
    personGR

Δεν ξερω μια ζωη ειχα συνηθισει να παιζω ιαπωνικα rpg σε ιαπωνικη κονσολα , ειτε λεγεται Sony , Sega , Nintendo.

Εγώ πάλι ποτέ δεν ξεχώριζα τις κονσόλες ανά χώρα.Όποια ήταν καλή, ήταν καλή, όποια ήταν για κλάματα, στον σκουπιδοτενεκε...

Name
    Δημήτρης

Εσυ πολυ καλα κανεις , εγω εχω θεμα το ξερω,αλλα το gaming μου το εμαθε (και μαλλον σε ολους) μας το εμαθε η ιαπωνια.Και ιδιως στην κατηγορια RPG που ποτε δεν πιστευα οτι θα μου αρεσε , με σημαδεψε ανεξιτηλα!

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Εχει καταντησει αστεια η ιστορια με το ff13. Τοσο καιρο το μονο που εχουμε δει ειναι το γνωστο teaser trailer πριν απο κανα χρονο. Περιμεναμε μπας και δειξουν τιποτα στην Ε3, τιποτα παλι, θα δειξουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο το ff.Ειναι λογικο να υπαρχει αγανακτηση στον κοσμο, ειναι απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια, για μενα προσωπικα ειναι το Νο1 παιχνιδι στη λιστα μου για το ps3 και εχω κουραστει να περιμενω...Λεγανε οτι θα βγει μεσα στο 2008, μετα το πηγαν αρχες-μεσα 2009, ναι αμε, αν βγει μεσα στο 2009 καλα θα ειμαστε. Ημαρτον ρε square, καλα και τα last remnant, star ocean, infinite uniscovery και δεν ξερω τι αλλο αλλα ο κοσμος αλλο παιχνιδι περιμενει να δει...

Advanced Member Omega's Avatar
    PSN ID
    Omegakious
    Name
    Αλέξανδρος

Εγώ πάλι ποτέ δεν ξεχώριζα τις κονσόλες ανά χώρα.Όποια ήταν καλή, ήταν καλή, όποια ήταν για κλάματα, στον σκουπιδοτενεκε...

Το αστειο ξερεις ποιο ειναι?Τα RPG παιχνιδια στο XBOX360 ΔΕΝ πουλανε!
    Οι περισοτεροι τιτλοι που εχουν βγει αυτου του ειδους σε αυτη την κονσολα,πουλανε πολυ λιγοτερο απο οτι αλλα ειδη.
    Θεωρω οτι μερικους τιτλους η MS τους κανει "timed/exclusive" πιο πολυ για το "Θεαθηναι"

Οσον αφορα το FF εγω περιμενω και το "conference" που εχει προγραμματισμενο η Squaresoft για τον Αυγουστο.
    -Λογικα-,θελει να δωσει βαση στην Ε3 πιο πολυ στο Remnant/Infinite Undiscovery και να παρουσιασει το FF (rayer στο δικο της happening τελος καλοκαιριου.
    Κραταω τις επιφυλαξεις μου μεχρι τοτε.
    Last edited by Omega; 11-07-2008 at 03:00.

εγω για δικους μου λογους το θελω αρχες Ιουλη του 2009 να βγει και τοτε θα βγει !
    Και θεωρω , πως θα τριβουμε τα μουστακια μας τοτε και ας μην μας εχουν δειξει τιποτα μεχρι και τον σεπτεμβρη .