Quote Originally Posted by tasioskis View Post
δεν εχω παιξει ποτε μου rpg λετε να ξεκινησω με αυτο, η εχω μεινει πολυ πισω???
χμμ το σιγουρο ειναι φιλε μου οτι εχεις στερησει απο τον εαυτο σου μοναδικες gaming και storytelling (κυριως) στιγμες.Και δεν το λεω μονο λογο Final Fantasy.Γενικα υπαρχουν RPG παιχνιδια που πραγματικα σε ταξιδευουν σε αλλους κοσμους.Το συναισθημα και μονο οτι εισαι εκει , ταξιδιωτης σε ενα αλλο κοσμο , με τις διαφορετικες φυλες του , τα εθιμα του , τις απειλες , τους χαρακτηρες , ακομα και τις πολιτικες ειναι μοναδικο.

Μπορει να ακουγομαι υπερβολικος , ή και αθεραπευτα ρομαντικος , ομως εχω νιωσει τετοια συναισθηματα παιζωντας RPG και κυριως Final Fantasy.

Θα σου προτεινα πραγματικα να παιξεις 2 τουλαχιστον final fantasy αν εχεις την υπομονη και μπορεσεις να δεις περα απο τα ξεπερασμενα-πλεον- γραφικα.Το ενα ειναι το FFVII (αν εχεις PSP θα το κατα-φχαριστηθεις εκει ) και το FFX στο PS2.

2 ιστοριες μοναδικες , 2 κοσμοι πανεμορφοι και ενθουσιωδης.

Οπως και να εχει ξεκινα τα RPG.Kατα την ταπεινη μου γνωμη το καλυτερο gaming genre που υπηρχε , υπαρχει και θα υπαρχει.Σε ενα rpg δεν υπαρχει περιορισμος για τιποτα οσον αφορα το gameplay.Μπορεις να τα συμπεριλαβεις ολα.Απο beat em up μεχρι stealth , flight simulator,shootem up, snowboard οτι ναναι.Οπως αλλωστε και στην πραγματικοτητα...