δυστυχως για μενα ειναι μακραν το χειροτερο FF.εχει καποια καλα στοιχεια αλλα εχουν βγαλει ολη την ουσια απο το τι σημαινει το FF...
χωριατικη σαλατα χωρις φετα, coca cola χωρις ανθρακικο, σουβλακι χωρις τζατζικι κ.ο.κ.....
τα εχω πει πολλες φορες εδω, εχω μαλωσει , εχω συμφωνησει κτλπ για το συγκεκριμενο παιχνιδι.προσωπικα το FFXIII-2 μου αρεσε αρκετα πιο πολυ.
τοση κ@υλα δεν θυμαμαι να εχω ξανα για παιχνιδι οσο εβλεπα τα πρωτα trailer των FFXIII & FFXIII Versus και στο τελος μου εριξε κ μια κλωτσια στα @@ οχι μονο για να μου φυγει η Κ@υλα αλλα να μην μου ξανασηκωθει ποτε...
για μενα μια ζωη το Brand Playstation = Japanese RPGs με το τσουβαλι και φυσικα τα ειχε ολα.παιχνιδαρες, μουφες, πρωτοτυπα,περιεργα και φυσικα με ελαχιστες εξαιρεσεις η Square Enix να μαμαει και να δερνει μεσα σε αυτο το genre.που πηγε ολη αυτη η τρελα???που ειναι οι ριζες σας ρε σεις??? σαν να βλεπω τους Iron Maiden στα μπουζουκια νιωθω (no offence) και δεν ειμαι καν μεταλας...
ευτυχως αυτη η γενια εβγαλε καποια διαμαντακια κ εσωσε την παρτιδα στο 90'...
παιζω Lost Odyssey αυτο το καιρο κ εχω την αισθηση ενος old School Jrpg χωρις να κανει κατι το τρελο.μου αρεσει????οχι μονο μου αρεσει αλλα ξεροχυνω!ετσι απλα ρε Sakaguchi και οχι χαζο-puzzle games.για το soundtrack του Uematsu απλα δεν εχω λογια αλλα θα γραψω περισσοτερα αφου το τελειωσω γιατι ειμαι λιγο πριν την μεση ακομα.
καπου διαβαζα ενα αρθρο για το που παει η αγορα video games της ιαπωνιας...η μοδα?browser & cellphone games,social και αλλα τετοια ομορφα...ξυπνατε μαλακες...ξυπνηστε!
group therapy απανταχου jrpgαδων θα το κανουμε εδω μεσα...lol
Υ.Γ.:ας φαω ban λογω "γαλλικων" χαλαλι πραγματικα.

Reply With Quote

Bookmarks