Ετσι για να θυμηθουμε λιγο τα fanboyz μέσα μας, η εκδοση για 360 ειναι μολις 18.3GB χωρισμένη σε 3 DVD. Σε αντίθεση με την εκδοση του PS3 που είναι 38GB.
Ετσι για να θυμηθουμε λιγο τα fanboyz μέσα μας, η εκδοση για 360 ειναι μολις 18.3GB χωρισμένη σε 3 DVD. Σε αντίθεση με την εκδοση του PS3 που είναι 38GB.
Spoiler!
Προφανως οφειλεται στα High Def cinematics και στα dummy data
για γρηγορο reading.
Θα μπορουσε επισης η εκδοση του PS3 να εχει ηδη εγκατεστημενα
τα DLC και να ενεργοποιουνται με την αγορα τους χωρις κατεβασμα
σε αντιθεση με του XBOX που θελουν σιγουρα κατεβασμα.
Κατι αλλο δε νομιζω να προσφερει αυτη η διαφορα μεγεθους.
Οτι κακο ηταν να γινει εγινε, αν υποθεσουμε οτι φταει το
Xbox για αυτη την κατρακυλα.
DLC θα βγαλουν σιγουρα... μιλαμε πλεον για την Squarenix...φυσικα περιμενουν να δουν πως θα τα παει ο τιτλος απο θεμα πωλησεων.δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαλουν DLC, αφηστε που δηλωσαν οτι εκοψαν τοσο υλικο απο το FFXIII που μονο του αυτο το υλικο εκανε σχεδον ενα ολοκληρο παιχνιδι.
Παιδια εγω εχω παιξει μονο το 10 και ειχα ξετρελαθει. Μετα νοικιασα και το 12 αλλα
το παρατησα γιατι μου φανηκε βαρετο και περιμενα βασικα να δω μια αναβαθμιση του
10. Βαση αυτων, τι ελπιδες εχει να μου αρεσει το 13?
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Αρκετα καλες μιας και μοιαζει σε πολλα σημεια με το Χ.Βεβαια δεν εχει καθολου εξερευνηση σχεδον, αλλα μαλλον θα ειναι το πιο κινηματογραφικο παιχνιδι της σειρας.Με οτι καλο και οτι κακο συνεπαγεται αυτο.![]()
Δεν με χαλαει και τοσο αυτο.. Αλλα οταν αγοραζεις απο Ιαπωνεζους νομιζω οτι λιγο πολυ
ξερεις τι παιρνεις και στα παιχνιδια ακολουθουν συνταγες που δεν αλλαζουν ευκολα. Οσον
αφορα το στορι φανταζομαι οτι θα ειναι κλασικα κατι ακαταλαβηστικο οπως πολλα anime..
Θα το δοκιμασω παντως το παιχνιδι απ οτι φαινεται..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Σπανια ηταν ακαταλαβιστικα τα Final Fantasy με εξαιρεση ισως το ΧΙΙ που σε καποιο σημειο ειχε χασει το focus του.![]()
Dimitrisasp είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει γιατί κι εγώ το 12 το παράτησα (όχι μόνο γιατί είχε τα gambits κι όλα αυτά, αλλά γενικά μου φάνηκε μια βλακεία και μισή). Έχω πολλές ελπίδες για το 13, αφού δεν είμαι και πολύ παραδοσιακός στα RPG και μ' αρέσει που λένε όλοι πόσο διαφορετικό και open-genre είναι. Θα είναι κάτι το λιγότερο διασκεδαστικό.
Μου ήρθε ένα email από το GAME ότι θα αρχίσει να στέλνει τις προ-παραγγελίες αρκετά νωρίς για να προλάβει. Πρέπει να βάλω επειγόντως λεφτά αύριο πρωί ελπίζοντας να μην δοκιμάσουν να με χρεώσουν μέχρι τότε. Το GAME σε όλες τις προ-παραγγελίες θα δίνει και συλλεκτικές art postcards λέει.![]()
^^Καθολου ακαταλαβιστικα!Η ιστορια τους κυλουσε ομαλοτατα χωρις να σε αφηνει ερμαιο!Δεν ξερω γιατι το λες αυτο για τα συγκεκριμενα παιχνιδια!Η τοποθετηση τους σεναριακα ηταν σαφεσταση απο την αρχη μεχρι το τελος.
προσωπικά καταλάβαινα τι έκανα αλλά όχι το γιατί. και φυσικά μην μιλήσουμε για plot holes. δεν ξέρω πως το εννοείς εσύ για την ιστορία. τέσπα. όχι ότι ήτανε κακά παιχνίδια, ή ότι δεν μου άρεσε η ιστοριά απλά μερικά σημεία ήταν λίγο περίεργα, άσε που μερικά σημαντικά κομμάτια της ιστορίας ήταν σε side quests.
Παιχνιδια φαντασιας ειναι, μην περιμενεις να καταλαβεις τα παντα, απλα αφηνεις λιγο την φανατασια σου να σε παρασυρει
Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ σε τι αναφέρεσαι, πάντως αν έχεις κάποιες αμφιβολίες για του 7 τουλάχιστον την ιστορία, κάνε ένα κόπο και παίξε το Crisis Core, θα ξεδιαλύνουν ίσως κάποιες ενστάσεις σου...
Για να καταλάβω. Εντάξει, δε με χαλάει ιδιαίτερα το linearity, αλλά δεν θα έχει ας πούμε κάτι στυλ Ultima Weapon? Θα είναι ψιλοfail ρε παιδιά...
^^ Εχει οπως ειπα τα hunting Missions.Σε αυτα περιλαμβανονται και πολλα ,οχι ενα, δυσκολα τερατα και Ultima Weapons.
Αλλωστε και το ΧΙΙ ειχε το πιο δυσκολο και χρονοβορο τερας ever σε Final Fantasy στο τελευταιο του mission.Για να φανταστειτε το ρεκορ speed run για το συγκεκριμενο τερας ειναι 1 ωρα.Συνηθως παιρνει 6 ωρες για να καταλαβετε.
Geia sas. Eimai enas huge FINAL FANTASY fan (kai MGSaga, alla afto einai gia allou) kai tha ithela na sas doso tin simvoli mou stin sizitisi.
Min akoute ta arnitika sxoleia (i.e. linearity). Einai stoxevmeni propaganda pou ksekinise apo siggekrimena western sources oi opoioi patisan pano sto review enos apo tous 4 reviewers tou iaponikou periodikou famitsu o opoios apla anefere to linearity (tou evale 9/10 sto telos).
Olo afto einai mia maxi ston polemo pou exei stithei aftin tin generation anamesa se western kai japanese development studios. Kai distixos ta western studios deixnoun na yperteroun logo 2 logon kyrios, tis propagandas kai tou unlimited funding.
Anyway, ego tha sas po kati. OLA ta FINAL FANTASY mexri tora einai 100% linear, apla dimiourgousan mia 'paraisthisi' of freedom. Ego vazo kai stoixima pos gia na kaneis perfect save sto FF13, tha xreiasteis perissoteres ores apo kathe allo FINAL FANTASY (except to FF11 of course kai to FF9 isos).
Episis i ekdosi tou FF13 gia to 360 (mia console pou antipatho) exei polla downgrades se sxesi me tin ekdosi gia PS3:
-FMVs:
PS3 1080p
360 720p
-Ingame
PS3 720p
360 sub-HD 576p
Similar things isxyoun kai sto audio.
Episis, min trote afta pou sas serviroun gia to oti vgalane content ap'to FF13 logo tis ekdosis gia to 360. Tha ta vgazane etsi ki allios.
Sto japanese 'development notebook' tou FF4 yparxoun synentefkseis pou lene pos vgalane 30% content apo to paixnidi. Xalia console to 360 alla na eimaste dikaioi.
A, kai an thelete tin gnomi mou, tha vgei FF13:international exclusive sto PS3.
Kati allo gia to FF12. Na kserete (pera apo protimiseis) pos einai to pio sosta domimeno kai me to pio ortho plot progression apo ola ta FF. Afto vevaia den simainei pos einai kai to kalitero (einai katapliktiko vevaia).
A, kai +1 sto filaraki pou anefere to Crisis Core! Apla, magnificent.
Pantos to FF13 exei kapoies asigxoreites paraleipseis gia FINAL FANTASY, pou ego prosopika (san FF fan), den sygxoro. Opos den sygxorisa to FF10 gia tin eleipsi tou 'FINAL FANTASY Main Theme'.
Gi afto to logo, gia mena to FF13 kai to FF10 einai pio kato apo ta ypoloipa main FF games (oso kalo kai na einai to FF13).
Afto vevaia den simainei pos to FF10 den einai (i to FF13) katapliktiko. Einai apistefto.
lol, parasirthika, sorry. Exo kairo na grapso ekthesi, xaxa!
(sorry gia to writing style, kano post apo PSP meso remote play sto PS3, lol)
"Snake, we're not tools of the government, or anyone else... Fighting was the only thing, the ONLY thing I was good at, ..., but at least I always fought for what I believed in..." - Frank Hunter (2005)
"-Demon's Souls-, a videogame that may not act like a multiplayer game, yet has more multiplayer spirit than any round of Halo or Killzone could even imagine possessing." - Spiroth (2009)
Spiroth τα ειπες πολυ σωστα ωρεος φιλε!!!!!αυριο 8α εχω το ffxiii ελπιζω να ειναι οπως το περιμενω!!!!
το ff7 ιταν απο τα πιο επικα παιχνιδια της εταιριας... το ff7 ειναι το αγαπημενο rpg πολλων και το αγαπημενο ff, οποτε η square σαν μια εταιρια που εχει σκοπο τα κερδη επραξε με αυτον τον τροπο ωστε να εχει περισσοτερα κερδη...ολα για τα λεφτα γινονται... παντως αν θες απαντησεις στις αποριες σου θα πρεπει να παιξεις το crisis core
οταν προτοεβαλα το Crisis Core πεζοντας η μουσικη απο το αρχικο video,δεν χερω ποσει το πα8ατε αλα εγω ανατριχιασα....το game παντως κορεφαιο!!!!
Bookmarks