Page 103 of 109 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Kι εγω με τη σειρα μου δεν μπορω να βρω ομοιοτητες μεταξυ ΧΙΙ και ΧΙΙΙ. Το ΧΙΙΙ στηριζεται πολυ περισσοτερο στους ρολους του καθενος μεσα στην μαχη, τις εναλλαγες και την στρατηγικη. Τα stagger points και ολα τα συναφη με αυτο ειναι εντελως διαφορετικα με το gambit system. Ετσι μου φαινεται τουλαχιστον εμενα.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Εχω ηδη 5 ωρες στο παιχνιδι και δεν μου φαινεται οσο κακο λενε πολλοι οτι ειναι. Ισα ισα.. Αλλα εγω εχω να παιξω RPG απο το X και το Χ-2. Εχω χαθει σεναριακα σε δυο πραγματα ομως.

Πρωτον, Cocoon ειναι εκεινη η σφαιρα που αιωρειται? Εκει διαδραματιζονται τα γεγονοτα?

Δευτερον, Fal'Cie ειναι πηγες μαγειας αν καταλαβα καλα? Ειναι πανω απο μια?

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εχτές έφτασα στην κεφάλαιο 11. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κανένα απολύτως upgrade σε όπλο καθώς είχα δει εδώ που πολλά παιδιά λέγαν οτι δεν χρειάζετε μέχρι το 11.
    Τώρα λοιπόν που ήρθε η ώρα για να ασχοληθώ και με αυτό τον τομέα του παιχνιδιού έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα όπλα για κάθε χαρακτήρα;
    Κανένα link με κανένα καλό guide παίζει;

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Πρωτον, Cocoon ειναι εκεινη η σφαιρα που αιωρειται? Εκει διαδραματιζονται τα γεγονοτα?

Σωστα, cocoon ειναι η σφαιρα που αιωρειται και εκει διαδραματιζονται τα γεγονοτα. Αν και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου θα πας και αλλου.

Fal cie ειναι οντοτητες, πολυ πιο δυνατες απο τους ανθρωπους και συμφωνα με την μυθολογια του παιχνιδιου φτιαχτηκαν μαζι τους τελευταιους απο τον Δημιουργο.

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Εχω ηδη 5 ωρες στο παιχνιδι και δεν μου φαινεται οσο κακο λενε πολλοι οτι ειναι. Ισα ισα.. Αλλα εγω εχω να παιξω RPG απο το X και το Χ-2. Εχω χαθει σεναριακα σε δυο πραγματα ομως.

Επίσης, αν διαβάζεις τα update logs(Κάπως έτσι!) που ανοίγουν καθώς προχωράς θα μάθεις άπειρα πράγματα για την ιστορία, ακόμα και πράγματα που ηλιθιωδώς δεν εξηγούν πουθενά αλλού. Η ιστορία του αξίζει πολύ και αν σου αρέσει μέχρι τώρα, μετά μόνο καλυτερεύει!

@Enstikto τα όπλα είναι ανάλογα με τον ρόλο που θες τον κάθε χαρακτήρα. Λιώσε πρώτα στο σημείο με τα δυο τεράστια που παλεύουν και μετά ξεκίνα να αγχώνεσαι για τα όπλα! Έχεις ΠΟΛΥ grinding ακόμα!
    Όταν επιστρέψω σπίτι θα προσπαθήσω να βρώ κάποιο καλό "guide" για όπλα και τεράστιες χελώνες που θα σιχαθείς!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Aphelian View Post
    Επίσης, αν διαβάζεις τα update logs(Κάπως έτσι!) που ανοίγουν καθώς προχωράς θα μάθεις άπειρα πράγματα για την ιστορία, ακόμα και πράγματα που ηλιθιωδώς δεν εξηγούν πουθενά αλλού. Η ιστορία του αξίζει πολύ και αν σου αρέσει μέχρι τώρα, μετά μόνο καλυτερεύει!
    Τα διαβαζω ολα αλλα βγαινουν συνεχεια καινουρια ρε συ.. Πολυ διαβασμα. Ειπαμε να παιξουμε κανα game να χαλαρωσουμε απο την εξεταστικη.. Δεν με χαλαει καθολου το σκηνικο παντως και οι χαρακτηρες φαινονται πολυ ωραιοι..

Spoiler!

Μοιαζουν στα Hunts, στο πως ειναι το World map (το Gran Pulse ειναι ιδιο με το WΜ του XII) στο οτι καποια πραματα στα δινει παλι σιγα σιγα (λιγο πιο γρηγορα στο XII βεβαια).

Και στο Xii μεσω των gambits το ιδιο πραμα κανεις, αντι για τα Paradigms παραμετροποιεις
    τα gambits και δινεις ρολους στo καθε χαρακτηρα. (απλα στο ενα κανεις micromanage ενω στο αλλο πιο ευρυ). Βεβαια εγω δεν ειπα οτι τα battle systems μοιαζουν, ειπα βασικα οτι ειναι τα μονα που διαφοροποιουνται, αλλα και ιδια να ηταν καποιες προσθηκες θα ηταν λογικες, οπως πχ το stagger system.

Στα δικα μου ματια το XIII ειναι για το XII οτι ηταν το VII για το VI αλλα δε μικροτερο scale μιας και τα παιχνιδια δε συγκρινονται.

Ειμαι περιεργος να δω που θα παει το σεναριο στο XIII-2 με βαση αυτο που εγινε στο τελος.
    Last edited by hollow_83; 02-03-2011 at 08:36.

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Spoiler!

edit: την 6η φορα επεσε σε 4'50'' και 5 αστερακια... πως το καταφερα δεν ξερω...
    Last edited by enstikto; 03-03-2011 at 11:48.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Ρε ελεος, βαλε κανα σποιλερ..

Spoiler!

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Ρε ελεος, βαλε κανα σποιλερ..
    τι εγραψα που θελει σποιλερ???!!!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Είμαι chapter 11. Κάθησα και έβγαλα τις πρώτες 15 missions και είπα να προχωρήσω το story. Οι περισσότερες βγήκαν με 5 αστέρια με την πρώτη (εκτός απο 3,4). Upgrade δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα γιατί φοβάμαι μην κάνω καμμία @@. Ακόμα πάντος την παλεύω και χωρίς upgrades οπότε θα το συνεχίσω όσο ακόμα μπορώ.
    Πολύ μου αρέσει το παιχνίδι πάντος! Θέλω να δω και τι θα γίνει....

ΥΓ. Ωραίο το παιχνίδι αλλά έχω αρχίσει να έχω σύνδρομο στέρησης τρόπαιων. Εχτές δεν πήρα ούτε 1 bronze. Άκουσον άκουσον!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οι πρωτες αποστολες ειναι ευκολες, πιο μετα (ιδιως οι τελευταιες 15) ειναι παλουκακια χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Μια βοηθεια αν ξερετε κατι. Αυτη η εκδοση --> http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-3m3l.html εχει αγγλικους υποτιτλους και interface? Επισης παιζει τα saves της ευρωπαικης εκδοσης?

Spoiler!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Καλύτερα να κοιτάξεις εδώ: http://www.yesasia.com/global/final-...0-en/info.html

Αυτό γράφει οτι εχει ιαπωνικό voice και αγγλικούς υπότιτλους. Τωρα για το μενού δεν ξέρω... Πιο κάτω εχει μια λίστα με όλες τις εκδόσεις που πουλάνε. Νομίζω αυτή ειναι το πιο κοντινό που θέλεις...

ΥΓ: Αποφεύγουμε Play-asia, ειναι τσιμπημένο σε τιμές! Εχω παραγγείλει απο Yes-Asia και μου ήρθαν μια χαρα, οποτε μη το φοβάσαι...
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Aphelian View Post
    Όταν επιστρέψω σπίτι θα προσπαθήσω να βρώ κάποιο καλό "guide" για όπλα και τεράστιες χελώνες που θα σιχαθείς!
    GOD NOW!!......nightmares again...τις ειχα κατασιχαθει τις αηδιες οσο εκανα grinding....thank god its over...

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Eιμαι στο grinding section και γω. Το παιχνιδι τα σπαει, καμια σχεση με τα αρνητικα σχολια που ειχα ακουσει αλλα το συγεκριμενο σημειο κουραζει! Σε κανα μηνα θα το βγαλω..

Spoiler!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οι πρωτες αποστολες ειναι ευκολες, πιο μετα (ιδιως οι τελευταιες 15) ειναι παλουκακια χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο.
    Ολα αυτα μπορουν να γινουν ενω εισαι στο Chapter 11? Εννοω να μην πας στο 12 και γυρισεις στο Gran Pulse για να τα συνεχισεις..

Spoiler!

^^ τις ευκολες αποστολες μπορεις να τις κανεις και τωρα. Για τις υπολοιπες το ειπες μια χαρα. Αλλα μην ανησυχεις , ο τροπος που θα πας πισω στην pulse θα ειναι αστραπιαιος οταν θα....... δεν θα σου πω. Θα το δεις μονος σου.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

To τερμάτισα το Σάββατο.
    Το στόρυ και η κατάληξή του μπορώ να πω οτι τελικά δεν με ενθουσίασε. Μου φάνηκε αρκετά μέτριο δηλαδή και ίσως να έφταιγε που
    Spoiler!

Μέσα στο τριήμερο κάθησα και ασχολήθηκα και με τα missions του Gran Pulse.
    Βασικά έβγαλα τα πρώτα 34 με πέντε αστέρια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και έφτασα στα Titan Challenges. Σε αυτά ακολούθησα ένα μονοπάτι και βγήκε και αυτό αρκετά εύκολα με εξαίρεση το τελευταίο mission.
    Spoiler!

Τέλος πάντον λόγο του τελευταίου, η ερώτηση μου είναι μήπως πάω απο νωρίς στα βαθιά; Αυτή τη στιγμή το party μου αποτελείτε απο Lightning, Fang, Hope με full crystarium στο 9ο επίπεδο στους 3 βασικούς ρόλους του καθένα και 120,000 CP μακρυά απο full στον main τους (Light = ravager, fang = commando, hope = medic). Επίσης δεν έχω κάνει upgrade τίποτα ακόμα μιάς και δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής...
    Να συνεχίσω με τα missions ή να αρχίσω grinding να ανέβω λίγο; Κανένα suggestion για το που να κάνω grinding;
    Επίσης κάπου διάβασα οτι οι τεράστιες χελώνες εξαφανίζονται αν ολοκληρώσεις κάποιο mission. Αυτό δεν θα ήθελα να γίνει ακόμα (λόγω Trapezohendron) οπότε θυμάτε κανείς ποιό mission είναι αυτό ωστε να το αποφύγω;
    Α και μία τελευταία ερώτηση. Όταν ένα όπλο έχει stagger lock αλλά ταυτόχρονα Random: Instant Chain παίζει instant stagger ή όχι;

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ελα ρε παιδιά... κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει;
    Ειδικά σε αυτό με την χελώνα αν μπορείτε απαντήστε μου...